World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz a linket! <#eljen>
Problémád meg az lehet,h nincs fent a gépeden olyan betûkészlet ami épp kellene.
Vagy próbáltad mindegyik XVM fájlt,mert azt is felül kell írni.?Nekem például csak az utolsónál lett tökéletes a minimap,és a damage panel.

Nekem pont a bombázás nem fekszik, unalmas lassú játékmenet az egész, kb mint az artizás, csak még uncsibb a hosszú reload miatt. Légiharc, na az poén 😊

Jogos 😊 (japókat húzom fun szinten, napi pár meccs)
Na igen, akkor átfogalmazom: itt sokkal kevésbé tûnik fel a csapattársak bénázása, mint a WoT-ban, ahol az embernek van ideje a többiekre figyelni. Legfeljebb hamar véget vetnek a meccsnek a hülyeségeikkel, de az ember akkor se dühöng az egeret verve, ha addig egész jól elbohóckodott az ellenséges vadászgépekkel/földi célpontokkal, és összekapart egy kellemesebb xp-mennyiséget. Másképp mondva, itt sokkal kevésbé befolyásolja a személyes játékélményt a csapattársak teljesítménye, mint a WoT-ban. Szerintem. Ettõl még persze a vereség vereség, de több is veszett Mohácsnál.
A WOTban régóta tervszinten ott van a garage battle is, csak eddig elegendõ volt kidobni egy új tankágat, egy-két prémtankot, azt máris dõlt a lé. Úgy néz ki a kínai ág is kelendõ lesz, pedig az már pofátlan fércmunka és orosz ág koppintás, de a játékosoknak ugye elég, hát minek törjék magukat 😊

Azt hiszem kezdek ráérezni.
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2013. január 11. 22:13:27
Vehicle: M26 Pershing
Experience received: 3 870 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 49 378
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Nekem egyelõre elég hullámzó, hol nagyon jó, hol teljesen felejthetõ csatákat játszom (nem is beszélve azokról, ahol fél perc után összefejelünk egy szembõl zúgó kamikázéval😊). De azért fejlõdök, ajánlom a brit Hurricane ágat, remek a fegyverzetük. Na de csssss, ez már nagyon offtopic <#nevetes1>
Esetleg belédszállnak és lezuhansz miközben üldözöd az ellent, vagy folyamatosan támadják a pillboxot géppuskával, vagy nem bírnak bombázót hozni az utolsó battleship ellen...

köszönöm kedvességeteket!!!!!!
Jó játék, de sikerélményem alig van benne. Kivéve ha bombázóval vagyok. Nem értem a WG-t, azzal, hogy betennék a wot-ba ezt a respawn (?) módot óriásit tudnának kaszálni (több tank, különbözõ felszerelés + legénység) és ezt csak az év vége felé tervezik csak megtenni, csomó felesleges lesz helyette. Vagy növelhetnék a csapatok létszámát 15-rõl, nemsok fejlesztésbe kerülne de iszonyat nagyot dobna a játékélményen. Össze kéne gyúrni ezt a két játékot tankos verzióra.
Tény, de kevésbé tudnak bekavarni mint itt. Ott a birkák csak idõnként beleszállnak a hegyoldalba, aztán több vizet nem zavarnak, illetve jók figyelemelterelésnek amíg az ember zuhanórepülésben mazsolázgat😊
a kv 5 frontján található egy bazi nagy minibunker szerû géppuskatorony,na az a droid😊
Keresd Artu-t (R2D2) a tank frontján....

droid... 😊

Hali!!!!
Láttam hogy korábban írtátok hogy lehet szembõl kilõni a KV-5-öt.
Valami "droidot" emleget a kollega az pontosan mi és hol helyezkedik el?
Valaki légyszi írja már le pontosabban.
Elõre is köszönöm.
Na, a játékosállományt megkapod majd ott is, ne félj 😊

Hell yeah, irány a War Thunder. Nekem bevált. Nem ártott már valami korrekt II. világháborús MMO ezután a mind játékmenetében, mind játékosállományban lebutult, túl masszívan profitorientált WoT után.
Hát egy hálókártya, wifi driver reinstall esetleg, mielõtt kidobod a szemétbe. Full letöröl, felrakra gondolok. Ha esetleg router mögött vagy, próbáld ki direktbe, lehet a router makkant meg.

A 300 körüliek tuti boterek. HA nagyon béna vagy és 40%-al talász el valakit akkor is csinálsz 500-600 körül
Valaki írta korábban, hogy egyre több istenbarmával találkozik nagy tierekben. Hát, a mai nap alapján csak egyet tudok érteni vele. A sok idióta úgy rohangál a t-8-9-10-es hevyvel, mintha könnyû tankban ülne. Ha ne adj isten elkezdik lõni, bátran mutatja az oldalát, vagy ha fedezékben van, akkor a seggét..... . Azt hiszem pár napig inkább nem játszom, ma nagyon besokaltam retardáltakból.
Üdv! Használja valaki ezt a mod-ot? Nekem csak 0-t ír a tankok nevei helyett.

klassz:-(

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Akkor netkiszolgáló.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

én is lagra tippelek, de komolyan mondom 30másodperces?
semmi se fut, se torrent, se ftp

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

A kép alapján lag lehet. Az ellen nem tudom mit lehet tenni. Nekem inkább sok apró, 1mp-nél is rövidebb minilag van mostanában gyakran.
Piros a jelzõd, de akkor nem tudom, hogy mi lehet, mert pinget, meg normálisat ír.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

rakok egy fotót is,hogy általában hogyan néz ki a dolog
nyomorék párduc

szia!

10mbit adsl
nem tudom hol lehet a bibi
kliens reinstall?

Vicces, hogy mennyire a kis penesektõl kell mostanában félni. Ha meglátok egy panzer4-et derp gunnal, már szaladok is fedezékbe. 😊 De a DB, vagy a KV5 is rögtön lecsap, amint lehet.

Úgy néz ki egyedül vagy a problémával.
Milyen netet használsz?

Szia, nekem nem.
Sziasztok!

Nektek szokott olyan lenni, hogy megakad a gém 10-30 másodpercre is?
Nekem szintem minden második meccs ilyen, és általában mire "visszajön" halott vagyok. A kliens megy, de nincs kapcsolat vagy ilyesmi.

köszi elõre is.

Nem összeesküvés elmélet, csak idegesítõ.
Ez 1 3 órás termés volt valamelyik nap.

Ezek mindig kerülnek mindenkihez,minden tankal(csak a toppot jobban megérzi,megnézi az ember)...nem egyén specifikus,minden más csak összeesküvés-elmélet.<#eplus2>
Miért kerülnek mindig hozzánk az ilyen emberek top tanknak?
Obj704-el Több, mint 2 percig állt nyílt terepen, és a 200m-re lévõ 116 HP-s Is6ot lõtte, a tõle 30m-re lévõ full hp-s E75 helyett. <#falbav>
3an ordítottunk vele, de nem segített.

Azt meg sem említem, hogy volt mellette még 1 500effes Is6, aki a legelején tisztázta, hogy védi a bázist Sand Riveren.

Vagy csak midnen valamire való filmben páros van és nem trió 😛
Gõzöm sincs a 3. tag miért maradt le, lehet azért mert õ elhalt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Béla meg Józsi vagy hogy hívták õket az egyik a 66 tonnás is-7ben a másik a 2 tonnás batmanban. Õka fõszereplõk. 😊
Az elejébõl indultam ki hogy 2 player egyik is-7 másik batmanban.
Nézd meg alaposabban, 3 tank az, 2IS7 és egy Bat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sztem csak 2en voltak a másik IS-7 csak oda tévedt 😛
Most nem azért, de ez egy mocskosul szép csata. A 3as platoon együttmûködésének a tökéletes példája. 13 killt csináltak 3an, gyakorlatilag megnyerték a csatát a csapatuknak, akik kb semmit se csináltak. A 2 IS7 tartotta a frontot, amíg a bat kitakarította a bázisukat, ráadásul túl is élte. Én speciel csak ilyen játékosokat szeretnék a csapatomba.

toocha
ÁÁÁ... Cromwell azt jóvan!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

ÖÖÖÖ.. félre érdetted. Én vagyok type-ban az említettek lepattanak rendre de a kv-5 meg átlõ.
kell de én vettem rá +10% felfügöt és úgy oké.
Kv-5-öt szembõl elég sok mindennel átlövöd, ha a droidot célzod (még KV1S-el is legalábbis a 122 mm-essel tuti).

KV-5 egyik nagy gyenge pontja szembõl a droid. Ez ellen nem nagyon lehet tenni. Aki tudja hova kell lõni az szétszed, ha nem mozogsz. Mozgó droidot eltalálni azért nem egyszerû.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

toocha
Még egy kérdés: Cromwell vagy T-43?

toocha
Köszi

polluxware
LÁNC, MOTOR

MINDEN MÁS

toocha
Rögtön meg lesz a Cromwell, mi a felszerelési sorrend? Kell a nagyobb lánc legelõször?