World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedal to the metal...
Egyelõre a térkép és tankgyártással vannak elfoglalva, mert ennyi is elég a közönség megfejéséhez 😊
Randomban,Veled egy oldalon.
Ez a gép nem maradt, inkább a T35/85 tartottam meg.
A T-44-en viszont nincs semmiféle ilyen batyu, csak a szokásos venti, rammel, vert stab combóval használtam.
wot nick: PsychoTrooper
Most nagy a kísértés hogy nyitogassam a hszeit, de egyelõre sikerrel ellenállok. 😊
Segítséget kérnék!
Már a 8.2-re váltáskor volt 1 olyan problémám hogy frissítésnél kritikus hibával leállt a telepítés! Nos ezt kiküszöböltem azzal hogy a full client torrent file-t szedtem le és minden remek volt!
Na most itt ez a remek 8.3 és a probléma ugyan az viszont a megoldás már nem mûködik! Olvastam a msvc++2008 sp1-es megoldást, de az sem vált be valaki tudna segíteni????
Lehet, hogy rosszul emléxem, de azt hittem a T44-et dicsérték a T43-mal szemben.
Akkor most kehet, hogy nem azt veszem meg legközelebb.
wot nick: PsychoTrooper
(megtaláltam a jelszót)
Csak azért írom, mert most grindelek a 43-mal...
Szóval másnak mi a véleménye?
Mondjuk alapmotorral vagyok még, de szerintem az mindent elmond, hogy ha elérem vele az 1000res sebzést, akkor nagyon örülök.
800 körül van vele az effem.
+ számolj azzal, hogy a javítócsomagot akármi történik, csak az ammo javítására szabad használni.
Volt, hogy láncoltak, felraktam, és utána rögtön ammo.
De olyan is sikerült, hogy megjavítottam az ammot, és rögtön ellõték ismét.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A legjobb, hogy azóta többen szidták itt a lengyeleket habzó szájjal a sleppbõl.
Lásd legutóbb: 199781
Vehicle: KV-1S
Exp: 1,087 + Credits: 63,097 (Fine: 180)
Achievements: : Top Gun
Hm...
Saor Alba
A hero of the Soviet Union, Alexander Fadin was a T-34 commander. Supported by one infantry platoon, Fadin managed to capture and hold the Dashukovka village for 5 hours with one tank, and destroyed 3 tanks, 1 halftrack, 2 mortars and 12 machinegun nests. His crew also shot down an enemy plane with his tank's coaxial machinegun
és én most vettem észre?????
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ajánlom figyelmetekbe a mai fogásom, igaz még elég kezdõ játékos, alig 514 meccset futott. Ez idõ alatt viszont képes volt 81 ellenséget megsemmisíteni, mindezt összesített 14% -os találati aránnyal. A neve:
terzimurat
Én kérek elnézést...
Volt utolsó lõszer, utolsó ellenség szitu is amit megnyertünk, adrenalin bomba a javából.
Régen mintha lett volna rá valami plecsni, de szerintem már kivették vagy nemtom.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
...a kibicnek semmi sem drága<#nevetes1>#nevetes1>
nálam 9 kill volt a max, nem volt lõszergondom
😊
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Én szereztem vele 1et 😊 2szer volt olyan hogy utolsó enemyt utolsó skulóval talpaltam -.-"
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)