World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Löwehez méltón az oldalát mutatta. KÉTSZER lõttem bele, mindkétszer eltaláltam, de csak 0 hp villanó volt.
Nem jár érte semmi, de azért irritáló 😞
Õket nem érdekli a winráta, a kilõtt tankok száma, sem az eff.
Csak szeretnek játszani, és élvezik a játékot.
Úgy mint az, akivel nekem kellett ma 1 csapatban lenni.
A 0 csatás IS6, SP, vagy Löwe már nem lep meg, de ezt...
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Eladó lett szeretett accountom!
Benne található: IS4 (személyzet 285%) IS7 (személyzet 386%), Object 212, Su100, Su152, t50-2, t54 ( 60000 tp-vel), SuperPershing, Churchill III (prémium), a kis vakarcs karácsonyi ajándék t1e6. Ezen felül több mint 300 db elsõsegélycsomag, javítókészlet, tûzoltókészlet, 25 prémium fogyócikk. 53000 szabad tapasztalat, 100 arany, és számos tankokra felszerelt kiegészítõ. Ajánlatokat várok privátban!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Más is reportálta fórumon, hogy 10% alatt volt és amikor az ellen rálõtt, nem halt meg, mégsem kapta meg a medált.
Egy ötlete volt a fórumosoknak: a leírás szerint "ricochet or non penetration" lövésnek kell lennie (meg ne kérdezd mi a különbség, mert én nem tudom, talán a HE lehet olyan ami nem bounce de nem is penetration).
Elképzelhetõ hogyha valójában penneltek de 0 sebzés volt, akkor az nem felel meg ennek a követelménynek. Ezt ugye csak az tudná megmondani aki lõtt rád (fehéren villantál, bemonták hogy penetration de nem hp sebzés), mivel te nem tudod megitélni a bekapott lövésrõl hogy az most bounce volt vagy 0hp-s penetration.
Esetleg ha van fenn az ágyús hangmod, ott nagyon jól hallatszik ha bounceoltál vmit (olyan hangja van mintha egy üres hordóra rácsaptak volna kalapáccsal). Ha megvan a replay, szívesen megnézem ilyen hangot ad e.
Churchill egyébként rohadt sokszor el tud nyelni lövést, nem szeretek rá lövöldözni. 😊
Emiatt van az a csata utáni elemzésnél, hogy például 9 átütés és 1600 sebzés egy tier 10-es 120 mm-es löveggel. Abból több mint a fele a futómûvet vagy lövegpajzsot találta el. De attól még ugyanúgy átütés, csak éppen azok HP-ja vette fel a sebzést nem a harckocsi-é.
Ezért elég nehéz megszerezni például a Cool-Headed medált (tíz egymás utáni lepattanó), leginkább ostoba és kitartó ellenfelek kellenek hozzá.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Ez mitõl lehet?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Wins / Battles 7 / 8 87.5%
Avg. / Total Exp. 959 / 15 038
Credits total +192 084
Lehet hogy a régi T10es heavy 98%ban úgy nézett ki mint a T9es de legalább nem egy 20. type copy volt, az új egy felhizlalt Type 59, kinézetre sokban nem különbözik a med ágon lévõktõl.
WoT: Nishizumi77
Tegnap futottam bele ebbe a három csodába:

A hétvégén befejezem az IS-8-at aztán végre eladom és veszek 1000-1000 darabot az M4-be meg a PzIV-be 😄
- there will be a second 0.8.3 test
Akkor nekünk leghamarabb jövõhét után jöhet ki, francért kell húzni már ezt a patchet ennyire, rengeteg idejük volt balanceolni elvégre ezért nem jöttek ki a kínaiak 8.2ben....
WoT: Nishizumi77
11 csatából csak 2 gyõztes 😉
Up to 50% discount on premium ammunition
With gold or credits, obtain better ammunition for less!
Folyamatosan játszom hajnal óta, gondolván majd 7-kor abbahagyom.
Egyszer csak olcsóbb lett a prémlõszer. Ki sem dobott a szerver.
Kb, 1,5 millát grindeltem össze pár óra alatt. VK2801-be és E100-ba veszek 1000-1000 prémlõszert. Kár hogy nem elõbb kezdtem gyûjtögetni, mert az IS4-et meg a JagPZ100-at is jó lett volna feltankolni
Tárazzatok be! 50%-os a prémlõszer a hétvégén.
wot nick: PsychoTrooper
Saor Alba
Saor Alba
A random faktornak lényegesen nagyobb szerepe van, meg 1-2 játékos egyéni teljesítményének.
Felõlem bárki kilõheti a kistieres platoonokat, csak tudni illene nincs racionális alapja a közutálatnak, meg a félelemnek hogy kárt okoznak.
Persze vicces lehet, ahogy a sok helikopter okoska gratulál és köszöngeti egymásnak, hogy végrehajtotta a nagy hõstettet, magát feláldozva a csapatért képes volt kilõni egy loltrakit a TOP tankjával.
És még büszke is magára. Beírja fórumra is.
A játék mechanikájának és szabályainak nem ismerete elég általános, mind az MM mind a TK mechanizmusa tekintetében. Feleslegesnek tartom bárkivel errõl vitatkozni.... úgy is csak az az 1 hülye lehetek többséggel szemben.
Bár én nem szoktam észlelni hogy ez megvalósul a gyakorlatban is.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A special case of this is when you see a top tier tank platooned with one or two tier 1 tank. This is sometimes done on purpose. If you look above, a tier 10 heavy tank weighs 145 points, whereas a tier 1 tank weighs only 2. Thus the platoon's team a priori has a massive point deficit, which the match-maker will balance out by either dragging more lower tier tanks into the enemy team or by dragging more high tier tanks into the platoon's team.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(remelem van ver a pucadban es bevallalod a Tier 1-2 szerepet)
Saor Alba
Nem kompenzalja. Kiserletezz valami platoontarsaddal hogy vegre megertsd, nem kompenzalja az MM. Anno lehet hogy igy volt, ma mar nem. Fogd mar fel vegre.
Saor Alba
Nem mindig, de elég jellemzõ.
1 TK-ért nem lehet kékülni. (kezdõkörön kivül)
Azaz, kistieres platon legyilkolásáért nem lehjet kékülni.
Több kell ahhoz.
Saor Alba
valakinek esetleg valami ötlete?: /