World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Roppant erõsnek számítok. 😛
Na mindegy, túl vagyok az M3 Lee-n végre, remélem meglátszik majd a változás... 😊
Amikor valamiért (netalántán) rányomsz egy autoaimot egy ellenfélre:
"A gyomrát sorozd meg, az lelassítja...!"
Amikor lepattan valami:
"A hülye...! Megmondtam, hogy a gyomrodra célozzon!"
Tényleg, lehetne egy szavazást tartani jó pár felsorolt beszólás tervezett helyérõl (hogy mikor lehetne hallani). És ami a legtöbbet érte el, bekerül a voicemodba 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Mikor kilõnek: "Én vezettem, azt mond meg én vezettem???" vagy "Mehetünk vissza a balettba ugrálni". hatalmas lenne <#taps>#taps>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
De szerintem ne a trágárságra alapozz, bizonyos kor felett már nem menõ....
Egyébkémnt szép munka köszönöm.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
1,5 milla credit 14.95€.
Azért kíváncsi lennék,h mennyien veszik meg. 😊
Ugyanis dobok még hozzá 5€ és 5500goldot kapok,ami 2 hónap prém és marad 500 gold bármire.
Na de amíg van lószar addig veréb is lesz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az lenne a kérdésem, hogy elvileg az ELIT státuszban lévõ harckocsik TP pontjait át lehet konvertálni szabad tapasztalattá. Azt hol tudom megtenni, mert sehol se találom? Elõre is köszi a segítséget!
Üdv Levi!
Az E50M szerintem is kevésbé hatékony, de azt is kedvelem.
(és nem azért mert német, bár lehet.... tudat alatt.. vagy felett)
2. miert is szeretjuk a matchmakinget?
3. 800 eff alatt legyen ingyen az goldammo...
4. miert nem buffoljak az orosz tankokat?
5. miert is volt valojaban szar tank a tigris?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Gyõzelem!
Csata: Dragon Ridge 2013. január 2. 23:57:41
Jármû: Churchill I
Szerzett tapasztalat: 1 244
Szerzett kredit: 26 513
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Hidegfejû, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
hihetetlen mit élek át itt egyes játékosoktól xD (T1 HT HE lövöldözött)
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
- Csak semmi pánik ("köcsög görögök!" "vegyél egy szótárt és nézd meg mi az a definiálás", "ha beszélgetünk és büzi leszek: meghal")
- Csapd le csacsi ("b*zd meg a láncodat Géza!", "Az a te bajod hogy túl sokat voltál vidéken, azt nem fejlõdött ki az agyad", "Há hogy legyek így jó szomszéd")
- A Tanú ("Má megint tarhonya", "Egyszer majd kérni fogunk valami", "nem nyitok vitát")
- Legényanya ("Tultótúk!")
- Musskartnuss, Muskartnuss Herr Müller + Aufwiedersehen Herr Müller 😊
De akkor leszedem, és teszek egy próbát, jól hangzik amit elmondtál.
Egyébként a jelenlegi csomagban van egy olyan,amikor kilõsz egy tankot és ez szólal meg:"Tibi mindent visz." Utána meg a Tankcsapda száma 😊
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Nem is lehet annál epikusabb, mikor sikeresen bevitt találat után a parancsnok szép olajozott hangon megszólal: "Oh, mi történt magával, Safranek?"
A tesztkliens kin van a játék fõoldalán, a tesztszerver hírben.
Minden acc beléphet, kb olyan állapotban kapod ahogy 1 hónappal a tesztszerver indítása elõtt volt, de kapsz 10 milka free xpt meg creditet hogy mindent kipróbálhass.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
És pl megjelenne foxbat historikus hétvégi partija a fejlécben.
Na?
en idaig csak jatszottam, oda be lehet jelentkezni barmivel ? mert akkor kiproballom az e100-t mielott megveszem 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Pedig tarkóba is lövethette volna...
lexlutor hagyjad, nem fog menni a feldolgozása.
😊
a nehezebb tank tobb minuszt kap talajon ?