World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hálózati beállítás hibával találkozott már vki? És ha igen mit állított rajta?
Nekem is megvan a Type E mert német treerõl mindent ki akartam fejleszteni, de nem nagyon használom mert még mindig unalmas az artyzás. Csak 1 artyval szeretek játszani az viszont tényleg tök jó és az a 105LefH B2 prém arty, mert pontos és gyorsan betölt. A többi arty amin nagyobb ágyú van lassú és pontatlan, nem nekem találták ki ezt az artyzást.

WoT: Nishizumi77

Maala
11 órára, de valszeg egy kevéssel korábbra. Addig is frissítsd a klienst, hogy mielõbb játszhass majd.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Csak kettõt olvass vissza

WOT nick: tepi1

Expect a maintenance downtime from 05:00 CET (04:00 GMT) until 11:00 CET (10:00 GMT) for the installation of the 8.3 update.
Sziasztok!!!! Vkinek van arra vmi ötlete, hogy mi lehet a gondom? Azt írja bejelentkezésnél, hogy a szerver nem elérhetõ vagy rosszaka hálózati beállításaim. A másik gépen tegnap még ment ma azon is kiírja.
LACEJKA
Köszönöm a választ.És mikorra várható kb. ?

Ma kapjuk a 8.3 peccset,azért nem mûkszik.
LACEJKA
Sziasztok nektek mûködik a szerver mert nekem nem lép be :S
ötlet ?

Remélem teljesen elveszik tõlük a TD-módot,ha valaki eljut hozzájuk mentse meg õket a csapat,vagy dögöljenek meg...
(mondom ezt úgy hogy VAN T8 artym is)
Akkor dühítõ, amikor csaták mennek el rajta.
anyázós szintre nem is szoktam lesüllyedni.
mindegy, meg kell békélni ezzel
ahogy a seregben mondták "ezt dobta a gép" :-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Nem lenne azzal semmi baj mondjuk Hitorical-ben, ha mondjuk egy átütõ, és vége lenne a csatának.

A 0 crit pedig credit sink, semmi több.

Amig nem anyázzuk egymást, miért ne lehetne eltérõ a véleményünk.

Alapvetõen mindenkinek kiveri a biztosítékot, nekem is. Kivéve akkor, amikor mondjuk a JPZE100 belémdurrant egyet mielõtt beflankolom, és szerencsétlennek pont 0-t dob a rendszer 😉

Szóval ez ilyen kétélû dolog...

igazad van fullra, nem is akarok vitát vagy ilyesmit
csak tegnap volt egy ilyen köröm, ahol egymás utáni 3 lövés nullás dmg volt és kiverte a biztosítékot.:-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Az életerõ avagy HP fogalma eleve igen nehezen magyarázható egy tank esetében, tehát mint játék, egyszerûsítések, módosítások vannak benne a való élethez képest. Gondolom ugye te se szeretnéd úgy játszani, hogy egy átütés után már nyomhatnád is az exit battle gombot 😊

Vagy az is egy absztrakt dolog hogy "szûkül" a célkör, a valóságban szted a parancsnok szeme elõtt az optikában van ilyen?

A modulsebzéssel sztem csak annyi a baj, hogy nem jár érte Xp/credit. Ha megcsinálnák hogy járjon, nem lenne senkinek semmi baja vele, hogy akár 10 darab lánctalpsebzést lõ valamin, sõt, sok esetben örvendetes lenne, hogy egy Mausból a meccs végén még több XP-t lehet "kitermelni" 😊

Nagyon helyes! Csak kár hogy ilyen sokáig tartott míg rájöttek hogy ez így nem jó:
- not much more about the arty nerf, WG doesn't want the arty running around in TD mode

WoT: Nishizumi77

persze,hogy olvastam

nem az a lényeg, hanem, hogyha "csalunk" akkor legalább ne ilyen látványosan. mert gondoljunk bele, ha egy lövedék átmegy a páncélon, akkor azért nem áll meg egy helyben a levegõben:-D

LSSAHPAUL
Idei év elsõ hasznos hozzászólása! 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Szerintem is, de van olyan fórumozó aki nem tartja szükségesnek, ezért írtam így.

OT3P, bocs ha nem jó a link, nekem is úgy küldték át, nem szedtem le mert adatkorlátos netem van csak azt láttam, hogy 4.1G méret.
1. Mondd meg az ismerõsödnek, hogy a CWn is ki lehet kapni, mert a másik oldalon is jól szervezett banda van. Ezen ne lepõdjön meg.

2. Alapvetõen a CW nem rentábilis a tagok számára, jó esetben a klán állja a goldlõszert, rosszabb esetben azt a pár meccset a tagoknak kell állni, az eredmény viszont szinte biztosan nem az õ zsebükbe megy. Egyszerûen azért mert 14 ember kell egy CWre, és a területért járó arany 14 felé osztva sok esetben irreleváns. A CW a presztízsrõl és a csapatmunkáról szól, nem a bevételrõl.

3. Én se vagyok CW fan, de megértem, hogy vkik szeretik, mert egy teljesen más világ a random "mindenki megy amerre lát" világa után. Csapatmunka, parancsnokság - érdemes kipróbálni 1x-2x.

4. Valóban, a CW idõtrabló dolog, egy-egy sikeresebb landing elviszi az egész éjszakát, én pl ezért vagyok ritkán látott vendég (többnyire csak beugró, ha nincs ki a csapat és éppen fenn vagyok és látom hogy a klánvezér örjöng a céges chaten hogy miért nem jön még vki)

Van még paradoxon? (ha igen, kifejthetnéd egy mondatban, mert lehet hogy nem értettem meg mit nem értesz 😊)

Úgy gondolom igen, tegnap délelõtt (is) volt róla szó.

FAQ-t olvastad é?

Celebnek kell lenni, akkor T10 nélkül is bevesznek mindenhova 😄

"És talán még a 6. érzék is elfogadott"

Elfogadtt? 6. érzék a legelsõ, minden tankon, mindenkor 😊
Még így nerfelve (3 másodperces késleltetés) is életmentõ.

Mondok jobbat! Voltam egy klánban, ahol mivel nekem csak IS4 em volt, csak csali és ágyútöltelék szerepét töltöttem be a többi IS4-es kollégával együtt. De mivel nem én szabtam meg a stratégiát, befogtam a pofám, és tettem amit mond a fõnök, elvégre ez csapatjáték, gondoltam én naívan. Hát mit mondjak, rövid úton tele lett a tököm az egésszel.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Egy ismerõsöm nem rég lépett be egy klánba. Élete elsõ cw-jén úgy kaptak ki, hogy õ sebezte a legtöbbet. Szerintem jogosan fordult meg a fejében hogy erre neki mi szüksége van azon kivül hogy egy csomó pénzt elpuffogtatott. A másik ami nem értek hogy egy a randomban nevelkedett mondjuk 1500 + effes játékos miért akarna cw-re járni ami miatt majd kell a T10-es tank. Mert az randomban és esl-re is tényleg felesleges. Szóval van itt egy kisebb paradoxon amit a huns-os toborzó juttatott eszembe. Szóval ez inkább más klántagokat érinthet.
1, Bocs csak most értem rá bõvebben kifejteni mivel melóban vagyok.
2, Nem én rólam van szó, nem keresek klánt.

wot nick: PsychoTrooper

505thZajcev[PT]
Meglattad a tigert, befostal, menekultel, es latod ez lett a vege... ahelyett hogy simultal volna a hatsomhoz ugyanugy <#puszi>

Jól kiszedték mellõled azt a noobot rögtön az elején... minek platoonozol ilyenekkel?

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

505thZajcev[PT]
Tobb xp korom eddig:

Nekem is. Csak nem szeretem az olyan embereket, akik valótlan dolgokkal dicsekednek. De ez már személyes, úgyhogy itt be is fejeztem.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

patchaou
Nekem aztán teljesen mindegy 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De a 2. csata, akkor sem a 2. 😛

Az elsõ kép friss, ha jobban megnézed. Szóval elõtte mente a csatákat, még ha nem is 100-at, de az a 7310 xp valahogy odakerült,ha már nem sikerült megtalálni a kapcsolót. 😊

Az account vételbe nem gondoltam bele, biztos ez a magyarázat. Én kérek elnézést..

patchaou
Vagy csak nem friss a kép 😊 Vagy gyorsan lefutott még 100 csatát 😊 Én arra tippelek, hogy accountal együtt lett véve az SP.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Értelek, és valóban vannak olyan klánok amik csak ronthatnak egy játékoson 😊 Viszont nem csak a két véglet létezik. Mondjuk az meg sem fordult a fejemben, hogy eszébe sincs (már) klánozni.

Trentaro - "a T110E5-ot mar kifejlesztettem es mentem is vele parat" 475 csata nekem kicsit többnek tûnik pár kanyarnál, fõleg hogy csak két tankkal mentél többet 😊
A nagy tankjaid pontosságával nincs probléma és azok átlag sebzése is csak a pro játékosokétól marad el. Messze nem reménytelen a helyzet. a Sikertelenségedet Én csakis a randomban csatákban látom. Bár vannak itt tõlem jobbak akik majd megmondják.
Amúgy 10-es tankot eladni kb egyenlõ 9 milló kredit kidobásával. De mindenki maga dönti el hogy baszik ki magával 😊

Szép eredmények, de ennyire azért nem kell fényezni a tankot (vagy magad), mert aki jó megfigyelõ, az gyorsan megmondja a képrõl, hogy nem ez volt a 2. köröd vele. (Az elsõrõl szintúgy.)

Nem kötekedés, csak szólok, nehogy a végén hiteltelennek állítsanak be egyesek.

Én igen! Minél többet mondják, hogy kijavítják ezt a "feature"-t a köv patchben és minél többen sírnak miatta a hivatalos fórumon, annál több ilyen 0dmg hit lesz a köv patchben 😄

Viccet félre téve tényleg sok, amikor megjelent még okés, volt, mert általában nagy tankok nyelték be, de most már gond nélkül lõsz pl jgdpze-100al mondjuk 3 0dmg hitet amx13-75be 😄
Mert nincs kedve szerencsétlenkedni vagy egy bizonyos szint alatt visszalépés a randomhoz képest. De hagyjuk.

patchaou
Miért kéne rögtön top klánba menni?

És akkor hogy a picsába lépjen be valaki top klánba ha nem megy randomban 2-300 csatát T10-es géppel?

patchaou
Ez szép és jó. Lenne, ha a launcher nem akarná újra lehúzni a torrenttel.

patchaou
Hagyd a picsába a random csatákat 10-es tankokkal.

Trentaro
a T110E5-ot mar kifejlesztettem es mentem is vele parat, de eladtam es lecsereltem az IS-7-re, az baratsagosabbnak tunik, meg van egy T110E4-em.
csak egyszeruen balfasz vagyok a nagy tankokkal...
most gondolkozok, hogy eladom a batchat-emet mert egyszeruen nem tudok vele normalisan jatszni...

ha valaki a stat-ombol tud kontstruktiv kritikaval szolgalni, azt megkoszonnem...

ja, a jatekban is ez a nevem, Trentaro

en

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Sippie
szvsz, úgy állítsd össze a képességeket, hogy az amcsi tier10 mednek megfelelõ legyen. Feltézelem húzod azt az ágat (ha már volt legénységed a medbe) elõbb utóbb kihúzod a patton3-at, akkor pedig a legjobb lesz az SP a legénységének a húzására is a pénzfarmolás mellett. Én a T110 legénységét T34-ben húzom, büntetés nélkül, nem is kellett T34-es legénységnek képezni.
Trentaro
kezdem kitapasztalni a superporszinget...
ha az emberek csinaljak a dolgukat, akkor jo...
ellenben ha lemmingvonat van vagy mindenki rohangal ossze-vissza, akkor nem jo....

mondjuk ezek a tobbi tankjaimra is vonatkoznak... 😊

De jó lesz holnaptól ismét összevadászni a megszokott mod-okat... <#eplus2>

Csigával õrjárat? szép<#taps>
Király kör.

A parancsnoknak jobb lett volna elsõnek a hatodik érzék. Márcsak azért is, hogy kipróbáld. Sokszor életet ment az a perk.

Trentaro
nem tudom, hogy nektek hala (persze, hogy nektek hala), de a szuperporszin, mukodik... 😊
ez lett a joszag masodik kore, sokat persze nem csinaltam, de azt a keveset ezek szerint jol... 😊

patchaou
Az egyik pontnál kredit helyett xp-t írtam, de a lényegen nem változtat 😊