World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezt szeretem. A sivatagi repteres pályán, KV5-el, bekerített egy T25 AT, egy Tigris, egy SU-152, egy T44, egy JP, és a távolból becélzott egy Tiger II is, de ez mondjuk jó messzi volt. A többi közvetlen közel...és kipofozkodtam magam közülük. Jó tank ez na. Mással nem sikerült volna, mert rohadt sok lövés lepattant, vagy benyelte a lánctalpnál.

HE nerf elõtt még lehetett vele bohóckodni, mert gyorsan odaért mindenhova (de ugye fordulni nem tud), van egy pontatlan 110-es penü ágyúja, a torony szembõl effektív 50 és nincs MM kedvezménye, így mehet t8 ellen, ha jól rémlik :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az MS-1 sok mindent átüt az OP top lövegével.

Azt olvastam róla valahol, hogy szar, de a pénzt viszonylag jól hozza, farmolni tökéletes. De az az 5005 db tényleg nem sok, és ez az 5005 ember is nagyon ritkán veszi elõ.

az azért sokat elmond, hogy szembõl az MS-1 is átüti prém nélkül :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

okkal látod ritkán :-)

Nekem valahogy lassúbbnak tûnik mint volt,alig megyek vele.
Pénzt azt hozza ha sebzel ,de a játékélmény sztem közel sem olyan mint volt anno.

De cserébe a PzV/IV nagyon ritka, én 8 ezer csata alatt csak egyet láttam a harctéren. Sajnálom, hogy anno nem vettem meg.

Rengeteg pénzt összeszedtem vele mióta wg ajándékozott vele és ez bizony mióta prém ilyen. Egyébként jól lehet vele keresni, pont annyir random mint a többi gép a célzás/újratöltés idõ meg gáz de ez van

A res mappából átmásolod a teljes audio mappát a res_mods/0.8.3-ba, és a mod file-it ez utóbbiba másolod, felülírva a régieket.

"Hihetetlen lassú lett,a célzás egy örökkévalóság"
Így akartam.

Most néztem meg az asap videót, látom már biztos lesz t10 arty. Rozsdásodik a garázsomban egy Object 212, gondolkodom van-e értelme napi duplázni. Láncot ráraktam és annyi, kell 320k xp az 4-5 hónap legalább.
Esetleg valaki még elgondolkodott?

Üdv!
Na igen,a T34...Ma elõvettem újra,mert egy ideje elment a kedvem tõle de nagyon...Most se jött vissza,egyszerûen szarrá nerfelték mióta prém lett.
Mindenféle szûkítõ meg gyorsító van rajta,és mégis kb olyan érzés mintha a t95-el mennék.Hihetetlen lassú lett célzás egy örökkévakóság, eladáson gondolkodtam,de inkább csak mzárolom,mert brutál szar. Észrevette más is ezt? Mintha folyamatosan nerfelnék titokban.

na most néztem meg a kínai ágat, hát ez zseniális, ezek jobbak mint a pandák a wow-ban, értem én, hogy egy akkora piacot térden állva kell szeretni, de innen nézve nagyon vicces :-)

ha ez egyszer lesz féláron, akkor lehet beruházok egy ilyenre. :-)
pláne, ha kegyes hozzá az MM, simán jobbnak tûnik mint szegény pzV/IV

Dupla crew xp van, úgy gondoltam megyek a tigerrel, mert még csak 85%-os a legénység.
Egy egész jó csata lett belõle, fõleg a vége érdekes.
[/url][/img]
toocha
Ez a hangbeillesztés hogy mûködik?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

patchaou
Szoktak lenni ezek a cuccok féláron is, szóval megéri az ilyen akciót kivárni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

wot nick: PsychoTrooper

Köszönöm! <#eljen>

A ritka alkalom amikor a fura NoDmg találat jobbik oldalára kerül az ember:

Nem sebzett semmit,nem ütött ki semmit...furcsa.
Egyrészt igazad van, másrészt az új mm miatt most mindenki KV1-gyel és PZ4-gyel rohangálna tier5-ben, mert azok ütnének mindent. Amúgy a pz4 nem lett rossz tank, csak megváltozott. A régi nagyfej alig fordult, amolyan TD módban kellett vadászgatni vele. Most inkább hasonlít egy medre. Az egy amit sajnálok, hogy a régi fej pattogós volt, ez az új meg szart sem ér. Legalább valami minimális spaced armor lehetne rajta.

Btw, valaki nyomja pz3-mal? Tegnap mentem egy kört vele és istentelenül nyeli a lövéseket. Szerencsém volt, vagy spáced lett a cucc, nem tudja valaki?

VWfan
Köszi! Nekiállok gyûjteni...

Azt megértem, hogy a prémtankot nem akarták kiosztani, de erre voltam kíváncsi, hogy kaptak -e valami fájdalomdíjat azok, akiknek megvolt a cucc. Én még el vagyok a PzIV-el, valóban lehetne egy jobban kihasználható csúzlija, de ez van.
Ingyen prémtankot meg én is kaptam amikor regeltem, egy T1E6-ot.

Srácok, a 8.3-hoz a HRmod lövéshangmodot merre találom?

patchaou
Ventivel, töltésgyorsítóval és 100%-os legényekkel 3-at lõ percenként. A 100%-os BIA-perk még javíthat ezen.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azt hiszem 10%-al csökkenti a töltési idõt.

Csak árnyéka önmagának a PzIV. Akkor sem volt egy gyors hk, a páncélzata sem túl jó, de a hosszú 75-össel rendesen tudott ütni. Most meg...

VWfan
Sziasztok! KV-2-nél vagyok és megvettem rá a 152 mm-es löveget. A Sebzése igen csak jó, de gondolkodtam töltésgyorsítón, hisz 2-t lehet vele lõni percenként. Valamit növelne szerintetek a tûzgyorsaságon? Természetesn csodát nem várok.

Azt mondták, hogy nem akarják elárasztani a játékot prém PZIV-el, ezért nem kapták meg azok, akiknek már ki volt fejlesztve, csak némi free XP-t. Egyszer volt ilyen ingyen prém tank, a T34.

Elkeseredve nem vagyok miatta, mert nem volt alkalmam kipróbálni azt, amit beprémeltek, de valószínûleg agyfaszt kapnék, ha egy ilyen bekövetkezne velem a jövõben, bármelyik ágyúval/tankkal.

patchaou
Tudom, sovány vigasz, de nem csak a pzIV-tõl vettek el ágyút.

Meg a neve is más<#nevetes1>Egyébként elhiszem, hogy ez az ágyú, de ilyenkor mi van? Ha kigörcsölök egy ágyút az xp-vel és kitalálják, hogy ez innentõl már nem elérhetõ, csak prémmel? Pl. ez esetben akinek megvolt a PzIV-re és a frissítés után már nincs, akkor kap valami free xp-t, vagy valami fájdalomdíjat, vagy az csak egy bekalkulált idõpocsékolás(mármint a készítõk szerint), hogy arra fordítottam egy rakat idõmet?
Mert ugyan, ha én szarakodok valamivel, amit meg akarok szerezni, aztán másnap elveszik tõlem, miután megszereztem, az nem valami korrekt.
Prémtankot meg alapból se vennék, számomra abban semmi érdekes nincs.

De gonosz vagy😄
Mikor egy Top Siemkát megizzasztatsz egy amx 12tvel! 😄

Kurwa!
lol meg lett kérdezve...a fõnök úr azt mondta, hogy akkor jöjjenek most mégis a TD-k. Meg azt is mondta, hogy hozz egy üveg vodkát és szólj ha itt vannak a kurvák😄
Unatkozom, hátha feldobtál egy magas labdát... Mi a userneved a játékban? 😊

Kiléptem pihenni mert megint itt a hétvége és állandóan béna faszokhoz rak be ez a köcsög játék!<#falbav> Én nem értem hogy némelyiknek nincs önkritikája??? Ha látja saját magán hogy egy seggfej a játékhoz akkor miért játszik? Elszarja a többiek játékát. Grrrr<#boxer> Az elõbb például hátba lõtt a saját ferdinandunk! Hétköznap nincs sok idõm játszani, hétvégén meg kinlódjak ezzel a sok idiótával
ximix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hébe-hóba tier 9-el is ki lehet prém nélkül pluszban jönni, akár még úgy is, ha jól lesebeznek, bár ilyenkor rendesen kell teljesíteni, meg pár ezer kreditnél nem lesz több a haszon. Bár az a legjobb, ha nem sebeznek, pattan minden, na olyankor habzsi-dõzsi van kreditben, igaz ez nagyon ritkaság, ehhez már kell rendesen a mázlifaktor. Meg ilyenkor van az, hogy a következõ meccs -20k-s 😄

I.C.ram
Pedig ez az. 75-ös L70-es. Kicsit felbuffolták, és berakták t5-6 TD ágyúnak meg prémium PzIV-esnek.
Igen, a Kwk42 L/70-et és a Schmallturmot kivették tier5-bõl, viszont ugyanez a fegyver átütés buffot kapott. Tier5-ös TD viszont még megvan.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gondolom a Schmalturmra gondolsz, de az se az az ágyú, amirõl beszélek.
Itt 04:40-06:00 között olyanról beszél, ami már nincs bent sehol.Csak a felbontást állítsd át HD-re, úgy jobban látszik.

ximix
Nem benne van 3750gold és adnak hozzá egy tankot is 😊
Az gyakran elõfordul, hogy egy frissítéssel kivesznek ágyúkat is a játékból? Mert láttam egy nyári videót, ahol a PzIV-re rá lehetett tenni egy sokkal erõsebb 7.5-ös ágyút is, ami kb. 30-as értékkel nagyobb páncélátütéssel/sebzéssel bírt a mostaninál. Túl tápos volt?

I.C.ram
Tudom, csak mondom, hogy nem kéne leírni az autoloaderes low-tier ágyúkat 😊 Van köztük jó is.
I.C.ram
Távolra nagyon szar tényleg.. 😞 Elsõ lövés eltalálja, de a második tuti fölé megy 20 méterrel. Ezek a fegyverek inkább közelre jók.
Sippie
de én a kínairól beszélek 😄 az nem 2x2-õt lõ 😄
mondjuk közelharcban használható ez is, de prohorovka malinovka tier2-ben gyakori pályák nem épp arra valók
I.C.ram
Pom Pom annyira nem jó, szerintem. Az angol Bofors viszont a sima ágyúval is felveszi a versenyt átütésben, és sebzésben (1 lövedék).