World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mintha csak magamat látnám.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kezdésnél amx beírja hogy 178 xp kell neki,jupi: és berohant egyenesen a vízbe... Õ volt az,innen is gratulálok neki

Most full hp-val leértem, csak odalent kaptak szét sebzõ találat nélkül.
Lehet el kellene fogadni, hogy máshol esetleg még hasznomat is látná a csapat. <#nevetes1>#nevetes1>
Szerk: Elsõre is El halufról volt szó.
Miért nincs itt rohadt szerkesztés gomb?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2013. január 7. 16:02:44
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 476 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 649
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun

Steppesen a fehér zászlónál én azt szeressem még mikor
#1: Vereségre állunk mert másik odlal össze omlott és csak foglalásal lehetne már nyerni de a csapatom nem mozdul áll a kör szélén vagy a páyla vége felöli részre megy had lõjjék könnyen az artyk meg a fentrõl érkezõ ellen.
#2: Mikor az enemy van a fehér körben és mint halat a hordóban csak lõni kell õket mert az istenért nem mennének ki a körbõl hogy fedezék mögül menjen az adok kapok. Nem õk maradnak lenn és meghalnak. Ezt szeretem. Feltéve ugye ha nem az én csapatom mûveli 😊
You are no longer a clan member. The data will be updated shortly.
Defeat!
Map: Himmelsdorf 2013. január 7. 15:56:28
Vehicle:: KV-4
Exp: 921
Credits: 54 147
Achievements: : Steel Wall
Steppesen még azt is meg merném kockáztatni, hogy a csikicsuki oldalt hagyni kellene a fenébe. Le a zászlóhoz, egy foglal, a saját bázisnál a keresztben húzódó domb mögött egy-két nagyfejû, vagy TD bevéd, az ellen oldalánál a medek és törjön át rajtunk, aki tud. Nem tudom mennyire lenne mûködõképes, randomban ilyen még sosem volt.
Mert már addigra eleged van a grindbõl, és szabadulnál meg tõle, nem érdekel semmi, csak benyomod 2x az R-t (még artyval is), mert te halhatatlan vagy, aztán a csata végén nézed, hogy csak 2 találatod sebzett.
Eddig én is az ufókat, meg a WG-t hibáztattam ez miatt, de így utólag visszagondolva, fogalmam sincs pl: Kv-4el is mi a francért akarok oda lemenni.
De már nem hagyom annyiban az biztos.
Encounter csatát meg nem is láttam mióta ki lehet szedni az új modokat.
Nekem túl nehéz megtanulni, hol mit kellene csinálni. <#nevetes1>#nevetes1>
A sztori az meg hatalmas!
Ha nem lopom, és megosztom klántársakkal.
Ó! Sand River a másik ahol a fehérhez megyek ha nem is foglalni, mert az a hill majomkodás nem neklem való ugyan csak és nem egyzser volt már, hogy 2 scout befoglalta a fehéret mert az összes hill majmoskodni ment.
Tudom, hogy lassú tanknak szinte lehetetlen, és kapom is a 7-800as sebzéseket félúton, de addig próbálom amíg nekem is sikerül.<#zavart1>#zavart1>
Eddig az állás 2-0 oda, de nem adom fel!
És tudjátok miért?
Mert már csak 6000 xp kell az St1-hez, és ilyenkor jön rám a baromkodhatnék.
Azután meg visítok, hogy:
-Aj de lassan jön a IKSZPÉ.
-Az utolsó 5000et a legszenvedõsebb.
Egyfolytában eszembe jut, amit itt írt az egyik srác pár napja.
A haverjának az apja, a stock tigris2-vel megindult egyenesen az ellenfél bázisa felé, valami isteni csoda folytán nem tudták kilõni, majd eltévedt, visszatért a saját bázisára és megpróbálta elfoglalni.
-Basszus tök jó meccs volt, befoglalom a bázist 1edül, erre mindenki lenooboz. Én csak nyerni akartam.
-Megyek T50-el, már az elsõ percben mutatom az összes ellenfelet, és senki nem lõ ki senkit. Végül engem lõttek ki. De nem is értem miért nooboznak le, ekkora túlerõvel õk sem bírtak volna egyedül.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Najó, csak trollkodok. Nekem aztán semmi jogalapom.
Már régóta gondolkodtam azon, hogy ezeket a játékosokat, akik ilyen teljesítményre képesek 1 klánba kellene gyûjteni.
És belehallgatni a beszélgetéseikbe, stb.
Hogy mi az amirõl õk beszélgethetnek.
1-Képzeld! Kilõttem 1 tankot!
2-WÁÁÁÁÁÁ. Az semmi, én 1000et sebeztem a T59-el.
1-Srác múltkor mondta, hogy vannak olyan játékosok is, akik meccsenként 2-3 tankot kilõnek.
2-Azért ne szálljunk el ennyire. Különben is a játék nem a fraghunterkedésrõl szól. Én próbálok hasznos is lenni a csapatnak. Inkább másnak adoma killt.
1-Ja meg amúgy is. Mi nem azért játszunk, mert jók vagyunk, hanem mert élvezzük.
3-Srácok! 2-t nyernem ma!
1-Zsinórban?
3-Nem. Összesen.
Rohadt jót nevettem.
Bár a type megérdemel 1 tapsot. Õ mindent megtett.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
http://data.hu/get/6044394/20130107_1415_china-Ch01_Type59_11_murovanka.wotreplay
A másik kedvencem a T-150, szerintem elég jól hozza a pénzt.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
enemy type elfogy a lõszere. a cj7esünkel neki áll rammolgatni. majd jön az ISünk aki ba van szarva a no ammos typetól és õ is rammolni próbál meg 55ször pattan közben lövi a tier 4 arty. ezt látni kellett volna...
Nem jártam erre vagy 3 hónapja, szóval nem tudom mennyit változott a mezõny, vagy hogy 1000 csata alatt vagy-e, de ebben egy jó megmozdulás volt, az amikor a szikla körül hintába lett ültetve az ellen egyik tankja.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Eddigi eredmények vele:
Legjobb köröm vele:
http://mwreplays.com/replay/YFWFWCU0HQKK/
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer