World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.10.17. 16:01:42
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Remélem a kettő 15-ös Obj.260-as missziót is engedi unlock-olni, és akkor jön további két női tag.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
A térképen megmutatja ki hol miért kivel mikor mit csinál.
Ha például a kovács épp a hentest veri azt nem,de ha a kovács kivágja a hentes diófáját azt igen.
Lehet hogy nagy naiv és lama vagyok pedig már 6 éve nyomom de mit csinál a tundra mod?
Retard lvl 99% mester szint:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Vagy4order/15.küldetés.De ezt csak az elsödlegest adja meg igy.
The Matrix has you...
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
The Matrix has you...
Ellenséges csapatban kifejezetten jó ha van.<#buck>#buck>
Xvm használók általában nagyon okosak,előre megmondják mi lesz a csata kimenetele,csak általában nem jön be nekik.<#mf2>#mf2>
Xvm milyen elönyt ad??
Màr 2éve nem hasznàlom,lemaradtam valamiröl??
Valamilyen szinten tudok azonosulni vele, mert xvm-et használok, ami előnyt ad a csatában. De ha már benevez a hülye, akkor egy tisztitókúrát csinálhatna a res_mods mappában.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.10.16. 13:00:32
+Még egy komplett klànt is megszégyenített:-(
112?
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
pedal to the metal...
pedal to the metal...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.15. 20:47:35
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.15. 20:36:02
Ha eltudod úgy rejteni hogy ne lássák meg,vagy arty ne tudjon rálőni akkor jó messziről sniperkedni vele,de ha T6-8 csatába kerül ott el lehet,de ha t8-10 csatába kerül akkor jobb ha elásod egy tuti helyre hogy ne lássák meg.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Jah mást nem is tudott volna,a t34 teste egy teknőben volt,a tornyát kidugtam és úgy lőttem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.15. 18:29:56
#396854 a Defender/Object252 elég fasza a híresztelések alapján.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem számolta be a lepattanó sebzésbe.
Egyébként azt hittem a kínai ágra gondolsz.
Valami t8 nekem is kell de tökre nem tudom mi.