World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem meg akkor a hobbinácikat osztja mert én meg a német játékosokkal vagyok így.
Eldöntöttem, hogy ha semmi mással nem megyek akkor is leduplázom a GWPanthert.
Hatodikra sikerült
Az összes addigi körben a top 10-es 9-es tankok sebzés nélkül pusztultak, volt kör ahol egy 12t többet sebzett mint az IS-7.
Nekem mag abból álltak a körök, hogy vagy menekültem a scout-ok elõl és ha sikerült megoldottam vagy mehettem TD üzemmódba mert képtelenek voltak a tankok bármit csinálni.
Ha meg nem siemkák vannak akkor berak t8al alulral 4-5 t10 és/vagy 4-5 arty mellé. Utóbbiak meg kinyírnak minket easy... :S
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Klikk ide!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34725305&nid=6240212
stabilitást.
Hálás lennék a sniper modban nem esne le 15fps alá, hanem pl maradna 25-30.
De akkor inkább a 12 000-et félreteszem az új gépre.

mert eddig még papír nehezéknek sem jó 😄
mindentõl függetlenül, ha eljön az a pillanat, hogy segítségre tanácsra szorul az ember, és még a választás luxusa is megadatik, SZERINTEM mindenki egy olyan ember tanácsát fogadja meg, aki magas effivel rendelkezik.
Persze, ha kb 10% az eltérés akkor nagyjából mindegy, ott jön képbe a szimpátia :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Bocs.
2 gb ddr1
alaplap: asrock 775i65g
Tudom hogy egy kövület de míg nem birok venni egy normális gépet
addig marad(sajnos)
Segítséget kérnék tõletek.
Megéri lecserélni egy Nvidia7600gs agp karit, egy
His radeon 4350 agp-re?
Lenne-e bármilyen javulás? Így most 25-35 fps-el fut a WoT.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
wot nick: PsychoTrooper
Ebbõl azt vettem ki,hogy a rabbi mindenkit meghallgat,de leszarja és mindenkinek igazat ad 😄
Bénázott a csapat valakit leanyáztam angolul.. meccs vége fele megkérdeztem hogy "figyi te AFK vagy?" válasz "no"😊
lehet a noob-oknak is véleménye 😄 de akkor azokat akik igazán értenek hozzá ne oltsák le ha a jók leugattják a noobokat ha retardáltkodik....
ma is Fjords-on gyerek ST-I-vel felmászott a hegyre... le is oltottam 😄
magyar volt, asszem HAC-M-es..... OK, hogy nem tudja hogy nem illik arra menni.... de ha mondom neki akkor ne higyje azt h viccbõl mondom :/ persze a meccs elúszott
Az olaszliszkai csodarabbit felkeresi Kohn. Elmondja, hogy vitája van Grünnel, s a rabbit kéri, hogy tegyen igazságot köztük. Elmeséli az esetet. A rabbi szó nélkül végighallgatja, s azt mondja:
- Neked van igazad!
Kohn boldogan távozik. Ám félóra múlva megjelenik Grün is. Elmondja, hogy vitája támadt Kohnnal, kéri, hogy a rabbi mondja meg, melyiküknek van igaza. Eloadja az esetet. A rabbi türelmesen meghallgatja, s a végén azt mondja:
- Neked van igazad!
Grün is elégedetten távozik. Ám a bóher, aki mindezeknek fültanúja volt, nem állj a meg szó nélkül: - Rabelében, te Kohnnak is igazat adtál, Grünnek is igazat adtál, pedig két vitatkozó közül csak az egyiknek lehet igaza! A rabbi végigsimogatja hosszú szakállát, s azt mondja:
- Tudod mit? Neked is igazad van!"
Csakis "marhaság" lehet az amit valaki másképp gondol mint te.
És az arrogancia is átsüt az írásaidból ime egy idézet:
"Szerintem ideje lenne néhány embernek az eszébe vésni, hogy okosabbtól nem szégyen tanulni."
Ha te nem így látod akkor csinálj egy saját fórumot, egyházat mittudom én, és hirdesd az igét.
Tõlem azt hiszel amit akarsz, és a tapasztalataidat úgy értelmezed ahogy akarod. Végeztem a témában.
Megjelent 1 kisgyerek és mondta az okosoknak,hogy miért nem eresztik le a kerekeket,hátha úgy ki tudják vontatni.
Tanulság:
Azért mert tapasztaltabb vagy okosabb vki nem biztos,hogy midig neki van igaza.És ha vki nem olyan tapasztal vagy okos még lehet olyan jó ötlete,amire az okosok nem gondolnak.
Nekem nem tetszik amit írtál, de nem minuszollak le.
Több mint egy éve ez a problémám veletek a PH!-n is, hogy a véleményeteket kizárólagosnak tartjátok.
Szerintem meg létezik egyéni vélemémy, különvélemény, és gyengébb játéktudással is ember az ember, a saját szempontjai szerint neki is lehet véleménye és az különbözhet másokétól
Ami leget alapvetõen hibás a mi szemszögünkbõl, nem is kell elfogadnunk (mert a saját ismereteink szerint más a véleményünk), de ettõl még lehet tiszteletben tartani.
Ez a fajta tolarencia az intelligencia egyik megnyilvánulása, nem pedig a folytonos letromfolás és az "én vagyok az okosabb" sulykolása.
Szerintem ideje lenne néhány embernek az eszébe vésni, hogy okosabbtól nem szégyen tanulni.
Persze nem tagadom, nekem is csipi a szemem, ha alacsonyeffes játékos arrogánsan + mindenttudóan és tévesen beszél olyan játékelemekrõl, ami nem vélemény kérdése, ha nem konkrét szabály mûködés, stb. (hagynbe hozzak példát az utóbbi hetekbõl..)
A szubjektív véleményekkel lehet nem egyetérteni, a WoT-os ismeret hiány pedig nem jellemhiba, hiszen csak egy játék, de ezek alapján valakit megítélni vagy ocsmányul beszélni vele, az már valamit sejtett az illetõ mentális problémáiról.
Kevés hely akad a magyar WoT-ozoknak, ahol normális hangnemben, nem csak a "Pro" játékosok mondhatnak véleményt. Miért ne lehetne ez is olyan?
Ebben viszont az a legfájóbb, hogy akik tanulni szeretnének,kérdései vannak, ritkán kapnak választ, vagy ha igen, abból megint a fentebb említett szennyáradat kerekedik ki.
Sajnálom, rengeteg dolgot megvitatnék, de már sajnálok csontot dobni a marakodó kutyák közé.
Two differences in comparison to the first round:
the cost of the Chinese tanks and modules in credits and experience have been adjusted
reduced the HP amount for the Chinese 113 heavy tank from 2500 to 2300