World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen a kommenten persze át fognak siklani nemes egyszerûséggel az artyhaterek és tovább nyavajognak, de ha mennének egy kört a t-92vel sírnának, olyan szarul játszanának.
Na vettem a bátorságot kicsit feltúrtam a statodat.
GW Tiger: 1,34 Kill/Battle
GW Typ E: 1,02 Kill/Battle
Jagdtiger: 1,65 Kill/Battle
AMX50Foch(155): 1,68 Kill/Battle
T110E3: 1,519 Kill/Battle

Úgy gondolom eléggé szignifikáns a különbség. Idáig azt mondtátok milyen könnyû játszani az artyval, még a legszarabb játékosok is milyen jól játszanak vele. Hát ez alapján a TD-vel akkor még egyszerûbb.

Én azt vártam volna, hogy ezekkel az überbrutál OP artykkal jobb teljesítményt nyújtasz, mint a kedvenc TD-iddel, végülis azért nevezzük OP-nak. Vagy talán tévedek? 😛 😄
Elárulom, hogy amikor hátrébb gurultál akkor sem te spotoltad az IS-t hanem a hátul kempelõ löwe vagy az a vakarék TD. Ja azt miért is nem takarítottad el 😄
Téged meg nagy valószínûséggel a dombra igyekvõk spotoltak azért villant a lámpád.
Én nem láttam ebben a szituációban semmi rendkívülit. Álltál a bazinagy átláthatatlan bokor mögött ami egy jókora részt kitakart onnan a pocsolyából. Ha korábban felmész arra dombra simán spotolhattad volna mindkét tankot ami ott dagonyázott.

hawken
biztos volt rajta álca, terepfestés meg minden legénységnek kifejlesztve az álca skill
de ez még hagyján, én azon szoktam hülyét kapni mikor se bokor semmi nincs köztünk, a szembe jövõ pedig mozog, és egyszer csak eltûnik a semmibe, hogy öt mp múlva megjelenjen majdnem mellettem , és látom hogy a tornya nem is felém néz, ergo õ sem látott meg .

Néha telibe kúrnak engem is... pedig mivel olvastam a Dûnét random kanyargok😄 nehogy a féreg észre vegyen de még így is telibe vágnak néha😄

Elsõ kommentemben rossz lett a link ezért amit utána írtam elveszett.. Szal a lényeg h vki hozzáértõ nézze már meg a replayt hátha én csinálok vmit szarul vagy IS6 tényleg láthatatlanul gurult át elõttem. Ha vki venné a fáradságot nagyon megköszönném😊 Lehet csak én vagyok balf@sz.
Annyira feltud b@szni ez a játék h az vmi hihetetlen!! Fullos T34-el Mines-on elmegyek balra h nézzem azt a vizes völgyet. IS6 és másik T34 beis gurulnak szépen ahogy kell. Elbujnak egy szikla mögé, eltûnnek. Rendben mondom ha kigurulnak azt ugyis meglátom, hisz tudom hol vannak, nem is voltak messsze. Ugy álltam be h õk bõven benne voltak a képben+ félig a vizes rész, tehát ha vmelyik kigurul bõven bespottolom és már lövöm is. Gondoltam én naivan!!!! Egyszercsak felvillan a hatodik érzék csak lesek h ki spottolt be mert ott nem lehetett senki, hátrébbgurulok erre kiderül h az IS6 ug ment át elõttem h nem spottoltam be!!! Az rendben van h volt köztünk bokor de akkor is!!! Annyir afeltud b@szni ilyenkor a játék h az vmi hihetetlen!! Ilyenkor az elsõ gondolatom az h uninstall.....[url=
http://data.hu/get/6046506/20130107_2217_usa-T34_hvy_10_hills.wotreplay
]Invisible IS6? Itt a replay ha esetleg vki hozzáértõ megnézné h én csináltam-e szarul vmit vagy az az IS6 tényleg láthatatlanul ment át az orrom elõtt. Qrva ideges vagyok😊 Ha vki veszi a fáradságot és megnézi azt nagyon megköszönném. Lehet csak én vagyok balfasz.
Észre sem vettem eddig, hogy nincs Ace tankerem még vele :/
Végül is nem olyan rossz pénz a kis szarostól 😊

replay, ha valakit esetleg érdekel 😊
Replay_amx12

Mondjuk nem tudom hogy jön össze a az arty és TD statja. Mellesleg mint írtad is, jóval több TD-m van mint artym. Meg jó hogy jobb vele a statom ha azokkal szeretek játszani.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ha jól rémlik splashre csak akkor gyúr az ember, ha teljes fedezékben van az ellen és olyankor megelégszik az 1/3 HP 2 modul kombóval :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Akkor splasshal nem kell jó artisnak lenni....

ez nagyjából 1,5 éves téma. Egy jó artys szinte mindig el fog csípni, ha csak nem scouttal vagy. A játékosok túlnyomó többsége ritmus szerint kanyarog (bal-jobb-bal-jobb), persze ez érthetõ. Ha egy arty fan ráérzett az épp aktuális játszótársára akkor semmi esélyed, ez van.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem tudom hogy csinálod,de én meddel is gyûlölöm õket...Az imént(nincs 10 perce) kaptam menet közben egy 1647-es löketet az egyik Gw-tõl.T54-el voltam...rá 5mp-re jött is a következõ,ami az örök vadászmezõkre küldött.
Mert persze az alap hogy minden csatában min 4 artynak lennie kell...

elvileg lesz test 2 is, most szünet van .. :/

Pales27
nekem se, biztos módosítanak vmit, de infót se találtam

Nem tudja vki mi van a teszt szeróval? Nem müxik.
Pales27
Sztem T32 vagy T44, azok után is jó tankok jönnek. Sztem amx 50 100 is jó, de utána már sztem gyengébb a francia t9-10.

<#wilting>
Én meg megfogadtam hogy parttalan vitába a héten nem megyek bele.

Ezért küldeném neked Szenes Iván örökzöld slágerét, melynek címe: "Tényekkel nem vitatkozom"

Hallgasd sokszor, hogy rögzüljön. Sok szeretettel:

Láma

ja igen mielõtt kiforgatnátok a szavaim, a lorraine nem rossz arty, sõt kifejezetten jó, mert elég sok scoutot ki TDztem vele, de közel sem OP, mint ahogy a többi se.
igen de ezt nem bírom ezt az álszentséget 😄 Egyébként sztem nem OP a TD félre értetek, csak tudom, hogy többynire azok sírnak az arty miatt akik izárólag TD-vel vagy Heavyvel szeretnek játszani, érthetõ módon. Én inkább meddel szoktam, engem nem zavarnak az artyk sõt ha lightal vagyok kifejezetten örülök nekik, mert van kit kilõni, azért egy 400HP-s papírdobozt könnyebb kilõni, egy 13-90el, mint mondjuk egy obj268at, de pl a kis scoutok a jgdpze-100-t iszonyatosan nehezen lövik át.

Szerintem jó így a balance, ahogy van, sõt most még az artyk le is lesznek húzva, de taktikai szempontból nem rossz az arty, hy ki kell szedni a nehezebb célpontokat. 2-3 oldalanként bõven elég lenne. A 4-5 sok valóban. Ja igen és azt újra elmondom, hogy volt olyan hogy a francia 7es artyval (nekem csak az van) 127 HP-t sebeztem az IS-7 frontjába (tudjátok, mert az arty OP)
rohadjanak meg..

- according to the devs, the "Serene coast" (how's the map name in english?) map didn't become the new Swamp/Komarin (eg. a standoff map full of long battles), it won't become a lowtier map (like "Province")
wow, az új grand menace a TD? Volt arty nerf?

Tusé...

melóba vagyok, most nem tudom megnézdni, de légyszíves ha megkérhetlek rá írd már le ide nekem néhány statodat. Kill/csata GW Tiger, GW Type-E, Jagdtiger, amx50-155 foch, obj268, t110e3. Köszi!
na nézzük csak meg a TD és az arty statodat, melyikkel is jobb a Kill/Battle arányod és melyikkel milyen a sebzésed? Lemerem fogadni, hogy sokkal jobb vagy TD-vel mint a G Type-E-vel.
PaganMaga
nini! de az ám! 😄

PaganMaga

patchaou
Naszóval:

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sunsetjoy
Üdv! Te az vagy, akire én gondolok?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ez az orosz szerver, szóval a sok kis МатејаRU természetesen lehúzza az orosz tankokat.😄 Kb mint eu-n a németeket. Az eu szerver kiegyensúlyozottabb valamivel.

Eu-s statok: http://wot-news.com/stat/server/eu/norm/en

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ugyan ne beszélj már hülyeségeket, mindjárt neked is el lesz magyarázva, hogy a TD a világ legnagyobb nyomoronc ópésága, míg az artyk a legtöbb skillt igénylõ, "pro jármûvek" <#eplus2>
Ez honnan van?

Toby0501
Hogyan bukjunk el egy majdnem megnyert csatát:

<#falbav>

ne kamuzz, arty-bol eleg egy is ..... <#mf1>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Engem azért meglep hogy több IS7 és E5 van mint E100. Azt hittem hogy német tankból van a legtöbb. De ez legalább magyarázza a KV1S áradatot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mert 3 T8 arty nem? Ne kezdd már el megint ezt a TD-s sírást.

viszont az is-4 is-7 milyen gyenge ezek szerint, buff várható 😄
I.C.ram
Jön majd a szokásos nerfhammer.
ergo 100% nerf, király t69nél járok
Artman
Majd belejövök idõvel 😄

Klántársam kicsit kiborult 3-3 gwpantherrel hozta össze a sors. Miután lecsillapodott mondta a következõt:
Nekem is van artym, de nem hatosával használom. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Artman
Nemrég vettem egy T50-est, most próbálgatom a spottolás rejtelmeit 😊

ez a kombó gyakorlatilag úgy végez ki 3 másodperc alatt egy e-100at, hogy nagy eséllyel fel se villanak😄 Amúgy meg az arty ritkábban sebez nagyon nagyot, könnyebben lõ mellé, és sokkal ritkábban tölt be. Múltkor is volt pl egy csata, hogy egy TD nagyon beásta magát valahova domb mögé, meddel spotoltam és már írtam volna, hogy arty pls shoot TD, csak rájöttem nincs artynk 😄
Azoknak, akik a t57 megvásárlásán gondolkoznak.😄 Durva, hogy több van már belõle mint az fv215b-bõl.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

egyszer fent, egyszer lent 😄

Wot: Totti93

Csak nekünk szar cimborámmal? Kora délutánig 15:30 kurva jól ment. Kis pihi 18:00 felé vissza azóta 1 gyõzelem és 7 vereség zsinórban. Amint több mint 100k ember van elszabadul a szopás...
PaganMaga
hi, van olyan mod, vagy xvm konfig, ami megmutatja ki mekkorát sebzett rajtam, esetleg azt is, hogy hol?

PaganMaga