World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De.. az sem midnegy miylen tankon van az az ágyú.
Tier7 meddel mit kerestem Tier9-es ellen encounter esetén ott, ahova senki más nem tolta a képét rajtam kívül a csapatból, viszont legalább 4 ellenfél jött onnan? Na tippelj.
Mellesleg magyarázhatod a dolgot, de akár a Lorri spottolt be, akár más mind a két variáció nevetséges, szánalmas, és ótvar szar. Kezdve azzal hogy hogy a búbánatba spottolt be más, anélkül hogy én felspottoltam volna (hiszen oké hogy nekem 350 a látótávom, de kötve hiszem hogy más 360-ról észrevett volna úgy hogy ÉN álltam a bokorban hálóval, mozdulatlan, nem lövöldözve, Õ pedig mozogva hiszen valahogy azért közelebb kellett jönnie, mivel a beállásomkor még nem spottoltak fel) A lorri pedig ugyanaz, elõttem bokor, sréhen bokor, én spottolom õt, de hogy õ mi a fasztól vesz észre az rejtély. Akartam képet csinálni hogy hogy álltam, de természetesen nincs replay, hely az van a gépen, csak újratelepítéskor nem kapcsolja be automatikusan, há me mé ne... De replay-tõl függetlenül is a spottolási rendszer egy kalap szar.
Nem tudom mitõl magas az eff vele, de az biztos hogy ezzel a tankkal kicsit sem törekszem stat javításra. A dmg/kill elég alacsony, mégis jól hozza a kreditet
Pontosásságra nicns panaszom, célzási sebességre sem. Jó! Megálsz és mire lõhetsz hát... lehetne gyorsabb is. De pl fedezék mögül ki akkor nem tart oly soká míg bezsûkül.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Más tankban ülve nem annyira gáz azt mondom, a de a tier6-7 mednek rémálom a type59.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Errõl eszembe jut a mostani T44-es csaták. Type meglát rámjön én meg persze oldalába seggébe bekerülve szarrálövöm a csapattal együtt ha elõfordul hogy fedeznek míg én mindig frontot tudok neki mutatni. És ez van az esetek 90%-ban. Így jó hogy folyamat ammo racket kap a typeos és sír maitta.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
T6 med effik (még a hõskorból, amikor könnyebb volt)
3001P: 1853
3601: 1734
PzIV/V: 1190
kijelenthetjük-e hogy a PzIV/V egy átlag szar prém? :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Type 59 : 225 52.0% 1297 1.6 1842
M26 Pershing: 122 45.9% 1264 1.5 1821
T-44 : 89 59.6% 790 1.2 1417
Panther II : 88 63.6% 1310 1.7 1636
Centurion : 28 78.6% 1432 1.7 2248
Lorraine 40 : 143 53.8% 1608 2.1 1905
effi:1488
kill/csata 1.2
átlag sebzés:1221
54% gyõzelem
T-44 345 csata:
effi: 994
kill/csata: 0.9
átlag sebzés: 994
45% gyõzelem
Lori (8aként mentem csak vele) 294 csata.
effi: 1351
kill/csata 1.3
átlag 1332
50% gyõzelem
Centurion és p2 kevesebb csatám van csak 140 és 110.
Map: Lakeville 2013. január 9. 11:48:14
Vehicle: Black Prince
Exp: 4 598 (x2)
Credits: 56 889
Achievements: : Steel Wall, Defender, Sniper, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Én nincs róla replay, pedig nem csak jó kör volt, izgalmas is. A bázis foglalást 99%nál sikerült 0ázni, stb...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
WoT account: cpt_Hungarian
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Van amelyik kifejezetten ajánlott, ha van rá keret?
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
régen az volt, tiszta sor, gennyesre is kereste magát a WG
mi volt a prém jármûvek koncepciója?
Szarabb mint a tier társai, de jobban hozza a pénzt, jó a besorolása. Viszont a type veri a mezõnyét, ahogy a Puffancs is verte, meg a KV5 is jó kezegben(hogy-hogynem egyik sem kapható).
Nekem nincs, nem is kéne, de szerintem is OP (mármint augusztusban még az volt mikor utoljára játszottam)
Ez picit olyan mintha azzal érvelnék itt, hogy ááá a Puffancs nem is OP, jó, hát mindig top tier volt, meg a mezõny 90% nem tudta sebezni, szembõl, de ettõl még nem OP :-)
Nekem is typpal a legjobb statom t8 med mezõnyben, nade a legények mindjárt a 4. skillt húzzák, és kezdetektõl fullosra volt felszerelve a tank (gyorsitók, venti)
Nagyon nem mindegy, hogy már az X-edik csatától van elõérzet és BIA. Másikon meg sosavolt vagy csak 2*X csatától.
Fsb100:
Arra gondoltam, hogy magasbb let a lövésenkénti max sebzés? Van rá esély, hogy kritikus találat esetén ad rá még pluszt?
De lehet, hogy durván sokat hagytam ki és most képzelõdöm. 😊
A tulzott kihagyás nem gyengén negatívan befolyásolja a helyzet felismerést.
De azért sírás ami itt megy, mert kijelentitek, hogy a Type OP.
Miért? Nem lehet átlõni. De át lehet. Könyebben, mint egy IS-3-at, amivel ugyanúgy találkozol.
Kedvezményes MM.
Ez miért zavar itt bárkit? VI-os tank mehet VIII-as ellen, VII-es tank mehet IX-es ellen. Nem mindegy neked, hogy egy Type szed szét vagy egy IS-3 /E-75?
Én ebben látom a problémát, hogy hiába érvel az ember, egyszerûen a Type OP.
WoT account: cpt_Hungarian
t9 = 1/6
t8 = 2/6
t7 = 2/6
t6 = 1/6
ha azt feltételezzük, hogy a tierek eloszlása egyenletes.
Vagyis legtöbbet t8 és t7 tankokkal találkozik, ennek felét t6 és t9-el.
Az a könnyítés, hogy t10-el nem találkozhat ezért az átlag tier amiben játszik 45/6 = 7,5. Amely alacsonyabb a saját t8-nál.
Ez csak az elmélet, egyes játékosoknál, csatáknál ettõl eltérhet az átlagtier, de szinte biztos hogy nem t6-osokkal találkozik a legtöbbet.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
de amúgy igen, T29, T34 UFP-jéhez elég 150mm átütés... ami meg tier7ben elég sok van...
T32-höz már több kell, inkább 200 körüli ha biztosra akar menni az ember, de akkor sem szabad a "csõrét" lõni mert az még keményebb... arról érdekes dolgok tudnak pattanni