World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
hihetetlen ugye? Agynak hívják 😉 próbálj beszerezni te is egyet 😄

Nem utólag spottolódott, én spottoltam õt, más pedig nem volt ott, csak késõbb jött mögüle egy amx1390 meg egy amx120. De mivel 1 perce álltam már ott (90 hpval) mire rámlõttek kétlem, hogy bármelyik is spottolt volna ezek közül, az meg mellékes hogy talán mégiscsak nekem illett volna õket elõbb spottolni periszkóppal és álcahálóval, bokorban csücsülve. Úgyogy kizárásos alapon marad a Lorri, a láthatósági rendszer meg még mindig egy kaki.
Sztem utólag látta, miután kilõtték és vmiért a lorrie megjelent 😊

nebazz
Neked van egy mod-od ami kiírja, hogy ki spottolt?
Kéne nekem is.

Sippie
Még mindig csudijó a játék. Állok a bokorban vkdb-vel, nem mozdulok, nem lövök álcaháló van rajtam, de azért 150m-rõl egy lorianne bespottol. Valószínû...
fsb1000
A statban már nem látszik kit lõttél ki.
Amúgy igen, félszemûek között könnyû néha vaknak lenni.

Az ilyen low tier nyuffancsok oneshotolásából prémium lõszerrel összeguberált valami azért nem igazán számít igazi eredménynek...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na, legalább tisztázódott ez is. Nem emlékeztem rá biztosan.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Már a prémium Churchill III is ilyen. Mondjuk ha keresztbe áll és mozog is, akkor nem nagyon szokták ott eltalálni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát elég kellemetlen. Brit harckocsi, nem lepõdnék meg azon, ha ott a valóságban is vékony a páncélja. Mondjuk a valóságban felfogná a lánctalp, legalábbis az elsõ lövedéket.

Igen a brit nehéz harckocsiknak magasabb lehet az xp szorzója mint a többinek. Az xp rekordomat is a Caernarvonnal tartom. Illetve tartanám, ha lett volna premium accountom. Pedig szerintem nem volt egy olyan nagy kör. A BP-nél is magas az átlag xp-m, konkrétan a legnagyobb az összes harckocsim közül.

Szpecnyaz: Még soha nem lõttem át ott a BP-t és amikor nekem volt az enyémet se lõtték ott át. Legalábbis úgy nem, hogy HP-t vesztett.
A BP löveg kitérítése már sokkal jobb. De szerintem a sárhányója annak is lõhetõ, legalábbis nem éri meg döntögetni annak a testét se.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Köszi a választ!😊

Igen, a sárhányók is sebzõdnek, ami megint egy elképesztõ fail a wg-tõl. Azért pofátlanság ez, egy olyan tanknál ami csak a páncéljából él, ami igazából nem is létezik. De szerencsére kevesen tudják ezt.

Az egyetlen jó dolog ebben a tankban a magas xp szorzója. Megérte szidni...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Úgy látom erõsen megsokasodtak a barmok játékban,pedig már igencsak este van,az elõbb artyval mentem egy kört a mi csapatunk falkában megindult az egyik oldalon,mire az ellenség gyors medjei és nehéz tankjai bejöttek a bázisra.De az ellenségnél is voltak bajok,arty módban láttam ahogy amx 50 120 tologatja csapattárs td-jét ki a bokorból.Na persze oda pörköltem nekik,td kampec amx fél hp oda.<#mf1>Két killem lett de nem éltem sokáig mert simán bejöttek t10-es heavyk meg medek.

Úgy emlékszem, hogy lefelé egész jó.
A Churchill VII nálam akkor váltott kacat kategóriába amikor rájöttem, hogy gyenge lövegekkel is lehet sebezni szembõl, ha a lánctalpakat lövik. Viszont a Black Prince nagyon tetszett. Tier 5-tõl tier 9-ig egyedül a BP-re mondanám azt hogy jó. A többi nálam átlagos vagy átlag alatti.
fsb1000
Javítottam a PZ4-el a max. kill eredményemet

Arról készült már táblázat vagy valami írás, hogy a javítás skill 100-on hány mp alatt dobja vissza a láncot?
A black prince-nek is olyan szar a löveg kitérítése, mint a kistestvéreinek? Lefelé gondolom igen, de felfelé?

Már sokadik alkalom, hogy valami kis pöcsköszörû szed ki, mert egyszerûen nem tudom becélozni. Nagyon idegesítõ. Ez a ch7 kb olyan mint egy t6 amx kacsa. Semmire se való, az összes csatát végigkáromkodom vele.😄 De legalább már csak 15k a bp.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

fsb1000
Ez így igaz, a t4 artyk csak t5 battleba kerülhetnek.
Rossz terminológiát használtam, mert általában amikor azt mondjuk t4 vagy t10 csata, akkor a legnagyobb tierû tankra utalunk. Kevesen tudják hogy t10 felett is vannak csaták.
Majd ügyelek, hogy a valós csata tiert jelöljem meg bár hozzáteszem erre néhány esetben nincs lehetõség. (mert nem lehet eldönteni)

Maala
Aminek M7 van a nevében, az T5 csatában szerepelhet csak... Pont az rá a bizonyíték, hogy top tank volt.

Más kérdés, hogy a tank tierje az 4-es... Attól még a battle tier az 5ös volt.

De gondolom õ akkor tankra értette a "T4-es csatában" kifejezést.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

fsb1000
Arty-ból t4-es

Mi a szösz van most?Minden T5-6 tankkal hellcat csordákat kapok.5-6-8 hellcat egy csatában.Csak nem valami spéci event van?

Priest gondolom, ha már arty volt a másik oldalon...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Priest ..

Maala
T4, mint M7? 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

fsb1000
Ilyet se láttam még: T4-es csatában TOP tank az M7 meg a grille.
Elõször azt hittem nincs arty, de a lista tetején voltak.
Ráadásnak: hegygerincen becéloztam egy tankot, célkereszt leugrott róla és nem is bírtam visszavinni. Onnantól semmit nem találtam el. Vesztettünk, de még az elején volt 2 killem.

Fulcrum11
A zoom mod miatt, nekem is ezt csinálja :/

mijki
Gratula!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

popey8
Valaki meg tudja mondani azt, h a megsemmisülésem után néha miért látom a mappot nagyon nagy magasságból? Félig a RUSE-ban érzem magam😊, de elég zavaró, mert rohadt sokat kell görgetni, amíg visszaáll eredetibe. A zoom mod miatt lehet? Vmi megoldást tudtok rá?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Gratulálok!
Megvertük a pandákat! 😄
http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_89/rankings/
2 hihetetlenül izgalmas csatában, 2. nak felnyomtam a replayét, ha valakit érdekel 😉
http://mwreplays.com/replay/0VGLQ7SIG58E/

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Gondolom a moderátor cheat erõsebb mint ez a sok lila játékos 😄.

toocha
GangBang?😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

de hát még teljesen alap a tank...

Eredmény??

http://kepkezelo.com/images/10ub4d9ujst8lq4ogc.jpg
Kacsa megfizetett minden bûnéért =D

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Erre ment volna :S
Fullosan kurva jó kis orbitos gyilkos. Egyik legjobb t6 med. Amíg nem jöna nerf kalapács persze.
Annyira azért nem siralmas 50-50 felé van és volt jó köröd legaéább. Az 1 legalább is 😊
Nekem: T71 Sok arty-> mi meghalunk szépen õk nem.
T30: 2 top med amcsi pálya vasúttal a mezõ közepén cemp ob 261 jobb szárny maga kilõ.
T-54. Redshire. Roszabik vég mi kemp õk fela domb elejére engem 3 odlalról szétkapnak.
P2, centurion. masszív t10 csata masszív halál.
Type: jó körök(én élvezem mert csinálok dolgokat kb 2,5-3k damage-ek) bukó mind a 4.
fsb1000
Nekem sem megy vele túl jól, más tankkal meg igen.

Nekem a legelsõ a löveg volt. Aztán motor végül lánc.
ha a cromwellel nem fog menni a játék, akkor hagyd a játékot a francba😛 Egyik leg OP-bb tank a játékban.
Ad nékem vki tanácsot scouthoz? Konkrétan t-71 és ha 4-5 arty van jelen. Ma is tegnap is elég sok ilyet láttam. Alapból modnom próbálok spottolni. Nem. Meghaltak az emberink ált az arytnak hála. Így gondoltam vadásszuk le õket inkább. Na most.
#1: Az elején rohanok dolog vagy nem tartom/érzem hatékonynak mert vagy eljutsz az arty-ig vagy nem és ha el is jutsz gyorsan meghalsz a sajátod meg lehet nem lõ ki max 1et.
#2: Várok hogy kialakuljanak kcisit a frontok és akkor megyek. Ezt próbáltam ma.
- Mileõtt még elértem volna õket a hátra maradt lesben álló TD, hvy, med tök
midnegy kilõtt.
- Bele futok ellen scoutja. Bemászok fedezék mögé amíg kiszedik had menjek tovább avgy én elõ bújva lövök bele bele. (ellen arty pofán basz mikor kidugom az orrom vagy mivel õ 13 75 vagy 90 megeszik)
- Malac! Megvan 2 arty messze. Látom lövök 2 a nem látható 3 közül 1 kiszed.

Szóval: Kérdem én. miylen taktikot alkalmazzak 😊
Azt nem is vitattam 😄
De az biztos, hogy ma nem a jobbik végét fogtam ki.
1. kör: T-54 kiosztok 3600 hp-t bukó
2. kör: T-54 csata betöltésnél ki kellett lépnem draw de szerencsére ki sem lõttek
3. kör T-54 2k hp win
4. kör T29 gyenge win
5.-9. kör GWP kör mind bukó
10. kör GWP win
11.-12. kör M4 bukó, egyik közben telefonom volt
13. kör E2 1,5k sebzés nyolcas körben win
Szerintem ezt ma nekem nem kéne erõltetni

Sziasztok!

Az orosz med ág kedvelõitõl illetve használóitól kérdezném, hogy T-44-re mit javasoltok modul-fejlesztési sorrendnek?
A lánc után torony +LB1, vagy iktassam közé a motorokat?
Nem tudom hogy mit,de valamit nagyon élvez benne,mert kb 1 hónap alatt letolt 3700 menetet.
fsb1000
Vajon a klánjában mi lehet a tagfelvétel szempontja?

Valahogy biztos élvezi a játékot,ez a fontos...hidd el!<#idiota>
Az se rossz. Pénz sosincs elég. Ha meg van, rögtön nagybevásárlást tartok leárazásnál. Múlt héten is maradt 80 creditem egy ilyen után.

timenspace

Talán még nem láttam nála gyengébbet 10-es tankban.Szerencsére ellenfél volt és Bat-ben ült.

0.12-es kill arány,141-es átlag dmg...

Valamiért a textura tömörítõ nem elérhetõ ott.

Ide fellöktem még a múltkor.

Köszönöm szépen,ezt még nem próbáltam.A textura tömörítést használtam de az uccsó pachnél kinyírta a játékot és azóta nem is próbáltam.
Közben azt hiszem döntöttem is új gép lesz ebbõl, max ha nem bírom kivárni hogy összejöjjön 170 000 akkor veszek egy használt dualost a hardveraprón,
áthidaló megoldásnak.Köszönöm még egyszer!