World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toocha
Megéri egyáltalán?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

imádom ezt a tankot
toocha
ááááááááááááááááááááááááá

rosszabb!
na máá mit tud ez a kis fos!😊
alulról a második voltam.8 kill.
prémium nélkül.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ezért ez már a LOL kategória. 2 találatból nem tudtam megölni egy tetves Stugot és ezen úszott el a Walter medál, meg lehet a gyõzelem is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

toocha
Azt ne mond, hogy olyan mint az A20-as...na arra majd' ráment a májam!

NoparaWot
Hát bakker, ez az én napom 😄 Két "Ace-Tanker" 1 óra alatt.. hihetetlen 😄
8 kill-es menet😄

A Type mellett szerintem õ éri meg most leginkább. Type ki tudja mikor lesz megint. Bár szerintem tuti lesz, mert ha néha bedobják akkor veszik mint a cukrot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

prém kell hozzá és sör.... kurva sok sör!!!!!
kBagyula
Pz4-el sem futottam még soha ilyen kört, azt hiszem erre kivételesen büszke lehetek:

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Hát type ki tudja mikor lesz, ha lesz egyáltalán. Amúgy ha nem sürgõs, lehet érdemes várni picit, volt valami mendemonda prém medekrõl. Az fcm-et nem ismerem sajnos.

toocha
Az M7 utáni T21-rõl valakinek van tapasztalata? Most lesz meg.

heló
van aki már próbálta a FCM 50 t francia prém tankot, ha igen mi a vélemény róla??
Közel állnak a szívemhez s mediumok és gondoltam jó lenne egy prém. farmolásra.
Vagy inkább ajándékoztassam meg magam egy t.59-el?
NoparaWot
Elfelejtettem bekapcsolni, köszi😊
Amúgy szerintetek melyiket éri meg elõször megvenni (játékélmény szempontjából): T32 vagy Pershing ?? (mindkettõ típust kedvelem)

Miért nincs a legénységnél bekapcsolva a gyorsított képzés?

Grat,biztos le is izzadtál a végére. 😊

NoparaWot
Jó kör volt😄D

Megpróbálta, õ lõtte le full HP-ról, csak õ el tudott menekülni. Egy ilyen emberben mi játszódhat le ilyenkor?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ha kilövi a pz4-et megvan neki a TOPGUN! <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha valaki csapattárs nekem jön, akkor mindketten fizetünk büntetést?

Közben megtaláltam.
Ts3-beállítások-beépülõ modulok-Teamspeak 3 Overlay plugin,
ha kiveszed mellõle a pipát akkor nem fog mûködni.
Nekem meg pont ez kell.

A mai nap sztárja:

Hihetetlen mennyit szopok Pattonnal. Még csak a Pers legjobbja van vagyis 180 pennel folyton pattogok.... Pedig a 180 nem is kevés. Mégis E75 tornyára full merõlegesen lõhettem hármat oldalról kb 60-ról!! És mint a 3 pattant. Pedig az átütésindikátor zöld vagyis elvileg átkéne mennie. Ezt se értem h h van.. Ráadálus qrva papír egy hetes scout már vígan átlövöldöz szembõl...Ha pedig mindent jól csinálok és sebzek is ahogy kell, akkor elvéreznek a nagyok. Aztán a végén ott maradok egy T110E4 és egy IS4 ellen egyedül. Kb 5 szopásra jut egy jó csata. E50-el 600 csata 54% winrate, ezzel meg... Ennyivel jobb az E50, vagy ennyivel bénább vagyok egy olyan tankkal ami nem op? Nem értem h ami E50-el megy az miért nem sikerül Pattonnal. E50-el csatákat tudok eldönteni, ezzel meg csak sz..m a f..szt. Megõrülök.
A tököm görcsöljön nagy tier-ben.
Victory! Map: Mines 2013. January 19. 16:03:30
Vehicle:: PzKpfw IV
Exp: 1 360 + Credits: 49 878
Achievements: : Top Gun, Sniper
Prémium nélkül.

Sziasztok most kaptam választ a wot-tól miszerint type 59 med prém tank többé nem lesz már kapható.És a közeljõvõben sem biztos hogy lesz még 1szer .
Úgy emlékszem megnyertük, de be kellett áldozni magam, hogy kilõjek 1 600hp-s Tigris2-t mert 4 embernek nem ment. (a csodaplatoon elhalt úgy, hogy 4en harcoltak a T2vel, és nem tudták õt kilõni)

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Nem program. Letöltöttem Ts-t azóta ott van a szobában tartózkodók neve.
Fogalmam sincs, hogy lehet beállítani, hogy ott legyen.
Én meg arra vadászok, hogy el tudjam tüntetni! <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Bazz 😊
Játék elején kitaláltak a kezdõkörbõl?

más
Belinkelnéd annak a progi nevét,amit a bal felsõ sarokban látok.
A ts kijelzésre gondolok.

Nem arról van szó, csak az a 4 6os tank elrontotta Szpecnyaz csendéletét. <#nevetes1>

Ezek szerint, most nem hozhatom elõ az ARL 44-et, mert akkor noob vagyok? De ha nincs eventes T6-osom, akkor mivel menjek? Egyedül a SU-76 van meg, azzal folyamatosan nyerek... 😛

pedal to the metal...

Emelek 1 másik klános platoonnal!

Szerintem ALL IN!

Azért a Siemka platoon se kutya odaát. 😊

Jaaa látom!
Van 4 hülye, akik T6os tankkal játszanak, de nem specóval! <#nevetes1>

Inkább a tankokat nézd 😄.

Nem látok semmi hibát.
Nem ismerõs 1ik név sem.
+ Teljesen átlagos értékekkel rendelkezõ játékosok, vannak a csatában. <#nevetes1>
Esetleg ha a 14000 meccses 880effes srácra gondolsz, arra csak annyit mondok, hogy az ilyeneket le sem kényképezem már, mert nemrég megnéztem screenshot mappát, és már 1 giga körül volt a mérete az ilyenek miatt. <#nevetes1>

El is felejtettem!
A tegnapi nap csúcspontja.
10es csata, én T44el. Volt bent 1 JagE100-Isu-Ms1 platoon.
Mondom, ez a meccs el van baszva, szórakozok az MS1-el.
Kb 1 percig tologattam magam elõtt, úgy hogy õ velem szemben volt, de nem akart arra menni, mint én. (nagy fun volt, nem sebzõdött, viszont mentünk 30al). Majd rám írt a két haverja, hogy hagyjam abba.
Nem hagytam, odajött mind a 2, és beszorítottak. Ekkor láttam, hogy elrontották a játékom, és kilõttem az Ms1et.
Ezután bepipiultak, és az E100 belém lõtt 1000ret, majd az Isu hõsiesen kivégzett.

Vigasztal a tudat, hogy az E100nak jó kis minuszos köre lett.

QuentinT
+ még annyi, hogy ezek a járgányok féláron meg is vásárolhatóak... illetve az "acélfal" (steelwall) medál +7000 kreditet ér, az álcafestés pedig 25% kedvezménnyel kapható.

Axon
köszi!

Bugi Misi
KV-1S, Stug, SU-75, Pz4 +70% credit meg 2x crew XP

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Axon
Mi a hétvégi event?

Az elõbb egy AMX f*szomtudjami arty felszólított, hogy mennyek spotolni. Jagdpanther-rel. Miután kedvesen elküldtem az anyjába belém vert egyet. Nem szeretem a teamkillt, el is ítélem, de most hátramentem, kilõttem a picsába õt is meg a platoontársát is.

GaBenc
Srácok, nálam van a hiba? Mit csináljak? A tünet. Engem használ fedezéknek az ellen és én nem látom. Mellettem áll. Most akkor mi van?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Kilõtték, azért kiabált. Az a poén az egészben, hogy amúgy fõlényes gyõzelem volt Himmelsdorfon ami nem épp arty pálya. Õ Bison-alvolt, tier IV-es csatában. Biztos azt hitte õ itt a fõszerellõ, de nem, én megvoltam a tûztámogatása nélkül is, gyors kis made in china tankomban

Hát msotanába sajnos az artysok már csak killre mennek meg nyavajognak ahelyett hogy támogatnának..
Én viszont adtam volna neki <#eplus2>.

GaBenc
Na azt hiszem "gyökeret" eresztek. Arty és TD. Tele van a hócipõm a "tele van páncéllal" csodákkal. Meg hát ez a 10 méterre áll tõlem és nem látom...hát ez kicsit gázos. Tudom én vagyok a béna, de vigasztal, hogy nyertetek egy artyt. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Tegnap egy magyar arty-sta ezzel kezdte : adjon nektek tûztûmogatást anyátok.

Ja platoonba voltunk és oda adtam neki a kill-t
Keresd a hibát! <#nevetes1>

Bírom ilyenkor az artykat.
Nice deff! pfff
Kedvenceim közé tartozik, amikor már a csata elején 3an írják, pls kill T50!
De ami mindent vitt: T9es csata, és vérvörös effes 4es arty írta:
If you want good arty support kill light tanks first.

Ilyenkor be szoktam írni, hogy nem õ a csata legfontosabb embere, és ha nem hiszi el, én magam lövöm ki, és majd láthatja, hogy megnyerjük nélküle is.

Platoonba voltatok,mert akkor sorry. 😊