World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Most meg a patch idegesít. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Igen, 199177-es linken a 8.3-as gun sound van.
Master91
Nem nèztem mèg meg rèszletesen,van külön gun sound? Csak azt pròbàlnàm ki.
Átmentem chat üzemmódba... Itt egy link a 8.3-as engine soundhoz. Annyit hozzá fûznék, hogy még lehet, hogy bugos, mert többen jeleztek hibát, viszont az nem derült ki, hogy a mod okozza, vagy pedig a nem megfelelõ telepítés miatt jelentkezik probléma néhány tank esetében.

Ezek kerültek bele:
-New track sound for some tanks.
-Engine sound for some chinese mid-tier medium tanks.
-Compatibility with 0.8.3
-Oh, and some previously loud engines have been toned down.
Úgy néz ki, hogy mûködik a korábbi engine sounds mod (Gnome's father engine sound) is, csupán ennyi a teendõ míg a javított verzió nem jön:
"Only need to delete all files with chinese names. Delete the chinese folder from scripts and the mod works fine again."
Master91
Sok baromi hasznos,sok meg hozzàd igazìtja a jàtèkot. Mod nèlküli,gyàri szinkronis wottal nem is jàtszanèk,csak idegesìtene minden màsodperce
Historical Realism Gun Sound Mod V1.3-tegnap ugyan már kint volt a link, de az hibás verzió volt, nem is élt sokáig a download link. Ez már a javított verzió.
Engine sound még nem készült el 8.3-hoz.
Random_
Van már ilyen játék és teljesen jól mûködik, tök rég játszottam vele. WWIIOnline a neve.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Mi lenne, ha annyira nem ragaszkodnátok a modokhoz?

Minden xvm file letörölve és még mindig dupla óra van... és nem mûködik a damage panel se legalábbis a kiosztottnál... Valaki valami tipp?

vagy xvm, vagy icon mod hibára gyanakszom.
próbáld ezek nélkül, hátha megszûnik a hiba.

popey8
Komolyan mondom ez a WG mekkora egy retek banda. Nem elég, h a modokat állandóan újra kell tenni, de állandóan megjelenik vmi bug, amitõl nem lehet normálisan játszani. Vmi tippetek van, h ez miért van?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ximix
Ja nem volt rossz, fõleg másodszorra mikor a játék fájljait sima szövegszerkesztõvel átlehetett írni. A tigris kapott egy rendes újratöltési idõt, plusz egy kis páncélt, mivel T-34/85 cudar messzirõl szinte alig látszódót max zoomon, egy lövésbõl gajra vágta a Tigrist.
patchaou
Nekem inkább befejezetlennek tûnt, és igen hamar végeztem vele, bár élveztem minden percét. Multiban akár jó is lehetne. Lehetne mondjuk olyan szakasz, ahol mindenkinek külön dolga van a tankban. Parancsnok, sofõr, lövész 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Most oneshootoltam egy ferdit Lor155-51el, nagy arty nerf😛 😄
bf3 se rossz, pedig ott is együtt vannak a fegyvernemek
war thunder nyami, de jól néz ki ez a tech tree. Bár a tas44nek muszáj benne lennie!!!
WWII Battle Tanks: T-34 vs Tiger

Mondjuk van már vagy 5 éves, de elég komplexnek tûnt amikor kipróbáltam. Fel is adtam kb 2 próba után, ha jól emlékszem.

Én próbátam a t72 Iron warriors-t. Nem rossz. De azért nehéz lenyelni azt a grafikát, meg nem egyszerû kezelni sem. Érdekes, de nincs meg az a játékélmény mint wotban egy t54-el. Jobbról meg még nem hallottam. Ha te tudsz ujjabbat, szólj légyszíves.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

patchaou
Annyira nem néztem meg, inkább beléptem a játékba és láttam, hogy sehol semmi 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Blitzkrieg 3ból na 😄

Srácok, ne izguljatok már rá, ezt egy játékos rakta össze, egy csomó kép pl a Sudden Strike 3-ból van.

patchaou
Mondjuk legyen elõször bármilyen fasza is, elõbb utóbb felhígul a játékosállomány és csakúgy mint a wot-ot is ellepik a debilek. Lehet hogy váltanom kellene, mondjuk szimulátorokra, ott talán kevesebb sikerélménye van a sok visszamaradottnak.

Ebben igazad van. Egy próbát megér majd. És legyen igaza az optimistáknak, hogy überfasza lesz. Csak nekem hihetetlennek tûnik.

Ó, itt is vannak önjáró tüzérségi lövegek. Bíztam benne hogy legalább itt kihagyják. Sõt önjáró légvédelmi lövegek is vannak. Nekem egyre kevésbé tûnik ígéretesnek.
Azért még így is érdekes lehet és egy próbát mindenképp megér majd.
patchaou
Egy próbát mindenképpen megér. Fõleg ha lehet külön is játszani. Néhány nap pihit tartottam a wot-ban, de pár óra elég volt hogy elegem legyen a sok agyhalott szartól.

Valahogy nem bízok ebben a tanlos war thunder dologban... Képzeljétek el milyen lenne egy pályán lenni hajókkal és repülõkkel. Majd ha egy USS Missouri a 400mm-es hajóágyúkkal megsoroz egy területet, vagy ha egy b17 csinál egy szõnyegbombázást. Visszasírnánk mi a kedves és szelíd t8-as artykat amik percenként egyet-kettõt köpnek.

de hülye gyerek nem érted hogy nem verem magam ellentétben veled?!
Figyelek és továbbra sem értem mire vered. Ha ez neked jó eredmény akkor csak sajnálni tudlak.

wot nick: PsychoTrooper

patchaou
És ez már Él is? Mert akkor adom is el a wot accom.

Nem mozog a gif... klikk rá!😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Serb válasza:

😄😄

Dobj egy linket pls a többi nemzetérõl!!!!!😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Sziasztok

Ehhez a patch-ez már van vertical tech tree is? Tudnátok linket adni, ha van?
köszi

fan made? 😊

Úristen a hsz-ek. /megaüberfacepalm not this shit again

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Oke tudjuk, hogy War Thunder repulos. Azt is halottuk, hogy tank es repulos dolgok is lesznek benne. Na most megvan mar tankosok tech a'ga. A nemetett azert ide beteszem. O"k mar egybol betudtak tenni nemethez kulon magyar a'gat. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Trentaro
ja, elso kerek szigoruan fabol van... 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Trentaro
vajon számít a méret?

Nem biztos, hogy nincs igazam...

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........😊 én meg ünnepel az egész város...leszop.....😊
"Két szót ismerek .."
3 10-esem van! figyelsz?! is4 és is7-el volt ezek közül több kilövésem...e100-al nem!!! most is figylsz?! 10-es!!! figyelsz még mindig remélem nem vette el a figyelmed a konyhában egy zümmögõ légy...
Nem mondod.
És csak ezekkel van csatánként 1-nél több killed?
Mondjuk mostanában nekem is szarul megy. Az teljes átlag 1.4 visszaesett 1.35-re. Viszont az átlag sebzésem lassacskán emelkedik. Hamarosan elérem az 1400-et.

wot nick: PsychoTrooper

azt bízd ide....
nem mindegyik lövöldözik persze csak mióta elérhetõ creditért az arany azóta jóval többen használják...amúgy kinek szurkolsz? a kiírásod miatt kérdem.
De vazzeg, pont ez a stílus ment tegnap és ma ph wot fórumban is...

gondolom nem sikerult kidobonal komolyobb iskolat abszolvalni kisfiu 😄DD
Sunsetjoy
Kezdõdik megint...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ilyen vacak a statom vele pedig nem vagyok egy nagy ász.

11 ezret nyomtam le én is.