World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aiming time uygan annyi. pontosabb. De a p2 egy sniper. De egyéb iránt nekem az is annyit hord sztem félre mint a typeé. Megnéztem közben 2%al jobb a p2õm találati pontossága mint a type-om.
De.. az sem midnegy miylen tankon van az az ágyú.
Na az nem megy mert francia papír acélból van😊

Sippie
szöveg, szöveg, szöveg, anélkül hogy tudnál bármit is.
Tier7 meddel mit kerestem Tier9-es ellen encounter esetén ott, ahova senki más nem tolta a képét rajtam kívül a csapatból, viszont legalább 4 ellenfél jött onnan? Na tippelj.

Mellesleg magyarázhatod a dolgot, de akár a Lorri spottolt be, akár más mind a két variáció nevetséges, szánalmas, és ótvar szar. Kezdve azzal hogy hogy a búbánatba spottolt be más, anélkül hogy én felspottoltam volna (hiszen oké hogy nekem 350 a látótávom, de kötve hiszem hogy más 360-ról észrevett volna úgy hogy ÉN álltam a bokorban hálóval, mozdulatlan, nem lövöldözve, Õ pedig mozogva hiszen valahogy azért közelebb kellett jönnie, mivel a beállásomkor még nem spottoltak fel) A lorri pedig ugyanaz, elõttem bokor, sréhen bokor, én spottolom õt, de hogy õ mi a fasztól vesz észre az rejtély. Akartam képet csinálni hogy hogy álltam, de természetesen nincs replay, hely az van a gépen, csak újratelepítéskor nem kapcsolja be automatikusan, há me mé ne... De replay-tõl függetlenül is a spottolási rendszer egy kalap szar.
Akkor itt lehet a gond. Ugyanúgy próbáltam használni, mint a type-ot.

T-44el simán szét lehet kapni a type-ot, t-44 legjobb tier8 med sztem. De azért az tény, hogy szerintem meggondolatlanság volt egy ilyen frontpáncélzatú tankot berakni tier8 prémium tanknak.
PII csak nagyobb a pen? mondjuk én azzal régen mentem de a Type gunja egy szemét ahoz képest😊

fsb1000
Mutass egy ilyet!

Nem tudom mitõl magas az eff vele, de az biztos hogy ezzel a tankkal kicsit sem törekszem stat javításra. A dmg/kill elég alacsony, mégis jól hozza a kreditet

Nem annyira tudom mert a Pattonal is utálok menni de jó a statom vele... de inkább papír heavyként megyek vele mint medként

P2nek csak nagyobb a pen. t-44 ugyan az. Pershing kilehet téríteni mnegatívba de a pen kisebb. Lori az meg lori volt csíter nem számít bele.
Pontosásságra nicns panaszom, célzási sebességre sem. Jó! Megálsz és mire lõhetsz hát... lehetne gyorsabb is. De pl fedezék mögül ki akkor nem tart oly soká míg bezsûkül.
patchaou
És ha OP akkor mivan? (szerintem nem az) Nyomás sírni a wg-nek, hátha jobban szétkúrják.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mesélhetnél, hogy a pékbe kell a pörsivel menni, mert én csak szopok vele. 😊

Maala
Ezzel csak ott a baki, hogy T8 mednél már illik BIA-nak lenni, de legalábbis 2. skillt húzni a legénységen.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

hát azért van ott azzal balance gond fõleg régebben volt. Aki mondjuk tier6-7 medet húzott fõleg régen annak pain in the ass volt ez a type hadsereg, fõleg, hogy boldog-boldogtalan megvette, és a avg 130-150mm átütésû ágyúkkal szinte lehetetlen átütni szembõl, oldalról meg ugye, hogyan mivel med és könnyedén rád fordul, kicselez.

Más tankban ülve nem annyira gáz azt mondom, a de a tier6-7 mednek rémálom a type59.
Többet is sztem. Volt patch amikor kivették a type tier limitjét és mehett T10 ellen hát fúj. De pl T-44et nekem szerette berakni T-10be ahol az a puska - ua mint type-é volt - keves egy T10 ellen. T110 amit biztosan átvisz odlalról.
Szerintem majd a legszarabb a gunja😊

Én ránézve azt mondom nem OP hanem annyit tud jelen pillanatban mint a többi😊 van amiben jó van amiben szar mint a többi..

Type OP mert a páncél. Jól fordul és elég gyors is igaz a gyorsulásával van némi gond. Ágyúja egyik legjobb a P2 útán. Elacsony és az ágyú kitéríthetõsége negatív irányba nagyobb mint a P2õ.
na ez egy cool vita alap statgyüjtemény 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

fsb1000
Igen a könnyített MM is javítja a statot. Hogy mennyivel? Passz.. erre szerintem nincs adat. Én 10%-ot saccolnék.

Igen, ha olyan helyre mész be ahonnan 3 oldalról lõnek rád régen rossz.
Errõl eszembe jut a mostani T44-es csaták. Type meglát rámjön én meg persze oldalába seggébe bekerülve szarrálövöm a csapattal együtt ha elõfordul hogy fedeznek míg én mindig frontot tudok neki mutatni. És ez van az esetek 90%-ban. Így jó hogy folyamat ammo racket kap a typeos és sír maitta.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

persze szétkurja....

ami miatt jónak gondolom a saját érveimet:

T6 med effik (még a hõskorból, amikor könnyebb volt)

3001P: 1853
3601: 1734
PzIV/V: 1190

kijelenthetjük-e hogy a PzIV/V egy átlag szar prém? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Battle WR AD KD EFF
Type 59 : 225 52.0% 1297 1.6 1842
M26 Pershing: 122 45.9% 1264 1.5 1821
T-44 : 89 59.6% 790 1.2 1417
Panther II : 88 63.6% 1310 1.7 1636
Centurion : 28 78.6% 1432 1.7 2248
Lorraine 40 : 143 53.8% 1608 2.1 1905

Nekem typeal 1437 csata után:
effi:1488
kill/csata 1.2
átlag sebzés:1221
54% gyõzelem

T-44 345 csata:
effi: 994
kill/csata: 0.9
átlag sebzés: 994
45% gyõzelem

Lori (8aként mentem csak vele) 294 csata.
effi: 1351
kill/csata 1.3
átlag 1332
50% gyõzelem

Centurion és p2 kevesebb csatám van csak 140 és 110.
Victory!
Map: Lakeville 2013. január 9. 11:48:14
Vehicle: Black Prince
Exp: 4 598 (x2)
Credits: 56 889
Achievements: : Steel Wall, Defender, Sniper, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Én nincs róla replay, pedig nem csak jó kör volt, izgalmas is. A bázis foglalást 99%nál sikerült 0ázni, stb...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha azonos tierû tankokat akarsz összahasonlítani akkor nem kapsz átfogóbb képet az avg dmg-kill/battle-winratio meg hasonló értékekbõl? Eff.bõl mit fogsz leszûrni? pl le merem fogadni, hogy FSB1000-nek sokkal magasabb az eff-je typeal mint nekem, de gyanítom, hogy pl. az általam felsorolt értékek közül pár nálam lesz jobb. Ha valaki otthon van gépközelben és fent van a ingame statos addon, akkor az meg is tudja nézni pár fórumozó adatait az említett tankokra. Pl HUNS-ban van pár jó medes, náluk is érdemes szétnézni, hogy õk mit hoztak össze az adott tankokkal.
Nyilván te nem vagy retardált és mindig frontot mutatsz minden tanknak, ami csak rád tud lõni. Nem kell ez a stílus szerintem...

WoT account: cpt_Hungarian

És most vedd rá hogy harc közbe is egy helybe álljon mint a fatök ne forgassa be ne legyen távol hogy 175 pennen gond nélkül átlõhesd azt a vékony lemezt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

kezdjük csak egy effivel, ha nem tetszik a népnek, majd megszavaznak mást is :-)

jááj , megyek iszom még egy kávét, hátha visszajön a fogalmazókészség :-)

Nekem megvan az összes t8-as med+type, majd otthon megnézem az adatokat. Milyen adatok lennének fontosak? avg dmg, win ratio?
jugen
Érdemes ilyen alternatív lõszereket venni egyáltalán?
Van amelyik kifejezetten ajánlott, ha van rá keret?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

azért írtam, hogy medesek tegyenek statot, egy jó játékos szinte sosem ül stock tankban, szét van fittelve már elsõ csatában és hát a t8-al már kellõen sok kört kell szaladni, hogy beálljanak a statok egy valósnak tûnõ értékre :-)

meg hogy jobb (volt) az MM-je a többi 8-as medhez képest... meg amit írtál, hogy egybõl fullos... az azért számít
ami miatt gondolják sokan OP-nak:

régen az volt, tiszta sor, gennyesre is kereste magát a WG

mi volt a prém jármûvek koncepciója?
Szarabb mint a tier társai, de jobban hozza a pénzt, jó a besorolása. Viszont a type veri a mezõnyét, ahogy a Puffancs is verte, meg a KV5 is jó kezegben(hogy-hogynem egyik sem kapható).

Nekem nincs, nem is kéne, de szerintem is OP (mármint augusztusban még az volt mikor utoljára játszottam)

Ez picit olyan mintha azzal érvelnék itt, hogy ááá a Puffancs nem is OP, jó, hát mindig top tier volt, meg a mezõny 90% nem tudta sebezni, szembõl, de ettõl még nem OP :-)

fsb1000
Van benne valami, de az is befolyásolja a stat eredményeket hogy a Typpal sosem kellet stock tanként menni, és sok csatát megy vele az átlag user, mert farmtank.

Nekem is typpal a legjobb statom t8 med mezõnyben, nade a legények mindjárt a 4. skillt húzzák, és kezdetektõl fullosra volt felszerelve a tank (gyorsitók, venti)
Nagyon nem mindegy, hogy már az X-edik csatától van elõérzet és BIA. Másikon meg sosavolt vagy csak 2*X csatától.

Gondolom szembõl kaptad az ammo racket nem pedig retardált módra az oldaladat mutatva.

Régen OP volt most max az mondja rá hogy OP akinek nincs....

Pont az E-50M megszerzése után ment el a kedvem a játéktól. Az über német med! Ja persze. Mindentleopatokvele aztán mégse. Lehet kevés idõt fordítottam rá, de még mindig több esztétikai örömöt jelent mit játék technikait.

Fsb100:
Arra gondoltam, hogy magasbb let a lövésenkénti max sebzés? Van rá esély, hogy kritikus találat esetén ad rá még pluszt?
De lehet, hogy durván sokat hagytam ki és most képzelõdöm. 😊
A tulzott kihagyás nem gyengén negatívan befolyásolja a helyzet felismerést.

az ilyen vita könnyen lezárható, 3 medes akinek van t59-e, az benyom ide 3 t8 med statot, ha mindenkinél a type a legjobb, akkor OP. :-)

nem! a T29/T34 géppuska fészke JOBB és a T32-é SZARABB... M10-el szarrá szedem T32-õt... míg T29/34-rõl már pattog a 76mm-es skuló
Alapvetõen egyetértek a mondandód elsõ felével.

De azért sírás ami itt megy, mert kijelentitek, hogy a Type OP.

Miért? Nem lehet átlõni. De át lehet. Könyebben, mint egy IS-3-at, amivel ugyanúgy találkozol.

Kedvezményes MM.
Ez miért zavar itt bárkit? VI-os tank mehet VIII-as ellen, VII-es tank mehet IX-es ellen. Nem mindegy neked, hogy egy Type szed szét vagy egy IS-3 /E-75?

Én ebben látom a problémát, hogy hiába érvel az ember, egyszerûen a Type OP.

WoT account: cpt_Hungarian

Jó, hát az a 22 meccs, amit mentem vele nem statisztikai mintavétel, szóval simán lehet, hogy csak mázlim volt. 😊

fsb1000
Ha megnézed az MM chartot, abból kiderül hogy a Type59 t8 és t9 csatákba kerülhet, ahol az reguláris MT/TD/HT tankok elõfordulási valószínûségek tierek szerint:
t9 = 1/6
t8 = 2/6
t7 = 2/6
t6 = 1/6
ha azt feltételezzük, hogy a tierek eloszlása egyenletes.
Vagyis legtöbbet t8 és t7 tankokkal találkozik, ennek felét t6 és t9-el.
Az a könnyítés, hogy t10-el nem találkozhat ezért az átlag tier amiben játszik 45/6 = 7,5. Amely alacsonyabb a saját t8-nál.

Ez csak az elmélet, egyes játékosoknál, csatáknál ettõl eltérhet az átlagtier, de szinte biztos hogy nem t6-osokkal találkozik a legtöbbet.

Valamikor régen, az õskorban kosárlabdáztam és vívtam. Ott vettem észre, hogy pár nap-hét kihagyás után, egyszerûen minden megy. Dobások bemennek bármilyen szögbõl, olyan srácoknak sikerült találatokat bevinni, akik normál esetben szarrá aláztak. Egyébként én is észrevettem, hogy egy kis kihagyás után jobban megy. De azt is észrevettem, hogy ha többet hagysz ki, mint pár hét, akkor nagyon nem megy. Én ennek a rápihenésnek a számlájára írtam ezt, de persze akármi is lehet.

nekem az a baj, hogy szar is vagyok vele a többi medhez képest, de ma eldöntöttem, soha nem veszem elõ max ha 5x lesz, és ha jön a leopard1 akkor átültetem a legénységet abba, de már sztem a tier7 grindtõl, ez az e-50m semmit nem érdemel meg, még azt se nagyon, hogy a garázsba foglalja a helyet!
Az a vicces, hogy hót szarnak érzem én is, de ha megnézem az eredményeket vele, magamhoz képest egész jó vagyok azzal a tankkal. De meg ne kérdezd mit kell vele csinálni, mert fogalmam sincs. 😄

inkább fordítva nem?
dante3
Papírforma szerint igen, de gyakorlatban szerintem a T34-et könnyebb átlõni, mint a T32-t! Persze ez relatív, tegnap pl. átlõtte az E75-ösöm hasát egy t34-85...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

a géppuska is az UFP része 😊
de amúgy igen, T29, T34 UFP-jéhez elég 150mm átütés... ami meg tier7ben elég sok van...
T32-höz már több kell, inkább 200 körüli ha biztosra akar menni az ember, de akkor sem szabad a "csõrét" lõni mert az még keményebb... arról érdekes dolgok tudnak pattanni