World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adok érte 10K-t. Hiszen midn fun-t elvettél már 😛
fsb1000
csak vicc volt... ilyet nem írok be... na talán egyszer megtörtént mikor senki sem reagált.
Nincs bónusz a KÉK kilövéséért, se kredit se XP... Csak az a kellemes érzés... ahogy menekül, meg mondogatja hogy õ nem is volt rossz, csak véletlenül kékült.
Na... már ezért megéri.

http://worldoftanks.ru/news/1855-common_test_083/
Hm, azzal is össze lehet hozni. Nekem a M4A3E2-vel van pár darab. De tényleg ostoba ellenfelek kellenek hozzá. Volt olyan eset, hogy a Jumbo lövegpajzsának oldalát lõtték meg. Átütötték de nem sérültem. Elõtte és utána is legalább 6-7 lepattanó volt. Ha az nincs simán Cool-Headed lett volna. Egynek sejutott eszébe hogy a parancsnoki kupolát lõjje...

De dombos pályán fasza ez a Jumbo. El Hallufon volt hogy tier 7-8-asok alig bírtak kiszedni A4-5-bõl. Mondjuk elég tré löveg az M1A1 ha menetbõl kell tüzelni. Nem is ezen, hanem fõleg a gyorsabb M4-en. Annál egy idõ után figyeltem, a legnagyobb távolság amelyrõl menet közben eltaláltam a célpontot 62 méter volt. De ilyen 10-15 méterrõl is simán mellé lõ menetbõl.
+10k kredit?

tesztszerver nem mûkszik?
a comet fullosan meglepõen jó volt, most itt tartok, hát én lehet már belevágok majd a centurionokba is mivel heavy ágon is ugyanazok az alkatrészek vannak kb, így nem kell sokat fejleszteni.
fsb1000
3 TK = Kékülés. Innentõl kilõhetõ vagy.
(csata elején be is írom, hogy mindenki lõje a kéket, mert szabad és +10.000 credit.)

Britt fa talán legjobbja:
Kifejlesztve:
Cromwell jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 25000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Ennél tovább van bármi értelme vinni ezt az ágat amúgy(heavybe bele se kezdtem)?
Erre még szánok free xp-t kifullozni,de amik ezután következtek,azok anno nem gyõztek meg.
De iylnért is lettem kék. 50 100. indul a csata megyek 5 métert. megállok hogy nézzem ki merre megy. Erre a T30 nekem jön hátulról majd pár sec múlva belém küld egy jó -800at. Mondom WTF?
õ: blokkoltam.
Mondom magamban bazd meg és a 6 lõszert a seggébe eresztetem. kék lettem de egy iylen bunkó fazs megérdemelte.
ÖÖÖ Velem ugye tagnap esett meg. 12t behozza t1e6. Én batcsat. Kilövöm t1e6 - mi támadunk az a kis szar a bázis vége felé kúszik elbújni. Kilövöm. Erre a 12t begorombul rám lõ. én kilövöm. Kék. És nem kellet ehhez meghyülülni és észnélkül TK-zni ballra jobbra. Sztem indokolt volt. Hozzá tezsem hogy a 12t ammo rack lett...
Nincs szakasz egy sem.... mi a fasznak oda az a T8??? ugyan már..

fsb1000
Olyan kép is kéne ahol a szakaszok és a light tankok típusa is látszódik.
Az hogy kimarad a t7 nem jelent hibás mûködést, bár kétségtelenül elõnyt jelent a TOP 8-asoknak.

fsb1000
Eddig is ez volt az álláspontom. Nem kékülsz nincs gond.

Nem?😊 akkor nincs több kérdésem😊

fsb1000
Pár napja hasonló szitu esett meg velem is (ide is beírtam, mertt magyar köcsög volt, ismert klánból), csak én nem tudtam kilõni a T10-es kitolót, mert scout tankkal voltam.

Nekem semmi gondom azzal, ha a hülyéket bárki kilõvi.
Vigyázni kell a kékülésre, naponta kettõ elég legyen a jóból, meg ne a kezdõkörben legyen.
Olyan ez mint a tripper, ha már kékül, akkor vágni kell.

fsb1000
MI a problémád az MM-el?
Nem értem...

Na csak hogy FSB kollegának is legyen valami csemege mára: Airfielden megy a csata, én T25 AT-ban, épp a leszállópálya mellett sziklák között megy a csata, mikor is azt veszem észre, hogy az eddig fel-alá kolbászoló SU-152 elkezd kitolni a szikla tövében harciaskodó két ellenséges Tájp, és egy T71 elé. Na nagy nehezen kivergõdtem magam elõle (még mikor sikerült keresztbe fordulnom, akkor is tolt tovább), közben azért kaptam egy-két sallert a tájpoktól. Szépen visszatolattam, és megküldtem a delikvens hátsófelét, amitõl ki gyulladt. Amíg a szétlõtt motorjával volt elfoglalva, én kilõttem az egyik Tájpot, majd mikor megjavította, elkezdett rámfordulni hogy megtorolja a sérelmet, de sejtettem hogy meg fogja próbálni, úgyhogy azt már nem érte meg hogy elsüsse az ágyúját.
Ezek után az ürge global chatbe kezdett nyafogni, hogy engem mindenki reportáljon azonnal, merthogy TK-zok. Tájékoztattam, hogy ha esetleg nem tûnt volna fel neki, hogy kitolt a fél ellenséges csapat elé, mire azt válaszolta, hogy "útban voltam" <#nevetes1>
Mellesleg saját bevallása szerint finn volt a csóka, úgyhogy most már tudjuk, hogy az északi népek között sem ismeretlen fogalom a hülyeség.
Jah, illetve a meccs egy késõbbi pontján közölte (már nem tudom milyen összefüggésben, nem nagyon figyeltem a chatre), hogy a románok mind tolvajok és erõszaktevõk, majd mikor valaki kiigazította hogy talán a román cigányokra gondol, nem a románokra, akkor azt válaszolta hogy õ ilyeneket már nem tud, õ finn😊
azért ebben most közrejátszik, hogy t6 nap van.

Van még valaki akinek nem világos hogy mennyire profi csapat ez a wg? ez az új MM is mennyire profi munka lett 😄DDDDDDD

fsb1000
Mai kezdõ csatám

Le is csittereztek, mert 5 egylõvéses halált osztottam ki a városban ahova senki nem jött utánam. Még szerencse, hogy egyesével jöttek a csõ elé.

Nekem volt prémiumom,kódokból szereztem aranyat vagy klántól kaptam.De fizetni én sem fizettem egy büdös buznyákot sem érte.Béta óta játszom vele,nem tudom most mennyi csatát,de tavaly január óta elég keveset,kb csak a duplázókat csinálom meg fontosabb tankokkal.

Abba a lövegben csak HE és prémium ammo van. A HE akkor is sebez, ha nem ütöd át, csak olyankor kisebbet.

Ezt is le kellett írni.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Van +/- 25% elismert random az átütésre, sebzésre, mindenre. A KV-1-et nem ismerem, akkor mentem vele utoljára amikor még a vagány löveg volt rajta.
fsb1000
Te is tudsz olvasni kispofám?
Rendes választ kaptál és így reagálsz? El vagyok hûlve....

Használj gulyáságyút, abba jó a krumpli meg a bab pár szafaládéval.

Master91
Van valami mod, ami mutatja csata közbe az addigi ki osztott damaget az xvm-en kívül ?
Ok így értem. És a lepattanósra mi a válasz? 😊
Példa: KV1-re szinte mindenki a 85-öst rakja. Pedig a 122-es sokkal jobb, legalábbis KV1 vs KV1 szempontból, szinte mindig én nyertem. Pedig a 122-esnek fele akkora az átütése, és a nagyobb tankokról sem pattan, max kicsit sebez.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Pedig de nem tartom semmire ezt a tankot😊

9 kill,volt itt rammolás vakon lövés artyra a világ végérõl meg 6000feletti dmg...de valahogy nem az én világom az E-50.
Nem akarom én õket bántani, csak meglepett, hogy mindenki ilyen low eff náluk.

fsb1000
Nem szórakozok, kérdeztem.
Ha van rá vevõ enyém is vihetõ. Van másik accom is, azon prém tankok vannak, meg az orosz hevi ág.
Elvagyok azzal is.
-----

Nem te mondtad, hogy sokan és sokért veszik?
Próbáljuk ki!
Még az emailt és nevet is megváltoztatom az új tulaj kérésére.

"A legtöbb ágyúba 3 féle lõszer rakható be (AP – Armour piercing / Prémium / HE – High Explosive ), ezeknek az adatait az ágyúk adatainál az average damage / average penetration után követõ 3 szám jelképezi."
fsb1000
Több féle lõszer van. A játékban és a wikiwot-on általában úgy jelzik, hogy AP/HE/HEAT
AP - a páncélátütõ
HE - felületen is robbanó (kis átütõ képességû)
HEAT - nagyobb páncélátütõ.

Van még prémes HE is egyes lövegeknél, illetve van egy negyedik érték az artyknál, ami a robbanási kör sugarát adja meg amelyen belül sebzõdik a cél HE esetén.

Arty-hoz általában HE használatos. A legtöbb tankhoz AP.

És akkor a 3 érték mit jelent?
60/96/25
"lövésenként 48-72mm között változik." . Ezek pedig nem azok az értékek.

És a nagyobb penetrationos miért pattan le? Arra sincs válasz.

Én is tudok olvasni.

Az utolsó mondat tartalma mára már egyáltalán nem extrém.
"Lõszerfajták

A legtöbb ágyúba 3 féle lõszer rakható be (AP – Armour piercing / Prémium / HE – High Explosive ), ezeknek az adatait az ágyúk adatainál az average damage / average penetration után követõ 3 szám jelképezi.

Pl PZIIInál, az 5cm KwK 38 L/42 nél:

Average penetration 60/96/25

Average Damage 70/70/90

A penetration a páncélátütõ képességet jelzi, azaz hogy a lõszer ideális körülmények között hány mm-es páncélon megy át. A sebzés értelemszerû, mekkora kárt okot a célpontban.

Mint látható, az AP lõszer penetrationja magas, a HE lõszeré jóval alacsonyabb, viszont a sebzése jelentõsebb szokott lenni (a prémium lõszert hagyjuk, azt úgyse használjuk gyakran mivel aranyba kerül).

Fontos megjegyezni, hogy az adatok ÁTLAGOS (average) penetrationt és sebzést jelölnek, jelenleg – ha jól tudom – +- 20% a szórás, tehát a fenti példában szereplõ 60mm-es AP lõszer játék közben lövésenként 48-72mm között változik.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az is számít, honnan lõjük a célpontot (merõlegesen szembõl, ferdén) illetve a célpont páncélzata mennyire döntött, ugyanis ettõl függõen a lõszer sebzés nélkül lepattanhat a célpontról. Ezért tisztán összehasonlitani a célpont páncélvastagságát a lõszerünk penetration értékével nem ad tökéletes képet – pattant már le a királytigris 200mm-es penetrationnal rendelkezõ AP lõszere egy Lee 38mm-es oldalpáncéljáról… extrém eset, de megtörténhet a játékban"
Te ilyen bolond vagy? Nem bántásból kérdem, de most te mit szórakozol?

Soha sem volt prémiumom, és az SP sem régen van meg, így lassan haladtam. Másfél év alatt ment bele a 7700 csata. Nem is vagyok az a pro kategória, de az effi már nem a szégyenkategória legalább. Ezért is nem írtam árat.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Nem segített.

fsb1000
Próbáljuk ki! Enyémet ki veszi meg? És mennyiért?
67 tank 70 garázs, nagy barakk, 2db T8-as prém + több kicsi, sok t10-es (E100, Maus, JagPzE100, T110E5, IS4, IS7, T110E4, Batchat, E50M) a kilencesek is mind meg vannak, mert nem kellet eladjam.
Arty nincs csak t6-ig, de jó stat meg 19K csata.

Minden tankon fullos legények, van ahol a 4. perket húzzák.
Szinte minden tankon 3 db felszerelés Pl. 60 venti 50 töltésgyorsító 30 célzásgyorsító. Raktárban 3x1000+ javitó/tüzoltó/eü csomag.
Prém lõszerbõl is van betárazva egy halom (IS7, T110E5) amiket nem használtam, és még ma veszek amennyit csak tudok.

Mennyi az annyi? 100K?

Bugi Misi
FAQ

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Tegnap fél mp-n múlt a Pool medálom T110E3-al. Nyavalyás SPG lelopta az utolsót.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ágyúnál mit jelent a páncélátütésnél a 3 szám? Egyik ágyúnak 2x nagyobb a páncélátütése, ennek ellenére lepattan minden tankról, a másik pedig nagyobbat sebez, fele akkora páncélátütés, de még a 2 tierrel nagyobb tankokat is sebzi. Hogy van ez?

T14-el van több cool-headed is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Elég vérszegény account.

Például olyanok, akik 0k csata után szökségét érzik egy prémium JT vagy heavy megvételének, mert õk nagy tankkal akarnak kezdeni....

Sokan és sokért.

fsb1000
Szerinted ki vesz accot? És mennyiért?
Én el nem tudom képzelni...

toocha
Na ilyen se volt még eddig! Azért köszi.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

fsb1000
Textura hiba. Lehet sérült valamelyik fájl, de én inkább a túlhúzott vagy túlmelegedett VGA kártyára gondolnék.