World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te már felállítottad a rangsort jó ideje :D (ahogy látom a kommentekbõl) (mondjuk valld be h a td nálad az utolsó helyen van :D)
Azt kb. négy pályából egyen tudja rendesen megcsinálni, ahol értelme is van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

fel lehetne állítani egy ilyen rangsort nem? :D arty>TD>heavy>scout>med lowsági rangsor :D
Fuuuuuuuuuuu bmeg kilõ a T34 csapattársam és kapok 3500 kárpótlást? Mikor 15 kibaszott ezer a javítás... istenem wargaming

azért az arty nem áll ki a párkányra lövöldözni :) + lammaer is leírta már, arty azért elég büntetlen módon osztja a dolgokat, td azért több rizikót vállal (nem tud rálõni a map sarkából a másik sarokban lévõ enemy-re, de ezt felesleges is ecsetelni, úgy is tudod ezt :D)
És gondolom végig láthatatlanok voltak,és senki nem tudott rájuk lõni.
Ja és VIII-as tank létükre gondolom nem 2000-2500-at sebeztek mint a hasonló szintû artyk....
Most kezdjem el sorolni?

ez egy dolog tényleg az a dolga, hogy hátul kempeljen de attól még low :D
a td kemper sniper ha terep adottságok jók így kell játszani vele. A baj akkor van mikor nem a td-k kempelnek hátul hanem az összes közepes és heavy is
csak kicsit másképp :D
és akkor mi a probléma az artyval? :D td ugyanazt csinálja, mint az arty :)
Minek ebbe a játékba arty+TD+Med? raktak volna be csak heavy-t bár szerintem akkor is menne a sírás <#falbav>
Tono34
Nagyjából ez a TD dolga :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ööööööö. Ezzel mi a probléma?

sandriveren felállt az isu meg a ferdi a párkányra 2en szedtek 6 tankot úgy hogy mások spotltak nekik õk meg se mozdultak, ehhez kell a komoly skill. LOW TD-k :D
Na ja, meg a kv3-at szembõl is elég nehéz kigyújtani, ellentétben a legtöbb német tankkal.

Tono34
KV3-at szinte csak kopogtatom ... még a nagyobb tankokkal is.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

google nekem se, aztán jutott eszembe a youtube, hogy tesztszeró idején hirtelen megnövekedik a tankbemutató videók száma:)

Úúúúú, dánkesõn. Kár, hogy nem lehet egybõl 10 plusszot adni.

Az sg-s hozzászólás teljesen ki is ment a fejembõl, pedig anno láttam. A gugli meg nem dobott nagyon semmit.

A ruszki heavykrõl nem tudom, de a medjeik meg ammo racket kapnak gyakran. Attól is a falra lehet mászni néha. Viszont mikor szembõl gyújtják a germán tankodat, annál nincs jobb érzés. Pláne, hogy hirtelen általában azt sem tudom, hogy a hatos gomb és nekiállok szerelni, miközben lángokban áll a jószág, meg mellette a pajta.

Aha, ezt magyarázd egy KV3 tulajnak.

Igaz, hivatalosan a WOT is még béta :D

Lényegében csak "bétának nevezik", ha a bugokról meg a hiányosságokról van szó, de gyakorlatilag meg már szedik érte a pénzt (prémium repcsik meg prém account) - szóval törölni már nem lenne ildomos ezek után.

Oroszok ezek is :)

Már az van egy ideje....

Tono34
Azt tudom, de itt ez egy játék, a német tankok meg amúgy elég gyúlékonyak így is.

Hm... jól hangzik. Vmi hír esetleg mikor lesz open béta vagy rendes verzió?
"cserébe elvben nem lesz wipe. " WAT?
where do i sign?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ezt nem tudtam lefordítani.

Ugyanaz a free to play mint a WOT, ugyanaz a tech-trees grindelés mint a WOT. Ja, és õk már béta alatt se ingyen adják a goldot, cserébe elvben nem lesz wipe.

Egyébként mi - playerek - csak jól járhatunk ha van még egy játék, a repcsis része felüdítõ (amúgy ott folyamatosan afféle "garage battle" mód van, amt itt a WOTban csak ígérgetnek), talán a tankos is fun to play lesz.

De leginkább a hajósat várom, Navyfield után már nagyon ki vagyok éhezve vmi taktikus - lassú játékmenetû hajós termékre (repcsi az nekem kicsit túl pörgõs).

Ezeknek az új kínai szutykoknak nincs fent a neten valahol a statisztikájuk? Páncél, ágyú, miegymás.

Egyébként ha nem is extrém ilyen mértékben, de tudtommal a benzines tankok valóban gyúlékonyabbak voltak - pl ezért hívták Tommy kuktának a shermanokat.

Aztán lehet hogy ez a sherman saját konstrukciós hibája volt, és a német benzines tankok nem voltak gyúlékonyabbak. Esetleg vmi házi tankszakértõ?

(persze játékélmény szempontjából nem támogatnám ezt a fajta történelmi hûséget, árkád játékról van szó)

Múltkor volt itt arról szó de nem nagyon néztem utána a dolognak. vmi MMO lesz az is Free to Play és Pay to Fun vagy...?
Majd jön a War Thunder, aztén még Iowa-val is lõhetünk majd Tigrisre. Na az lesz a jó világ :D

Tono34
Jobb lenne ez inkább mint "áprilisi tréfa".

NNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Offi fórumról ptr topic x)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Laikusoknak: ez minden bizonnyal csak valami poén...

Remélem megcsinálják és ez nem valami vicceskedõ hülyeség. A löwe tényleg túl kicsi. Tegnap is épphogy kijöttem a kezdõkörbõl és még nem villant fel a másik oldalon. Pedig az artyk már tûkön ültek. <#idiota>

Tono34
Barátságos ...

-All German tanks now have a 42% chance of catching fire if hit anywhere on the tank, Russian tanks have it decreased to 5% because they don't need (flammable) oil, they lubricate just as well with sand.

LOL
8.3 Changelog:

-Balancing out vehicles to gold rounds instead of gold rounds to vehicles.
-NOT balance UK tanks in this version but introduce new tanks to even further unbalance the latest batch of vehicles.
-Increase the Lowes' size to 250% of the current calue because of historic accuracy while giving it a 50HP engine.
-Put more bouncanium™ armour into the IS-3 and IS-4.
-Implemented more RNG's because you can never have to many RNG's!
-Mounted the gearboxes of all German tanks in the glacis plate because one document somehwere in the Kremlin showed that is how they did it.
-Reduced the top speed of the Churchill tanks to 15km/h while increasing the size of the weakspots to 220%
-Made the top gun of the Churchill VII have -3 penetration and -8 damage for a research cost of 34K which can't be skipped if you want to research the Black Prince.
-Removed 5 maps from the map pool because who needs more maps? More tanks is what counts!
-Tier 9 and 10 matches are now restricted to "Dragon Ridge" only, no other map will be in the rotation.
-All German tanks now have a 42% chance of catching fire if hit anywhere on the tank, Russian tanks have it decreased to 5% because they don't need (flammable) oil, they lubricate just as well with sand.
-Made graphical improvements to the render engine causing additional framedrops while players won't be able to spot the difference anyway just because we like unstable performance, adds some nice RNG to the experience.
-Introduced new premium TD that drives 45km/h, has a 130mm gun with a 16 round drum and 250mm armour on all sides. This vehicle will be in the store for 45.000 gold.
-After holding a public poll that said premium ammo should be removed from the random's completely we've decided to make it 50% cheaper and increased all penetration values to +40%, because we don't really care what the players think.

:) Inkább arra lennék kíváncsi mi lesz a hétvégi akció mert a múlthét vacak volt azért gold lõszert vettem ;)
Gyerekek...
Péntek van.
Az arty flém a hétfõi mûsor, tessék betartani a menetrendet.

Bár a tankok sem éppen ugyan azok mint a valós társai de az arty-k és valós megfelelõik között a külömbség ÉG és kibaszott FÖLD!!!
Arra ott a saját légelhárítás elfogóvadászok. Azok amúgy is csak megfelelõ idõjárási körülmények között voltak használhatóak. A "2 VH"-s GPS vezérelte tüzérség ellen nem sokmindent lehet tenni. És semmi valóságalapja. Nem páncéloselhárításra volt kitalálva.

Én azt hogy ez world of TANAKS és NEM world of AIRPLANES
És mit szólnátok esetleg azokra a tárgyakra amik fentrõl az égbõl szórnák az áldást szerintem az artyk messze nem jelentenek akkora problémát.
Most a csata repülõkre gondoltam akkor lenne itt sírás csak igazán
Azért szidjuk az arty-t mert oylan érzse van az embernek mint az amcsi katonának vejetnámban. Mész a dzsungelben szépen nyugodtan erre vhonnan a bokorból bumm Charlie beléd küld egy sorozatot vagy gránátot hajínt rád stb. Konstans félelemben kellett élned a kurva erdõben. Ugyan ez van az artyra is. Ha van nem tudhatod mikor fog beléd csapni. Egy tanknál igen. Látod ott van látod feléd fordult a csöve.
Ez a játék messze nem a valóságról szól ha nem tetszik lehet játszani mással már unom ezt a folytonos arty szidást engem egyik nap IS-8-ból szedtek ki menet közben -1800hp káromkodtam egyet azt mentem az amx 13-90-el egy spott kört :)
Ráadás azt megnéztem volna hol talál telibe egy tankot egy tüzérségi üteg - játékban 4el kell szorozni a távot - akkor legyen 4 km. Ráaáds egy mozgó tankot.