418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Mikor már semmi sem érdekel, jóformán így tobb XP-t lehet szerezni kevesebb ido alatt minhat komolyan venném a csatákat, mindegy menynire igyekszem http://wotreplays.eu/site/4224330#stats
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.03.12. 00:00:51
  • Maala
    Asszem 15-öt kaptam? De lehet, hogy többet.

Most este megnéztem én is még egyszer, hát lol. :-D Nagyon jól el van ennek a Skoda T50nek a töltési ideje találva... Khm. Emil... khmkhm...

Meg az M12-esen átmenő első lövedék... ... ...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.11. 23:51:42
  • pett3rson
    grat, szép kör. már azt hittem kifogysz a végén a lőszerből, annyira mellément az elején :) hord mindenfelé vagy csak nagyon fújt a tengeri szél :)))

amúgy azt nézem, hogy nem mutatja a bondokat (nálam sem), pedig gondolom Te is kaptál párat erre a körre.
  • ROMOTO
    Húha
  • pett3rson
    ja, nekem se jött ma össze. fel kettő, le egy aztán semmi változás, mert ugyan nyertünk,de persze nekem nem volt elég sebzésem illetve killem aztán naná, hogy két vesztes kör jön...
    jó lesz nekem a liga kettő is :) amúgy pont azt néztem, hogy ha megcsinálom se jutok be a liga 1-be, mert az arányom nem elég jó. következő 5 chevront meg az életben nem csináltam volna meg.

ja és azt is írja, hogy 12 óra múlva lezáródik a szezon..szóval holnap délután már nem játszunk, csak számolgatjuk a bondokat :)
  • besti
    2 pont kellet volna rank 15-höz (nem először), majd egy 10-es bukó zsinórban... Nagyon nem akarták, hogy meglegyen. Kicsit még mindig finomítani kellene azon, hogy ne ennyire a csapat teljesítményétől függjön az előrementel, illetve tudhatnánk többet az XP osztásról, ha már ennyire más mint randomban...
    Utoljára szerkesztette: besti, 2018.03.11. 21:01:59
  • pett3rson
    RNG Istenei felém fordultak és megsimogatták a buksimat :DDD

naná, hogy mák volt, de legalább minden összejött :)

amúgy az OI-nál már összefostam magam, azért is mentem rá a másik tankra, aztán ahogy visszafordultam láttam, hogy ezt is elkaphatom még..kv-3 meg már csak hab a tortán volt :) de hogy mindegyik pattanjon Löwe-ről? azt nem gondoltam volna. nagyon jó kis tank, örülök, hogy megvettem. nem egy hasonló, jól hozó és izgalmas köröm volt már vele és még csak az elején tartunk.
  • viper07
    Szerencséd volt, hogy a retard KV3 nem töltött HE-t, meg hogy az OI nem troll ágyús volt, mert akkor kampec, na de ilyen is kell amikor együtt állnak a csillagok :). Még sok ilyen eredményes csatát kívánok !
  • pett3rson
    Löwe, my new LOVE
  • Maala
    Ez így nem igaz. Ha tudod, hogy az ellen is goldammo-val jön, akkor úgy forgatod a tankod, hogy goldammo ellen legyen jó. A VK-val annyi volt a szerencsém, hogy a kettő megegyezik, így nyugodtan kitolhattam 45 fokban az elejét.
  • Megamax
    nem a soherság alényeg hanem tudom milyen érzés mikor szarrá lonek és nem tehetek ellene semmit mert a másik csak megnyom egy gombot és már nullázza is apáncélját a heavy tanknak aminek ugye csak az van
  • Megamax
    Nem buktam a másodlagost sem
  • Maala
    Tudod, én a másodlagosakra megyek már, nem az elsődlegesekre. Megkérdezném, hogy minek van 18 gold lőszer a T9es tankodban, ha sosem használod? De felesleges, hisz sóher vagy, így feleslegesen kiadtál X kreditet. Okkééé. :-)

Pontosan azért töltöttem a goldot, hogy még véletlenül se járjak úgy, mint te, és bukjam a másodlagost. Ritka az, hogy HE töltés helyett összehozzák a 3x-os HP lepattanót. Ha ezért cserébe csak annyit kell elviselnem, hogy valaki egy fórumon úgy beszél velem, mintha embert öltem volna, hát na bumm. :-)
  • Megamax
    nem feltétlen nézd meg a videókat én egész jól elvagyok hogy jó csatákat megyek hol szarokat de ha valaki heavy tankban van azt nem fogom gold loszerrel frontbóll szétloni
  • pett3rson
    szerintem erre holnap kapunk csak választ. nekem sajnos csak 14-ig sikerült eljutni, de ez is nagyon jó eredmény Tőlem :)
  • Lokker
    Akkor bármivel is mész, csatánként 5-6 lövésnél többet nem csinálsz. Többször is volt hogy a nagyon biztosnak hitt lövés pattant.
  • Megamax
    lol ozhatsz amennyit akarsz én így játszom ha nem vagyok biztos a lovésben akkor nem lovok rá é slegfoképp nem toltok goldot, amugy meg tessék kuldetés , replayem aszem nincs már ( https://youtu.be/20DQM4ophZs )
  • Pityu0
    de meg azt is írja hogy vége 12-én 09:00-kor
  • Pityu0
    most meddig tart? mert rámegyek a hétfőre és ott írja hogy 16-23-ig lehet menni
  • Sherman0070
    Holnap már átvehetőek a ranked jutalmai?
  • Maala
    Jah, tegnap este után elég valószínű lett, hogy elég lesz.
  • Pityu0
    rank 16 talán elég lesz mert most vagyok 3400.
  • Maala
    Mert a HEAT-re teljesen mások a tankok weak spotjai, mint az AP/APCR-re...
  • pett3rson
    tanúsíthatom..sorra nyelik be a PREMIUM lőszereket a kis genyák...nekem persze minden jön....
  • Lokker
    Attól hogy a drágább lőszerrel lősz még nem üti át 100%.
  • Maala
    Ez a te véleményed. Kösz, hogy megosztottad velünk. :-) Várom a te küldetésedről is a replayt.

Egyébként az elmúlt pár hétből (mióta ranked van) tudnék kb 30-40 replayt mutatni, amiben egyszerűen átmegy a tankon a lövedék. Szóval az, hogy most "biztos vagyok a találatban", vagy sem... Hát lol. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.11. 16:53:56
  • Megamax
    figy nem lovok rá ha nem vagyok benne biztos hogy nem talállom el, amugy meg ha goldal lottél akkor már nem te csináltad meg a kuldetést és nem te játszottál hanem a program, én inkább szeretem a hosszu csatákat mint az 5 perces henteléseket
  • Megamax
    egy szoval sem mondtam hogy elmegyek innen csak szimplánn nem nézem meg az olyan videókat ahol áttoltenek gold loszerre, max nyomok rá egy nemtetszik et és kész.
  • Maala
    Jaa, hogy a kicsi hosszú. :-P
  • Lokker
    Nem a hosszú hanem a 88mm kwk 43 L/71 a hosszú ennél is pontosabb több pen de az alfa egyezik (ez sincs meg). Azzal tolom a ami a panther2-ről jön át.
  • Maala
    A hosszú cső is elég pontos, vagy rosszul rémlik? Régen volt már. :-D De direkt felraktam pár csata erejéig, mert annyira abszurdan hosszú az a cső :D:D:D
  • joe662
    Arról volt valahol valami infó,hogy miféle álcafestést kapunk a rankedért?
  • Lokker
    220 se túl bíztató de azzal el lehet lőni a légy f@szát is. Szóval weak spotot viszi.

(ki kell fejleszteni :D)
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2018.03.11. 16:19:06
  • Maala
    Ne viccelj, az nagyon fun gun. :-D De miért azzal használod, és nem a 105össel?
  • Lokker
    240 alfás, ami a panther2-n is volt.
  • Maala
    Ez melyik ágyú, a gecihosszú 240 alfás, vagy a 105-ös?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.11. 16:13:32
  • Lokker
    E50-be csak a drágább lőszer van. Egyszerűen toxic az a 203 pen t10-ben.
  • Maala
    Mivel a játékban a dmg panel arany színnel jelöli, ezért csak van. :-P
  • Lokker
    Nincs már olyan hogy gold lőszer.
  • Sherman0070
    okészia