World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemrég írtam mi cw-re is viszünk, ha van, akkor 2-t is.
Dombra, arty védett helyre beállunk, és vigyorgunk 1 3. object TD-vel.
Eléggé szemét munka 20mp-n belül minimum 8-9 lövést leadni (fochok 5mp-nként, object meg lead 2-3at ennyi alatt) úgy, hogy igazából csak sejtik hol vagyunk.
Ott a támadó csapat nagy része elhullik. + utána el kell dönteni ki lesz az elsõ, aki fel jön a dombra.
Mert mire odaérnek, betöltve, visszahúzódva várjuk, hogy meglássuk a tankokat. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
(Ne vedd magadra, csak kihagyhatatlan poén volt 😄)

Artic region.
Is8 a víz mentén be akart szökni, hogy oldalba kapja a védõket G9bõl. (nem rossz ötlet)
Csak számítottam rá, és kicsit feltolattam a dombra, hogy nagyobb lendületet vegyek Kv5el.
Amint megláttam, hogy elfoglalta a helyét rástartoltam.
Srác úgy megijedt 30m-rõl mellé lõtt. Aztán magától majdnem beletolatott a vízbe. <#nevetes1>#nevetes1>
(Francért nincs bekapcsolva a csatafelvétel.)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Én néha rárakom e100-ra, de nem tudom mennyit használ.
Néha talán valamicskét...
A T-44-esetében viszont az elsõ néhány meccs alatt volt olyan, hogy 2x is ammo rack volt, ugyanis olyan szépen lõhetõ helyen van a cucc, hogy egy céltábla nehezebben található el... oda muszáj volt wetrack.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A bázisunkat befoglalja egy E100 TD. Na mondom vesztettünk...nem is volt senki aki vissza érhetett volna...egyszercsak eltûnik, mondom ki lõtte ki?
A saját csapattárs arty lõtte ki a bázisunkat foglaló, E100TD-t, pedig nyerhettek volna! Végre egy hasznos arty! Elismerem, õ jót tett. Nekünk. A saját csapatának nem...de...kit érdekel?
@Plata: Nem tudom, de szerintem egy T5-ös tanktól 1150 sebzés azért elég OP. Még T10-ben is derék sebzésnek tartom. De ha nem OP, akkor nem OP...am Panther II-ben voltam.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Olyan jó lett a kép azt sem látom miben ülsz.Szerinted amikor t50-el Is3-at T43-at ammorackeltem mit gondolt?Vagy amikor t34-el is7-et egy lövéssel átsegítettem a másvilágra.Full hp-ról.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nem tudom T-43 inkább oylan jó kis gyors orbit tank. T-44 ehhez nem éppen okés.
Alapból azt hitem oylan mint egy type. Hát sajna nem. Néha voltak vele jó kis körök de...
De pl steppes. Ha senki nem megy foglani akkor a 2 odlalról lesik egymást az emberek. Ellenben ha csak egy bemegy vkinek kijebb köll jönnie, hogy rá tudjon lõni és akkro kaphat a pofájára.
wot nick: PsychoTrooper
Találkoztam egy tagjukkal rég, már nem emléxem, de valami hatalmasat bénázhatott mert megnéztem a statját csata után. Német klán volt.
A másikat meg a ph-n linkelték. Asszem az spanyol volt.
Ezek 8-10 fõs klánok full alacsony stat értékekkel és nem túl sok csatával. egynek volt tán 2K. Talán haveri kör, vagy nickgyûjtõ.
Hoztam egy videót :
Aztán a legénységet átraktam máshova, de megmarad funny tanknak.
Te mire fogod használni? Farmolni jobb egy t8 prém.
Egyébként a tier-testvér T-150-el is jól el vagyok. Bomba biztos... bárkinek ajánlható pattogós tank. Valahogy mindig nyerek vele, pedig nem alkotok nagyokat vele.
Valamint majdnem boldog tulaja vagyok egy majdnem fullos T-54-nk.
wot nick: PsychoTrooper
Azért kérdeztem, mert 9 nap múlva lejár az ingyen kapott fél éves prémem, és elég nehéz lesz visszaszokni a normál xp hozamba.
Nem akarok 1 olyan tankkal veszõdni, ami nem tetszik.
T44-hez tipp esetleg?
A használata eltér a T43-tól? Azzal volt 1 61%os winrátám.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mit vegyek meg miután eladtam a Kv4et?
Amim eddig van 10es: Is7, Amx Foch 155, Batchat.
Garázsban ott figyel a Black Prince, meg a 7es francia arty, tehát húzni is van mit.
Amit meg tudnék venni, és ki is van fejlesztve rajtuk minden: T32, Amx 50 100, T44.
Vagy 9esek közül: T30on van 11000xp, illetve St1.
Azért kérdezem mert nem csupán 10es tankra hajtok, hanem olyanra ami élvezetes is.
Eddig mondjuk az 50 100 van a befutó helyen.
Vagy tankoljak fel olcsó aranylõszerrel? Ami mondjuk nem is hülyeség.
Ezen a videjón pl a T20-szal bénázgatok éppen.
Kár, hogy a jútyúbos videókat nem lehet gyorsítva lejátszani, mert nem pörgeti szét a tankot az ember ezen a mapon.