World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szreintem nem én vagyok az egyetlen aki már vagy 1 éve várja a megígért tankokat....
f24sg
"Chinese tank fleet features the best possible traits from their foreign counterparts: the manoeuvrability of the American tanks, the shooting accuracy of the Brits, the fast firing of the French and the fire power of the Soviets."

Akkor most a made in china cuccok lesznek a legjobbak minden nemzet közül?! <#zavart2>
Már akartam kérdezni, hogy a sokat emlegetett "efficiency" hol nézhetõ meg? Nem a jelentkezés miatt, csak érdekelne.

esetleg holnap indítsd el a launchert .. esetleg.

esetleg egy letöltõ link?

de jó hogy disznajvágáson leszek <#crazya>

Kevés magyar klán van, ami megállja a helyét nemzetközi viszonylatokban is. Most tagja lehetsz az egyiknek! Ehhez azonban kemény munka, aktivitás, és kivételes játéktudás szükséges. Ha csatlakozni akarsz a HUNS – Magyarok klánhoz, akkor eljött a Te idõd.

A feltételek a következõk:
 Minimum 1350 efficiency (ha átlagos cap/def/spot pontjaid meghaladják a 2,5-ös értéket, akkor automatikusan 150 pont levonással számolunk)
 T110E5/IS-7 valamint T62-A a garázsban, minimum 300 csatával.
 A következõ tankok közül legalább 2 a garázsban: IS-7/T110E5, Bat.Chatillon 25t, M48A1 minimum 200 csatával.

Ha arty az elsõszámú ágad akkor:
 Minimum 1300 efficiency (ha átlagos cap/def/spot pontjaid meghaladják a 2,5-ös értéket, akkor automatikusan 150 pont levonással számolunk)
 Obj 261 a garázsban, minimum 200 csatával, és 2000+ sebzéssel.
 Legalább egy arty a másik nemzetektõl a garázsban
 A következõ tankok közül legalább 1 a garázsban: IS-7, T110E5, T62-A Bat.Chatillon 25t, M48A1, minimum 200 csatával.

Ha megfelelsz a fenti követelményeknek, és szeretnél csatlakozni, hogy Te is segítsd a klánt és ezzel a játék egyik legerõsebb szövetségét, akkor jelentkezz a klánba honlapunkon.

A klánunknak Te kellesz!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

From RU Dev page

"Next release of World of Tanks - 0.8.4 is tentatively scheduled for February of 2013"

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Én is ezt szoktam hinni, hogy hamar elmúlik, csak amikor negyedszer lövik szerencsétlen Pz-met, akkor már el kezdek aggódni, hogy valami baj lehet<#hehe>

Szoktam figyelni a procihûtést, rendszeresen takarítom is, 45-50 fok ami a max, szóval a rendben van. A teljesítménydisznósággal ettõl függetlenül egyetérthetek, csak azt nem értem mi ez a fél-másfél óra mosolyszünet? Mert most megint muzsikál minden, pedig nem indítottam újra a gépet és nem csináltam vele egyebet, csak kiléptem WoT-rõl és vissza.
Egyébként hasonló gondjaim szoktak lenni formázás után(nemrég írtam, hogy pár napja formáztam a gépet és akkor kezdtem el WoT-el játszani, tegnapig nem volt vele ilyen gond). De a pinget akkor sem értem hogyan és miért emeli meg ennyire. És olyan, mintha sosem lett volna vele gond, tegnap ugyanez volt. 6 után bekrepált, kilõttem, 7-kor vissza, már semmi gond. Biztos unja a gép, én még nem...

Hogy ne legyél egyedül volt már olyan, hogy felment a ping, az fps pedig leesett nálam is. Nem foglalkoztam vele, mert hamar elmúlt.

Valami csúnya teljesítménydisznóság lesz ott. Normális esetben a pingnek és az FPSnek függetlennek kéne lennie...

Élõben még nem láttam, de elképzelhetõ hogy vmi szétzabálja a processzorodat, és mivel integrált hálókártya van (ami tudtommal szintén processzoridõt kér, ha nem is sokat) annak a kiszolgálása is lelassul. Igy valójában a proci okozza a rossz FPst és a hálózati lagot is.

De ez csak nagyon vad találgatás, tisztán elméleti síkon (lehet hogy azóta már procifüggetlen a hálókártya/hangkártya kezelés).

Procihûtés rendben van, nem megy fel amikor a lagot tapasztalod? Esetleg tápegység feszültségei nem rakoncátankodnak olyankor?

Nálam meg magas pingnél 4-5 fps-ek vannak, gõzöm sincs miért. Egyébként most meg lazán elfut 30-60 fps-el, 70-80-as ping mellett. Halvány fingom sincs miért van ez, de tegnap is megvolt ez a fél óra kérdõjel, amikor nem tudtam játszani vele.

Most a félárú gold óta golddal, amúgy HEvel. AP az esélytelen a 10.5-esbe, a legtöbb tankot még hátulról se vinné, tán még az artyról is lepattanna, szóval még mindíg jobb a nagyon kiszámíthatatlan HE mint az AP.

De valószínüleg ha elfogy a goldlõszer amit vettem, maradok goldon. 10 lövés igaz 40K, de igy élvezhetõ.

De jó! Mintha nem lenne elég szar:
- VK4502P now has a new frontal armor weakspot - the bow machinegun (regarding the change of the VK4502P in 0.8.3)

WoT: Nishizumi77

patchaou
De a tékomnak mi köze van az 5 fps-hez? Nálam lagnál is ugyanannyi az fps, semmit nem befolyásol. Mondjuk ha sokan vannak és felmegy a ping nem is játszom.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem tudom hogy vagytok vele, de én ezt a HE ammót egy nagy baromságnak tartom. Semmi értelme.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezt én is megfigyeltem már. Valamiért nagyon gyéren számolja az xp-t TD- knél.

Valószínû az lehet az oka, hogy a TD-nek a sebzés és fõleg a kill a dolga.

Ettõl függetlenül jelenleg szerintem hibás a TD-knél az XP számítás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor minimum valami meztelen bulákat szedjen le és ossza meg velem is <#hehe>Esetleg meztelen tankokat.

A 2801 rövid 105-sét AP-vel használod? Nem HE-vel?

Az a poén, hogy ezekre én is gondoltam, hogy valami fut a háttérben, de semmi. Többféleképpen is megnéztem, de egyszerûen nincs rá magyarázat.
Fáradt nem lehet a cucc, mert single-ben is nyomom(na nem ezt), de semmi gond nincs vele. Esetleg a szolgáltató cseszekedik? Azt még el tudom képzelni, mert T-Home van nálunk, IP TV-vel. Régebben többször volt rá példa, ma már ritkább, hogy elfelejt nekem netet adni, holott én kérném...
A lényeg, hogy ez nem szerver hiba.

patchaou
Szerintem az fps leesés másra mutat. Vagy valami fut a háttérben, ami eddig nem futott, vagy fárad valami cucc a vasadban.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lopják a neted és torrenteznek rajta. 😊

Azt még akartam kérdezni, hogy más is tapasztal -e ilyet? Mert, ha nem, akkor itt lesz a gond.

Üdv! A pingnek mi lehet az oka, hogy ennyire magas(és ilyenkor alacsony az fps)? Értem ezalatt, hogy amikor pár napja elkezdtem játszani, úgy 3 napig semmi ilyesmi problémám nem volt, pedig azt hittem 100ezer felett majd lesek, hogy miért ekkora a lag, de semmi. Tegnap este viszont kb. 6 körül már játszhatatlan volt, 5 fps-el, meg 200-on felüli ping-el. 120ezren voltak a szerveren, de ez semmit nem jelent, mert ma eddig zúztam vele és végig 150ezer körüli volt a létszám.
Ezeket a dolgokat csak azért furcsállom erõsen, mert nem egy másik kontinensen vagyok, ahol megérteném miért történik mindez, ráadásul eddig problémamentesen szaladt minden. A tömeg sem lehet akadály, mert állandóan rengetegen vannak, a laggolás meg 90ezernél kezdõdött. Tudja valaki mi lehet ennek az oka?

Gondoltam mivel az obj. 268 az 1950-es HP-vel kb 2 lövés lenne.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Én sem vagyok überpro,de ez az ember a WOT legalja...
És parancsnok egy klánban...
Ja,csapattársam volt...[/url][/img]
Itt azért többet vár el a rendszer valószínûleg. A csata végi elszámoláskor elég mostohán kezeli a TD-ket. Sokszor sebzek T5-ös TD-vel 1000-1500, akár 2000 körül, de ritkán végzek az XP tábla tetején, még akkor is, ha van nekem is spot damage/felderítés/közelharc. Még a magasabb tierû heavyk is többet kapnak.

Én a SU-100, SU-152 környékén a HP*2 sebzést tartom a jó kör kezdetének. Ez nem sok lövés, kb 2-3 jól elhelyezett badabumm.
Lehet azzal messzirõl lövöldözni, csak drága. 😊

Sunsetjoy
Hm, azzal még inkább 😊 Kevés a TD életereje, a bevitt sebzés meg általában magasabb szintûek közé tartozik tierenként.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

TD-nél is áll ez a "annyit sebezz mint a saját HP-d"?

Használhatsz 105-öst, de akkor közelharci tankként kell használnod, ami minimal páncélzat miatt lehet baj abban az esetben, ha az ellen az elsõ lövés után még él <#crazya>(mellé ment, nem ütötte át és nem sebzett 400+-t). Vagy használhatod Hosszú csõvel klasszikus módon.

105-el fun és mindent sebez szinte bármilyen tier csatában vagy, csak találd el az ellent <#mf1>

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Na az utolsó mozzanatot nem így szoktam, de ez is jó taktika.

Én a végén már rusholni szoktam, mert ha a templomig eljut az ember az általában azt jelenti, hogy az ellennél rés van a pajzson.

Master91
Aaaa meg van! Azzal már próbálkoztam ,de cska az e-mail címemet bombázta szét.

Optionsba most látom hogy át lehet alakítani hogy mire jelezzen és hogy, köszi, akkor azt hiszem problem solved.
Hát én általában akkor vagyok elégedett, ha kiosztok minimum annyi sebzést, mint amennyi a tank hp-je (optimális esetben többet), de ennél is fontosabb, hogy keressek a csatán (de minimum nullszaldós legyen az adott ütközet). Kill nem elsõdleges szempont (minap top tankként kiosztottam 1500 sebzést Kv3-al végül legyûrtek: Kv-3, 2 db T29 és egy VK. Nem életem köre, de mégis elégedetten távoztam, ráadásul nyertük a kört)

A nagy mennyiségû xp is elfér. Ugyanakkor nagy mennyiségû xp-ért nem áldozom be a credit keresetet. Ha a gold ezzel jár, akkor inkább nem kell.

Nekem Funtank az M4, Vk 3601 (örök kedvenc tegnap lett meg a 2. skill a legénységnek), VK3001 (600-as verzió jobb, de ezt is nagyon szeretem) és újabban a triumvirátus mellett már ott van a Tigris (nagyon belejöttem a használatába nagyon veszélyes jószágnak tartom) és meglepetésre a KV3 (4-et próbáltam, de baromi lassú és tierjében erõtlen a top ágyú nélkül).

"Follow this topic" ez nem az amire te gondolsz? Keresõmezõ alatt közvetlen.

Master91
Azaz, ott szoktam menni a vonal mentén, szépen bokorról bokorra, a gunnert pedig szabadságra küldöm.

Aztán amikor elfogyott a bokor és már csak a dombtetõn maradt ellen, akkor átvágtatok a domb alá, és onnan világítom meg a célokat. Ha meg nem látszik senki mert nem a peremre állnak, akkor elkezdek cappelni, olyankor még az arty is kijön 😊

Attól függ ki miért játszik....

Ha funból vagy egyszerûen csak az XP kell (mint nekem a VK2801-re, ahol csak a legénység képzése miatt gurulok pár kört), akkor jó a gold néha. Mondjuk nincs annál irotálóbb amikor a gold is pattan, zsinórban is, cserébe nincs annál szebb amikor egy tier9es francia heavy beírja hogy "nice gold ammo VK28"... legutóbb írtam is ilyenre, hogy igen gold, és van még belõle ha érdekli, csak jöjjön ki a ház mögül 😊

Amúgy nem vagyok gold használó, kritikus helyzetekre a T8 és feletti tankokra van berakva 4-5 darab, az esetek 99.9%-ában APvel írtok 😊

Ja ja visz mindent pijt a piros 7-es.

105 goldal, pure awesomness

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

S-35C-nél tapasztaltam hasonlót, hogy stock tankként is használható és veszélyes volt az alap lövegével.

Nem panaszkodom, simán jöttek a 7-800-as sebzések. Csak a két random elbaszott lövés egymás után kissé befolyásolta a végeredményt.
Szewy
üdv!
pz4-en a jelenlegi formájában melyik löveget célszerû használni?

Amúgy a gold amellett, hogy jobb az átütés és sebzés a meccs végi keresetben is meglátszik.

Konkrétan a kérdés az, hogy megéri a drága gold ammó-t puffogtatni vagy creditsben mindenképp bukta és max xp-t nyer az ember?

Master91
Fõleg hogy stock ágyúva úgy a 4. csatámon egy Is oldalába lõttem 800 valamennyit <#gonosz2> Fel se teszem a másik 2 ágyút, vígan elvagyok az alappal.