World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor jutott eszembe hogy régebben ti írtátok itt hogy type tehenekkel a célpont alá kell lőni,és tényleg.
Jah csak mikor szándékosan lőttem alá nulla sebzés.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.19. 09:12:11
Viszont a Convay troll ágyúja rendesen mellé hord.
Nem tudom mennyi volt eddig a torony.
De most is ugyanolyan papír.
T49-el újra sikerült oneshotolni valamit,pech hogy csapattárs patton volt.<#vigyor>#vigyor>
Belemászott a lövésbe.<#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.18. 22:24:39
Sima medek kaptak prém nem.
Ez sem balra vagy jobbra helyezkedik,szerintem te helyezkedtél rossz oldalon,vagy valami modod kavar be.<#hawaii>#hawaii>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még 3 bond,de nem a 007-es bond.És ez se nem balos se nem jobbos.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Spotoltam type 4-el.<#buck>#buck>

Tier 4-9 a top gunért 1 bondot kapsz. 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Következő IM top reward tankjának a Chieftain Mk6 jó választás lenne?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Trance&Friends nothing more..
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
cserébe a lehetetlen szar tier 8 ban a Caern 5-6k sebzéseket tol ki...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.18. 19:18:17
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Sikerült, megvan a T 55A.
Másik: Nem kell a 15. előtt mind a 14-et megcsinálni, legalábbis Obj 260-nál nekem egyből engedte, hogy kiváltsam a TD-15 és MT-15 missziókat. Nem tudom, hogy bug ez vagy sem, de jól jön a női tag.
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: Object 260 (legénység 100%)
Férőhelyek hozzáadva: 1
A parancsokkal ( 4db ) csak az elsődlegesek válthatók ki? Mert akkor ha kiváltom a TD15 elsődlegest, akkor még hiányozni fog a LIGHT elsődlegese, de ahhoz előtte el kell érnem a 14.-ig, hogy 4 paranccsal kiválthassam az LT 15-öt.
Legalább is én így értelmeztem az olvasottakat.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha csak a TD-15 választ el a T-55A-tól, akkor a TD-15 misszió régiójára, majd a felugró ablak jobb felső részére kattintasz. LeOk-ézod majd a garázsba kerül a T-55A egy férőhellyel és 100%-os legénységgel.
Utoljára szerkesztette: Scheff, 2017.10.18. 16:31:44
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.10.18. 16:06:00
Nem kötelező megcsinálni, max nem lesz tankod 😄
Mindegy is,igyse úgyse lenne 260am<#idiota>#idiota>
De miért?
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.10.18. 14:42:02
14db 15ös küldi van teljesítve tökéletesre,ennek ellenére van 5db parancsom.
Érdekes módon,ha rámegyek a 15ös küldire mutatja,hogy teljesítve mind a 2 feltétel de bal oldalt a fülön csak teljesitve felirat van,kitüntetéssel helyett.??
Ezt most nem értem,a sandbox ment simán 60fps-el Sd-ben<#fejvakaras>#fejvakaras>
Azt írja, hogy van 9db felhasználható.
A T 55A nál hiányzik a TD15, és a Light vonalon még csak a 6.-nál tartok.
Hogy lehet ezeket beváltani, és mire?