World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imádom ezt a tankot
Ezért ez már a LOL kategória. 2 találatból nem tudtam megölni egy tetves Stugot és ezen úszott el a Walter medál, meg lehet a gyõzelem is.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
van aki már próbálta a FCM 50 t francia prém tankot, ha igen mi a vélemény róla??
Közel állnak a szívemhez s mediumok és gondoltam jó lenne egy prém. farmolásra.
Vagy inkább ajándékoztassam meg magam egy t.59-el?
Amúgy szerintetek melyiket éri meg elõször megvenni (játékélmény szempontjából): T32 vagy Pershing ?? (mindkettõ típust kedvelem)
Grat,biztos le is izzadtál a végére. 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ts3-beállítások-beépülõ modulok-Teamspeak 3 Overlay plugin,
ha kiveszed mellõle a pipát akkor nem fog mûködni.
Nekem meg pont ez kell.

Victory! Map: Mines 2013. January 19. 16:03:30
Vehicle:: PzKpfw IV
Exp: 1 360 + Credits: 49 878
Achievements: : Top Gun, Sniper
Prémium nélkül.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Nem program. Letöltöttem Ts-t azóta ott van a szobában tartózkodók neve.
Fogalmam sincs, hogy lehet beállítani, hogy ott legyen.
Én meg arra vadászok, hogy el tudjam tüntetni! <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Játék elején kitaláltak a kezdõkörbõl?
más
Belinkelnéd annak a progi nevét,amit a bal felsõ sarokban látok.
A ts kijelzésre gondolok.
pedal to the metal...
Szerintem ALL IN!
Van 4 hülye, akik T6os tankkal játszanak, de nem specóval! <#nevetes1>#nevetes1>
Nem ismerõs 1ik név sem.
+ Teljesen átlagos értékekkel rendelkezõ játékosok, vannak a csatában. <#nevetes1>#nevetes1>
Esetleg ha a 14000 meccses 880effes srácra gondolsz, arra csak annyit mondok, hogy az ilyeneket le sem kényképezem már, mert nemrég megnéztem screenshot mappát, és már 1 giga körül volt a mérete az ilyenek miatt. <#nevetes1>#nevetes1>
A tegnapi nap csúcspontja.
10es csata, én T44el. Volt bent 1 JagE100-Isu-Ms1 platoon.
Mondom, ez a meccs el van baszva, szórakozok az MS1-el.
Kb 1 percig tologattam magam elõtt, úgy hogy õ velem szemben volt, de nem akart arra menni, mint én. (nagy fun volt, nem sebzõdött, viszont mentünk 30al). Majd rám írt a két haverja, hogy hagyjam abba.
Nem hagytam, odajött mind a 2, és beszorítottak. Ekkor láttam, hogy elrontották a játékom, és kilõttem az Ms1et.
Ezután bepipiultak, és az E100 belém lõtt 1000ret, majd az Isu hõsiesen kivégzett.
Vigasztal a tudat, hogy az E100nak jó kis minuszos köre lett.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Nice deff! pfff
Kedvenceim közé tartozik, amikor már a csata elején 3an írják, pls kill T50!
De ami mindent vitt: T9es csata, és vérvörös effes 4es arty írta:
If you want good arty support kill light tanks first.
Ilyenkor be szoktam írni, hogy nem õ a csata legfontosabb embere, és ha nem hiszi el, én magam lövöm ki, és majd láthatja, hogy megnyerjük nélküle is.