World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ööö, ez a plusz/mínusz dolog végeredményben nem olyan, mint az eff...? Magyarán érdekel valakit?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nyugi jön a mínusz ezerrel csak az az érdekes hogy ennyi hozzá szóló nem volt mint amennyi mínusz😊 egyébként ez egy tipikus fajta emberszerû képzõdmény 😄😄
Még valami:
Kb 4 hónapja jártam erre legutóbb, akkor teljesen normális hangulaban lehetett beszélgetni, a kezdõ kérdezõk is kaptak infókat, nem volt hülye képek linkelgetése, nem volt minuszolás, és senki nem írta ide, hogy a másik anykát mivel szokták inszuálni.
Viták mindig és mindenhol vannak, de a WoT magasszintû bunkósága vagy megfertõzte a társaságot, vagy olyan meghatározó és megmondó embereke tüntek fel itt is mint a PH-n.
Õk azok akik nem tudják elfogadni, hogy másoknak lehet más szempontjuk, lehet más véleményük, és csak az számít hogy verbálisan földbe döngöljék azt aki nem az véleményüket szajkózza. Ha pedig ez nem megy akkor megalázzák, elüldözik.
A legfõbb gond itt is az, hogy ha valamit 2-3 nick állít, akkor az már többségi véleménynek számít és aki ennek ellentmond azt kicsinálják.
Lehet hibás az az egy vélemény, de akkor is tiszteletben kéne tartani, változni úgysem fog senki.
Ez a folyamat oda vezet hogy egy nagyjából normális fórumból pöcegödröt csináltak itt páran. De akkor van a legnagyobb hiszti, ha valaki belenyomja ebbe a mocsokba a kis fitos orrocskájukat.
Akkor aztán dõl a minusz.....
Kb 4 hónapja jártam erre legutóbb, akkor teljesen normális hangulaban lehetett beszélgetni, a kezdõ kérdezõk is kaptak infókat, nem volt hülye képek linkelgetése, nem volt minuszolás, és senki nem írta ide, hogy a másik anykát mivel szokták inszuálni.
Viták mindig és mindenhol vannak, de a WoT magasszintû bunkósága vagy megfertõzte a társaságot, vagy olyan meghatározó és megmondó embereke tüntek fel itt is mint a PH-n.
Õk azok akik nem tudják elfogadni, hogy másoknak lehet más szempontjuk, lehet más véleményük, és csak az számít hogy verbálisan földbe döngöljék azt aki nem az véleményüket szajkózza. Ha pedig ez nem megy akkor megalázzák, elüldözik.
A legfõbb gond itt is az, hogy ha valamit 2-3 nick állít, akkor az már többségi véleménynek számít és aki ennek ellentmond azt kicsinálják.
Lehet hibás az az egy vélemény, de akkor is tiszteletben kéne tartani, változni úgysem fog senki.
Ez a folyamat oda vezet hogy egy nagyjából normális fórumból pöcegödröt csináltak itt páran. De akkor van a legnagyobb hiszti, ha valaki belenyomja ebbe a mocsokba a kis fitos orrocskájukat.
Akkor aztán dõl a minusz.....
Hát van itt egy pár alulképzett "kolléga", aki nagyon szereti nyomni a minuszokat. Nekem beígérték, tehát konkréten tudom ki az aki minden hsz-emet minuszolja, de azon nagyon meglepõdtem, hogy más fórumozoknál is folyamatosan növekszik a minusz.
Tudom.. nem kell vele törõdni, meg minek nézegetem - meg semit nem jelent, de engem zavar a köcsögség ilyetén való megnyilvánulása is.
Szemtõl szembe nem meri, mert sem intelligenciában sem retorikában, sem kilóban-izomban nem érzi magát versenyképesnek az ilyen görény.
Tudom.. nem kell vele törõdni, meg minek nézegetem - meg semit nem jelent, de engem zavar a köcsögség ilyetén való megnyilvánulása is.
Szemtõl szembe nem meri, mert sem intelligenciában sem retorikában, sem kilóban-izomban nem érzi magát versenyképesnek az ilyen görény.
Fegyverek nélkül nehéz is lenne flamewarba keveredni😄

Nem kezdek flame warba, akármennyire is szeretnéd. Véleményem megtartom innentõl magamnak veled kapcsolatban, mert menthetetlennek látlak.
😄DD mi van? no skill és csak képek linkelgetése megy?😄DDD
Köszi. Kipróbálom majd.

A második képen nem a T-35 látható. Hanem a Grotte tankja, csak valamiért nem tartották lényegesnek, hogy megemlítsék. A két harckocsinak alig van köze egymáshoz. A T-35-öst egy olyan tervezõiroda tervezte, amely a TG harckocsin is dolgozott, ezért kapták meg õk a T-35 fejlesztését.
Grotte tankjába sok mûszaki újdonság belekerült. Ezért elég bonyolult is volt és sok hiányossága is kiderült és persze piszok drága is volt. Ezért1931 õszén tisztán kísérleti harckocsinak nyilvánították.
Grotte tankjába sok mûszaki újdonság belekerült. Ezért elég bonyolult is volt és sok hiányossága is kiderült és persze piszok drága is volt. Ezért1931 õszén tisztán kísérleti harckocsinak nyilvánították.
+ hogy legyek hû önmagamhoz😊 és a SG.hu szelleméhez...
Ilyen statokkal kb annyit adok a véleményedre mint maáttyáshunéra...😄DD na jöhetnek a haverok😄
Ilyen statokkal kb annyit adok a véleményedre mint maáttyáshunéra...😄DD na jöhetnek a haverok😄
Mekkorát érveltél kis barátom megint😄DDDD a rengetek anomália ebben a játékban , tömkelege a 15:1/15:2-es 2-3 perces csatának inkább engem támaszt alá mint a te érvedet hogy belinkelsz egy képet magadról😄
De a mostanában történt mindeféle csalások meg egyeben is téged támasztanak alá😊)
Ja de tudom azért nincs ilyen mert te megmondtad! ja és CSAK😄DDD szánalmas noob vagy...
De a mostanában történt mindeféle csalások meg egyeben is téged támasztanak alá😊)
Ja de tudom azért nincs ilyen mert te megmondtad! ja és CSAK😄DDD szánalmas noob vagy...

Mert pl volt a héten lottó ötösöm is.. mert akinek van Löwe-je az tudja menyire nerfelték szarrá és mekkora kamu a legtöbb adata...
Valamelyik nap 2x egymás után 400-at lõttem vele...😄 ez kb olyan mitha megnyertem volna a lottót😛 de inkább a lottót választottam volna...
Valamelyik nap 2x egymás után 400-at lõttem vele...😄 ez kb olyan mitha megnyertem volna a lottót😛 de inkább a lottót választottam volna...
Hát ha be tudsz idézni tõlem egy mondatot ahol én azt mondom hogy a tank csít....😄 Én az elõre leosztott csatákra gondoltam... -/+ 25% alapból aztán még az egyik csapat kap -/+ 25% megint...
Persze fos a játék rendszere, de a KV-5 akkor is azért eléggé csííter tank ám. Rohadt sok minden képes lepattani róla. Nem egyszer volt, hogy azt hittem nekem kakukk, erre a következõ 4-5 lövést is kibírta. Igaz a Tiger II keményebb szembõl például, de állítom, a KV-5 bírja legjobban a gyûrõdést. Pokolian masszív.
Hát az elsõ az érthetõ, ott nehéz sebezni. És néha Artu is pattan ám rendesen.
Van KV-5-m és valóban igaz, hogy néha a leglehetetlenebb dolgok pattannak le róla, de nem a tank a csííít, hanem a játék a fos.
Volt olyan, hogy egy nagyobb Sherman(E8) száguldott felém teljes sebességgel, és 10 sec alatt úgy átlõtt szembõl háromszor, hogy csak pislogtam. Igaz, hogy a kupolát át lehet lõni szembõl, de nehogymán teljes sebességgel száguldva tudjon célozni arra a kis célpontra képernyõnyi méretû célkörrel.
Szóval sajnos ezek a dolgok a játék részei és együtt kell velük élni.(és játszani) 😊
Volt olyan, hogy egy nagyobb Sherman(E8) száguldott felém teljes sebességgel, és 10 sec alatt úgy átlõtt szembõl háromszor, hogy csak pislogtam. Igaz, hogy a kupolát át lehet lõni szembõl, de nehogymán teljes sebességgel száguldva tudjon célozni arra a kis célpontra képernyõnyi méretû célkörrel.
Szóval sajnos ezek a dolgok a játék részei és együtt kell velük élni.(és játszani) 😊
Elsõ lánckerék mögé egyszer meg telibe artut..... mondom egy vicc és igen szerintem bele van nyúlva a cuccba...
Hát attól függ, hova lõttél a KV5-re? Mert az pattogós egy tank.
ismerõs. amint meglett su-101 nagy gun. vettem bele goldot is. jön szembe egy kv-5. mondom gold be osztán adok neki. 3 ding. nem csíter az a szar.
A garázsórát elkérhetném? Tegnap felraktam egyet, de az csak kockákat rajzolt. Ez tetszik. 😊
Én is próbáltam de nékem mire betölt a garász vagy 15 sec. Ezt midnen csta aután eljátszani nem fun :S
Tök érdekes vezettünk vagy 4 killel... aztán 10:14-re álltunk. no comment..
De volt esély mert addigra 100-200 HP között volt minden enemy nekem 600 körül jó helyzetben SU-101 távcsõvel.. enemy 2 KV-5, Fredi, egy arty de az nem tudott lõni...
Mondom jó hátha nyerünk gold ammo be😊 350 pen... mág 4x tudtam lõni az egyik 145 HP-s KV-5-re de mily érdekes mindegyik pattant... nem 0-ás hanem pattant.. lol komoly a cucc...
De volt esély mert addigra 100-200 HP között volt minden enemy nekem 600 körül jó helyzetben SU-101 távcsõvel.. enemy 2 KV-5, Fredi, egy arty de az nem tudott lõni...
Mondom jó hátha nyerünk gold ammo be😊 350 pen... mág 4x tudtam lõni az egyik 145 HP-s KV-5-re de mily érdekes mindegyik pattant... nem 0-ás hanem pattant.. lol komoly a cucc...
hehehe feltettem egy utcai garázsmódot mert már untam azt a kib**tt havasat 😄 erre itt is változik a napszak mert fent van a napszakváltó mód 😊😊

Tudom ajánlani <#mf1>#mf1>
hej ember, ma már ne igyál több kávét :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
nem ez a jo
http://kepkezelo.com/images/98p8dadbmy35dwi7qnp.jpg
érdemes megnézni
érdemes megnézni
A múltkor volt itt egy kis beszélgetés ,hogy a kv-1s milyen népszerû!! no volt egy csatám volt benne jó néhány ,meg is keresem felteszem 😄
910-rõl 1039.4-re hoztam fel az effym és kilõttem matyashunt mekkora király vagyok már
Csak dobogos!? Pedig ugy igyekeztem...
Azon viszont erdemes elgondolkodni ha nem ertesz valamit lehet azert van mert meghaladja a kepessegeid. Majd legkozelebb valami haziallatos hasonlatot talalok ki. A nevedbol itelve azok kozelebb alllhatnak hozzad.
Azon viszont erdemes elgondolkodni ha nem ertesz valamit lehet azert van mert meghaladja a kepessegeid. Majd legkozelebb valami haziallatos hasonlatot talalok ki. A nevedbol itelve azok kozelebb alllhatnak hozzad.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Az gáz, ha 6-szor néztem meg egymás után, mert megnyugtató érzéssel töltött el? 😄
lol és közben ilyeneket rakosgatnak be.... miközben rálövök egy papírdoboz tankra a játékban és nem történik semmi😄DDD csak egy nulla damage... de egyébként a tanknak darabjait sem lehetne megtalálni.. pl Ojject BL-10 vs wespe...
akár így is lehetne. Mekkora szopás, fõleg drága lõszerrel, lõni pár nullást...csak úgy viszi a creditet.
Nem is nagyon megyek nagy tierrel mostanság. Ha mindennel kibohóckodtam magam, akkor megyek egy kört a pershinggel, de már azon is gondolkoztam, hogy eladom. Annyira nem jön be, olyan semmilyen. Az egyetlen jó benne, a negatív kitéríthetõség.
Egyébként a sebzést is leszarom a 0 damage-nál, de kapjak már érte XP/creditet.. elvégre én jó voltam megküzdöttem érte.. de a WG hogy fékezze a fejlõdést szopat...
Észre vehetnék már hogy nulla tartalmat raknak a játékba az új tankokon kívül..
Észre vehetnék már hogy nulla tartalmat raknak a játékba az új tankokon kívül..
Szerintem három fõ ok van.
Arty
hülye játékosok
ez a szar, lepattan, nullást sebez, penetration rendszer
A hülye játékoksokkal nincs mit tenni.
Ellenben az arty-kat igenis lehetne balance-olni, és ezt a nullás-átüt-nemsebez, de mégis-deinkább lepattan fostalicska rendszert is javíthatnák.
Arty
hülye játékosok
ez a szar, lepattan, nullást sebez, penetration rendszer
A hülye játékoksokkal nincs mit tenni.
Ellenben az arty-kat igenis lehetne balance-olni, és ezt a nullás-átüt-nemsebez, de mégis-deinkább lepattan fostalicska rendszert is javíthatnák.
😄D elöbbi köröm ezt küldeném minden artystának😄
Nem hiszem hogy 1% a valószínûsége annak ami meccsenként legalább 3-4-er elõfordul... ha peches az ember akkor meg az összes lövése olyan.
Lepattanásról:
Lehet ezt jól is csinálni srácok, mondjuk egy "ki a pechesebb" verseny címén. :-)
Lammaer meg majd felteszi tecsõre a többi vidi mellé. Elvégre mindenkinek van legalább egy, de 5-nél kevesebb és kb ez a lényeg, olyan sztorija aminek a valószínüsége kb 1%.
Nekem is 3 pattintás volt a rekord zsinórban: minimause(12,8) vs IS1
Lehet ezt jól is csinálni srácok, mondjuk egy "ki a pechesebb" verseny címén. :-)
Lammaer meg majd felteszi tecsõre a többi vidi mellé. Elvégre mindenkinek van legalább egy, de 5-nél kevesebb és kb ez a lényeg, olyan sztorija aminek a valószínüsége kb 1%.
Nekem is 3 pattintás volt a rekord zsinórban: minimause(12,8) vs IS1
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azért kíváncsi lennék, hogy az a sok béna aki képtelen tankkal játszani, azokat ugyebár benntartják a játékban az artikkal, de vajon mennyi játékost buknak el emiatt? kíváncsi vagyok utánaszámoltak e már ennek a csodastatisztikáikkal...
Ha értenének a játékmenethez és lenne eszük, akkor nem artyt játszanának.
Haverom tegnap ment egy kört az E-50Mjével két hónap kihagyás és WoT szünet után, az artyk gyorsan tönkretették azt az egy körét is. Hát elég is volt néhány újjabb hétre hónapra a WoTból. Komolyan, az arty lesz ennek a játéknak a veszte.
Haverom tegnap ment egy kört az E-50Mjével két hónap kihagyás és WoT szünet után, az artyk gyorsan tönkretették azt az egy körét is. Hát elég is volt néhány újjabb hétre hónapra a WoTból. Komolyan, az arty lesz ennek a játéknak a veszte.