World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is pontosan ezt tapasztalom mindig.

WoT: Nishizumi77

Kérdés attól akinek van KV-5je. Ha type-ot látsz azonnal be a gold ammót? Mert engem elég gyakran átlõdöznek szembõl a kv-5ök. mikor a kv-1s nagy gunnal, is sõt másik type is azért dingel. Fõleg forgatva. De nem úgy a kv-5. a legkisebb penes a felsorolásban.
Én jókat szórakoztam vele annó, csak ajánlani tudom.
fsb1000
Nem semmi jelenet!
Más: eZt a jó minõségû GIF-et mivel konvertáltad?

Annó oda adta ingyé. Mentem egyet. Mondom OP gunja van. Erre tõt vagy 10 sec alatt sztem 100on is és nincs tornya. Úgy adtam el mint akinek ezen múlik az élete 😉
Elég nagy LOL. Most 2 feltehetõen nem siemka warrior 2 OP tankban megölt 10 idiótát. Hát...
Mit gondoltok az ELC AMX mennyire jó vas? Csak mert van vagy 11.000 szabad XP-m és most azon gondolkoztam, hogy erre verjem-e el mert akkor tudom teljesíteni a "tervet" a határidõn belül.
Csata elején HE betölt és várakozik a berohanó hülyékre. 😊

f24sg
Felcseszték ezt a fõoldalra:

Mi ebben az epic?!
Ahogy látom, ezt az ottani kommentelõk sem értik.

Én nem tudom, ez a hétvégi akció is egy szomorú LoL,
szóval Stolichnaya fogyott megint, trololo, stb...

Azért ez az event már a kreténség csúcsa. De az is lehet hogy valaki a WG-nél nemn beszél rendesen inglisül, így az SPG-bõl light tank frenzy lett.
De azért ez is elég kretén szerintem:
Medal Hunt: Scout
Any and all players who will be awarded the Scout achievement will automatically be rewarded with 5000 bonus credits! To get the scout achievement, you need to detect more enemy tanks and self-propelled guns than anyone else on your team (at least 9).
Most egy scout medálért komolyan ennyivel szúrják ki az ember szemét? legalább adna 700xp-t vagy mit tudjam én, de 5000 kredit? Na ne már.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Csak mert nemrég ez jelent meg azon a cseh blogon:
"- 1-1,5 min waiting times when playing arty in the night won't get shorter before the number of arties actually drops"

R3nton: Köszi.

nem csak az arty miatt, egyszerûen jobb, mert gyorsabban lehet velük bizonyos helyzetekre reagálni és könnyebb átcsoportosítani õket
Lehet hogy igy akarják tesztelni hogy mûködik e a limit 😊

Pláne, hogy nemrég limitálták az artyk számát, erre bedobnak egy ilyen eventet. 😄

Kommenteltem is a hivataloson, hogy ki engedte a majmokat eventet szervezni, illetve melyik WG fejes tüzér nagyapját taposta el egy scout tank a 2. világháborúban....

gondolták trollkodnak egyet😉

Az is tuti a különleges pokolba kerül a gyerekmolesztálók és a színházban dumálók mellé, aki SPG-vek farmol a WoT-ban.

Féregirtás lesz hétvégén.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez vmi szarkazmus a WG részérõl?

Light tank frenzy, és az SPG kap 70% credit bónuszt? 😊

Ezek tuti tartanak valami heti meetinget a hogyan legyünk még kreténebbek témában 😄

Ötös arty, az hetes csata-tier minimum. Tier4 tank még biztonságban van. 😊

Vagy nyolcas-kilences tank, abban azért kevesebb kárt okoz, mint egy hatos arty, és a plusz lóvé miatt, hátha ötös artyk fognak tobzódni nagyobbak helyett. 😊

Kivéve persze a lightok, de kétlem, hogy azokat nagyon zavarná. 😊

Meg persze, ha sokan bohóckodnak artyval, várhatnak majd 5 percet, mire bedobja õket az MM.

PsyhoApu
Hát akkor a hétvégén BF3 fog menni, vagy Total Warozni fogok. Semmi kedvem a tüzérség elöl bujkálni egész hétvégén. Mert sok lesz belõlük az tuti...

http://kutyuszoba.blog.hu/

jah, most voltam tesztszerón kipróbálni, mert így, hogy elbizonytalanítottak a VK DB utáni med jövõjérõl, lehet hogy ott fogom kezdeni a kínai ágat .. szembõl kibaszott brutál. volt hogy a prém JT 8.8-al mentem neki ~200 m-rõl gold ammoval, és ~20-ból 1 se sebezte .. ütöttem 2 db 0-ás pent, az igaz, de sebzõ találat az semmi .. vagy a láncát kaptam le, vagy ding .. fincsi .. 😊

JAAAJ. 50% + lóvé a t5 artyknak. fuck :S
Most komolyan,miért kell egy 4-es tankot leárazni?

Ritka szar egy event ez...
de legalább a hírhez tartozó fórumbejegyzések viccesek😄

Ejj 70%-al több pénzt hoznak a T5 artyk a hétvégén.. Scout medálért +5k kredit jár. T4-es könnyûtankok + ELC AMX féláron. Skill reset féláron, és a prém francia arty is féláron.

Light Tank Frenzy

Érdekes, hogy ha nem randomról van szó, akkor ugyanaz a pár tank és tank-kombó a nyerõ. Legyen gyors, meg üssön nagyot. Miért is? Mert különben az arty lecsap, mint Conan a tevét.

Nem számítva azt a troll esetet, amikor a srácok úgy védekeztek himmelsdrofon, hogy 14 masu elállta a bejáratokat és egy light meg beállt a lyukba. 😊

igen annak nagyon durva a frontja és gyors is, az sztem is jó lesz
ez a 2 tank a legsokoldalúbb, jó páncélzat párosul jó mozgékonysággal. PL kv4nek hiába jó a páncélja nagyon lassú. Az angolnak kicsi nagyon az alfája, most gondolj bele, jön mondjuk 4 is-3 szembe meg 4 caern, a 4 is-3 kinulláz koncentrált tûzzel egy caernt, míg fordítva kb csak lefeleznek egy IS-3-ast. Amx50-100-t is használnak amúgy a tûzerõ miatt.

De egyébként vannak változatosabb taktikák, például valamelyik mapon 2x 13-90 + arty se rossz kombó...
Mondjuk az új kínai lehet jó lesz. Olyan IS3 utánérzése van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát sztem a többi t8 hvy nem elég jó ehhez. is-3 t32 mind a 2 jó hulldownban. is-3 mellé gyors is meg track is azért nyeli. KT magas kb 0 löveg -ba.
kv-4 túl nagy célpont és lassú is. 50 100 ami még okés lehet t8ban de sztem túl papír ahhoz ráadás ha ellövi a tárat akkor sokáig nem jó semmire.
Azért van ez, mert mindenki hasonló taktikával indul neki az ESL-nek, vagy mert a többi tank tényleg xar?

JÓÓÓ de az IS-3 az csíter ruszki! 😛
A t32 meg elég csíter amcsi de... 😊
Viszont életképesebb mint a centurion érzésem szerint. Annó azért mentem inlább med ág felé és adtam el black-et mert modnom medeknek legalább van speedje. Jah több 7el. :S
Sebessége alapján egy jobb hvy de az armor hozzá egy medé. Akkor inkább már a hvy aminek az armorja is a hvyra hajaz. T9ben meg jó 1,5seccel gyorsabb a 120as vagy hanyas top ágyú mint a mk7/1en.
Az lehet,de randomban nincs vele gond.
lehet, hogy az én hibám, de én ESL szemmel nézem a tier8 vasakat, továbbra is marad a t32 is3 kombó, eslre gyenge ez a caern.
Szerintem a Caern nagyon jó,a löveg a saját szintjén kiváló,tény hogy nem egy atombunker finoman szólva,de használható kis dög....ellenben a stock Conqueroral,ami már-már hulladék kategória.És rohadt sokat kell szenvedni a jó lövegig vele...sokkal rosszabb mint amit a T54-el kellett szenvedni.
Az is igaz, hogy ha 9es csatában kiállné prokhorovka közepére a mezõn a hol a scoutok szoktak lesni akkor nem az ellenfél utolós tankja egy is-8 lenne az elsõ aki egyáltalán rám lõ. 😄
Viszoint ha tezst és angolok:

1. kör. Persze simán mester tankos lettem vele. Kár hogy nem így megy a rendes szerveren is. :S
Teszten néztem meg pattantak róla. többet mint a centurionról amirõl semmi. ha frontot ér akkr az át is megy. Ráaáds a 9es hvy kurva jól nézz ki! 😊
Éreztem, hogy ez szóvá lesz téve.
😊
Mondjuk tegnap Marchizorral mi is kifogtunk egy E75-öt aki full oldallal mászott ki elénk. Biztos úgy gondolta hogy 2bd Type 59 ellen megteszi az is, vagy ha fronttal jön ki az nem elég lovagias 😄.

Maala
Nem csesztetésbõl, de Grönland is európához tartozik. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

pointer4

Kollega 😄
Hát ez epic. XDDD

black prince jó pedig nagyon, viszont a 8as egy hulladék, tier 7 medek is könnyedén átlövldözik a beforgatott testét, mert akkor a lower hull. Többi tier8as meg csak meglöcöldözi a frontpáncélt, cserébe viszont kellõen lassú (bár még nem fullos) és jó kicsi az alfája. Egy jó van benne, hogy a lövegpajzs elég jó és hulldownban úgy lehet alkalmazni, mint a t32-t, de azért t32 sokkal de sokkal jobb tank ennél a tier8 camerondiaznál
köszi
Maala
Ruinberg középutca encounter cap felõli végén vagy egy BP ellen van beforgatva, vagy egy t28prot ellen. 😄 Õt választotta, az meg lerofolta a fenébe.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Látom hétvégérõl még semmi.
Ha Grönlandon is nyitnának egy szervert tankozó szánhúzó kutyáknak, az is naprakészebb lenne, mint az eu-s.
Úgy vettem észre a könnyebb és gyorsabb medekkel tudok valamennyire játszani, mint pl a T20. A többivel csak bohócnak vagyok jó. A cromwellel még olyan sokat nem mentem, még szokom. Persze lehet, hogy a szokomban késõbb a "k" kicserélõdik "p"-re. <#hehe>

Tessék:

😊