World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arty-val voltál theát MEGÉRDEMLED! 😛
Szerintem meg az kéne, hogy medáltól függõen valahány % extra credit. Mondjuk egy ritka medálért lehetne akár + 50% credit, egy gyakoriért +5%.

Hát...
Nekem meg akkor a hobbinácikat osztja mert én meg a német játékosokkal vagyok így.
Eldöntöttem, hogy ha semmi mással nem megyek akkor is leduplázom a GWPanthert.
Hatodikra sikerült
Az összes addigi körben a top 10-es 9-es tankok sebzés nélkül pusztultak, volt kör ahol egy 12t többet sebzett mint az IS-7.
Nekem mag abból álltak a körök, hogy vagy menekültem a scout-ok elõl és ha sikerült megoldottam vagy mehettem TD üzemmódba mert képtelenek voltak a tankok bármit csinálni.

Túl egyszerû lenne kigrindelned a maus akkor😉..

Sztem ezt aapból betehetnék. Kicsit úgy mint volt a szilveszteri speciál alatt. Bizonyos medél + X tp.
Igazán bevezethetnék, hogy minden medálért adnak +100 xp-t. Azóta lenne már nem is tudom... Vagy 300 xp-m is plusszban. 😊

Na csak megtaláltam, amit kerestem. Hátha segít, amíg össze nem gyûlik a lóvé az új gépre.

Link

ÖÖÖ... csak én érzem úgy mintha csak siemka warriorokból állnának a csapatok? Az enyémek legaléább is? Játszhatatlana wot most nékem.
Ha meg nem siemkák vannak akkor berak t8al alulral 4-5 t10 és/vagy 4-5 arty mellé. Utóbbiak meg kinyírnak minket easy... :S
Yan
S, R és L van. 😊 melyik volt?

¥ xfire: kistekila

az a lényeg, hogy meglett a mod! 😊

Felkeltem és eszembe jutott 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Na, látom ketten is küldtünk Wlanserafnak linket 😄. Hülye SG<#taps>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Húha, jó kis oldal, köszi szépen.

Na, nem hiszem el hogy végre rávetted magad arra hogy feltedd 😄.
Klikk ide!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

itt talász:
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34725305&nid=6240212

Valaki vmi mûködõ zoom modot linkelne? Megköszönném 😊

Hm majd késõbb megnézem a replayt, de most spottoltak kb 700 méterrõl.... vagy egy JP ami 350 vagy egy BP aminek 370 a látótávolsága, aztán 2x egymás után 2x láncolt kb 700 méterrõl.... milyen ügyes játékosok vannak😊

Master91
Sniper módból ki lehet venni a feketeséget, állítólag az is + fps-t ad.
Köszönöm, mondjuk fps növekedést nem is nagyon várok tõle, inkább
stabilitást.
Hálás lennék a sniper modban nem esne le 15fps alá, hanem pl maradna 25-30.
De akkor inkább a 12 000-et félreteszem az új gépre.
fsb1000
Így már értem.
Valószinûleg hiába cserélsz VGA-t, mert a szûk keresztmetszet a CPU-d lesz.

Elfogyott a lõszerem a végére, pedig az ellenség sem volt egy nagy szám.

érni fog majd valamit ez a cromwell a 75mm-es vickers hv-val?
mert eddig még papír nehezéknek sem jó 😄

A wot rweakert használom 7.5-óta köszönöm.Az nélkül csak képregényben látom a WoT-ot.
effi nem effi:

mindentõl függetlenül, ha eljön az a pillanat, hogy segítségre tanácsra szorul az ember, és még a választás luxusa is megadatik, SZERINTEM mindenki egy olyan ember tanácsát fogadja meg, aki magas effivel rendelkezik.

Persze, ha kb 10% az eltérés akkor nagyjából mindegy, ott jön képbe a szimpátia :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

fsb1000
Miért kell ilyen kezdetû hsz-eket írni????

amit nem zavar= ami zavar.
Bocs.
Lehet esetleg butítani a játékot olyan modokkal, mint pl ahumex textures, vagy a wot tweaker. Csak annyi, hogy elõtte el kell rakni a játékot backupba, hogy ne kelljen letölteni a teljeset a legközelebbi verziónál.

Amit nem zavar az hogy az radeon mindenben többet tud(Így látszik) de a memória interface fele (64 bit)mint a 7600-é(128)
pentium(R)3.00 Ghz
2 gb ddr1
alaplap: asrock 775i65g
Tudom hogy egy kövület de míg nem birok venni egy normális gépet
addig marad(sajnos)
Master91
Add meg a géped többi paraméterét is....

Proci,ram,alaplap, stb stb.
fsb1000
Igen megéri, de a Wot-ban a CPU teljesítménye is nagyon számít.
Milyen CPU-d van?

Sziasztok!
Segítséget kérnék tõletek.
Megéri lecserélni egy Nvidia7600gs agp karit, egy
His radeon 4350 agp-re?
Lenne-e bármilyen javulás? Így most 25-35 fps-el fut a WoT.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
szar ügy <#bohoc>

wot nick: PsychoTrooper

jó vicc 😄

Ebbõl azt vettem ki,hogy a rabbi mindenkit meghallgat,de leszarja és mindenkinek igazat ad 😄
Valami magyar klánból volt velem egy csapatban két mókus(arty)😊
Bénázott a csapat valakit leanyáztam angolul.. meccs vége fele megkérdeztem hogy "figyi te AFK vagy?" válasz "no"😊

jó azért ez két külön dolog... való élet és a wot....
lehet a noob-oknak is véleménye 😄 de akkor azokat akik igazán értenek hozzá ne oltsák le ha a jók leugattják a noobokat ha retardáltkodik....
ma is Fjords-on gyerek ST-I-vel felmászott a hegyre... le is oltottam 😄
magyar volt, asszem HAC-M-es..... OK, hogy nem tudja hogy nem illik arra menni.... de ha mondom neki akkor ne higyje azt h viccbõl mondom :/ persze a meccs elúszott
"
Az olaszliszkai csodarabbit felkeresi Kohn. Elmondja, hogy vitája van Grünnel, s a rabbit kéri, hogy tegyen igazságot köztük. Elmeséli az esetet. A rabbi szó nélkül végighallgatja, s azt mondja:
- Neked van igazad!
Kohn boldogan távozik. Ám félóra múlva megjelenik Grün is. Elmondja, hogy vitája támadt Kohnnal, kéri, hogy a rabbi mondja meg, melyiküknek van igaza. Eloadja az esetet. A rabbi türelmesen meghallgatja, s a végén azt mondja:
- Neked van igazad!
Grün is elégedetten távozik. Ám a bóher, aki mindezeknek fültanúja volt, nem állj a meg szó nélkül: - Rabelében, te Kohnnak is igazat adtál, Grünnek is igazat adtál, pedig két vitatkozó közül csak az egyiknek lehet igaza! A rabbi végigsimogatja hosszú szakállát, s azt mondja:
- Tudod mit? Neked is igazad van!"

fsb1000
Már megszoktam ezt a fajta vélemény nyilvánítást.
Csakis "marhaság" lehet az amit valaki másképp gondol mint te.

És az arrogancia is átsüt az írásaidból ime egy idézet:
"Szerintem ideje lenne néhány embernek az eszébe vésni, hogy okosabbtól nem szégyen tanulni."

A fõ különbség, hogy engem nem érdekel hogy adott esetbe ezt a különvéleményt mint igét hirdessem és osszam az észt elfogadtassam a véleményemet másokkal. Mivel én is tévedhetek.

Ha te nem így látod akkor csinálj egy saját fórumot, egyházat mittudom én, és hirdesd az igét.

Tõlem azt hiszel amit akarsz, és a tapasztalataidat úgy értelmezed ahogy akarod. Végeztem a témában.

Volt 1x egy olyan baleset,hogy a kamionos figyelmetlen volt és nem vette figyelembe a magasságkorlátozó táblát.Behajtott az aluljáróba és beszorult,az okosok tanakodtak,hogy lehetne kiszabadítani a kamion pótkocsiját,hogy ne sérüljön.
Megjelent 1 kisgyerek és mondta az okosoknak,hogy miért nem eresztik le a kerekeket,hátha úgy ki tudják vontatni.

Tanulság:
Azért mert tapasztaltabb vagy okosabb vki nem biztos,hogy midig neki van igaza.És ha vki nem olyan tapasztal vagy okos még lehet olyan jó ötlete,amire az okosok nem gondolnak.
marhaság <#mf1>

fsb1000
aha....
Nekem nem tetszik amit írtál, de nem minuszollak le.

Több mint egy éve ez a problémám veletek a PH!-n is, hogy a véleményeteket kizárólagosnak tartjátok.
Szerintem meg létezik egyéni vélemémy, különvélemény, és gyengébb játéktudással is ember az ember, a saját szempontjai szerint neki is lehet véleménye és az különbözhet másokétól
Ami leget alapvetõen hibás a mi szemszögünkbõl, nem is kell elfogadnunk (mert a saját ismereteink szerint más a véleményünk), de ettõl még lehet tiszteletben tartani.
Ez a fajta tolarencia az intelligencia egyik megnyilvánulása, nem pedig a folytonos letromfolás és az "én vagyok az okosabb" sulykolása.

Itt is és máshol is elmondhatják a véleményüket a nem pro játékosok, legfeljebb erre a pro játékosok azt fogják mondani hogy marhaság. Amin majd a nem pro játékosok napokig duzzognak majd és összeesküvést diszkriminációt sejtve.

Szerintem ideje lenne néhány embernek az eszébe vésni, hogy okosabbtól nem szégyen tanulni.

fsb1000
Én eddig itt 3 PRÓ-val találkoztam: Szakesz, diegho, meg mégegy srác a statja alapján, akit nem ismerek. A többiek átlagos vagy jó játékosok. Én is csak a TOP10%-ba sorolom magam 1500+ effel meg 53% winrátióval 19K csata után

Persze nem tagadom, nekem is csipi a szemem, ha alacsonyeffes játékos arrogánsan + mindenttudóan és tévesen beszél olyan játékelemekrõl, ami nem vélemény kérdése, ha nem konkrét szabály mûködés, stb. (hagynbe hozzak példát az utóbbi hetekbõl..)

A szubjektív véleményekkel lehet nem egyetérteni, a WoT-os ismeret hiány pedig nem jellemhiba, hiszen csak egy játék, de ezek alapján valakit megítélni vagy ocsmányul beszélni vele, az már valamit sejtett az illetõ mentális problémáiról.

Master91
Mert itt csak a pro játékosok adhatnak véleményt <#nevetes1>
fsb1000
Azért megpróbálhatnád... hátha.
Kevés hely akad a magyar WoT-ozoknak, ahol normális hangnemben, nem csak a "Pro" játékosok mondhatnak véleményt. Miért ne lehetne ez is olyan?

Én olyan ritkám írok ide, hogy csak na. Annyira sekélyes és meddõ, parttalan viták és beszélgetések zajlanak néha, hogy csak na.

Ebben viszont az a legfájóbb, hogy akik tanulni szeretnének,kérdései vannak, ritkán kapnak választ, vagy ha igen, abból megint a fentebb említett szennyáradat kerekedik ki.

Sajnálom, rengeteg dolgot megvitatnék, de már sajnálok csontot dobni a marakodó kutyák közé.
8.3 második tesztfázis változások:

Two differences in comparison to the first round:
the cost of the Chinese tanks and modules in credits and experience have been adjusted
reduced the HP amount for the Chinese 113 heavy tank from 2500 to 2300