World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azt hogy érjem el, hogy az XVM mutasson is vmit?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szomszédtól lopom az áramot.
+ ha jobban belegondolok, karaktert is tõle loptam.
de PSSSSZT!!!!
Ja meg gépet is. Azon volt a karakter ugyebár.<#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Viszont felmérgeltem magamat rajta és rögtön összejött egy 9 killes kör, meg egy "szerencsés" medál 😄
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Pedig úgy a jó játszani.
Este elindítom, 8 óra alatt össze is szed vagy 3000 xp-t. <#nevetes1>#nevetes1>
Így alig 1-2 év alatt át lehet lépni 1 9es tankot, amit nem szeretek. <#banplz>#banplz>
Különben is már kezdek nagyon agyas lenni, nem tudom minek akarom játék közben is azt lesni mennyi sebzést osztottam le.
AFK meg néha elõfordul a legjobb családba is, ha a postás csenget vagy az asszony veri az ajtót hogy engedjem be, nem nagyon lehet kiszólni hogy várj amig vége a körnek 😄
Illetve egyszer lehet, aztán nincs vacsi.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
#199414: igen
Saor Alba
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Azt hiszem ez mára már talány marad.
Abban a csatában meg volt írva a sorsunk. Ki is kaptunk, mint sz@r😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Saor Alba
Köszönet.
a 90-es ágyú átlagsebzése APvel 240. Namost vagy vakítasz (ez a jobbik eset) és nem 69-et sebeztél hanem mondjuk 169et, vagy pedig... khmmm... HEvel lövöldözöl? (ezt nem minõsítem)
Az AP ugyanis nem tud 69et sebezni, csak a nem penetráló HE.
Amúgy a churchill mind szemét jószág, van olyan jó lövedékelnyelõ képessége még magasabb penû ágyúk esetében is mint mondjuk az IS3nak, fõleg ha szembõl lövöldözöl rá. Olyankor én a tornyot szoktam lõni, ha lehet.
Am, elegem van ebbõl a modozásból. A nem látható lövedéket tényleg ez a fájl okozta, de a fagyást nem. A köv csatában megint fagyott loadingnál. Most viszont tényleg megtaláltam😊
Transparent Clan Logos: ez a mod okozta a fagyást. Tegnap este töltöttem, akkor még 1.6.1. verzió volt kirakva. Úgy gondoltam, h "na ez a mod is meg van" és nem is néztem többet ezt az oldalt. Ma már az 1.6.2. és írták is kommentben, h ezt a problémát okozza. Az újjal elvileg jó lesz. Kipróbálom, ha mégsem, akkor törlöm.
Viszont valamiben szeretném valamelyik "tankász" segítségét kérni.
Mégpedig abban, hogy van az a brit rohadalom a BlackPrince, és hetek óta lassan az a mumus ha szembejön, mert egyszerûen nem lövi át a T29-nek a 90mm-es lövege. Rálövök hatot, abból öt lepattan, egy meg sebez 69-et.
Értem én hogy prémtank, de ennyire, vagy csak én értelmezem rosszul az adatokat? :
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Egy cameras.pyc nevû fájl okozza a kifagyást is és a nem látható lövedéket sniper módban problémát is. Úgy néz ki, h egy régebbi modból maradt itt, mert jelenleg egyik telepített sem használja ezt a fájlt. Nem esküszöm meg rá, de talán az arty zoom mod használta ezt a fájlt. Akinek ua a problémája, mint nekem, az törölje ezt a fájlt és megjavul ez a BUGHALMAZ😊
.. majd holnap, újult erõvel ..
marmit osszes tieremmel, kezdem a bt2-nel es fel slattyogok az is7-ig, hogy mindenki kapjon szorzot.
keket nem lattam, senki nem lott belem es vegre a rohadt nyomorult batchatemmel is mentem egy szinte jo kort, aldottam is magam, hogy felvettem. 😊
ja, söröm is van...
(mondjuk van egy billentyuzet a kuka mellett amin par napja tul erosen nyomtam a hulye barmok gomb kombinaciot, a kihullott gombok kozul egyet elteszek emlekbe...) 😊
Nem biztos, hogy nincs igazam...
a paccs óta amúgy is össze vissza megy minden lövésem, és ami talál annak is majd fele a sebzõ, kezd tele lenni a tököm a játékkal
wot nick: PsychoTrooper