World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Mi ebben az epic?!
Ahogy látom, ezt az ottani kommentelõk sem értik.
Én nem tudom, ez a hétvégi akció is egy szomorú LoL,
szóval Stolichnaya fogyott megint, trololo, stb...
De azért ez is elég kretén szerintem:
Medal Hunt: Scout
Any and all players who will be awarded the Scout achievement will automatically be rewarded with 5000 bonus credits! To get the scout achievement, you need to detect more enemy tanks and self-propelled guns than anyone else on your team (at least 9).
Most egy scout medálért komolyan ennyivel szúrják ki az ember szemét? legalább adna 700xp-t vagy mit tudjam én, de 5000 kredit? Na ne már.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"- 1-1,5 min waiting times when playing arty in the night won't get shorter before the number of arties actually drops"
R3nton: Köszi.
Féregirtás lesz hétvégén.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Light tank frenzy, és az SPG kap 70% credit bónuszt? 😊
Ezek tuti tartanak valami heti meetinget a hogyan legyünk még kreténebbek témában 😄
Vagy nyolcas-kilences tank, abban azért kevesebb kárt okoz, mint egy hatos arty, és a plusz lóvé miatt, hátha ötös artyk fognak tobzódni nagyobbak helyett. 😊
Kivéve persze a lightok, de kétlem, hogy azokat nagyon zavarná. 😊
Meg persze, ha sokan bohóckodnak artyval, várhatnak majd 5 percet, mire bedobja õket az MM.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Ritka szar egy event ez...
Light Tank Frenzy
Nem számítva azt a troll esetet, amikor a srácok úgy védekeztek himmelsdrofon, hogy 14 masu elállta a bejáratokat és egy light meg beállt a lyukba. 😊
De egyébként vannak változatosabb taktikák, például valamelyik mapon 2x 13-90 + arty se rossz kombó...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
kv-4 túl nagy célpont és lassú is. 50 100 ami még okés lehet t8ban de sztem túl papír ahhoz ráadás ha ellövi a tárat akkor sokáig nem jó semmire.
A t32 meg elég csíter amcsi de... 😊
Sebessége alapján egy jobb hvy de az armor hozzá egy medé. Akkor inkább már a hvy aminek az armorja is a hvyra hajaz. T9ben meg jó 1,5seccel gyorsabb a 120as vagy hanyas top ágyú mint a mk7/1en.
😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha Grönlandon is nyitnának egy szervert tankozó szánhúzó kutyáknak, az is naprakészebb lenne, mint az eu-s.
😊