World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm.

Roppant erõsnek számítok. 😛

Na mindegy, túl vagyok az M3 Lee-n végre, remélem meglátszik majd a változás... 😊

Sunsetjoy
A múltkorában nekem is eszembe jutott egy-két ilyen:

Amikor valamiért (netalántán) rányomsz egy autoaimot egy ellenfélre:
"A gyomrát sorozd meg, az lelassítja...!"

Amikor lepattan valami:
"A hülye...! Megmondtam, hogy a gyomrodra célozzon!"

Tényleg, lehetne egy szavazást tartani jó pár felsorolt beszólás tervezett helyérõl (hogy mikor lehetne hallani). És ami a legtöbbet érte el, bekerül a voicemodba 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

http://wot-news.com/stat/calc/en/ru

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Innen szedtem le valahonnan....de most nem találom SRY.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Na, hol keresem meg magam, hol találok effeciencyt? Hadd statbuzuljak kicsit én is!

Macskafogó rulez! 😄 A patkányok minden második mondatát be lehetne rakni a játékba.
Mikor kilõnek: "Én vezettem, azt mond meg én vezettem???" vagy "Mehetünk vissza a balettba ugrálni". hatalmas lenne <#taps>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Linket esetleg?

Kipróbáltam a hangcsomagod van hangulata.
De szerintem ne a trágárságra alapozz, bizonyos kor felett már nem menõ....
Egyébkémnt szép munka köszönöm.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hát ha valaki nem akar grindelni, de kell neki a tízes tank, akkor valahogy össze kell vakarnia azt a hat millát. Simán meg fogják venni.

Jót mosolyogtam a januári gift shopban az egyik akción.

1,5 milla credit 14.95€.
Azért kíváncsi lennék,h mennyien veszik meg. 😊
Ugyanis dobok még hozzá 5€ és 5500goldot kapok,ami 2 hónap prém és marad 500 gold bármire.
Na de amíg van lószar addig veréb is lesz.

Pontosítsunk, nem 10 hanem 100 milla XPt-t és kreditet kapsz, 10 milla kredittel nem jutnál messzire a próbálgatásban. 😄

1-25
Random_
Arany kell hozzá, ha nincs aranyad, akkor nem tudod. Az átváltási arányra most nem emlékszem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pales27
Csak arany ellenében lehetséges és olyan drága, hogy nem éri meg, ha nem vagy kõgazdag.

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy elvileg az ELIT státuszban lévõ harckocsik TP pontjait át lehet konvertálni szabad tapasztalattá. Azt hol tudom megtenni, mert sehol se találom? Elõre is köszi a segítséget!

Üdv Levi!
fsb1000
Hehe... Nagyferó jó volt benne. (nálunk lett igazán kult film a szinkron miatt)

fsb1000
Mert a két tank más játékstílust igényel.
Az E50M szerintem is kevésbé hatékony, de azt is kedvelem.
(és nem azért mert német, bár lehet.... tudat alatt.. vagy felett)

fsb1000
1. keves az arty...
2. miert is szeretjuk a matchmakinget?
3. 800 eff alatt legyen ingyen az goldammo...
4. miert nem buffoljak az orosz tankokat?
5. miert is volt valojaban szar tank a tigris?

fsb1000
Ha meg esz az E100 mehetünk szakaszba. Nekem az egyik kedvencem.

patchaou
Ez 4 nyertes csat 😊 Ilyen kis számoknál fölösleges még százalékokat nézegetni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Most ez mi?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

A historikál battle is változik hetente vagy valami ilyesmi, usa vs japo meg ilyenek...

Én nem vagyok egyszerû, de mi a faszom volt itt?😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

én is ma este szereztem meg életem elsõ steel wallját su-85-tel.. pedig aztán olyanok lõttek rám mint churchill III, t-34..

Bugi Misi
na meg lett az Ász is erre a Csöcsre😄

Gyõzelem!
Csata: Dragon Ridge 2013. január 2. 23:57:41
Jármû: Churchill I
Szerzett tapasztalat: 1 244
Szerzett kredit: 26 513
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Hidegfejû, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

hihetetlen mit élek át itt egyes játékosoktól xD (T1 HT HE lövöldözött)

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Ha szereted a repülõs játékokat akkor egy próbát megér. Látvány és élvezhetõségi faktor nagyon rendben van.
Ó, a muskatnuss 😄

Esetleg, mikor HE-vel lövöd ki a legénység tagjait egy tankból, akkor jöhetne a "Mi öten vagyunk, te meg egyen köcsög!"
Nekem vannak aranyköpéseim és gyakran használt fordulataim:

- Csak semmi pánik ("köcsög görögök!" "vegyél egy szótárt és nézd meg mi az a definiálás", "ha beszélgetünk és büzi leszek: meghal")

- Csapd le csacsi ("b*zd meg a láncodat Géza!", "Az a te bajod hogy túl sokat voltál vidéken, azt nem fejlõdött ki az agyad", "Há hogy legyek így jó szomszéd")

- A Tanú ("Má megint tarhonya", "Egyszer majd kérni fogunk valami", "nem nyitok vitát")

- Legényanya ("Tultótúk!")

- Musskartnuss, Muskartnuss Herr Müller + Aufwiedersehen Herr Müller 😊

Hajj, mikor még a WoT is ilyen ígéretes csemete volt, réges rég, a zárt béta idején << könnycseppet elmorzsol a szeme sarkában >> Aztán jöttek a pénzéhes vörös kapitalista disznók, és minden rosszra fordult <#nevetes1>

De akkor leszedem, és teszek egy próbát, jól hangzik amit elmondtál.
Trabant93
Na ezek így hirtelen nem is nagyon jutottak eszembe.De ha vannak még ilyen jó ötleteitek,bátran írjátok meg 😊
Egyébként a jelenlegi csomagban van egy olyan,amikor kilõsz egy tankot és ez szólal meg:"Tibi mindent visz." Utána meg a Tankcsapda száma 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Nem jó. Nagyon jó! Hatalmas szépen kidolgozott térkép, értelmes irányítás (vannak fura hibák de ez még teszt), élvezetes repülõcsaták, jó HUD, változatos feladatok, izgalmas tutorial amiért jutalmat kapsz. Nekem a tech tree átláthatatlan egyenlõre, az se tiszta, hogy a kutatás hogyan mûködik de ezekre biztos van válasz. 1 órát próbálgattam csak. Van historical battle (német vs orosz), random battle (minden nemzet minden nemzet ellen) és van még egy hamradik is de azt nem próbáltam. Hagyd északára bekapcsolva a géped, holnapra lejön.
De a Macskajaj klasszikusa is jó lehet, miután kilõttek: "Ha ez még egyszer elõfordul, megb*szom a narkós k*rva anyátokat!"
Nyócker, macskafogó.

Nem is lehet annál epikusabb, mikor sikeresen bevitt találat után a parancsnok szép olajozott hangon megszólal: "Oh, mi történt magával, Safranek?"
Ford Fairlane? 😊

Igen. Meg, ha megvalósítják azt, hogy földön-vizen-levegõben botok nélkül játékosokkal egyszerre megy a harc egy nagy kiterjedésû térképen az nagy játékélmény lesz. Viszont, én rettenetesen sajnálnám feladni az eddig beleölt idõt-pénzt-energiát amit a wotra fordítottam.
Le kell tölteni a tesztklienst, telepíteni egy WOTtól eltérõ könyvtárba, aztán várni amíg lejön a 4 giga....

A tesztkliens kin van a játék fõoldalán, a tesztszerver hírben.

Minden acc beléphet, kb olyan állapotban kapod ahogy 1 hónappal a tesztszerver indítása elõtt volt, de kapsz 10 milka free xpt meg creditet hogy mindent kipróbálhass.

Trabant93
Valaki tudna mondani olyan magyar illetve magyarul szinkronizált filmeket,amelyekben jó poénok vannak?Az új hangcsomagomat szeretném még bõvíteni vele,amit a játékhoz készítettem.Hasonlókmint például Argo,Üvegtigris,Kelly hõsei stb.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Nézegettem én is. Szerintem magasan veri a WG repcsis játékát. Kezdjük ott hogy szebb grafikával is gyönyörûen fut, sokkal hangulatosabb, nagyon jól irányítható. Egyéb részeit még nem véleményezném mert nem játszottam vele annyit, de így elsõre jobbnak tûnik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szavazzá inkább... úgyis nézegetem a hozzászólásokat, igy legalább nem trollkodnék 😄

És pl megjelenne foxbat historikus hétvégi partija a fejlécben.

Na?

akkor lama kerdes, hol a teszt szerver ? 😊
en idaig csak jatszottam, oda be lehet jelentkezni barmivel ? mert akkor kiproballom az e100-t mielott megveszem 😊
Jó az a gamma? Elkezdtem tölteni, csak aztán valahogy elfelejtõdött.
Jobb a talaj ellenállás értéke, de igazából ott a teszt szerver, ki tudod próbálni õket. Két teljesen eltérõ karakterisztikájú tankról van szó.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

azt mondtak, hogy klan haboruban batchat/t62, illetve is7/t110e5, utobbival egyet is ertek egyebkent, egyeni pechem, hogy a pancelos azert nemet ugye, legalabbis nem orosz jatekban 😊
Lammaer for president! (most jól megszavaztam a fõ accountomnak ezt a tisztséget)

Sztálin elvtárs kedvesen megsimogatta a gyévuskát.
Pedig tarkóba is lövethette volna...
lexlutor hagyjad, nem fog menni a feldolgozása.
😊

miert mozgekonyabb, ha 15 loero/tonna, e50m-nek meg 19+loero/tonna, akkor ?
a nehezebb tank tobb minuszt kap talajon ?
Nem jó az a nagy felelõsség. Onnantól csak úgy nézed a hozzászólásokat, mint kutya a betolakodót. 😊

Miért, lehúzzák? Nekem van mindkettõ, de nem érzem az E50M-met gyengébbnek egy centivel sem.