World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ehhez kellene skill, nem a klikkeléshez. Hogy tudjuk, hogy ha megdöglik az egyik oldalon az egyetlen tank, ami ott véd, akkor vége a meccsnek. Ha egy arty odafigyel, valószínû életben maradok. Ha kettõ, akár még támadni is tudtam volna. De legalábbis megfogjuk azt az oldalt.
De rájöttem 1 meccs után hogy ma a "Szopjál lovat újratöltve" megy a moziban....
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mert az meg nem hiszem, hogy netkávézóból játszik valaki vagy a játék megy de a honlap meg nem nála.
Ennyire egyszerû.
Tenyleg 8.3al jon uj prem tank? Errol sehol sem beszelnek, csak a csajniz csodakrol. 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A hivatalos WoT oldalon pontosan 3 kattintás a 8.3 patch notesz.
De hátha így egyszerûbb
Több mint fél óra keresgélés után találtam egy használható, kis angol nyelvû patch note-ot a 8.3-ról. Béta alatt fél órán belül kint voltak a friss hírek, lefordítva!
Emberek ez fórum, nem facebook üzenõfal...
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Én csak annyit mondok JagPzE100 gold ammoval oldalba löttem egy GWType E arty és lepattant. Ez biztosan nem normális állapot.
Eddig ez volt a legdurvább randomfaktor esetem, szinte mindnél 20-30% os a winchance XVM szerint.
Amikor 60-80% a várható gyõzelmi arány akkor ilyen örült lepattanok sosincsenek.
Attól hogy egyikbõl átmennek a másikba a játékosok, még nem változnak meg, nem lesz több szabadidejük, stb.
It\'s a trap!!! :)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A kocsi az arty a motor meg a tank. Remelem ertheto mar igy.
Ezzel csak peldalozni akartam, hogy az artyban is vannak jobb meg rosszabb jatekosok, de nem jon ki annyora a skill mint tankokkal.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A többivel meg nem megy annyira jól. 😛 De az artyval is foglalkoztam a legtöbbet. 😊
pozícióba kerülni, malinovka védés----> TD elõre gurul 6 métert. Sok pályán meg van a párkány a TD-nek. Heavynek is gyakorlatilag elõre írt forgató könyv van minden pályán merre kell menni a tankok függvényében. Egyedül a med/scout/arty az ami jobban változik a csata menete alapján.
A motorosok kapnanak 4-5 mp-t koronkent kocsival az autoversenyzoktol viszont motorral meg adnanak nekik 25-30-at ugyan azon a palyan.
Autot vezetni meg nagyanyam is tud csak kicsit lassabban viszont motorozni....hat arra kivancsi lennek.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
(az enyém: jó esetben az artiknak el se kell mozdulni a kezdõkörbõl. csak a legközelebbi bokorig. És már segít oda, ahova kell 😊 )
(mondjuk az már kevésbé tetszik hogy te is ott vagy ahol a nagy én, de hát a számokkal vitatkozni ugye... 😊 )
Az utobbi par napban viszont latvanyosan elszaporodtak az arty nelkuli csatak. Aztan ha van akkor 4-5 egy oldalon. Aztan ha majd egyszer elgurul a gyogyszer kiirtom mar a kezdokorben mindet.
Mert az arty találat sokkal jobban player skill független. Láttad, linkeltem neked 3 különbözõ effû ember hitrátáját ugyanazzal az artival (majdne 50% volt a legjobb és a legrosszabb effje, mégis azaverage damage közel azonos volt).
Bár ki lehetne szedni az artyt mondjuk, meg lehetne a t-62 statját is turbózni, mondjuk a gun sebzést felvinni 500ra pent felvinni avg 420 körülire, illetve a sebességét mondjuk 65-re😄 És akkor egy 3-4 fõs falka rendet tenne a hátul kempelõ TD-k között és nem kellene arty a játékba.
Pl.:
Szpecnyaz: GW Panther - 294 meccs 46% win ~ 434.000dmg 40% hit (av.dmg 1476)
Greeny: GW Panther - 348 meccs 52% win ~ 503.000dmg 40% hit (av.dmg 1445)
---
Szpecnyaz: Jagdtiger - 540meccs 50% win ~ 1.200.000dmg 79%hit(av.dmg 2200)
Greeny: JT - 585 meccs 48% win ~ 880.000dmg 75% hit (av.dmg 1500)
---
Köztünk van ~400 effnyi különbség, mégis az artys statunk ugyanott van, sõt ugyanott ahol diegho és lammer s-51 statja.
Mégis azon a véleményen vagyok, hogy az arty nem OP és kell hozzá kb ugyanannyi skill is mint máshoz, viszont nincs értelme TD-vel hasonlítgatni szerintem. <#integet2>#integet2>
TEssék Spec egy jó játékos, sokat játszottam vele, ha jó játékost kevesebbet killel az artyval, mint másik tankkal, akkor a béna miért lõne vele többet, akinek fogalma sincs semmirõl.