World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Problémád meg az lehet,h nincs fent a gépeden olyan betûkészlet ami épp kellene.
Vagy próbáltad mindegyik XVM fájlt,mert azt is felül kell írni.?Nekem például csak az utolsónál lett tökéletes a minimap,és a damage panel.
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2013. január 11. 22:13:27
Vehicle: M26 Pershing
Experience received: 3 870 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 49 378
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
droid... 😊
Láttam hogy korábban írtátok hogy lehet szembõl kilõni a KV-5-öt.
Valami "droidot" emleget a kollega az pontosan mi és hol helyezkedik el?
Valaki légyszi írja már le pontosabban.
Elõre is köszönöm.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
semmi se fut, se torrent, se ftp
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
nyomorék párduc
10mbit adsl
nem tudom hol lehet a bibi
kliens reinstall?
Milyen netet használsz?
Nektek szokott olyan lenni, hogy megakad a gém 10-30 másodpercre is?
Nekem szintem minden második meccs ilyen, és általában mire "visszajön" halott vagyok. A kliens megy, de nincs kapcsolat vagy ilyesmi.
köszi elõre is.
Ez 1 3 órás termés volt valamelyik nap.

Obj704-el Több, mint 2 percig állt nyílt terepen, és a 200m-re lévõ 116 HP-s Is6ot lõtte, a tõle 30m-re lévõ full hp-s E75 helyett. <#falbav>#falbav>
3an ordítottunk vele, de nem segített.
Azt meg sem említem, hogy volt mellette még 1 500effes Is6, aki a legelején tisztázta, hogy védi a bázist Sand Riveren.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
KV-5 egyik nagy gyenge pontja szembõl a droid. Ez ellen nem nagyon lehet tenni. Aki tudja hova kell lõni az szétszed, ha nem mozogsz. Mozgó droidot eltalálni azért nem egyszerû.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.