World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Pénzt azt hozza ha sebzel ,de a játékélmény sztem közel sem olyan mint volt anno.
Így akartam.
Esetleg valaki még elgondolkodott?
Na igen,a T34...Ma elõvettem újra,mert egy ideje elment a kedvem tõle de nagyon...Most se jött vissza,egyszerûen szarrá nerfelték mióta prém lett.
Mindenféle szûkítõ meg gyorsító van rajta,és mégis kb olyan érzés mintha a t95-el mennék.Hihetetlen lassú lett célzás egy örökkévakóság, eladáson gondolkodtam,de inkább csak mzárolom,mert brutál szar. Észrevette más is ezt? Mintha folyamatosan nerfelnék titokban.
pláne, ha kegyes hozzá az MM, simán jobbnak tûnik mint szegény pzV/IV
Egy egész jó csata lett belõle, fõleg a vége érdekes.
[/url][/img]
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem sebzett semmit,nem ütött ki semmit...furcsa.
Btw, valaki nyomja pz3-mal? Tegnap mentem egy kört vele és istentelenül nyeli a lövéseket. Szerencsém volt, vagy spáced lett a cucc, nem tudja valaki?
Ingyen prémtankot meg én is kaptam amikor regeltem, egy T1E6-ot.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mert ugyan, ha én szarakodok valamivel, amit meg akarok szerezni, aztán másnap elveszik tõlem, miután megszereztem, az nem valami korrekt.
Prémtankot meg alapból se vennék, számomra abban semmi érdekes nincs.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Itt 04:40-06:00 között olyanról beszél, ami már nincs bent sehol.Csak a felbontást állítsd át HD-re, úgy jobban látszik.
mondjuk közelharcban használható ez is, de prohorovka malinovka tier2-ben gyakori pályák nem épp arra valók