World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Párszor már ki lett tárgyalva. Ha nem sebez a lövésed: 1. kevesebb xp-t kapsz, vagyis vegyél goldot. 2. kevesebb xp-t kapsz, vegyél goldot. 3. 1+2= vegyél goldot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egyszerû a dolog. Ha túl jó vagy egy tankkal akkor a WG rád állítot munkatársa automatikusan nerfeli az accountod, vagy egyéb módon nyúl bele a játékodba. De esetleg a prémium account aktiválása is kiválthatja a dolgot bizonyos elméletek szerint.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trentaro
sracok, koszi!

renelem a tippjeiteknek hala ha szembekerulunk egymassal, ugy megyek at rajtatok mint liban a fos... 😊

na jo, vicceltem, tenyleg koszi az utmutatasert. 😊

zoli

Nem biztos, hogy nincs igazam...

valaki megfejtette már a 0 dmg-es penetration-ök hogyan és miértjét?
olyan szinten illogikus, hogy nincs rá szó

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Valamennyi százalék elvész. De ettõl csak jobban járhatsz. Vagy mindenkinek javítás, vagy elitalakulat elsõ helyen (nekem javítás van). Második helyre meg SP ben nem árt az offroad a vezetõnek. Sokat dob a mozgásán. Ez vízben úgy megy, hogy szinte elvinné a sodrás, ha lenne...

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Ha ingyen csinálod akkor 80% marad, ha fizetsz 20k kreditet akkor 90% marad, 200 aranyért meg marad a 100%. Érdemes kihasználni legalább a 90%-ot vagy ha akciós akkor 100 aranyért is lehet változtatni (de kiírja, elrontani véletlen nem lehet mert max nem okézod le). Ebben nem én vagyok a legtapasztaltabb mert én is állandóan kérdezek, de olvasd el a FAQ-ot + itt és itt elégséges infót találsz. A lényeg: javítás mindegyiknek, ebben mindenki megegyezik. És talán még a 6. érzék is elfogadott, bár arra már olvastam véleményt, hogy felesleges.
Két sötétpiros görény GayWagonPanther-ban: 166 HP sebzés összesen.
Priceless!

Trentaro
meg sosem mertem mert felek, hogy elveszik amit mar megzereztem.
ez egy uj tankom, a 2 skill-eseket raktam bele amik mindenfajta vegyes tankokbol jottek.
ha lecserelem a skill-t, a szazalek megmarad?
mert eddig eleg linearisan jatszottam, a kisebb azonos tanku legenyseg lett fejlesztve a kovetkezo szintu azonos tankba.

minden tippet szivesen veszek, es ha magyart lovok ki, elmorzsolok egy konnycseppet is!

en

Köszi Solten!

Trentaro, variáld át a skilleket a legénységen mert ez így totál nem jó.
Trentaro
na...

megvettem a T26E4 SuperPershing-et es belepakoltam par ossze-vissza legenyseget.
ez volt az elso korom, ha igy marad... akkor marad... 😊

Persze ez nettó.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Solten
Kosz, ment a plusz.

Saor Alba

Nettó 30-40k ha beletanulsz és van rendes crew-od.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igazából mindegyik nyolcas prémtank gyártási hibás, csak jól hozzák a pénzt. 😊

Ha volt már, bocs.

http://worldoftanks.eu/news/5632-Chinese-Tank-Showdown/
Árban mondjuk még tier 8ban nagyon jó a szuper persing is, az mennyiket hozhat vajon? Hallottam hogy nem valami villám és shootolni sem fogom vele az maust de pénzt lehet jól hozza!<#zavart1> Most meg ez felé hajlok. Néztem videót az amerikai T34-es prém tankról és olyan lassú hogy mire oda érek vele vala hová, már jöhetek is vissza bakker mert vége az akciónak<#hehe> Annyi hogy jó nagyot tud lõni!
Nekem az van. Csak ajánlani tudom.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Sippie
Nem olyan jó az. A célkereszt szûkülése halál gáz. Majdnem arty szint. Páncélja nuku a tornyát kivéve így a tier5 artyk is 1000-et vernek bele ha testet találnak. tier10 csatába simán berakja, mondjuk az átütése jó hogy ott is használható legyen, de ha én vennék prémet, tuti nem azt venném. Ki kéne próbálnod tesztszerveren õket, hogy lássad melyik tetszik.
...pontosabban, ha én vagyok az egyik.
<#awink>
Sippie
ha velem vannak 😄
...nincs is annál szebb <#mf1>
Sippie
tier1-tier2 meccsen gondoltam, ott azért még nincs sok arty 😊 De érdekes látni hogy televan 0k csatásokkal, aztán van 3 20k-s egy oldalt. Köszi 😄
Annyi pénzért nincs.
Trentaro
a t26E4 ugy szimpinek tunik, van farmolosabb?

Dicker Max, ha többet szánsz rá akkor bármelyik T8 megfelel.
Trentaro
halik

kell nekem egy premium tank, csak a penzgyujtes a cel, tippek?

Xéén imádtam. Azzal a T-34-el jöttem rá, hogy a KV 1az1-be kinyírható... De jó is volt az. Addig meg rettegtem a KV-któl. Onnantól meg vadásztam a magányos kávézókra... 😄

pedal to the metal...

Jaja<#whatever> Az amerikai prémium T34-re gondoltam csak rosszat írtam
Solten
T34 az amerikai heavy. T-34 orosz med. Nyilvan az utobbira gondoltal.

"Még mindíg az a legjobb úgy látom"

lol

Saor Alba

Veszek egy T34-est.Még mindíg az a legjobb úgy látom. Mivel ruszki tank ezért nerfelni sem nagyon fogják szerintem (remélem)
Akinek van T34-es tudna egy nagyátlagot mondani nekem mennyi zsetont hoz a konyhára? Köszi!
Gondolom nem a legfrissebb pöccs adatai.

Az viszont látszik, hogy a tier8-asok nagyjából hasonlóan keresnek. Valaki egyébként a hetes prém pantert is dícsérte itt nemrég. Persze hárman meg szidták. 😊

Érdekes...a csörcsill azóta egy rakás szar lett<#levele> A KV1-el többet lehet farmolni mint vele. A BDR G1B meg ilyen jó lenne? Pedig azt mondják soxor kap valamiért rossz besorolást a csatákban és nem lehet vele legtöbbször érvényesülni
Sziasztok!

Keresek magyar klánt, fõleg századozás érdekel és ha lesz tier10 akkor CW. A nevem McLarenpower. Eff: 1465 jelenleg és növekszik! <#nezze>
Kor 31 év, és egy gyerkõc apja... <#whatever>
Legnagyobb tankom jelenleg Tiger és IS.
Van egy ilyen. Nem tudom mennyire pontos, de közelítésnek jó szerintem.

Igen tudom. Pont ez érdekelne hogy melyik lenne a legjobb? A type59-re nem várok mert ki tudja lesz-e még egyáltalán? Pedig feküdne nekem mert érzem a medeket!<#nevetes1>
Master91
Prémium tankok a legjobb farm tankok, azon belül is a 8-asok 😄
Skacok...lenne egy közhelyes kérdésem! Tudom, már biztos kérdezték páran de jött be azóta több új tank. Szóval melyik a legjobb farmtank amivel tényleg lehet keresni??? Szeretnék venni egyet és a legjobbat akarom! Tudtok ebben segíteni?
Tegnap volt egy meccsem, ahol három lila bejött type-pal Erlenbergen. A csapatuk szerintem annyira megörült, hogy nyernek, hogy mind a várban kempelt. Ezt így még nekik sem sikerült lehozni. Mondjuk tény, az nem tier2 meccs volt. De vicces volt látni. Az xvm néha áldás, néha átok. 😊

Még szokom a drágát<#duhos2> meg béna is vok...ennyi

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Az fasza amúgy<#nyes> Ilyenkor szokott az lenni hogy az arty inkább beurgik a vízbe, meg vagy hárman kilépnek gyorsan mintha megszakadt volna
Majd mindjárt megaszondják hogy ennyit IS-el meg tájpal illik sebezni, meg mi az a 16/9 találat? <#mf1>

wot nick: PsychoTrooper

Nagyon bejön ez a "kis"szemét.
Ha lehet ilyet mondani a Stug III-ra hasonlít érzésre ha az ember játszik vele.
De ez ha odacsíp akkor kõ kövön nem marad szegény IS-3-at szét sz.pattam,tárazás közben ráfordultam párszor pucolt is vissza fedezékbe <#hehe>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

ESL-re húzzák a legénységet.<#wave>

A chat-et ki lehet kapcsolni a játékban?

Hoho, mi lesz itt késõbb. 😄

Ha naponta belinkelek egy képet egy kacsáról, akkor folyton itt lóghatsz. 😊

Ezer hála. 😊

Sippie
a legjobb amikor hármas platoonban jönnek be a lilák.
Eff-növelés céljából csinálják, illetve egyesek kikapcsolódásként nagyvasak után.