World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért az elég noob egy E75 lehetett, mert a BP csak 239-et visz át APCR-el. Bár az E75-ök jó része a noob kategóriába tartozik 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Vettem észre ha nem tudja az ellen hova kell lõni és/vagy jól van forgatva akkor egészen pattogós.
Én amondó vagyok és voltam is hogy a T8 TD-k túl táposak össze hasonlítva egy T8 HVY-vel mondjuk. ISU A BL-10el melyik t8 csinál oylat mint az? Vagy a Fagdinand 128asa. Csíter geci francia TD-k stb.
Maala
A múltkor valaki egy E-75-öt alázott be vele 1v1-ben, gold ammoval. Fogtam a fejem a nevetéstõl. 😄

Sokat megfog a lánctalpa.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nana azért ez nem teljesen így van. Az artyk MM-je jócskán csúsztatva van. Tier8 comapnyba max tier a 6-os arty, ergo tier8-nak inkább megfelel, mint tier6nak.
Maala
Az a szar mást nem is érdemel sztem.

Comet sem sokkal jobb, bár a gold ammo leárazás alatt mentem vele pár jó kört... De alappal csak T7 csatákat lehet vele dominálni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Egyzser máe eladtam 27 cstaa után mert ez a speed. És ráadás voltam olyan hülye kb 1 hete, hogy nem votl heyl garázsban legénységnek ezért kidobtam a black-ét. pedig már 50es javítás is volt rajtuk de mondom én soha többé nem ülök bele. hát... :S
Maala
Hidd el, nem olyan shit az, bármely T7-es heavyt bealázza 1v1-ben a ROF miatt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ismét egy fergeteges csata e75tel, a t10-es ágyúval sikerült bevinnem 7 0hp s találatot egymás után. Ezért már járhatna valami kitüntetés nem?
"-persze 5 óra alatt lehet fals infokat kapni de mintha sokat romlott volna a játékosállomány (mineson gyorsak nem mennek középre, E50 simán kijön kinyiratni magát, csak hogy meglegyen a frag a sérült dagim képében)"
már magas tier is tele van retardáltakkal 800 körüli effivel, sajnos eljutak odáig. Pár napos eset mikor T30-as csak hogy kinyírja a sérült T44-emet sikeresen kinyiratta magát 100% HP-ról xD Megérte neki.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát... tud ez a WG. Rákényszríti az embert, hogy vegyen prémet. Pedig soha többé nem akartam de néztem tezsten a Karnevált és mondom nekem ez mégis csak kell. De a Black Shit annyira shit, hogy ehhez kell a prém. 😞
Na, mesélj. Pont gyûröm alacsony intenzitással a cromwellt. 😊

Nincs meg valakinek véletlen ez a könyv?

Bellamy, Chris. Red God of War: Soviet Artillery and Rocket Forces. Brassey´s Defence Publishers, London, 1986. ISBN 0-08-031200-4

Vagy esetleg talál egy letöltõ linket, 100 dollárokat nem tudok adni érte. Cserébe neki adom a szüzességem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pedig 8-ig simán el lehet menni prémium nélkül is, utána lassul be nagyon.

Maala
Doesn't matter, had sex. Jó móka azért DBzni, felkészít a Cometre. 😄

5 hónap után 5óra játék tapasztalata:

-skill az ablakban, ez azért meglepõ, 2 nyamvadt medál jött össze kb 20 csata alatt, szánalmas
-2 scoutot is láttam vigyázni az artyra, majd miután meghalt mindenki, neki indult a rekord gyors vesszõfutására
-nagyjából az 5. ultra pocsék csata után kezdtem a "what a team, next time help your team" jellegû üziket írkálni, ami nem jó mert ebbõl nõ ki a "fucking idit retard" etc építõ anyázások sora
-persze 5 óra alatt lehet fals infokat kapni de mintha sokat romlott volna a játékosállomány (mineson gyorsak nem mennek középre, E50 simán kijön kinyiratni magát, csak hogy meglegyen a frag a sérült dagim képében)
-lemmings lemmings everywhere, vagy campfast, több mint régen
-2 goldot használtam el, kivégzésre

ja van jó hír is: pofás az új fizika :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sunsetjoy
Pont erre gondoltam, kitelik tõlük.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az amx foch-al mi van mindenki átüt
Ja lehet de elõbb fog megrohadni az a 100k xp minthogy átváltsam 😄

WoT: Nishizumi77

patchaou
Lehet, hogy elkezdtek agyafúrt módon dolgozni, gondolván biztosan vesznek majd csak azért aranyat, hogy átváltsák az emberek a 100k tp-t free-re.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerencsétlen DB meg áll ott majd magában továbbra is, mint pénisz a lakodalomban?

Szerintem nagyon meg fogják kavarni a medes ágakat mert jön egy új T5ös "heavy" tank a németeknek,a DW kemény 50mmes fronttal. Szerintem a DW fog vezetni a heavy ágra és szerintem vk36 jön belõle ( amit jó lenne ha átneveznének heavyre mert hülyén fog kinézni így hogy: heavy-med-heavy..) és ez az új med ág a T6os VK3002DB v1 meg jön a Pz4 vagy Pz3/4bõl, de majd meglátjuk elõttük még úgyis az angol TDk jönnek.

Napi duplákkal jött össze, meg jó az a DB nem bánom hogy megint össze szedtem vele 100k xpt de azért bosszantó hogy semmit se tudok kezdeni vele.

Direkt nem álltam neki DB-zni addig amíg nem erõsítik meg hivatalosan hogy hogyan jön majd az új ág. Már egyszer a T20al és a Ferdivel eljátszották ezt. Nem lepõdnék meg ha nem is jönne belõle semmi végül. Elvégre nekik nem jó ha a játékosok egybõl T8ból tudnak majd menni az új T10ért. Már pedig biztos sokan mennek majd rá mivel német tank.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sunsetjoy
Még jó hogy nem jártam eddig ugyanígy. A medekkel késõbb kezdtem el foglalkozni, így a németekkel is.

Amúgy pl. ha prémchurchillel nem tudom oldalról felgyújtani egy KV-1 tankot, akkor már elgondolkozom, hogy fáradok. 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Kezd a mániájuk lenni ez a vegyes light-medium-heavy ág. Csak hogy drágább legyen.

" - NO skill MM (yet again confirmed) "
Mert olyan nehéz szegénykéknek megcsinálni 😞

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De jó! Lehet akkor tök fölöslegesen szedtem össze DBvel 100k xpt.

- there is a possibility the VK3002DB exp accumulated by players (SS: including me) will be useless because it might not be a part of the branch (SS: SerB went on a rant that the devs are not responsible for players assuming stuff before the patchnote release), Storm states only "when there is an official announcement, all will be revealed"

😄
Nem akarok más lenni. <#puszi>

Ha szerinted ennyivel jobbak a TD-k mint az artyk, akkor mond már meg, melyik T6-os TD tud ilyet?
S-51

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Lehet hogy lassú az ISU, mégis mindig be kell várnom vele a csapatot, ha nem akarok elõször meghalni.

ja szokott 😊, hû elfogadnék egy obj268at meg egy foch155-t de nem tudnék ilyen lassú tankokkal játszani mint a su152 vagy az isu
de te más vagy, õ td-kel álmodik, fõleg fosch-al meg obj268-al ahogy 400-n gyorsulást tolnak és lehagyja a medjét, majd utána driftelésben is lenyomja, rossz dolgok ám ezek :/

amúgy igazából nem mindenki egyforma, ahogy vkinek a medek, vkinek a scoutok, vkinek a heavyk (és legtöbb embernek az artyk) mindenkinek van vmi mumusa 😄 vhol megértem, de azért kicsit vicces ahogy ki van a td-ktõl 😄DD
Honnan jön ez a TD fóbia nálad? Nekem a legkevesebb problémám pont a TD-kel van.

néha nincsenek rémálmaid ahogy mész a buszon és elkap 1 obj268? (olyan jurassic park-os módon)

gondoltam feljövök trollkodni kicsit meló elõtt😛 Nem de tényleg agyvérzést lehet kapni hogy szét izzadom az agyam körbe rohangálom a pályát a t69el és akkor egy ilyen low fos ferdi belém vág 600-t a párkányról, ergó semmit nem csinált és 4 kill, egy helyben állva. Célozni nem nagyon kell csak a gombot nyomkodni, mert a maus ágyú úgyis átüti a többi 8ast. És akkor ehhez kell skill ám a TD-vel nagyon nehéz játszani ám...hûha bezzeg a gonosz arty😄 na mind1 utána lõttem t69el egy topgunt úgyhogy lenyugodtam😛 😄 élvezet belepumpálni a tárat hátulról egy tdbe😛 😄
Sok kv-t gyújtottam már fel oldalról, de úgy hiszem legalább annyi németet elölrõl.

persze😄 fõleg az obj268 a beteg rofjával, lefelezi még a 10es tankokat is 1 lövéssel és olyan menet tulajdonságai vannak, mint egy rosszabb mednek 😛
Pont ez az, hogy a németet elölrõl, oldalról és hátulról is ki lehet gyújtani. A kv3 meg oldalról érzékeny igazán és kevésbé hátulról. Azért én ezt jelentõs elõnynek mondanám, még ha oldalról gyúlékonyabb is.

Már megint unatkozol, nem beszélget veled senki? 😊

Vegyél fel skypera, csacsogok én veled az idõjárásról, csak hagyd már ezt a témát.

Szembõl nehéz, de ha oldalról lövöd a test hátsó felét vagy netalántán hátulról, nagyon lángra tud kapni.

Német tankjaim vannak (igaz, már csak E50, E75, Ferdi), azokkal általános gyúlási élményeim vannak, semmi látványos.

Want...

Csak annyit tennék még hozzá, hogy a TD ugyanúgy lõ, mint a többi tank. Ha belémlõ, visszavonulok a domb mögé és máris nem tud rámlõni, ellenben ha az arty céloz be, bóklászhatok vissza a legközelebbi hegyig, vagy városig, ha van egyáltalán.

Hát azért az erõs túlzás, hogy ez széles körben elfogadott. Én eddig csak tõled hallottam, hogy mennyire op a TD. Az arty-t meg mindenki utálja, aki nem velük játszik.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

a ferdi felvillant de a gyökér artynk persze nem õt lõtte. Nem tudom láttad e már fordulni az amx50es TD-ket 😄 ja megy gyorsulni, hát az m48amat odaverik simán az angol medet is😄 az egy dolog, hogy valamivel jobban fordul mondjuk az m48, de ha nem tudod trackelni 1vs1ben lehet könnyen lehet, hogy kifiléz, talán egyedül a batchat és a t-62 olyan, hogy azok ellen nincs esélyük.
lehet😛 de gondoltam ez így talán széles körben is elfogadott 😄
Azért abban egyezzünk meg, hogy a TD-t ezért találták ki a valóságban is. Láthatatlan vadásznak, távolról lehetõleg. Ez a világháborúban is így mûködött, az artykkal ellentétben. És a TD közelharban hatalmas hártánnyal indul egy tankkal szemben. Meg azt ne mond, hogy a ferdi fel sem villant egyszer sem, de a lövés után ott még az isu is láthatóvá válik általában.