World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem utólag spottolódott, én spottoltam õt, más pedig nem volt ott, csak késõbb jött mögüle egy amx1390 meg egy amx120. De mivel 1 perce álltam már ott (90 hpval) mire rámlõttek kétlem, hogy bármelyik is spottolt volna ezek közül, az meg mellékes hogy talán mégiscsak nekem illett volna õket elõbb spottolni periszkóppal és álcahálóval, bokorban csücsülve. Úgyogy kizárásos alapon marad a Lorri, a láthatósági rendszer meg még mindig egy kaki.
Neked van egy mod-od ami kiírja, hogy ki spottolt?
Kéne nekem is.
Amúgy igen, félszemûek között könnyû néha vaknak lenni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Igen a brit nehéz harckocsiknak magasabb lehet az xp szorzója mint a többinek. Az xp rekordomat is a Caernarvonnal tartom. Illetve tartanám, ha lett volna premium accountom. Pedig szerintem nem volt egy olyan nagy kör. A BP-nél is magas az átlag xp-m, konkrétan a legnagyobb az összes harckocsim közül.
Szpecnyaz: Még soha nem lõttem át ott a BP-t és amikor nekem volt az enyémet se lõtték ott át. Legalábbis úgy nem, hogy HP-t vesztett.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Igen, a sárhányók is sebzõdnek, ami megint egy elképesztõ fail a wg-tõl. Azért pofátlanság ez, egy olyan tanknál ami csak a páncéljából él, ami igazából nem is létezik. De szerencsére kevesen tudják ezt.
Az egyetlen jó dolog ebben a tankban a magas xp szorzója. Megérte szidni...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A Churchill VII nálam akkor váltott kacat kategóriába amikor rájöttem, hogy gyenge lövegekkel is lehet sebezni szembõl, ha a lánctalpakat lövik. Viszont a Black Prince nagyon tetszett. Tier 5-tõl tier 9-ig egyedül a BP-re mondanám azt hogy jó. A többi nálam átlagos vagy átlag alatti.
Már sokadik alkalom, hogy valami kis pöcsköszörû szed ki, mert egyszerûen nem tudom becélozni. Nagyon idegesítõ. Ez a ch7 kb olyan mint egy t6 amx kacsa. Semmire se való, az összes csatát végigkáromkodom vele.😄 De legalább már csak 15k a bp.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Rossz terminológiát használtam, mert általában amikor azt mondjuk t4 vagy t10 csata, akkor a legnagyobb tierû tankra utalunk. Kevesen tudják hogy t10 felett is vannak csaták.
Majd ügyelek, hogy a valós csata tiert jelöljem meg bár hozzáteszem erre néhány esetben nincs lehetõség. (mert nem lehet eldönteni)
Más kérdés, hogy a tank tierje az 4-es... Attól még a battle tier az 5ös volt.
De gondolom õ akkor tankra értette a "T4-es csatában" kifejezést.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Elõször azt hittem nincs arty, de a lista tetején voltak.
Ráadásnak: hegygerincen becéloztam egy tankot, célkereszt leugrott róla és nem is bírtam visszavinni. Onnantól semmit nem találtam el. Vesztettünk, de még az elején volt 2 killem.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_89/rankings/
2 hihetetlenül izgalmas csatában, 2. nak felnyomtam a replayét, ha valakit érdekel 😉
http://mwreplays.com/replay/0VGLQ7SIG58E/
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Kacsa megfizetett minden bûnéért =D
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Erre ment volna :S
Nekem: T71 Sok arty-> mi meghalunk szépen õk nem.
T30: 2 top med amcsi pálya vasúttal a mezõ közepén cemp ob 261 jobb szárny maga kilõ.
T-54. Redshire. Roszabik vég mi kemp õk fela domb elejére engem 3 odlalról szétkapnak.
P2, centurion. masszív t10 csata masszív halál.
Type: jó körök(én élvezem mert csinálok dolgokat kb 2,5-3k damage-ek) bukó mind a 4.
#1: Az elején rohanok dolog vagy nem tartom/érzem hatékonynak mert vagy eljutsz az arty-ig vagy nem és ha el is jutsz gyorsan meghalsz a sajátod meg lehet nem lõ ki max 1et.
#2: Várok hogy kialakuljanak kcisit a frontok és akkor megyek. Ezt próbáltam ma.
- Mileõtt még elértem volna õket a hátra maradt lesben álló TD, hvy, med tök
midnegy kilõtt.
- Bele futok ellen scoutja. Bemászok fedezék mögé amíg kiszedik had menjek tovább avgy én elõ bújva lövök bele bele. (ellen arty pofán basz mikor kidugom az orrom vagy mivel õ 13 75 vagy 90 megeszik)
- Malac! Megvan 2 arty messze. Látom lövök 2 a nem látható 3 közül 1 kiszed.
Szóval: Kérdem én. miylen taktikot alkalmazzak 😊
De az biztos, hogy ma nem a jobbik végét fogtam ki.
1. kör: T-54 kiosztok 3600 hp-t bukó
2. kör: T-54 csata betöltésnél ki kellett lépnem draw de szerencsére ki sem lõttek
3. kör T-54 2k hp win
4. kör T29 gyenge win
5.-9. kör GWP kör mind bukó
10. kör GWP win
11.-12. kör M4 bukó, egyik közben telefonom volt
13. kör E2 1,5k sebzés nyolcas körben win
Szerintem ezt ma nekem nem kéne erõltetni
Az orosz med ág kedvelõitõl illetve használóitól kérdezném, hogy T-44-re mit javasoltok modul-fejlesztési sorrendnek?
A lánc után torony +LB1, vagy iktassam közé a motorokat?
Talán még nem láttam nála gyengébbet 10-es tankban.Szerencsére ellenfél volt és Bat-ben ült.
0.12-es kill arány,141-es átlag dmg...
Közben azt hiszem döntöttem is új gép lesz ebbõl, max ha nem bírom kivárni hogy összejöjjön 170 000 akkor veszek egy használt dualost a hardveraprón,
áthidaló megoldásnak.Köszönöm még egyszer!