World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs bónusz a KÉK kilövéséért, se kredit se XP... Csak az a kellemes érzés... ahogy menekül, meg mondogatja hogy õ nem is volt rossz, csak véletlenül kékült.
Na... már ezért megéri.
De dombos pályán fasza ez a Jumbo. El Hallufon volt hogy tier 7-8-asok alig bírtak kiszedni A4-5-bõl. Mondjuk elég tré löveg az M1A1 ha menetbõl kell tüzelni. Nem is ezen, hanem fõleg a gyorsabb M4-en. Annál egy idõ után figyeltem, a legnagyobb távolság amelyrõl menet közben eltaláltam a célpontot 62 méter volt. De ilyen 10-15 méterrõl is simán mellé lõ menetbõl.
(csata elején be is írom, hogy mindenki lõje a kéket, mert szabad és +10.000 credit.)
Kifejlesztve:
Cromwell jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 25000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Ennél tovább van bármi értelme vinni ezt az ágat amúgy(heavybe bele se kezdtem)?
Erre még szánok free xp-t kifullozni,de amik ezután következtek,azok anno nem gyõztek meg.
õ: blokkoltam.
Mondom magamban bazd meg és a 6 lõszert a seggébe eresztetem. kék lettem de egy iylen bunkó fazs megérdemelte.
Az hogy kimarad a t7 nem jelent hibás mûködést, bár kétségtelenül elõnyt jelent a TOP 8-asoknak.
Nekem semmi gondom azzal, ha a hülyéket bárki kilõvi.
Vigyázni kell a kékülésre, naponta kettõ elég legyen a jóból, meg ne a kezdõkörben legyen.
Olyan ez mint a tripper, ha már kékül, akkor vágni kell.
Ezek után az ürge global chatbe kezdett nyafogni, hogy engem mindenki reportáljon azonnal, merthogy TK-zok. Tájékoztattam, hogy ha esetleg nem tûnt volna fel neki, hogy kitolt a fél ellenséges csapat elé, mire azt válaszolta, hogy "útban voltam" <#nevetes1>#nevetes1>
Mellesleg saját bevallása szerint finn volt a csóka, úgyhogy most már tudjuk, hogy az északi népek között sem ismeretlen fogalom a hülyeség.
Jah, illetve a meccs egy késõbbi pontján közölte (már nem tudom milyen összefüggésben, nem nagyon figyeltem a chatre), hogy a románok mind tolvajok és erõszaktevõk, majd mikor valaki kiigazította hogy talán a román cigányokra gondol, nem a románokra, akkor azt válaszolta hogy õ ilyeneket már nem tud, õ finn😊

Le is csittereztek, mert 5 egylõvéses halált osztottam ki a városban ahova senki nem jött utánam. Még szerencse, hogy egyesével jöttek a csõ elé.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Rendes választ kaptál és így reagálsz? El vagyok hûlve....
Használj gulyáságyút, abba jó a krumpli meg a bab pár szafaládéval.
Példa: KV1-re szinte mindenki a 85-öst rakja. Pedig a 122-es sokkal jobb, legalábbis KV1 vs KV1 szempontból, szinte mindig én nyertem. Pedig a 122-esnek fele akkora az átütése, és a nagyobb tankokról sem pattan, max kicsit sebez.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
9 kill,volt itt rammolás vakon lövés artyra a világ végérõl meg 6000feletti dmg...de valahogy nem az én világom az E-50.
Ha van rá vevõ enyém is vihetõ. Van másik accom is, azon prém tankok vannak, meg az orosz hevi ág.
Elvagyok azzal is.
-----
Nem te mondtad, hogy sokan és sokért veszik?
Próbáljuk ki!
Még az emailt és nevet is megváltoztatom az új tulaj kérésére.
AP - a páncélátütõ
HE - felületen is robbanó (kis átütõ képességû)
HEAT - nagyobb páncélátütõ.
Van még prémes HE is egyes lövegeknél, illetve van egy negyedik érték az artyknál, ami a robbanási kör sugarát adja meg amelyen belül sebzõdik a cél HE esetén.
Arty-hoz általában HE használatos. A legtöbb tankhoz AP.
60/96/25
"lövésenként 48-72mm között változik." . Ezek pedig nem azok az értékek.
És a nagyobb penetrationos miért pattan le? Arra sincs válasz.
Én is tudok olvasni.
A legtöbb ágyúba 3 féle lõszer rakható be (AP – Armour piercing / Prémium / HE – High Explosive ), ezeknek az adatait az ágyúk adatainál az average damage / average penetration után követõ 3 szám jelképezi.
Pl PZIIInál, az 5cm KwK 38 L/42 nél:
Average penetration 60/96/25
Average Damage 70/70/90
A penetration a páncélátütõ képességet jelzi, azaz hogy a lõszer ideális körülmények között hány mm-es páncélon megy át. A sebzés értelemszerû, mekkora kárt okot a célpontban.
Mint látható, az AP lõszer penetrationja magas, a HE lõszeré jóval alacsonyabb, viszont a sebzése jelentõsebb szokott lenni (a prémium lõszert hagyjuk, azt úgyse használjuk gyakran mivel aranyba kerül).
Fontos megjegyezni, hogy az adatok ÁTLAGOS (average) penetrationt és sebzést jelölnek, jelenleg – ha jól tudom – +- 20% a szórás, tehát a fenti példában szereplõ 60mm-es AP lõszer játék közben lövésenként 48-72mm között változik.
Azt is érdemes megjegyezni, hogy az is számít, honnan lõjük a célpontot (merõlegesen szembõl, ferdén) illetve a célpont páncélzata mennyire döntött, ugyanis ettõl függõen a lõszer sebzés nélkül lepattanhat a célpontról. Ezért tisztán összehasonlitani a célpont páncélvastagságát a lõszerünk penetration értékével nem ad tökéletes képet – pattant már le a királytigris 200mm-es penetrationnal rendelkezõ AP lõszere egy Lee 38mm-es oldalpáncéljáról… extrém eset, de megtörténhet a játékban"
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
67 tank 70 garázs, nagy barakk, 2db T8-as prém + több kicsi, sok t10-es (E100, Maus, JagPzE100, T110E5, IS4, IS7, T110E4, Batchat, E50M) a kilencesek is mind meg vannak, mert nem kellet eladjam.
Arty nincs csak t6-ig, de jó stat meg 19K csata.
Minden tankon fullos legények, van ahol a 4. perket húzzák.
Szinte minden tankon 3 db felszerelés Pl. 60 venti 50 töltésgyorsító 30 célzásgyorsító. Raktárban 3x1000+ javitó/tüzoltó/eü csomag.
Prém lõszerbõl is van betárazva egy halom (IS7, T110E5) amiket nem használtam, és még ma veszek amennyit csak tudok.
Mennyi az annyi? 100K?
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!