World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WOT nick: tepi1
(mondom ezt úgy hogy VAN T8 artym is)
mindegy, meg kell békélni ezzel
ahogy a seregben mondták "ezt dobta a gép" :-)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A 0 crit pedig credit sink, semmi több.
Alapvetõen mindenkinek kiveri a biztosítékot, nekem is. Kivéve akkor, amikor mondjuk a JPZE100 belémdurrant egyet mielõtt beflankolom, és szerencsétlennek pont 0-t dob a rendszer 😉
Szóval ez ilyen kétélû dolog...
csak tegnap volt egy ilyen köröm, ahol egymás utáni 3 lövés nullás dmg volt és kiverte a biztosítékot.:-)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Vagy az is egy absztrakt dolog hogy "szûkül" a célkör, a valóságban szted a parancsnok szeme elõtt az optikában van ilyen?
A modulsebzéssel sztem csak annyi a baj, hogy nem jár érte Xp/credit. Ha megcsinálnák hogy járjon, nem lenne senkinek semmi baja vele, hogy akár 10 darab lánctalpsebzést lõ valamin, sõt, sok esetben örvendetes lenne, hogy egy Mausból a meccs végén még több XP-t lehet "kitermelni" 😊
- not much more about the arty nerf, WG doesn't want the arty running around in TD mode
WoT: Nishizumi77
nem az a lényeg, hanem, hogyha "csalunk" akkor legalább ne ilyen látványosan. mert gondoljunk bele, ha egy lövedék átmegy a páncélon, akkor azért nem áll meg egy helyben a levegõben:-D
OT3P, bocs ha nem jó a link, nekem is úgy küldték át, nem szedtem le mert adatkorlátos netem van csak azt láttam, hogy 4.1G méret.
2. Alapvetõen a CW nem rentábilis a tagok számára, jó esetben a klán állja a goldlõszert, rosszabb esetben azt a pár meccset a tagoknak kell állni, az eredmény viszont szinte biztosan nem az õ zsebükbe megy. Egyszerûen azért mert 14 ember kell egy CWre, és a területért járó arany 14 felé osztva sok esetben irreleváns. A CW a presztízsrõl és a csapatmunkáról szól, nem a bevételrõl.
3. Én se vagyok CW fan, de megértem, hogy vkik szeretik, mert egy teljesen más világ a random "mindenki megy amerre lát" világa után. Csapatmunka, parancsnokság - érdemes kipróbálni 1x-2x.
4. Valóban, a CW idõtrabló dolog, egy-egy sikeresebb landing elviszi az egész éjszakát, én pl ezért vagyok ritkán látott vendég (többnyire csak beugró, ha nincs ki a csapat és éppen fenn vagyok és látom hogy a klánvezér örjöng a céges chaten hogy miért nem jön még vki)
Van még paradoxon? (ha igen, kifejthetnéd egy mondatban, mert lehet hogy nem értettem meg mit nem értesz 😊)
FAQ-t olvastad é?
Elfogadtt? 6. érzék a legelsõ, minden tankon, mindenkor 😊
Még így nerfelve (3 másodperces késleltetés) is életmentõ.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
1, Bocs csak most értem rá bõvebben kifejteni mivel melóban vagyok.
2, Nem én rólam van szó, nem keresek klánt.
wot nick: PsychoTrooper
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az account vételbe nem gondoltam bele, biztos ez a magyarázat. Én kérek elnézést..
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Trentaro - "a T110E5-ot mar kifejlesztettem es mentem is vele parat" 475 csata nekem kicsit többnek tûnik pár kanyarnál, fõleg hogy csak két tankkal mentél többet 😊
A nagy tankjaid pontosságával nincs probléma és azok átlag sebzése is csak a pro játékosokétól marad el. Messze nem reménytelen a helyzet. a Sikertelenségedet Én csakis a randomban csatákban látom. Bár vannak itt tõlem jobbak akik majd megmondják.
Amúgy 10-es tankot eladni kb egyenlõ 9 milló kredit kidobásával. De mindenki maga dönti el hogy baszik ki magával 😊
Nem kötekedés, csak szólok, nehogy a végén hiteltelennek állítsanak be egyesek.
Viccet félre téve tényleg sok, amikor megjelent még okés, volt, mert általában nagy tankok nyelték be, de most már gond nélkül lõsz pl jgdpze-100al mondjuk 3 0dmg hitet amx13-75be 😄
csak egyszeruen balfasz vagyok a nagy tankokkal...
most gondolkozok, hogy eladom a batchat-emet mert egyszeruen nem tudok vele normalisan jatszni...
ha valaki a stat-ombol tud kontstruktiv kritikaval szolgalni, azt megkoszonnem...
ja, a jatekban is ez a nevem, Trentaro
en
Nem biztos, hogy nincs igazam...
ha az emberek csinaljak a dolgukat, akkor jo...
ellenben ha lemmingvonat van vagy mindenki rohangal ossze-vissza, akkor nem jo....
mondjuk ezek a tobbi tankjaimra is vonatkoznak... 😊
A parancsnoknak jobb lett volna elsõnek a hatodik érzék. Márcsak azért is, hogy kipróbáld. Sokszor életet ment az a perk.
ez lett a joszag masodik kore, sokat persze nem csinaltam, de azt a keveset ezek szerint jol... 😊