World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem pontosan értem a kérdésed.
Arra gondolsz , hogy a 88-as átlagsebzése megnõtt a 0.8.0 pecs óta vagy hogy az átlagsebzés feletti értékeket kapsz?
(én azt tapasztalom, hogy pár nap vagy hét kihagyás után az elsõ 10 csatában erõsen plusszos randomfaktort kapunk... minden betalál, átlag feletti sebzések, és 60-70%-os winráta)
Arra gondolsz , hogy a 88-as átlagsebzése megnõtt a 0.8.0 pecs óta vagy hogy az átlagsebzés feletti értékeket kapsz?
(én azt tapasztalom, hogy pár nap vagy hét kihagyás után az elsõ 10 csatában erõsen plusszos randomfaktort kapunk... minden betalál, átlag feletti sebzések, és 60-70%-os winráta)
A géppuska fészekre. Simán az UFP a 32nek erõsebb.
De azért az a legtöbb heéyzetre igaz, hogy tX nem üti át - vagy nehezen és ritkán - a tY-t szembõl. Az meg halmozottan igaz hogy tX megdöglik tYank folytatott 1v1 csatában szembõl. (Y = X+2)
T32-õt szembõl átlõni (közelrõl) elég 76mm átütés ....
T29, T34 erõsebb, oda már kell a 100mm átütés
T29, T34 erõsebb, oda már kell a 100mm átütés
visszanyal a fagyi, bazd e-50m-be 1950et vágott most a GW Type E. 😄😄 De ettõl függetlenül nekem meg van összes med kivéve az angol, ez az e-50M annyira gyenge a többi medhez képest, hogy hihetetlen, szar ROF, szar mozgékonyság. Miért van ez? 😄
Nem tudom kiére ment volna de én válaszolok azért 😊
Nem, nem lenne az.
T6-7el meg nem támadsz meg szembõl egy type-ot. Vagy éppen másik t8 medet bár t7el már nem feltétlen igaz de... vissza térve ne támadj megy szembõl oylat akit nem tudsz szembõl biztosabb átütni. keress msát, lõdd oldalról hátulról stb.
Nem, nem lenne az.
T6-7el meg nem támadsz meg szembõl egy type-ot. Vagy éppen másik t8 medet bár t7el már nem feltétlen igaz de... vissza térve ne támadj megy szembõl oylat akit nem tudsz szembõl biztosabb átütni. keress msát, lõdd oldalról hátulról stb.
Inkább top tier mint top tank de jah elég t7et lád. 6 már ritkább azért(per csata).
persze lehet sebezni a type-t mikor rádmászik és csak a tornyát tudod lõni vagy még azt se... type a legjobb t8-as közepes tank és mm bónuszt is kap t6-t7-el megy a legtöbbet
Akkor normál dolog lenne az is, hogy az Is7-eseddel rettegni keljen egy T1-tõl?
Mert mi az hogy az IS7-et nem tudja szétgépágyúzni még hátulról sem? Ez csalás.....
Ilyen a type kialakítása. Meg kell tanulni játszani ellene. Gondolom azért az neked sem okoz lelki traumát, amikor a 8-as tankok csak kínlódva lövik át a tier 10-es német tankjaidat....
Mert mi az hogy az IS7-et nem tudja szétgépágyúzni még hátulról sem? Ez csalás.....
Ilyen a type kialakítása. Meg kell tanulni játszani ellene. Gondolom azért az neked sem okoz lelki traumát, amikor a 8-as tankok csak kínlódva lövik át a tier 10-es német tankjaidat....
Miért akarjuk? Hát... mert ha másokat kilõsz meg sebzel az hozza a tp-t és a pénzt? 😛
Egyéb iránt én csak azt mondtam, hogy 6-7el jogos lehet a sírás 😊
Egyéb iránt én csak azt mondtam, hogy 6-7el jogos lehet a sírás 😊
fsb1000-nek tényleg igaza volt, pusztulat ahogy ez a fórum mûködik már.
Már meg beszélni, ki tárgyalni, esetleg ki tanulni dolgokat tényleg nem lehet.
Rá pecsételitek hogy sírás, azt ennyi.
Innentõl kezdve nem szólok többet ebben az ügyben, de szerintem másban sem.
Sok sok ember nincs tisztában. a fórum jelentésérõl.
Már meg beszélni, ki tárgyalni, esetleg ki tanulni dolgokat tényleg nem lehet.
Rá pecsételitek hogy sírás, azt ennyi.
Innentõl kezdve nem szólok többet ebben az ügyben, de szerintem másban sem.
Sok sok ember nincs tisztában. a fórum jelentésérõl.
De miért akartok kisebb szintû tankokkal "megenni" egy nagyobbat?
Ezt tényleg nem értem...
Ezt tényleg nem értem...
WoT account: cpt_Hungarian
Sziasztok!
Kb a 8.0 kiadása óta nem követtem figyelemmel az eseményeket. Most újra felcsapott a harcikedv.
Mivel nem vagyok képben ezért lehet, hogy hülyeséget kérdezek. 😊
Az okozott sebzés számítását vältoztatták?
A rövid 88-asnál vettem észre, hogy magasabb intervalumban számolja a sebzést.
A 2.német med vonal mikorra várható?
Német prémtankok közül kredit farmra mit érdemes venni? Löve után.
Kb a 8.0 kiadása óta nem követtem figyelemmel az eseményeket. Most újra felcsapott a harcikedv.
Mivel nem vagyok képben ezért lehet, hogy hülyeséget kérdezek. 😊
Az okozott sebzés számítását vältoztatták?
A rövid 88-asnál vettem észre, hogy magasabb intervalumban számolja a sebzést.
A 2.német med vonal mikorra várható?
Német prémtankok közül kredit farmra mit érdemes venni? Löve után.
Hát... t7-6al jogos a sírás mert megsezi a type mint a szar. t8 ellenfél de 1v1 én typera szavazok bármelyik t8 ellenében.
Ha más nema géppityu fészken ami az UFP-n van 😛
32õt sztem nem fogod. inkább 29, 34. mega 30 mert ugyan az a hulljuk
Az lehet. De pl egy sarok mögül kell kijönnie már megszívja. Mindegy. Az vitathatalan hogy egy hvy vagy egy med hálaa toronynak könnyebben tud a helyzetekre reagálni, alkalmazkodni így könnyebben is tud damaget bevinni.
T32? Ez komoly? Szerintem nem tudod, hogy mi az UFP...
Ez a Type sírás meg már rohadt unalmas. Pár nappal ezelõtt 5-bõl 4 csatában durrantam el ammo rack robbanással. Safe stowage + WAR kombóval. Ennyire OP. Célzásidõ kb. annyi, amennyi idõ alatt majdnem betölt egy másik VIII-as med.
Ez a Type sírás meg már rohadt unalmas. Pár nappal ezelõtt 5-bõl 4 csatában durrantam el ammo rack robbanással. Safe stowage + WAR kombóval. Ennyire OP. Célzásidõ kb. annyi, amennyi idõ alatt majdnem betölt egy másik VIII-as med.
WoT account: cpt_Hungarian
140mm körüli pennel? Érdekes.
T32-T34
WOT nick: tepi1
Akkor tegyük fel úgy a kérdést, hogy hatos tankkal melyik nyolca UFP-jét lövöd át biztonsan?
Francia nem ér.
Francia nem ér.
Uh... már megint elõjön ez a marhaság.
Ezt inkább nem kommentálom.
A felvetés volt, hogy nem lövi át szembõl semmi
Ezt reméltem hogy senki nem veszi komolyan, mert akkor mondhatnám hogy de, E-100 pedig át lövi, hülye a felvetés ....
Igen, át viszi a 175-ös is, de körülményes azt a pici weak spotot mint a videóba lõni.
Láncolhatod,lõhet másra, lõhet rád, lehet nem fog rád figyelni, deáltalánosságba NEM fogod át ütni, éles harci szituációkban.
Fõleg ha Himmelsdorfon mondjuk 30 méterre be farol eléd az utca végérõl. Akkor meg esz úgy hogy te pattogsz a 6-7eseddel.
Miért várod el, hogy 1-2-3 tier-el kisebb tankkal majd jól lealázod?
Nem lealázni, sebezni,átütni szeretnénk szembõl! Szó sincs elvárásokról.
Ezt inkább nem kommentálom.
A felvetés volt, hogy nem lövi át szembõl semmi
Ezt reméltem hogy senki nem veszi komolyan, mert akkor mondhatnám hogy de, E-100 pedig át lövi, hülye a felvetés ....
Igen, át viszi a 175-ös is, de körülményes azt a pici weak spotot mint a videóba lõni.
Láncolhatod,lõhet másra, lõhet rád, lehet nem fog rád figyelni, deáltalánosságba NEM fogod át ütni, éles harci szituációkban.
Fõleg ha Himmelsdorfon mondjuk 30 méterre be farol eléd az utca végérõl. Akkor meg esz úgy hogy te pattogsz a 6-7eseddel.
Miért várod el, hogy 1-2-3 tier-el kisebb tankkal majd jól lealázod?
Nem lealázni, sebezni,átütni szeretnénk szembõl! Szó sincs elvárásokról.
Pedig a Su 122-44 teljesíti az általad elvárt nagy sebzés kiosztást.
Gyors, követheti a támadó hullámot. Viszonylag kicsi, jól rejtõzik, ha a helyzet azt kívánja, tudsz klasszikus td-t játszani vele.
Nem akarok hülyeséget írni, de talán felmodulozva 7 mp körül lövi az átlag 390-eket, ergo talán a legnagyobb dpm-je a magas tierû prém tankok között.
Gyors, követheti a támadó hullámot. Viszonylag kicsi, jól rejtõzik, ha a helyzet azt kívánja, tudsz klasszikus td-t játszani vele.
Nem akarok hülyeséget írni, de talán felmodulozva 7 mp körül lövi az átlag 390-eket, ergo talán a legnagyobb dpm-je a magas tierû prém tankok között.
Uh... már megint elõjön ez a marhaság.
A felvetés volt, hogy nem lövi át szembõl semmi.
De átlövi már a 175-ös átlag pen is, csak tudni kell hova lõj ennyi a trükkje.
1 pontot lõsz, úgy hogy õ áll, nem mozdul, senki se lõ rád.
Nyilván csata közben a szemben lévõ type-ot sem lövi más ugye, vagy valóban csak ketten vagytok akkor meg már megint csak ott vagyunk a tesztnél.
Tier6-7 tankal nehéz mozgás közben eltalálni azt a kevés helyet amit át üthetnél
Már megint ez a mánia. Miért várod el, hogy 1-2-3 tier-el kisebb tankkal majd jól lealázod?
Az meg a másik fele, hogy a type userek nagy százaléka minimum oldalazva közelít, amikor már szépen lehet lõni vagy esetleg egy gyors med-et láncolni kéne elõször. Nem?
Onnan meg nem értem mi a gond.
A felvetés volt, hogy nem lövi át szembõl semmi.
De átlövi már a 175-ös átlag pen is, csak tudni kell hova lõj ennyi a trükkje.
Nyilván csata közben a szemben lévõ type-ot sem lövi más ugye, vagy valóban csak ketten vagytok akkor meg már megint csak ott vagyunk a tesztnél.
Tier6-7 tankal nehéz mozgás közben eltalálni azt a kevés helyet amit át üthetnél
Már megint ez a mánia. Miért várod el, hogy 1-2-3 tier-el kisebb tankkal majd jól lealázod?
Az meg a másik fele, hogy a type userek nagy százaléka minimum oldalazva közelít, amikor már szépen lehet lõni vagy esetleg egy gyors med-et láncolni kéne elõször. Nem?
Onnan meg nem értem mi a gond.
pedig a TD-re vissza tudsz lõni könnyedén 😛
Legalább is 175 pen körüli ágyúk ellen.
Type 100mm 60 fokban döntve. Az 200mm effektív vastagság net szerint ez sajna csak vmi 175 vagy mennyi védelem AP ellen (nem tudom hogy jön ki) így szembõl 90 fokban a randomon múlik hogy van kedve. De mozgó, beforgatott typeot azért nem easy átlõni.
Tier6-7 tankal nehéz mozgás közben eltalálni azt a kevés helyet amit át üthetnél miközben mozog, és lövi rád a 35-50%-okat.
Mikor béta után vissza tértem, pont akkor volt a typoknak a csúcs fénypontjuk, zsigerbõl mindenki le op-zta.
Sehol se tudtam át lõni a 5-6-7 -esekkel, volt anyázás a csapatomba mikor ellenfélnél 3 type platoonba jött.
Tier6-7 tankal nehéz mozgás közben eltalálni azt a kevés helyet amit át üthetnél miközben mozog, és lövi rád a 35-50%-okat.
Mikor béta után vissza tértem, pont akkor volt a typoknak a csúcs fénypontjuk, zsigerbõl mindenki le op-zta.
Sehol se tudtam át lõni a 5-6-7 -esekkel, volt anyázás a csapatomba mikor ellenfélnél 3 type platoonba jött.
Hát... attól függ. Kicsit oylan a type is mint az M103 volt. Egyzser midnet megfog egyzser meg nem.
Ez hülyeség. Boldog boldogtalan átlövi a Type-ot szembõl.
ja ja type-t már rég nem lehet venni mégis nagyon sokat látni belõle, nem kicsit op az a tank. MM-je olyan hogy a top 5 tankon kívül szembõl nem lövi át semmi, de azok is pattognak róla
Hát milyen távolságra állt a bokor mögött? 😊
8.8-as Jt-vel, prémmel spanom könnyen hozott 60-100 ezer közti tiszta hasznot.
Td-vel inkább kockázatosabb, hogy nagyobbat kaszálsz.
Azért 1 typ-al persze biztosabban tudsz 50++-t hozni mint a 8.8assal, ez igaz.
Ha lehetne, én is vennék typot. De se pénz, se vásárlási lehetõség sincs 😄
Td-vel inkább kockázatosabb, hogy nagyobbat kaszálsz.
Azért 1 typ-al persze biztosabban tudsz 50++-t hozni mint a 8.8assal, ez igaz.
Ha lehetne, én is vennék typot. De se pénz, se vásárlási lehetõség sincs 😄
Ha pérm tank akkor zstem a prem TD az FAIL. Minek vezsel prém tankot? Pénzt keresni. ahhoz mi kell? Damage. Ahhoz meg támadni kell. Erre a TD nem való.
Szerintem.
Jó mondjuk aki nbagy TDs annak ok de pénz keresés szempontjából csak a hvy vagy med prém.
Szerintem.
Jó mondjuk aki nbagy TDs annak ok de pénz keresés szempontjából csak a hvy vagy med prém.
Ha kéne egy másik prémium tank a t34-em mellé, azt választanám, mármint a su-122-44-et.
Apropó álcázás.
A Foch 155-öt 100-as camoval, álcahálóval, festéssel az AMX50B 32 méterrõl vette észre csak egy bokorban. Gyakorlón nézegettük, CW-re készülve, 3-szor próbáltuk ki, mind háromszor pontosan 32 méterrõl jelzett.
Ha lõttem, akkor is csak 100 méterrõl jelezte a Foch pozicióját.
Egy bokorcsoport volt csak köztem és az AMX50 B között.
Apropó álcázás.
A Foch 155-öt 100-as camoval, álcahálóval, festéssel az AMX50B 32 méterrõl vette észre csak egy bokorban. Gyakorlón nézegettük, CW-re készülve, 3-szor próbáltuk ki, mind háromszor pontosan 32 méterrõl jelzett.
Ha lõttem, akkor is csak 100 méterrõl jelezte a Foch pozicióját.
Egy bokorcsoport volt csak köztem és az AMX50 B között.
Inkább arra szavazok hogy a wg gondolja újra az álcázást, valamiért nem úgy mûködik mint ahogy õk azt mondják.
Ennek a rohadt SU-122-44-nek milyen camoja van? Csak mert tegnap este Prohorovkán 20 vagyis HÚSZ méterrõl lõtt belém kettõt úgy hogy én nem láttam õt. Egy nyanvadt bokor volt köztünk. És azt ne mondja nekem senki, hogy az álcaháló meg az álcázás skill ennyit számít.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Jó, ez ma nem megy. Mindenesetre én jót szórakoztam 😊
Erre ezekkel az örökbecsû szavakkal tudnék reagálni 😊
En mazochista vagyok akkor (na jo ez nem ujsag) 😊) Nalam mindent atlo a 6 fontos, nagy ROF, nagyon mozgekony, kompakt. Mi kell meg? Sokan irtak mekkora sz@r ez az M7, mar felve fogtam bele, kellemeset csalodtam, sokszor top, igazi pedotank.
Saor Alba
Rajta
Ez az M7 mekkora egy retkes szar. Aki azt mondja, h jó, annál vmi nincs rendben. Mazochista vagy nem tudom. Az 57-essel használom, de középtávolra semmit nem talál el olyan pontatlan és hiába a nagy tûzgyorsaság, ha a T-50-ek meg KV-k sorra nyelik be a null dmg-es találatokat. Örömünnep lesz, ha végre megszabadulok tõle. Ráadásul nincs az az isten, h errõl pattanjon vmi is, ezért közelharcra se ér lófaszt se. Hánynom kell ettõl a rozsdakupactól.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Van az a játék, ahol zombikat kell kergetni és halomra lõni...
Kicsit ilyesmi mikor a PZ4-el megyek, mintha agyhalottak között rohangálnék és sorra egylövésezem õket. Az vessen meg érte, aki az ilyesmit kicsit se élvezi.
Megint egy 8 kiles kör.. volt ma már ilyen, meg a 10 killes. Meg topga'nok.
Kicsit ilyesmi mikor a PZ4-el megyek, mintha agyhalottak között rohangálnék és sorra egylövésezem õket. Az vessen meg érte, aki az ilyesmit kicsit se élvezi.
Megint egy 8 kiles kör.. volt ma már ilyen, meg a 10 killes. Meg topga'nok.
Ripléjt, ripléjt, ripléjt.. kántálta a tömeg 😊
Omájgád és mijafaszt kerestél egy med-el a térkép leghátsó szegletében?
Védted az arty-kat. Ugye?
Védted az arty-kat. Ugye?
Aha
Természetesen csak onnan láthattak mert te egy alagútban ücsörögtél egyenesen egy atombunker mélyén azzal a fasza 350 méteres spotterlátótávolságoddal.
Eszemfaszom megáll amikor nem tegnap kezdett játékosok írják a hüjjeséget.
Legalább egy replay-t beraknál de az ugye ilyenkor nem szokott lenni mert nincshelyemelfelejtettembekapcsolnikifagyasztjaajátékothogyaniskell.
Természetesen csak onnan láthattak mert te egy alagútban ücsörögtél egyenesen egy atombunker mélyén azzal a fasza 350 méteres spotterlátótávolságoddal.
Eszemfaszom megáll amikor nem tegnap kezdett játékosok írják a hüjjeséget.
Legalább egy replay-t beraknál de az ugye ilyenkor nem szokott lenni mert nincshelyemelfelejtettembekapcsolnikifagyasztjaajátékothogyaniskell.
Lehet, hogy felvillant neki a villanykörte és belelõtt a bokorba, mert gondolta, hogy onnan látják. (Én szoktam ilyet legalábbis 😄)