World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetett volna még több sebzésed,ha kilövöd a dudaorrú fraglopó cigány VK-t.
nem semmi mi megy ma .. sztem soha nem láttam még ennyi birkát egy nap.
Akkorát üt, mint ló a rúg.
iSS!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Azta... mekkorát kaptam...
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Bemész a beállításokba és megnézed melyik utasítás melyik. olyan hogy köszönöm nincs sajnos.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az összes arty. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Vagy nyomsz egy entert, beírod amit akarsz, és megint enter.
Ha piros jelenik meg a térképen (a hangra felfigyelnek), egyszerre fordítják arra a tornyukat. Mint a kutyánk vihark idején.
Az olyan, hogy amerrõl a villámlást hallja, arra fut, és elkezd ugatni.
Együtt mozognak, együtt állnak meg.
Akik meg a legelején elkezdik nyomogatni a FOLLOW MÍÍ, ATTAKKK, meg HELP gombokat, majd egyedül nyíl egyenesen átrohannak a mezõn meghalni, azok az újabb játékosok, akiknek még nem sikerült integrálódniuk a "közös tudatba".
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
én speciel Csillagkapus garázsnak örülnék😄
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Letöltésbe benne lesz az összes variáció. Kiválasztod amelyik neked kell. Ha jól értelmezem azt írja, hogy amit letöltöttél és kiválasztottál garázst annak a "0.8.2" mappáját nevezzed át 0.8.3-ra és írd felül a res_mods/0.8.3 mappáját vele.
Beállításokba meg vedd le az ambient soundnál a csúszkát.
Csata: El Halluf 2013. január 19. 12:30:57
Jármû: Cruiser Mk. IV
Szerzett tapasztalat: 2 520 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 18 804
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Tier3-ban nagyon izmos a Bofors autoloaderes 40 mm-es ágyúja 😊 ráadásul a csapat legalján kullogtam, mert tele van t4gyel a csata.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Lenne egy kérdésem! Nem vagyok sajnos profi ezekben a modokban, viszont szeretnék felrakni a jelenlegi 8.3-as verzióra szép havas garázs modot!<#smile>#smile> Láttam van olyan amelyik változtatja is a napszakokat. Olyan kellene! Meg tudomásom szerint van nyári-téli-sivatagi is. Tudna valaki segíteni hogy honnan lehetne ezeket biztonságosan leszedni és egy gyors ismertetõt a telepítésrõl mert sajnos birka vagyok hozzá!<#zavart1>#zavart1>
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2013. január 19. 11:57:44
Jármû: PzKpfw V-IV
Szerzett tapasztalat: 1 256 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 871 (jav/lõszer:4500+repair/first aid de ez még egy darabig ingyen van)átlag 3 találatonként elszáll valami, szóval mellé lehet még csapni 6k kiadást, szinte mindíg
Vereség
Csata: Karelia 2013. január 19. 12:05:14
Jármû: PzKpfw V-IV
Szerzett tapasztalat: 268
Szerzett kredit: 18 165
persze hozzá tartozik, hogy rég játszottam, szóval a mostani tudásom szvsz max 1200-1300 effinek felel meg
összefoglalva: t5 prémek jobban hozzák a pénzt :-)
ha majd megyek vele egy felválalható kört, akkor felrakom mw-re :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csata: Dragon Ridge 2013. január 19. 11:55:11
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 793
Szerzett kredit: 54 434
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun
3163 dmg
no comment...