World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a kínai ágból tier 8-ig van emlékezetesebb darab? Egyelõre nincs sok kedvem hozzájuk.
Nem jártam még így.
És valószínû az emberek nagy része azért nem írt, mert még õk sem jártak így.
Aki meg járt már így, és nem ír az valószínû azért nem ír mert nem akar. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
befagyott a dolog.
túl sok aranylõszert pakoltam a Chi-ha -ba. 😊
Viszont a T44et legszívesebben felgyújtanám eddig.
Kevesebb az átlagsebzésem vele mint a t43-al.
Meg az effem is 880.
Remélem a T54 tényleg megéri.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Átfogalmazom a kérdést.Volt már ilyen régebben is hogy ezt írta ki?
(engem is sokszor dobott már ki de eddig mindig vissza tudtam lépni)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Segítséget kérnék!
Már a 8.2-re váltáskor volt 1 olyan problémám hogy frissítésnél kritikus hibával leállt a telepítés! Nos ezt kiküszöböltem azzal hogy a full client torrent file-t szedtem le és minden remek volt!
Na most itt ez a remek 8.3 és a probléma ugyan az viszont a megoldás már nem mûködik! Olvastam a msvc++2008 sp1-es megoldást, de az sem vált be valaki tudna segíteni????
Dettó... <#ravasz1>#ravasz1>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ledobott a csata elején és most azt írja ki hogy sorban állok mert a szerver foglalt. Járt már így valaki?
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Lekopogom, informatikában könnyû azt mondani hogy idén legyen lóvé különben veszem a kalapom... az elsõ 10-12 évem alatt, 6-7 munkahelyem volt. Elsõ évben csöndben vagyok, teszem a dolgom, hiszen amúgy is úgy alkudtam hogy többet kapjak mint az elõzõ helyen, hagyom hogy felismerjék mekkora pró vagyok (ez többnyire be is jön, 99%ban jön a jó teljesítményértékelés). Második év végén, ha jó értékelést kapok de nincs mögötte semmi kézzel fogható bónusz, akkor mennek a CVk... mert azzal nem mehetek a tescóba hogy "nézzzék meg, top értékelést kaptam, na adjon 1 kiló téliszalámit érte".
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Odacsapódtam 1-2 heavyhez, akik elvonták róllam a ifgyelmet, én meg oldalba/hátbavertem õket.
Azután futás.
Általában azt mondják a másik löveg inkább a rávaló, de nekem a 122jobban tetszett.
GG WG....
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Még 1 tipp T43hoz.
Én a 122-essel használtam aranylõszerrel.
Sebessége megvan hozzá, hogy odamenj, lõj 1et és elhúzódj tölteni.
Hatalmas fun volt, amikor a tigris 2-k nem tudták mi lõ beléjük 400akat, mert csak engem láttak.