World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes2><#taps><#nevetes1>
Mintha csak magamat látnám.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na ott ha mi vagyunk fenn sokszor nincs türelmem és inkább lehúok a francba, fõleg ha a saját csapat jóresze fenn figyel aztán lenn némi spot meg 2 lövés után halál.
Errõl ez jut eszembe:
Kezdésnél amx beírja hogy 178 xp kell neki,jupi: és berohant egyenesen a vízbe... Õ volt az,innen is gratulálok neki

Jó lenne, ha valahol meg lehetne nézni, hogy ezeket a pályákat az adott módban milyen százalékkal nyerem. Van egy sanda gyanúm, hogy steppesen folyamatosan bukom az encountert, úgyhogy valamit nagyon nem jól csinálok, de kempirovka assaultot például az idejét nem tudom mikor buktam utoljára bármelyik oldalon is.

Hát ha nem az én csapatom mûveli, akkor én már valószínûleg elhullottam valahol a zászló környéki harcokban. Úgyhogy ezt mindig csak a szopatósabb oldaláról látom. 😊

3.nekifutásra se ment Kv4el lemenni El Salufon a vízmosásba.
Most full hp-val leértem, csak odalent kaptak szét sebzõ találat nélkül.
Lehet el kellene fogadni, hogy máshol esetleg még hasznomat is látná a csapat. <#nevetes1>

Szerk: Elsõre is El halufról volt szó.
Miért nincs itt rohadt szerkesztés gomb?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Atya ég micsoda balfasz csapatot kaptam,fele kempelt fele meg eszetlen barmot játszott és berohant az ellenséghez.M4 hozta a szokásos formát és brutálisan sebzett.
Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2013. január 7. 16:02:44
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 476 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 649
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun

Randomban nem is fog soha kiderülni 😊

Steppesen a fehér zászlónál én azt szeressem még mikor
#1: Vereségre állunk mert másik odlal össze omlott és csak foglalásal lehetne már nyerni de a csapatom nem mozdul áll a kör szélén vagy a páyla vége felöli részre megy had lõjjék könnyen az artyk meg a fentrõl érkezõ ellen.

#2: Mikor az enemy van a fehér körben és mint halat a hordóban csak lõni kell õket mert az istenért nem mennének ki a körbõl hogy fedezék mögül menjen az adok kapok. Nem õk maradnak lenn és meghalnak. Ezt szeretem. Feltéve ugye ha nem az én csapatom mûveli 😊
ez már a vég kezdete :/

You are no longer a clan member. The data will be updated shortly.
Dec 27-i hozzászólások között van valahol. Onnan tudom, hogy akkor küldtem el a haveroknak skype-on.

Mondjuk ez rosszul esett.

Defeat!
Map: Himmelsdorf 2013. január 7. 15:56:28
Vehicle:: KV-4
Exp: 921
Credits: 54 147
Achievements: : Steel Wall

Oda megyek én is mindig a zászlóhoz, csak nem kezdek foglalni, mint a marha. Nemegyszer volt olyan, hogy odaértünk, levertük azt a három tankot, ami ott volt és rajtam kívül mind a hat lent pocolt onnantól a zászló tövében. Egyedül meg kb 1 percig tudtam visszatartani a másik oldalról érkezõ rohamot. A zászló rész meg ugye védhetetlen, ha lent állsz a körben. Minden oldalról kapod az áldást, miközben õk vissza tudnak vonulni fedezékbe, te meg nem.

Steppesen még azt is meg merném kockáztatni, hogy a csikicsuki oldalt hagyni kellene a fenébe. Le a zászlóhoz, egy foglal, a saját bázisnál a keresztben húzódó domb mögött egy-két nagyfejû, vagy TD bevéd, az ellen oldalánál a medek és törjön át rajtunk, aki tud. Nem tudom mennyire lenne mûködõképes, randomban ilyen még sosem volt.

Biztos csak humán faktor.
Mert már addigra eleged van a grindbõl, és szabadulnál meg tõle, nem érdekel semmi, csak benyomod 2x az R-t (még artyval is), mert te halhatatlan vagy, aztán a csata végén nézed, hogy csak 2 találatod sebzett.
Eddig én is az ufókat, meg a WG-t hibáztattam ez miatt, de így utólag visszagondolva, fogalmam sincs pl: Kv-4el is mi a francért akarok oda lemenni.
De már nem hagyom annyiban az biztos.

A tipikus standard csatára gondoltam, amikor 14-0-ára vezettek, 2-en is vannak, akik 5 killt csináltak eddig, és az aki egész meccs alatt az artyknál kempelt valahogy 1 pillanat alatt befoglalja a bázist.

Encounter csatát meg nem is láttam mióta ki lehet szedni az új modokat.
Nekem túl nehéz megtanulni, hol mit kellene csinálni. <#nevetes1>

A sztori az meg hatalmas!
Ha nem lopom, és megosztom klántársakkal.

Egyet értek. Lehet iylenor benne vana humán faktor is de én úgy érzem hogy a játék nem akarja engedni sokszor és direkt szar csatába rak ahol az emberek fele hülye.
Hát... pl Murvonvonka (vagy mia tököm varászerdõs) és Steppesen én mindig a fehérhez megyek. Utóbbin sokszor cap is mert egyzser nem akarok varászerõdben szopni, mászsor meg csiki csukizni odlalt steppesen nem fun. Ráadás ha az embereink ott kitartanak és leverjük a többit vagy eleget a fehérnél akkor onan talán átvonulnak páran a fehérhez ezzel is idõt nyerve a másik odllanak.
Ó! Sand River a másik ahol a fehérhez megyek ha nem is foglalni, mert az a hill majomkodás nem neklem való ugyan csak és nem egyzser volt már, hogy 2 scout befoglalta a fehéret mert az összes hill majmoskodni ment.
Most mondjuk én is hatalmas marhaságokat csinálok Kv4el. Sand riveren próbálok lemenni ahova a medek szoktak.
Tudom, hogy lassú tanknak szinte lehetetlen, és kapom is a 7-800as sebzéseket félúton, de addig próbálom amíg nekem is sikerül.<#zavart1>
Eddig az állás 2-0 oda, de nem adom fel!
És tudjátok miért?
Mert már csak 6000 xp kell az St1-hez, és ilyenkor jön rám a baromkodhatnék.
Azután meg visítok, hogy:
-Aj de lassan jön a IKSZPÉ.
-Az utolsó 5000et a legszenvedõsebb.

Egyedül? Általában hatan foglalnak encounterben, mert az úgy jó. 😊

Egyfolytában eszembe jut, amit itt írt az egyik srác pár napja.
A haverjának az apja, a stock tigris2-vel megindult egyenesen az ellenfél bázisa felé, valami isteni csoda folytán nem tudták kilõni, majd eltévedt, visszatért a saját bázisára és megpróbálta elfoglalni.

Mi a van ma bravehearth nap? 20 meccs 4 döntetlen😄 ilyen se volt még sok fosimisi...

LOOL 😄
Jaja!
-Basszus tök jó meccs volt, befoglalom a bázist 1edül, erre mindenki lenooboz. Én csak nyerni akartam.

-Megyek T50-el, már az elsõ percben mutatom az összes ellenfelet, és senki nem lõ ki senkit. Végül engem lõttek ki. De nem is értem miért nooboznak le, ekkora túlerõvel õk sem bírtak volna egyedül.

Ha már hülyék, akkor érdemes õt is megtekinteni. 500 effes E75, jövõbeli terrible E100 driver. Elõször csak az artyk mellett kempelt, majd végül megindult. De kár volt neki, mert egy Type 59 gyönyörûen megszopatta, mint az a screenshoton is látszik. A hülyéje még csak meg se tudta sebzeni, ha nem segít neki másik 2 tank akkor simán megölte volna a Type.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

-Ha én nem lennék, ki védené a bázist? 😉

Najó, csak trollkodok. Nekem aztán semmi jogalapom.

Ezek amúgy mit élveznek a játékban vagy...????
<#wilting>
Már régóta gondolkodtam azon, hogy ezeket a játékosokat, akik ilyen teljesítményre képesek 1 klánba kellene gyûjteni.
És belehallgatni a beszélgetéseikbe, stb.
Hogy mi az amirõl õk beszélgethetnek.
1-Képzeld! Kilõttem 1 tankot!
2-WÁÁÁÁÁÁ. Az semmi, én 1000et sebeztem a T59-el.
1-Srác múltkor mondta, hogy vannak olyan játékosok is, akik meccsenként 2-3 tankot kilõnek.
2-Azért ne szálljunk el ennyire. Különben is a játék nem a fraghunterkedésrõl szól. Én próbálok hasznos is lenni a csapatnak. Inkább másnak adoma killt.
1-Ja meg amúgy is. Mi nem azért játszunk, mert jók vagyunk, hanem mert élvezzük.
3-Srácok! 2-t nyernem ma!
1-Zsinórban?
3-Nem. Összesen.

Lassan beülhet a T62-be õ is.

50% felett van a találati aránya. Nem is rossz, egyáltalán nem rossz

Gottfried
Már rég nem foglalkozom az idiotákkal,annyi van belõlük de õt érdemes megnézni !!!

1100 csata T54-el,32% winrate és 230 kilõtt tank.
Sok mindent láttam már itt de eddig nekem õ rekorder.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

A titánok harca ehhez képest semmi.
Rohadt jót nevettem.
Bár a type megérdemel 1 tapsot. Õ mindent megtett.

PZIV-el szoktam Trollkodni mostanában, ha nagyon felhúznak. Imádni való közelre a rövidcsõvel.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

A vége felé van már.
Én gyûjtöm az ilyeneket. A sajátjaimat is, meg a többiekét is. 😊 Egyszer majd lesz belõle jó kis videjó. Este megnézem, itt meglepõdnének, ha felhangzana a tankok csörömpölése. 😊

Akkor akit érdekel a kabaré (engem nem nézni nooboksodtam):
http://data.hu/get/6044394/20130107_1415_china-Ch01_Type59_11_murovanka.wotreplay
köszönöm szépen 😊
Random_
Én már régóta imádom, fõleg rövid távolságokra hatásos. Városban vagy olyan helyen ahol van fedezék, mert azért papír is kicsit. Meg a töltési idõ miatt jó, ha tudsz bújni.

A másik kedvencem a T-150, szerintem elég jól hozza a pénzt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hát ha láttad, akkor mutatja. 😊

Megvan a KV-S-nek is a maga mumusa, beforgatott ARL-44 105-össel sarokharcban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

áááááá ezt a kabarét. Replay sztem ezt nem mutatja de javítdatok ki ha tévedek és teszem is fel.
enemy type elfogy a lõszere. a cj7esünkel neki áll rammolgatni. majd jön az ISünk aki ba van szarva a no ammos typetól és õ is rammolni próbál meg 55ször pattan közben lövi a tier 4 arty. ezt látni kellett volna...
no offense, de úgy az egészet elrontottad.

Nem jártam erre vagy 3 hónapja, szóval nem tudom mennyit változott a mezõny, vagy hogy 1000 csata alatt vagy-e, de ebben egy jó megmozdulás volt, az amikor a szikla körül hintába lett ültetve az ellen egyik tankja.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

patchaou
Az 3-4 sebzõ lövés csatánként. Az átlag játékosok átlag teljesítményéhez képest az már bõven jó. Szakeszhez hasonlítani magunkat meg fölösleges 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Úgy voltam vele, hogy az 1400körüli avg dmg-em nem is olyan rossz azzal a tankkal....
A linket elszúrtam.*

/bow nincs mit tenni /bow 😊))

Hát így is volt...az ellen arty-ja az bezzeg tudott lõni...

A múltkori flame és az akciók miatt vettem egy KV-1S orosz csodát. Nos, azt kell mondjam, hogy az eddigi legjobb döntés volt beruházni egy ilyenre a részemrõl. Szinte mindig top tank, gyors, pattogós és hatalmas alfája van. Ez a tank egy álom.

Eddigi eredmények vele:

Legjobb köröm vele:
http://mwreplays.com/replay/YFWFWCU0HQKK/

Ilyenkor szokott az következni hogy odaver az arty és telibetalál......téged.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Igen? Be lehetett volna oda lõni. Tudod...splahsebzés...egyrészt. Másrészt ha nem is találja telibe, legalább megzavarja vagy kimozdítja õket. Vagy valami...

Master91
"Ott van egy szikla mögött egy IS7+STI."