World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat,szép menet volt!
Lehetett volna még több sebzésed,ha kilövöd a dudaorrú fraglopó cigány VK-t.

Egy igen jó kör ismét az AMX -emel 😄
fasszopó siemkáááák!!!!!!!

nem semmi mi megy ma .. sztem soha nem láttam még ennyi birkát egy nap.

Nagy lomha dög, de én szeretem GODZILLÁT<#worship>
Akkorát üt, mint ló a rúg.

iSS!

QuentinT
Sokkal ügyesebb az, aki már ezer csata után egy "támadás" és "kövessetek" parancs kiadását követõen, nyílegyenesen megrohamozza az ellenséget. Majd egyetlen leadott lövés nélkül pusztul el. Mindezt egy Su-85-ben...

toocha
brrrrrrrr

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Na tessék. 13.00-kor már 9!!! tank mínuszban vagyunk. Hátazértmárna! Ezt már túlzásnak érzem.

Még nem futottam le ~10 csatát mikor ez az eset történt,azóta már tudom mit hogyan mikor. 😄
patchaou
Ez a "nyomkodtam össze vissza a gombokat" sok mindent megmagyaráz. Sosem értettem miért jó mindenféle random parancsokkal szétspamelni a képernyõ bal oldalát. De most már tudom, hogy vannak akik csak összevissza nyomkodnak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Fogsz még nagyobbat is.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én már jártam úgy,hogy rányomtam a srácra,hogy kövessen(nem direkt,csak nyomkodtam össze vissza a gombokat) õ meg egy kis hp levonással válaszolt....
toocha
http://kepkezelo.com/images/77x49pw1e0vtjsmdo28x.jpg
Azta... mekkorát kaptam...

patchaou
Az a poén, hogy akik csata elején rányomnak, hogy kövessem õket, legtöbbször minimum egy kockával mögöttem kullognak.

Így látatlanba te szeretni fogod õket.
Bemész a beállításokba és megnézed melyik utasítás melyik. olyan hogy köszönöm nincs sajnos.

Höhö... az ARL meg a KV-1S killer egy mondatban. höhö..

Ez egy kifejezés a homoszexualitásra a WoT-on belül.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ximix
arty az angol artillery rövidítése magyarul tüzérség
Mi az az arty?
Ezek között nincs amit gondoltam,a kövess pl.?
Sárkány ellen sárkányfû...<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

<#taps>

Volt valamikor egy SU-26-om, de túl fényes lett az orrom belseje és eladtam...

tegnap 30 csatát nyertem zsinórban ma 10 bukó... sok iqtalan hétvégi noob miatt..

Van!
Az összes arty. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

hawken
játék közben az F4-F5-F6-F7-F8 gombok használatával.
Vagy nyomsz egy entert, beírod amit akarsz, és megint enter.

ximix
Nyomj egy 'Y'-t.
ximix
Én zombi hadseregnek hívom õket agyatlanul haladnak elõre.

A hétvégén ARL-lel mennyire jót lehetne szakítani. Van még másik tank, ami KV-1S evõ? Hátha van valami cuccom, amivel lehet aratni köztük. 😊

Kicsit bõvebben ha lehetne.Köszi...
Múlt hétvégén figyeltem meg, hogy ezeknek a Hobbitankosoknak, mintha össze lenne kötve az idegrendszerük.
Ha piros jelenik meg a térképen (a hangra felfigyelnek), egyszerre fordítják arra a tornyukat. Mint a kutyánk vihark idején.
Az olyan, hogy amerrõl a villámlást hallja, arra fut, és elkezd ugatni.
Együtt mozognak, együtt állnak meg.
Akik meg a legelején elkezdik nyomogatni a FOLLOW MÍÍ, ATTAKKK, meg HELP gombokat, majd egyedül nyíl egyenesen átrohannak a mezõn meghalni, azok az újabb játékosok, akiknek még nem sikerült integrálódniuk a "közös tudatba".

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Bugi Misi
hát ha értenék hozzá😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

dobj össze egyet 😊

Bugi Misi
nem rossz, a gyereknek van pár tankja😄

én speciel Csillagkapus garázsnak örülnék😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

f4-f8
World of Tanks Anime Garage

Hogy lehet kommunikálni egymás között?Pl kövess,támadom ezt-azt ,tûztámogatást kérek...stb.?
toocha
Vagy rámégy a mirtankov.com oldalra és ott van egy csomó!

garázs mod

Letöltésbe benne lesz az összes variáció. Kiválasztod amelyik neked kell. Ha jól értelmezem azt írja, hogy amit letöltöttél és kiválasztottál garázst annak a "0.8.2" mappáját nevezzed át 0.8.3-ra és írd felül a res_mods/0.8.3 mappáját vele.

Beállításokba meg vedd le az ambient soundnál a csúszkát.

Ez igaz persze. De az is igaz, oldalról is marha sok lövést képes kibírni. Lõjj oldalba egy Tiger II-õt. Tuti sebzés. Ez meg képes benyelni. A Tiger lövése 88-assal példéul a KV-5 seggérõl simán lepattant. Hát azért.

Na azért lásd be nem az a tank jó annyira hanem ennyi babuin játszik hétvégén.

Én az elõbb ki is léptem amikor egyik csatában a saját artynk kiszedett a sarok mögül. A Másik csatában meg egy prot hátba lõtt:-) Este ugyanígy jártam egy ferdinanddal<#taps> Úgy gondoltam itt kell most kilépni egy kicsit! Amúgy nagyon gáz hogy hétvégén nem lehet szinte játszani mert aki komolyan venné egy kicsit ezt a játékot az csak szopik a ok nooooooob-al! Jön be a sok vasárnapi sofõr hétvégére és lõnek mindenre ami mozog!
toocha
Hehe...állati ez a mod...elõször azt hittem valami konyhásnéni elesett az alumíniumtálcákkal...de viccen kívül tényleg feldobja a játékot!

Igen sajnos kinyilt hétvégére megint a karám ajtó...én megvárom az éjszakát úgyis van dolgom, addigra kifáradnak!<#nyes> Éjszaka már jönnek föl sorban a profik és velük azért lehet már mészárolni!
I.C.ram
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2013. január 19. 12:30:57
Jármû: Cruiser Mk. IV
Szerzett tapasztalat: 2 520 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 18 804
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Tier3-ban nagyon izmos a Bofors autoloaderes 40 mm-es ágyúja 😊 ráadásul a csapat legalján kullogtam, mert tele van t4gyel a csata.
Ne menj kis tierben szerintem. Én csak hármat játszottam ma, azt is t8-t9. Gyõztünk is simán, jó csapatok voltak.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Azért az már tényleg hihetetlen ami ma megy. KV-1S hordák top tankként, 4-500 effel, azt se tudják merre hány méter, ezért a lemming csorda elvét alkalmazzák, de néha még azt se várják meg, hogy az ellenség elérje õket, kilövik egymást. 12 vereség zsinórba, tök mindegy mivel megyek, mit csinálok , mennyit lövök ki, mennyit sebzek. Vereség, vereség, vereség.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szépjónapot és Jó hétvégét mindenkinek!<#nevetes1>

Lenne egy kérdésem! Nem vagyok sajnos profi ezekben a modokban, viszont szeretnék felrakni a jelenlegi 8.3-as verzióra szép havas garázs modot!<#smile> Láttam van olyan amelyik változtatja is a napszakokat. Olyan kellene! Meg tudomásom szerint van nyári-téli-sivatagi is. Tudna valaki segíteni hogy honnan lehetne ezeket biztonságosan leszedni és egy gyors ismertetõt a telepítésrõl mert sajnos birka vagyok hozzá!<#zavart1>
na gyorsan mentem vele 2 kört nosztalgiából:

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2013. január 19. 11:57:44
Jármû: PzKpfw V-IV
Szerzett tapasztalat: 1 256 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 871 (jav/lõszer:4500+repair/first aid de ez még egy darabig ingyen van)átlag 3 találatonként elszáll valami, szóval mellé lehet még csapni 6k kiadást, szinte mindíg

Vereség
Csata: Karelia 2013. január 19. 12:05:14
Jármû: PzKpfw V-IV
Szerzett tapasztalat: 268
Szerzett kredit: 18 165

persze hozzá tartozik, hogy rég játszottam, szóval a mostani tudásom szvsz max 1200-1300 effinek felel meg

összefoglalva: t5 prémek jobban hozzák a pénzt :-)

ha majd megyek vele egy felválalható kört, akkor felrakom mw-re :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Bugi Misi
Vereség
Csata: Dragon Ridge 2013. január 19. 11:55:11
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 793
Szerzett kredit: 54 434
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun

3163 dmg

no comment...

toocha
kösz