World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, de azóta nincsenek idézhetõ mondások. 😊
Nem nem. Engem lammaer hívott. Nem emlékszel?
Magas labda: az is lammaer wolt.
Elnézést, ez tényleg a legalja, de nem tudtam kihagyni.
Elnézést, ez tényleg a legalja, de nem tudtam kihagyni.
Nem tudom, Neked nyal.
Mondom, csak reménykedem hogy nem ismerem.
De te kifejezetten szimpatikus vagy neki.<#eplus2>#eplus2>
Azért az nem gondoltam, hogy az arty féle flémnél nagyobbat kavarok egy kis lengyel összeesküvés elmélettel.
És még a nyálkás izé is elõmászott a megidézésre.
Mondom, csak reménykedem hogy nem ismerem.
De te kifejezetten szimpatikus vagy neki.<#eplus2>#eplus2>
Azért az nem gondoltam, hogy az arty féle flémnél nagyobbat kavarok egy kis lengyel összeesküvés elmélettel.
És még a nyálkás izé is elõmászott a megidézésre.
Matyi mester egyébként mikor lett törölve legutóbb?Akkor pont offon voltam wot ügyileg.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Na basszus, Szpecnyazzal akartam belépni, de összekevertem a 2 mail címet.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Igen Holmes Önnek igaza van.
Ez a Ytar egy zseni, nincs más lehetõség.
Ez a Ytar egy zseni, nincs más lehetõség.
Meg ez is... 😊 Én vagyok spartacus... ja nem. lammaer...
Hú tényleg. Mindjárt belépek Szpecnyaz-os accountommal is.
Nyomozni? Google elsõ találat 😊
Tájékoztass már hogy mi van köztetek, furdal a kiváncsiság... 😊
Megvan a Twitterrõl nyomozott le a nyomorult csúszómászó.
meg ez is 😄
ne merj ilyet mondani mert lammaer szolgájává avanzsálódsz
Ja, ez is az én accountom, csak szólok.
Neked tényleg ennyi felesleges idõd / energiád van?<#wow3>#wow3>
Na erre most már én is kiváncsi vagyok, lehet hogy testvérek vagytok és egymást osztjátok a szomszéd szobából 😊
Lehet hogy vmi barátok közt epizódba fordulunk, melyet a végén egy szívhezszóló romantikus zene és örömkönnyek zárnak le.
Lehet hogy vmi barátok közt epizódba fordulunk, melyet a végén egy szívhezszóló romantikus zene és örömkönnyek zárnak le.
De miért írok magamnak a tartalék megerõsítõs nickemmel? 😊
(te is elmehetsz a sunyiba 😛 )
(te is elmehetsz a sunyiba 😛 )
Esetleg, ha be- vagy megírná a nevét a kis alattomos féreg.
Bár szerintem rajtam kívül sz@rt sem érdekel.
Bár szerintem rajtam kívül sz@rt sem érdekel.
Na megyek építem a gulágot, ahogy kérted fõnök. <#idiota>#idiota>
Ja elnézést a múltkor annyira dörgölõdzött hozzád, hogy azt hittem ismeritek egymást.
Remélem én sem ismerem csak kis Mitnick-ként rám keresett valahol. Nem akarom vele összekenni magam.
Mi lenne, ha befejeznénk? Tudod, "beletörõdés" fázis.
Remélem én sem ismerem csak kis Mitnick-ként rám keresett valahol. Nem akarom vele összekenni magam.
Mi lenne, ha befejeznénk? Tudod, "beletörõdés" fázis.
Elmész te a p*csába, de komolyan.
Egyrészt te hívtad, másrészt fogalmam sincs róla hogy kicsoda. Tényleg Szurmay Attilának hívnak? 😊 Mert akkor max ti ismeritek egymást, engem ki lehet hagyni a személyes dolgaitokból...
Egyrészt te hívtad, másrészt fogalmam sincs róla hogy kicsoda. Tényleg Szurmay Attilának hívnak? 😊 Mert akkor max ti ismeritek egymást, engem ki lehet hagyni a személyes dolgaitokból...
Legközelebb tedd már hozzá, hogy a saját kretén arty volt mert kétszer kellett elolvasnom így félig alvó állapotban mire leesett mi a probléma.
Neked pedig ajánlom nézz utána a Szurmay névnek és ha tudsz, hozz hasonló felmenõt.
Ja, nem tudsz...
Ja, nem tudsz...
Pedig esküszöm hogy az elején mindig jószándékkal kezdek bele valamibe. Mennyivel jobb lenne pl említett delikvensnek, ha nem érezné azt, hogy a lengyelek mindig a felsõ harmadban vannak, õ meg mindig alul.
Számomra annyira triviális, azt hinném hogy pár jól irányzott szó és meg is van oldva, aztán jön az egésznapos flamewar, aminek a vége mindíg az hogy én troll vagyok és az egész topikot a kezemben tartom 😞
Számomra annyira triviális, azt hinném hogy pár jól irányzott szó és meg is van oldva, aztán jön az egésznapos flamewar, aminek a vége mindíg az hogy én troll vagyok és az egész topikot a kezemben tartom 😞
lammaer!
Bravo gyorsan ment az erõsítés hívása.
Nyálkás és gusztustalan, mint mindig.
Bravo gyorsan ment az erõsítés hívása.
Nyálkás és gusztustalan, mint mindig.
Ja és hasonlítasz a tenyérbe mászó képû faszira a képen.
Jó választás!
Jó választás!
És megjött a régi barátom. Nem is lacafacáz.
Nagyra értékelem a személyét és azt hogy õ az a fõnök aki, arra büszke, hogy a seggét nyalják és megalázhatja a tõle függõ beosztottakat.
Egy igazi EMBER!
Nagyra értékelem a személyét és azt hogy õ az a fõnök aki, arra büszke, hogy a seggét nyalják és megalázhatja a tõle függõ beosztottakat.
Egy igazi EMBER!
Jogos, csak egy felületes párhuzamot húztam az itt elõforduló "hirtelen felbukkanó megmondójánosok" viselkedési fázisai, és a halálos betegséggel küzdõk hasonló "menetrendszerû" fázisai közt. Ezért írtam hogy "kicsit olyan"
itt egy kis infó
Lényeg hogy mindkettõn jól követhetõ fázisok vannak, ahogy a cikk is írja betegeknél ez kb így alakul:
Elutasítás
Düh
Alkudozás
Depresszió
Belenyugvás
Természetesen embere válogatja, nyílván van akinél ez mûködik, van akinél kimaradnak, mint minden ami emberekkel kapcsolatos, ez sem 100%os.
itt egy kis infó
Lényeg hogy mindkettõn jól követhetõ fázisok vannak, ahogy a cikk is írja betegeknél ez kb így alakul:
Elutasítás
Düh
Alkudozás
Depresszió
Belenyugvás
Természetesen embere válogatja, nyílván van akinél ez mûködik, van akinél kimaradnak, mint minden ami emberekkel kapcsolatos, ez sem 100%os.
Szerintem nem én kezdtem a személyeskedést. De tényleg profi kommunikátor.
Kommunikál, csak nem mond semmit vagy ha igen, akkor meg nem a kérdésre válaszol.
Lenne politikus hasonlatom, de az már tényleg durva lenne és nagyon nem ide való.
BEFEJEZTEM. (Ma már másodszor.)
Kommunikál, csak nem mond semmit vagy ha igen, akkor meg nem a kérdésre válaszol.
Lenne politikus hasonlatom, de az már tényleg durva lenne és nagyon nem ide való.
BEFEJEZTEM. (Ma már másodszor.)
Csak így tovább Attila! Mutasd meg milyen egy Szurmay! ..

"Viszont vagy Te vagy a slepped reggel óta nyomjátok a mínuszokat. Bravo."
Ezt már egyszer ma megmondtam, hogy le kéne szállnod a vádaskodásról. Leszarom a minuszokat (akár halálra nyomkodhatsz engem is) és sleppem sincs.
Ezt már egyszer ma megmondtam, hogy le kéne szállnod a vádaskodásról. Leszarom a minuszokat (akár halálra nyomkodhatsz engem is) és sleppem sincs.
Megy ez, mint a karikacsapás. Köszönöm a választ.
Lammaer minõsített iparitroll😄 a meccs kb. mint egy Liverpool vs megye I-es Budaörs😊
Szerintem frankó,bár én a T43-al jobban elvoltam,de ez sem rossz tank.Alapként talán kicsit gyengusz,de fullosan jó kis gép.Az LB-1-es ágyúja nagyon jó játékszer.És megéri a T44-el játszani,fõleg azért ami utána jön.
Rámegy, sõt, szerintem fel se érdemes rakni rá a nagy tornyot. A lammaer féle FAQban írtam tankismertetõt róla, ott elmondtam, hogy miért, ha érdekel.
Még esetleg Ytar nevû kedvesed (vagy fõnököd, már nem emlékszem) hozzad már minuszolgatni mint legutóbb.
Es amikor azt gondolna az ember hogy nem lepodik meg semmin 😊 Gerinctelen elolenyek csoportjaba tartozo parazita, termeszetesen artyban ult a draga, en meg a T-50-2-ben kavezgatva egy bokorbol spotoltam a fel ellent a palya kozepen.
Dob egy uzit hogy szep kempelest vegzek, valaszoltam hogy koszi es van kavem is. Par mp mulva kis hijan telibetrafalt (ahhoz balfasz volt hogy kilojon egy allo tankot), kinyirva ket legenysegem meg egy-ket modult.
Vannak ebben a jatekban erosen terapiara szorulo egyenek 😊 Vagy inkabb lobotomiara.
Dob egy uzit hogy szep kempelest vegzek, valaszoltam hogy koszi es van kavem is. Par mp mulva kis hijan telibetrafalt (ahhoz balfasz volt hogy kilojon egy allo tankot), kinyirva ket legenysegem meg egy-ket modult.
Vannak ebben a jatekban erosen terapiara szorulo egyenek 😊 Vagy inkabb lobotomiara.
Saor Alba
"Elért a 4. fázishoz (kicsit olyan, mint amikor vki megtudja hogy halálos beteg)"
Mibõl gondolod hogy egy halálos beteg ezt tenné?
Mi van ha valaki megtudja hogy gyógyíthatatlan beteg,de úgy tesz mintha nem is tudná,és éli tovább az életét?
Mibõl gondolod hogy egy halálos beteg ezt tenné?
Mi van ha valaki megtudja hogy gyógyíthatatlan beteg,de úgy tesz mintha nem is tudná,és éli tovább az életét?
Felmegy az alaptoronyra a nagy löveg.
Viszont vagy Te vagy a slepped reggel óta nyomjátok a mínuszokat. Bravo.
Látom te nem puhulsz. Valóban adtál valamiféle választ, de eszméletlen profi módon csúsztatsz és taknyolod el a dolgokat.
Ja és megint nem válaszoltál, arra amit kérdeztem. Mindegy ez nem megy úgy Neked mint a WoT. Senki sem polihisztor.
Ja és megint nem válaszoltál, arra amit kérdeztem. Mindegy ez nem megy úgy Neked mint a WoT. Senki sem polihisztor.
Ok te voltál a jó példa, hogy meggyõzzem. Ennyi. Elég jól meg is magyarázták.
Valaki nem tudja hogy a VK 4502 Ausf A-ra rámegy a nagyobbik ágyú úgy hogy még a kisebb torony van fent? Csak mert már úgy lõnék vele inkább és a torony vastagsága annyira nem fontos nekem, az még ráér...
Az van, hogy itt nagyon sokan nem hisznek az összeesküvés elméletekben a játékkal kapcsolatban. Miért lenne több lengyel low effes kv1s-sel a csatában, ráadásul top tankban? Kb annyira logikus és életszerû, mint a múltkori - ha veszek prémet, a wg csavar egyet az accomon és veszíteni kezdek - konteo.
Megkérdeztem, hogy miért engem hoztál fel példának, majd lezártam azzal az errõl szóló flémet, hogy te majd elmondod. Nekem ennyi szerepem van a történetben. Akár hiszed, akár nem. 😊