World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenki ezt mondja... lehet régen az volt, és betette nagyok ellen... most új MM-el gondnélkül kifarmoltam vele JP-t.... jó nem a kedvenc TD-m a jpz4 😄 el is adtam amint megvolt a JP, de simán megfelelõ a céljára
wot nick: PsychoTrooper
Remélem nem sok ilyen kisgyerekkel hoz még össze a sors.
Elég büntetés nekem most az E-75.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Wins / Battles 12 / 13 92.3%
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
honfoglaló.hu... berakom kémia, biológia témakört és végigalázom a népezetet...
himmelsdorfon mindenki felmegy a hegyre rajtam kívûl... szarrá káromkodom a chatet mire egy top tank T29 lejön 😄 jön az enemy... pz4s meg M18 és mit icsnál T29? keresztbe áll és úgy harcol velük o.O meg még sorolhatnám... de betelne az ablak
A KT lövegével elég jól lehet vele érvényesülni. Mondjuk nincs az a visszatartó ereje a lövéseknek de dpm-ben nem rosszabb, és ha meglesz rá a motor és a lánc akkor már könnyebben be lehet forgatni.
VK3601H-val boldogultam mert volt egy kis páncélja, de nem volt olyan mobilis.... ez mobilis viszont nincs olyan páncélja...
gun mind hármon ugyan az (a szar) van
óvatosan kell vele menni és nem lesz gond 😊
3001(H)>3001(P)>3601(H)
Az örök kedvencem akkor is.
-Van magyar?
-Üdv. Van.
-cs
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2013. január 18. 19:40:56
Jármû: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 822
Szerzett kredit: 21 495
Csatában elért Achievement: Acélfal, Hidegfejû
de egy jobb tier5ös tank szembõl már viszi keményen :S
türhetõ tank lesz ez... csak kell mellé egy jó csapat és kuuuuurva óvatosan kell vele menni 😄 esküszöm tankkal nem mentem még ennyire óvatosan 😄
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
stock motorral 2 kört mentem, de iszonyat lassú vele :S +200hp-s fejlesztett motorral már szépen megy, sebességgel nincs gond....
ami a gunt illeti! :S iszonyat be kell vele célozni a KV-1et különben nem viszi! teste iszonyat papír... Matilda rommá lõtt szembõl :S
hát nem lesz egy leányálom összeszedni vele 45k exp-t :S de menni fog
<#action>#action>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Van rajta Kv5 is.
Azzal egyszerûbb lenne.
Na figyu: Nekem kell a credit, neked meg farmolni kell?
Csak én látom a nyilvánvaló összefüggést? <#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kölcsön adjam az accom farmolni? <#nevetes1>#nevetes1>
T21 182 (5.2%)
T71 568 (16.1%)
T69 240 (6.8%)
T54E1 115 (3.3%)
T57 Heavy 445 (12.6%)
None of these 1975 (56%)
Népszerû ez az új amcsi ág :Ð..