World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Igen, a moderátor.
Egy olyan kérdés hogy ESL ligába szeretném magam kiprobálni mégis milyen. Az a baj hogy folyamatos elutasitást kapok a WOT account megadására.
Nem tudja valaki pontosan mit is kell beirni?
Elõre is köszi a választ.
Erre valaki tudja választ?
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Igen, a moderátor.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Jármû: SU-122-44
Szerzett tapasztalat: 1 333
Szerzett kredit: 100 950
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun
Talán nem rajtam múlt.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Már egy ideje olvasója vagyok a WT fórumnak, írni azonban most írok elõször ide.
A játékra nemrég találtam rá, csak november 27 óta játszom.
A kérdésem lényege, hogy egy klánhoz szeretnénk csatlakozni pár barátommal (1-2-3) és szeretnénk jól dönteni,nem nagyon váltogatunk.
Nem vagyunk még ászok,de szeretnénk azzá válni természetesen és úgy érzem hogy ebben egy klán tapasztalt játékosokkal nagy segítségünkre lehet mint a random szakaszozás. Gyorsan tanulunk.
28-29 évesek vagyunk,több online multiplayer játékkal a hátunk mögött, csapatjáték nem gond.
Palee:
743 csata, 930 effi, 47-48% winrate - T6 - T7 (T29)
Jómagam (KMBpanther):
1423 csata, 1100 effi 49-50% winrate (KV-1S,T29)
Nem tartom magunk elveszett gyerekeknek..szívesen fejlõdnénk, clan war-t is szívesen látnánk késõbb.
Kérdésem, hogy van e itt olyan klán aki megtûr és tanít a sorai között kezdõ játékosokat jövõbeli aktív játékosok reményében?😊
email: [email protected]
priv itt
játékban: KMBpanther
Elõre is köszönettel:
Panther
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Csata: Karelia 2013. január 15. 18:53:41
Jármû: T71
Szerzett tapasztalat: 1 366
Szerzett kredit: 28 414
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész
ACÉLFAL egy T71-el, LOL(T9-ben) <#eplus2>#eplus2>
Soha többé nem láttam se 35t, se 38t-t az ellen közt, és ez valamilyen szinten bosszant. De sebaj, mert úgy vagyok vele, ha a középmezõnyben dob be, akkor semmi gond, tök jól el lehet manõverezni, meg "hentelni"(azért idézõjelben), ha meg utolsónak(mint, ahogy az esetek 80%-ban) akkor most tudok spottolni legalább. Sokan szidják YouTube-on is, pedig hálás kis tank ez, csak az elején keményen szivat vele a szeró<#vigyor>#vigyor>
Egyébként egy kérdés: az új patch-ben 2 új T1 tankot kapunk? Mert jönnek a kínaiak, plusz azt írja, megkapjuk az új francia T1-et is.
Amúgy sejtem, hogy ezt nem 250 csata után kell megnézni, csak kíváncsi lettem, hogy mennyire is állok éppen. Tudom, hogy noob vagyok, mert 4 napja kezdtem a témát, viszont el kell mondjam, hogy kb 6-7 éve nem kötött le ennyire egy játék. Ráadásul ez egy multi, az meg aztán még jobban nem érdekelt sosem(1-2 kivételt leszámítva, de azok teljesen mások).
Ja és hozzá kell tennem, hogy véleményem szerint ezt a ratinget alaposan lerontotta az, hogy Pz38nA-val nyomom(ha kilõttek, akkor Marderezek). Eddig nem volt periszkópom, úgyhogy csak úgy tudtam felderíteni, hogy bementem az ellen közé, ami kb. azonnali halál volt az általában 7-8-9-es tier-ek közt. Pedig jó gépnek tartom, ha a középmezõnyben vagyok, de eddig esélyem se volt. Na most vettem egy periszkópot, legalább nem hiába halok meg<#hehe>#hehe>
nálunk nincs nemzetek szerinti megkülönböztetés bármilyen tankod lehet
követelmények Min T 10 nehéz, T 10 közepes, T 8 tüzér
TS 3 használat mikrofonnal kötelezõ
legalább heti 3-4 alaklommal lépj be a játékba
ha úgy érzed szeretnél az egyik legrégebbi magyar klánhoz csatlakozni,
jelentkezz a www.ror.hu további jó játékot
honlapunkon: www.ror.hu jelentkezhetsz vagy
WOT honlapon: http://worldoftanks.eu/community/clans/500000652-ROR/
Majd 1000 csata után csekkold le,mert ez nem mérvadó.
Efficiency rating
798.66
kisokka, 3. sor.
nem tudom... csak én vagyok az egyetlen aki hozzá se fog érni a sárga tankokhoz?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
de a launcher egy kicsit sokára szedi le (legalábbis nálam)
este letöltöm, holnap telepítem, délután mehet a játék 😄