418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #401318 Bocs, este már nem olvastam fórumot. Igen, az van nekem is.
Amúgy az EU2-n semmi gond nem volt, szóval az egyessel volt valami baj. csak ez fél órába került mire kiderült és a gép is többszöri újraindulás után is megemberelte magát. szóval 1/4-e elment a bónuszomnak a semmibe...még szerencse, hogy nyertem és nem vettem :) -
Lichtmaschin #401317 Nekem mostanában inkább a lagg, játék magától bezárása és a gép újra indítás közül valamelyik van, restart után minden ok. Hozzá teszem a gépet csak sleep be teszem és sosem zárom be a wot-ot.
Lehet valami a játékban lett változtatva. -
papa74 #401316 Szia
Mikor nekem legutóbb hasonló problémám volt, azt ajánlották nézzem meg a hőfokokat.
Megnéztem, nem volt magas, de gondoltam megnézem a paszták állapotát is, na az már nem volt.
Újra kentem a procit, vga-t, és megszünt, azóta nincs gondom. -
Na ez jut eszembe, amikor az emberek szerint nem elég XY pen egy tierben. :-D -
bekescsaba #401314 A call of dutyn max felbontáson meg sem rezdül. Még a halálgyár pályán sem. -
Cpu,Gpu hőmérsékletek rendben vannak ilyenkor? -
bekescsaba #401312 most próbálgatom. -
bekescsaba #401311 Ja, és van amikor nem tölt be a csata kezdetére, hetekkel ezelőtt meg 30 másodperc kezdetén bent voltam. -
Osztan' más játékokban is előfordul-e a propléma? -
bekescsaba #401309 Sziasztok!
Mi lehet a gond?
Tegnap beléptem a játékba, és az FPS-em, 20 alá eset, előtte 60 volt. Ma ez odáig fajult, hogy már a garázsban sem tudok ügyködni, mert úgy szaggat, hogy a kurzort se tudom mozgatni. Ha újraindítom a gépet, 2-3 csata szépen lemegy 60 FPS-el, majd megint előjön a probléma.
Egy I5-öm van, GTX 950-el, 8 Gb rammal. -
Ja,nehogy mà a sok Cw-töl megfàradt user pattogjon:-DDD -
350-es heat
-
T-Home a szolgáltató? -
pett3rson #401305 EU2 most jó -
pett3rson #401304 nálam is van gond :( -
A hőn àhitott goldammó rebalance,elsö lépései.:-DDD -
Szerintem az küldi le ki csal.
Amikor vannak a bann hullámok érdekes módon egy epic, unicum sem kap bannt és azok 100%, hogy nem használnak xvm-et. -
EU1 csak nálam laggol mint a picsa? játszhatatlan az egész, átlag 180as a pingem.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2018.03.12. 18:18:47 -
pett3rson #401300 hogy mi? az xvm képes értesíteni, hogy milyen modok vannak fent? hogy? Én használom, de nem látok semmi erre utaló jelet, üzenetet vagy bármit. vagy ezt is aktiválni kell az oldalukon?? nem mintha sokat érnék vele...
annyit látok, hogy ki használja, mert azt jelzi az X ikonnal a nevek mellett. de mást nem. -
Plata #401299 Ahaa,lehet neki a narancs az unicum.
-
ozbom #401298 Az egyik sárga, a masik narancs. :) -
Plata #401297 Ha nem hülyeséget mondana hallgatnék is rá.
De szerintem egy jó játékos ha tényleg olyan jó nem fogja lelövöldözni ész nélkül a csapattársait.
Meg azt is megválogatná milyen szavakkal utasítja a másikat.
A tuti spot helyre szerettem volna menni,de nem jutottam messzire,mivel nem oda mentem ahova ő mondta a vissza számlálás alatt így egyből lőtt.
Egyébként meg ígérte hogy bannoltatni fog,mert meg mondtam neki hogy reportoltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.12. 16:19:18 -
Ne aggódj, én piros játékost is nyugodt szívvel lecsalózok magamban, amikor 2x egymás után ammo racket lő a makker fajtájával... :D -
lammaer #401295 Amúgy önmagában nem lenne az hátrány ha a publicban az emberek hallgatnának egy viszonylag jó statú játékosra, ha már hajlandó lenne az illető instrukciókat adni. Persze nyilván ez a klánozás, a randomban meg mindenki megy amerre lát
Csak hát sajnos a zöld meg a lila az inkább lenézést hoz ki mindenkiből (jó, ennek lehet az az oka is hogy némelyik nagyon arrogáns tud néhanap lenni), egyből mindenki arra asszociáli hogy aki jobb mint ő az biztos csal és/vagy goldot spammol.
-
Plata #401294 Pedig az E100 vagy 50 oldalnyit pofázott hogy ő mekkora pro,meg wn8 unicum meg veterán meg a jó fene sem tudja mi.
Hihetetlen hogy mennyit ugatott. -
ozbom #401293 Mind a ketten a szőröstalpúak nemzetségébe tartozó egyed. Jól kifogtad őket. -
Plata #401292 Ez valami szuper wn8-as unicum hős volt.
Legalább is ő azt mondta hogy mind béna balfékek vagyunk,ő meg valami szuper unicum wn8-as veterán.
Mind a ketten pro tankerek és azt kellett volna csinálni mindenkinek amit mondanak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.12. 13:43:24 -
Szerintem replay + aki xvm-et használ az xvm képes értesíteni, milyen modok vannak fent
más ötletem nincs -
pett3rson #401290 na, tessék :DDD -
pett3rson #401289 Még azt lenne jó tudni, hogy milyen technikával ellenőrzik, hogy valaki csalt-e vagy sem...mert ha valami jó, akkor mehetne auto-ban-ként a szerókra :) -
Én tegnap JgPz-vel seggbedurrantottam többek között egy JgTigert, állok szépen a jó helyen Procho-n, bejön elém, és elkezd ugyanúgy lövöldözni... F12-vel safe shot mód ki, seggbelövés, F12 vissza. Aztán mentem inkább hegyre. :-D -
Plata #401287 Hát én jól kihagytam a rankedet,ha nem csak este lehetne az nem lenne rossz,de így hogy esténként mindig van jó banda akivel elvagyok,ranked mindig el lett felejtve. -
pett3rson #401286 Szerintem Te vonzod az ilyen hülyéket :DDD
Nekem nincs gondom - még - az ilyenekkel. Max annyi, hogy ugatnak, de lőni nem sokszor lőttek, talán egy vagy két alkalom ha volt...szerencsémre :) -
Ne viccelj, ~130000 ember volt a listán, fejenként átlagban mennyit mehettek? 50?100?500?
Szal van az simán 1-10m csata is. :-D -
dejó 2 hét várás...
gondolom manuálisan nézik át mind a 100ezer csatát -
Plata #401283 Le akartam duplázni T54-et is,erre kapásból agyonlőtt csapattárs indulás után.
Vereség.
Map: Malinovka
T-54 ltwt.
118 17 946 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 13 725)
Javítás: T-54 ltwt. jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 13 650
Megvásárolva: Fogyócikkek a T-54 ltwt. járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 3 000
Lőszer nem kellett mert tényleg azonnal kilőttek,visszaszámlálás alatt jpze100 ugatott hogy ki merre menjen,na persze tojtam a fejére,nem fogok kimenni a nyílt mezőre neki.
Elindultam a legjobb spot helyre erre telibe lőtt,javítottam a láncot erre bumm még egy. -
pett3rson #401282 bakker, tényleg. ezt el is felejtettem. Én meg már délután/este vártam volna a levelet vagy üzit, hogy milyen ügyes voltál, itt a jutalmad... -
Plata #401281 Mai nap poénja,hogy találkoztam egy akkora állat Bc25-el hogy nekem fájt.
Egyedül mentem előre mert a többiek úgy gondolták a bázison a bokrokban meg az erdőben jobb.Erre a városban összefutottam két td-vel meg heavykkel,egyedül.Szerencsére a td-k szépen pattogtak,a 110 meg szerintem bot volt.erre a semmiből mögém jött egy Bc25 először elfutott a bázis felé de látta ott kempel a banda így vissza rám,előttem td-k meg heavy így a hátamba jött.A tárat rám nyomta és volt egy sebző lövése.Ezután meg belém jött hátulról.
Öngyilkos lett az állat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Legyen 2 hét.
"The rewards will be credited to your accounts within 14 days of the season's end. In the meantime, we will remove cheating players from the season leaderboard." -
MuldR #401279 A ranked nyereményeket 1 héttel később adják csak oda. Addig tart a periódus, amíg feldolgozzák a feljelentéseket és kidobálják a csalókat a ligából.
Szóval még várjatok a james bondokkal.