World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma este is olvashattál erre jó pár példát.
Nem is nekem kell leírni... jön az magától, mindenki elmeséli, mert szerinte azzal nincs gond.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Persze hogy nem rosszalkodik ha már kék, mert tudja bannolva lesz.
De véletlenül senki nem kékül.
Aki mást mond az nem ismeri a TK rendszer mûködését, vagy szándékosan ferdít, vagy egyedi ritka esetekbõl akar általánosítani.
Az általános nézet szerint (vagy a hangadók szerint) az a hülye meg az elítélendõ, aki a kéket kilõvi, nem pedig az aki bekékül.
Én nem hozok példákat se a játékból, se a valós életbõl, mert senkit nem akarok meggyõzni, de úgy gondolom akinek ilyen a szemlélete az jelentõs morális deficittel küzd.
Elméleti vita ez... de jól jellemzi a szemléleteket.
Elfogadom, hogy a sok helikopter között én vagyok az egyetlen hülye ezzel a kék pavlovi reflexxel.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én kezdésnek letörölném az összes mod-ot, ha ez nem jön be, újratelepíteném a játékot.
Te vagy hihetetlenül türelmes ember vagy, vagy csak vakítasz hogy az vagy 😊
Szakesz: Én is kékültem már be attól, hogy csikicsuki közben egy csapattárs kétszer is a legrosszabb pillanatban gurult be elém. Nem hinném, hogy nagy elvárás lenne egy fél perces megfigyelés, majd EZUTÁN a döntéshozatal, fõleg mivel az ember ezzel a fél perccel megelõzheti, hogy kicsesszen magával, és az egész csapatával. Persze lehet erre azt mondani FSB stílusban, hogy "de mi a vérnek figyeljek én 10, 20, ha alapos vagyok 30 mp-ig, ha kék lövöm, oszt jóvan", csak az ember maga alatt vágja a fát.
Tisztelettel várom a válaszod, mert nyilván a tudás birtokában lehetsz, ha ezt kifogásként hozod fel velem szemben.
Tudod mit csináltak egyébként Napóleon katonái az inkvizítorokkal? Szépen végigpróbálgatták rajtuk a játékszereiket. 😉
Tegnap álltam a kezdõben, épp indul a meccs, kicsit be voltam lassulva és azon gondolkoztam merre is kéne menni a pz4-gyel. A mögöttem lévõ csóka úgy döntött, hogy az õ tankján nincs kormány és ott szeretne elmenni, ahol én vagyok és seggbelõtt. Ha jó kedvem van, max anyázok egyet, de épp nem volt, úgyhogy odébb mentem, majd szépen oldalbasomtam a 10.5-sel. Ha kicsit morocosabb vagyok, valószínûleg szét is lövöm a francba a hülye fejét, de nem akartam egy minusz emberrel kezdeni a meccset.
Elég ha látom, hogy KÉK.
Ennyi.
mert kb mintha semmit se csinálna, pedig csak 65% körül járnak a skillek.
Per Aspera Ad Inferi.
Az a TOP tank zavar aki VK2801-amat kitolja a fedezékbõl és beáll helyettem. Mert neki lehet. Fajbunkó az ilyen.
A loltraki nem tud eltolni. Lõje ki más, engem nem érdekel.
Én nem lövöm ki azt aki a csapattársat kilövi a csatában. Nem is érdekel.
Én a bekékült játékost lövöm ki. Mindegy miért kékült be, nem én kékítettem.
Tessék, adott a példa, ahogy írtam. High tier TDdet lövöldözi egy loltraktor meg ott sertepertél körülötted és akadályoz.
Mit teszel?
Viszont a következményektõl félnek az emberek.
Ezért kell kilõni minden kéket, vagy olyan szituba hozni hogy letiltsák.
Én nem akarok ilyenekkel játszani, máshol éljék ki a kisebbségi érzéseiket.
---
Szerintem a témát túl tárgyaltuk.
Én elfogadom a TK-zást, mégha értelmetlennek tartom is.
Aki karja elfogadja, hogy van aki kilõvi a kékeket, aki nem az ne.
Ennyi. Senki sem változik, legfeljebb kényszerbõl másképp cselekszik