World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanúgy, ahogy a FOCH B-vel is volt korábban.
Amit én egyből kiváltottam az a TD-15 (8 ezer sebzés) és MT-15 (3500 sebzés td-kbe) mert számomra ezek a legrohadtabbak és legnehezebbek.
A T-55A TD-15-jét kiváltottam, amit majd haz később sikerül azt az SPG-15-re fogok elhasználni, mert gyomrom is van. Ami marad az Obj 260-ból az HT-15 és LT-15, ami könnyebb mint az előző 3 db 15-ös misszió.
angelus1991ster.blogspot.hu
Melyik 3at lenne érdemes àtugrani??
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Túl sok változás nincs (1😊.
melóhelyen nincs fennt a WoT... 😄
Sőt az is sikerült, hogy az Obj 260-as 15.-ik misszióját egyből kitudtam váltani, úgyhogy egy darab missziót nem teljesítettem előtte.
The Matrix has you...
ez hogy működik? játékon belül vagy hogy?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.17. 22:35:39
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.17. 22:12:47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Egyébként meg örüljetek hogy hoz híreket.
Szerintem nagyobb sikere lenne,ha két ugràló pankràtoros gif közé biggyesztené a linkeket.:-DDD
A bulvár honlapok (Origo, kurucinfo), újságok (blikk, bors) hasábjain olvassok ehhez hasonló címeket.
Trance&Friends nothing more..
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Nektek legyen igazatok,akkor lenne nekem is 3 új csajom:-DD