World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
renelem a tippjeiteknek hala ha szembekerulunk egymassal, ugy megyek at rajtatok mint liban a fos... 😊
na jo, vicceltem, tenyleg koszi az utmutatasert. 😊
zoli
Nem biztos, hogy nincs igazam...
olyan szinten illogikus, hogy nincs rá szó
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Priceless!
ez egy uj tankom, a 2 skill-eseket raktam bele amik mindenfajta vegyes tankokbol jottek.
ha lecserelem a skill-t, a szazalek megmarad?
mert eddig eleg linearisan jatszottam, a kisebb azonos tanku legenyseg lett fejlesztve a kovetkezo szintu azonos tankba.
minden tippet szivesen veszek, es ha magyart lovok ki, elmorzsolok egy konnycseppet is!
en
Trentaro, variáld át a skilleket a legénységen mert ez így totál nem jó.
megvettem a T26E4 SuperPershing-et es belepakoltam par ossze-vissza legenyseget.
ez volt az elso korom, ha igy marad... akkor marad... 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
http://worldoftanks.eu/news/5632-Chinese-Tank-Showdown/
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
<#awink>#awink>
kell nekem egy premium tank, csak a penzgyujtes a cel, tippek?
pedal to the metal...
"Még mindíg az a legjobb úgy látom"
lol
Saor Alba
Akinek van T34-es tudna egy nagyátlagot mondani nekem mennyi zsetont hoz a konyhára? Köszi!
Az viszont látszik, hogy a tier8-asok nagyjából hasonlóan keresnek. Valaki egyébként a hetes prém pantert is dícsérte itt nemrég. Persze hárman meg szidták. 😊
Keresek magyar klánt, fõleg századozás érdekel és ha lesz tier10 akkor CW. A nevem McLarenpower. Eff: 1465 jelenleg és növekszik! <#nezze>#nezze>
Kor 31 év, és egy gyerkõc apja... <#whatever>#whatever>
Legnagyobb tankom jelenleg Tiger és IS.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
wot nick: PsychoTrooper
Ha lehet ilyet mondani a Stug III-ra hasonlít érzésre ha az ember játszik vele.
De ez ha odacsíp akkor kõ kövön nem marad szegény IS-3-at szét sz.pattam,tárazás közben ráfordultam párszor pucolt is vissza fedezékbe <#hehe>#hehe>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer