World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs mit, mást nem tudom, hogy lehet-e tudni. Ne veszekedj. Én csak azért írtam pokróc stílusban mert még ki se jött ez a peccs te már a következõt várod. Egyenlõre ezt "kell" kiélvezni. De tényleg csak SerB tudja és tényleg nem lövöldöznek a topvasak arannyal (E-100-at leszámítva nincs rá szükségük).
sztem ez a 100kg-os kisfiú kitaposná beled😉 és ki vinnyog?! azt mondtam hogy a teszt szerver tetszik mert egybõl játszhatok amivel akarok...és most már feküdj le holnap iskola
Nagyjából azokról beszéltél akik pl most fórumoznak illetve azokról akik lenyomtak mondjuk tizenezer csatát. Igen nehéz nem magamra venni.

Akkor visszaveszem a "Drágaságom"!Köszi😊

nem tudsz rolam semmi kisfiu😊

nolj mar fel. mert rakoltottel ennyit, es megsem megy, max magad okolhatod h nincs hozza affainitasod.

az meg kulon szanlom, h azert vinnyogsz h hadd jatszhass a tesztszerveren..
ha játszol kb 10 hónapja 3 ezer a prém az nem 30 ezer+löwe 13 ezer...lehet nem volt 60 csak 50...de semmi rendkívüli nincs ebben...
Nem tudom milyen volt de most eléggé élvezhetõ a 105-ös ágyúval, betárazva némi prémiumlõszert.

kinek nem inge...
ezt olvastam ezért köszi
Légyszi a sztereotípiáidat ne nagyon hangoztasd, talán tudtodon kívül de az itt jelenlévõk többségét is sértegeted.

már mint mit is?! nagymester...arról volt szó milyen az új kínai ág, és mivel játszottam vele leírtam sztem milyen... erre te meg mert ki sem mozdulsz a monitor elõl lehet a kacsát is alád tolják lehet jobb játékos vagy amivel nincs is gond csak te intesz engem óva hogy szerényebben...nem mondtam egy percig se hogy a tipikus gép elõtt élvezõs minden idõm ott töltõ pattanásos hülye gyerek lennék...uram bocsáss de sz@r is nekem...onnan veszem ilyen biztosra mind ezt mert pont most munka nélkül maradtam átmenetileg de amint van melóm(és mindig is volt) nem érek rá ilyenkor is az észt osztani szóval...hmmm....
60 ezret költöttél a játékra? Az igen. 😄

Az utobbi bõ félévben lett nerfelve a Jumbo?Kb tavaly nyár elején adtam el pénz szerzés céljából, de nagy kedvencem volt a tank, most újra megvenném.de ha történt nerfelés akkor nem teszem.Volt ilyen?köszi

Köszi, ott rontottam el, hogy a cirillbetûs mappákat figyelmen kívül hagytam.
Rápillantva az adatlapodra szvsz mindenki jobban fog járni ha a teszten nyomod ezután és nem T10-el leszel top tank.
Rákölt 60k-t erre OMG.

..akkor lehet szerenyebben kene nyomni..
Sziasztok! Ilyet használtam eddig: 3Dicons_082_MrNazar.rar
Ebbõl tud valaki újat? Én sajnos nem találtam eddig... Köszi

az ami itt van...és 930 eff...és még valami?!
ximix
A mappában van egy flash a tartalmát bemásoltam a C:..World_of_Tanks\res_mods\0.8.3\gui\flash-be majd van 3 orosz nevû mappa amiben egy-egy xvm file van.
Китайский конфиг- kinai config
Мой конфиг - én configom( azaz az õ beállításai ezt másoltam be én is a flash mapába)
Переведенный конфиг- fordított config( ezt nem vágom mi akar lenni)
Ne buzgálkodj. Túl sokat buzgálkodsz!
mondj mar legyszives egy jatekosnevet is...
már megbocsáss de ne oktass már...is4,is7,e100 ott figyel a garázsban. és kképzeld mentem is velük...és képzeld is4 meg az is7-el több tankot szedtem ki ahány csatám volt...szóval lehet tudok játszani.de te meg biztos a spanyol viasz szindrómában szenvedsz...
SerB tud. Nem tolja mindenki golddal 10-es szinten. Attól, hogy a tesztszerveren megveszek kb 1 hétre az összes topvasat nem tanulsz meg játszani.
nem tudom mit kéne értenem belõle, de tippelek. nem olyan rosz az e50m de nekem nem tetszik...t62a 100x mint e50m....mentem mind2vel 100-100 kört kb és nem képes arra az e50m mint a t62a
Ezt, hogy telepítetted fel? Bemásoltam ahová kérte de nem mûködik.
vki írta hogy a kövi teszt szeró márcis fele lesz...vki tud esetleg róla vmit? vmi pontosabbat? mert eddig a 10 hónap alatt ráköltöttem kb 60 ezer ft-ot löwe free xp prém stb... de meguntam és nem lehet csak nehezen és erre nem vagyok kíváncsi 10-es tankokat fenntartani(fõleg mióta mindenki goldal tolja 10-es szinten) és ellentétben a teszt szeróval 20 ezer gold 200 millió credit meg asszem 200 millió free xp ami jár...vicces. egybõl megvettem az összes 10-est de most a medekre álltam rá és taroltam. ellenben itt meg csöveskedek a natúr t54-el nem ér semmit és el is adtam, mert nem veszek többet prémet. visszaveszem azokat amik tetszettek is3, kv4,is,gw panther,t32,esetleg panther mert jó sniper de köze nincs egy jó medhez meg 1-2 tankot és csók...10-est csak teszten nyomnék...de valyon mikor lesz?😞
Eagle16
Ez elég beteg így. Ha fedezékbõl lõ akkor kb. át se lehet lõni semmivel?

Az Is-7-nek is ilyesmi, de azzal izzadni kell, hogy mindig mindennel tökéletesen szembe legyél...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ximix
Orosz játékosok összehasonlították az E-50 vs IS-7-et 2012.08.17 -én

Legjobb T8as med 😊

patchaou
Na már csak egy értelmes damage panel kell és kész van ez is, a következõ patchig. 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát emberek!
Tudjátok melyik a mocskosul OP tank?
Az 50 100.
Visszavettem, anno mentem vele, de akkor nem tetszett, hogy ez 1 lorraine, csak lomhább. Mentem volna vele ugyanúgy, mint lórival, de szarul ment.
Most viszont pfff.
Rendes élvezem.
Odamegyek valahova, kilövök 6ot, aztán puszi.
Sõt, oda se kell menni, mert még távolról is aránylag pontos.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Vicces mert a clock formatom üres (ezért nem volt eddig órám). Úgy látszik vmi más mágia kell. De elmozgattam a hitlistet, elfér a képernyõn.

ximix
Õ nekem nincs óra, de én csak minimap light-ot 😊 használok, félre téve a répát a régi minimap egy darab swf volt, most meg találtam ezt a ezt a hiperûrcsillagkapumapot amihez még xvm config is van 😊 mondom ezt felkel tenni lehet helyettem játszik amíg sorozatot nézek 😊
A lényeg az xvm-eket ha összehasonlítod lehet segít.

Link
rakás [email protected] is megy egyenesen gyorsan de ha fordulni kell jaj neki...t62a meg a kínai med a legjobb meglátásom szerint....csak drága a t62a lõszere 1100 credit/lövés....és mivel 6-7 másodperc lõsz vele...borsos a vége
Vk3002 DB, Panther, Panther2 mennyire rázós tankok?Érdemes át szenvedni magunkat E-50ig?

én nem bújtam a mm-ereket...lesz@rtam😊 egyszerûen nagyon kemény volt a 113 a teszt szerveren és mivel csak arannyal toltam elég meglepõ volt hogy pattogtam a frontpáncélján!!!gyorsabb mint az is7. jobban fordul mint az is7...440 az átlag sebzése de gyorsabban tölt mint az is7. ja és jobb az átütése is mint az is7! lehet(biztos)butítják mert túl keményre sikeredett ,és mi lenne szegény oroszokkal ha egy kínai lenyomná õket...de most keményebb és ennyi jó élyt😊
Az editorban töröld a Common fülnél a Clock format-ból ami ott van vagy a Hitlog-ot mozgasd ahova akarod.
Mint otep-nek nekem is a saját csapat alatt van pl.

Az IS-7-esé kb ugyanez. A homlokpáncél szembõl annál olyan 275-280 mm körül lehet (a 390 mm helyett...) a teknõ eleje pedig 212 mm. Ráadásul az IS-7-nek beforgatás esetén csökken az effektív védelme a homlokpáncélnál, a WZ-113-nál pedig növeszik. Ha ezen a képen jók az adatok (fõleg a teknõre gondolok) akkor az IS-7-nek a páncélzatban sincs elõnye vele szemben. Legalábbis szembõl és a testen.
Nekem eddig nem, ezért is tûnt fel most.

Az mindig is ott volt az xvm rakja be

ja igen azt hozzátenném, hogy engem az nem lõtt át tesztszerveren aki nem járt arra, bár az tény, hogy sokan használnak teszten goldot, én speciel kifejezetten gyengének éreztem teszten. Egyszer volt talán, mikor én pattantam egy másik frontjáról sima AP-val, de akkor nagyon nagy szögben meg volt forgatva, legalább 45%, már az oldalát kellett volna lõni csak nem látszott azt hiszem, és így lecsusszant az elejérõl.
vinki1
ok megtaláltam amit irtatok.

az jobb volt ami az elsõ patchben volt benne. Ja jól beállt oda vele a srác, de többnyire a tornyát lõtték. Hát majd meglátjuk, mondjuk én gyengébbnek gondoltam a páncélzatát ennél a 273 effnél. Így még lehet benne fantázia CW-re, de IS-7 sztem akkor is erõsebb assault tank és a t110e5 is. Ezt a véleményemet tartom.
ne sértsél már meg légy oly kedves😊 ki mondta hogy a tornyát lõttem?! elõlrõl(front páncél)! lõttem t62a arannyal a 113-at és sok lepattant!!!ennyi!!! ki beszélt toronyról????
látom mindenáron le akarod beszélni magad róla.
sztem nem jobb az IS-7, volt nekem is. sõt. az újakat leszámítva volt minden, csak E-100 nem. .. ha neked nem jön be a 131, akkor maradj az IS-7-nél.
a 131 egyetlen hátránya a lövegkitéríthetõség, akár csak a 121-nek.

Mondjuk azért nyilván az is7 miatt nem akarták megcsinálni olyan jónak, mint amilyen a wz111 5a volt...😄

Azért teszt szerveren, ahol mindenki golddal lõ, nem olyan szar az a 20 bekapott találat.😄 És ott egy is7 simán megmurdelt volna a csuka orra miatt.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

vinki1
és van? 😊

Ez is volt már kérdés 😄

van 9 tier10es tankom😛 maus nem kell. IS-7 akkor is jobb😛 😄 Nem gondoljátok, hogy majd berakják a kínai tankot és az jobb lesz az orosznál😄 Az meg a másik, hogy úgyis lenerfelik õket. Berakják 2 hónapig megy, hogy mindenki vegye a prémet, válts a free-t goldért, aztán lenerfelik 😄 t110e5-t rofja, hogy vissza lett véve, t110e4-l mit tettek, stb stb.