World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fulcrum11
Na akkor addig War Thunder, ki jön? 😊
Egyébként a kínai ágból tier 8-ig van emlékezetesebb darab? Egyelõre nincs sok kedvem hozzájuk.

Igen válaszolok.
Nem jártam még így.
És valószínû az emberek nagy része azért nem írt, mert még õk sem jártak így.
Aki meg járt már így, és nem ír az valószínû azért nem ír mert nem akar. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

nah.

befagyott a dolog.

túl sok aranylõszert pakoltam a Chi-ha -ba. 😊
Írják a hivataloson, amikor a rendszergazdág észlelték a leállást, bementek a szerverszobába és azt látták hogy éppen ott tologatja SerB overlordot, és a nagy igyekezetben véletlenül lenyomták a klímát. Ettõl álltak le a szerverek, de sajnos fizikai károsodást is okozott a túlmelegedés, szóval ma már nem lesz játék....

tudjátok 3000 tp kellene a kv1s-hez és kb. 2500 a pz4-hez és mindkettõt féláron megvehetném. most szívok.
Nekem a T43-al 60% a winrátám, de azért szerintem nem rajtam múlott, mert a kilõtt tankok száma elég kevés, meg a 880 dam/kör se túl izmos. Habár lehet, hogy a spotolás besegített, mert az effem 1300 körül van.

Viszont a T44et legszívesebben felgyújtanám eddig.
Kevesebb az átlagsebzésem vele mint a t43-al.
Meg az effem is 880.
Remélem a T54 tényleg megéri.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

De csak minket szeretnek ennyire, mert a többi weboldal mûködik, csak az EU nem jön be. <#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

volt már ilyen igen.

valami kurva nagy buli lehet a hq-ban...

NoparaWot
Gottfried, úgy látszik nem olvastál vissza - a szerver jelenleg OFFLINE, nem elérhetõ

Még Lammaert várom 1x...De rá nem lövök..Csak Goldal😊

Hát még a T71,az valami álom.
T21 igazi ajándék M7 után. Nagyon fürge és harcolni is jó nem csak spottolni. Simán megeszed vele a t8-as nehezeket ha ügyes vagy.
I.C.ram
weboldal is behalt.
Gottfried
ok,már visszaolvastam 😊

Átfogalmazom a kérdést.Volt már ilyen régebben is hogy ezt írta ki?
(engem is sokszor dobott már ki de eddig mindig vissza tudtam lépni)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

valaki a kérdésemre esetleg érdemben válaszolna ha már így megszaporodtunk?
Lát engem valaki?
Segítséget kérnék!
Már a 8.2-re váltáskor volt 1 olyan problémám hogy frissítésnél kritikus hibával leállt a telepítés! Nos ezt kiküszöböltem azzal hogy a full client torrent file-t szedtem le és minden remek volt!
Na most itt ez a remek 8.3 és a probléma ugyan az viszont a megoldás már nem mûködik! Olvastam a msvc++2008 sp1-es megoldást, de az sem vált be valaki tudna segíteni????
<#eljen>

Dettó... <#ravasz1>

épp mentünk volna cw-re..
Gottfried
hmmmm....õ valami híresség?

Épp most kapjuk meg a 8.4-et😊
Az a vicces, hogy sem a T-43-ra, sem a T-44-re nem emlékszem, hogy milyen volt. Átjutottam rajtuk, olyan semmilyenek voltak végig. De valahogy egyik hetes-nyolcas medet sem éreztem nagy durranásnak, az egy T20-on kívül... <#fejvakaras>

Jaja. Dettó. Engem is kidobott.
Végre elõször történt meg, hogy vesztes csatában hal el a szerver. Éljen! :-) Mindig gyõztesben voltam eddig, amikor lehalt.

Olvassámá baz+ 😊

Kipurcant a szerver?😮OO

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

0-24? fenét, én csak 20-02 😊

Gottfried
Mi az isten van ezzel a buzi játékkal?

Ledobott a csata elején és most azt írja ki hogy sorban állok mert a szerver foglalt. Járt már így valaki?

Hi.Pedig most elõször láttam Frizt_The-Tankdestroyert az ellennél kv1-sben.

Bocsi, igazad van, nem mindenhol és minden munkakörben fenékig tejfel az élet.

Lekopogom, informatikában könnyû azt mondani hogy idén legyen lóvé különben veszem a kalapom... az elsõ 10-12 évem alatt, 6-7 munkahelyem volt. Elsõ évben csöndben vagyok, teszem a dolgom, hiszen amúgy is úgy alkudtam hogy többet kapjak mint az elõzõ helyen, hagyom hogy felismerjék mekkora pró vagyok (ez többnyire be is jön, 99%ban jön a jó teljesítményértékelés). Második év végén, ha jó értékelést kapok de nincs mögötte semmi kézzel fogható bónusz, akkor mennek a CVk... mert azzal nem mehetek a tescóba hogy "nézzzék meg, top értékelést kaptam, na adjon 1 kiló téliszalámit érte".

NoparaWot
hogy meggyarapodott hirtelen a fórumozók száma xD

Istenkirály, mikor Századozás közben elmegy a szeró😄A CW szobában most megy az öröm😄

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Fulcrum11
Azért azt jó nézni, hogy mindenki a wot mellett itt lóg 0-24 😄

Ja természetesen nem szembõl lõttem a tigrist2-t.
Odacsapódtam 1-2 heavyhez, akik elvonták róllam a ifgyelmet, én meg oldalba/hátbavertem õket.
Azután futás.
Általában azt mondják a másik löveg inkább a rávaló, de nekem a 122jobban tetszett.

Az milyen bug h csata közben visszadob a garázsba?😊 És pont egy qrva jó nyerõ csatából.....
Tervezett karbantartás 😄
Mi irtottuk ki. Épp az utolsó "mp" ment Sand Riveren encounteren, amikor lehalt.
Fulcrum11
WTF csata közepén kivágott, mi történt?
Elért Minszkbe a hó és lefagyott az atomreaktor?

Végre,lenne egy kis idõm és "server is busy"

GG WG....
I.C.ram
Nem is enged vissza.
De jó, hogy akkor szarik be a szerver, mikor e-75-el megyek, gondolom nem kompenzálják a javítási költséget. 😄

Úgy néz ki...:\
I.C.ram
Csak nekem lagolt ki? Baromi jó csatában voltam 😞
Engem a T-43-ban egy dolog riaszt. Az a 93 ezer TP ami a T-44-hez kell. Azért ez kicsit durva. Na ha most valamiért nem jön be a tank akkor az irtóztató kínszenvedés lesz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

NoparaWot
na lepukkant a szerver?

ÜDV! Win 7 alatt folyamatosan ledobálja a játékot a gép. Az alul lévõ ikonra kattintva persze azonnal visszaadja, de ez roppant zavaró. valaki járt már hasonlóan vagy tud megoldást?
toocha
<#worship>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Nem nagyon gyulladtam ki. Nem is emlékszem ilyenre.
Még 1 tipp T43hoz.
Én a 122-essel használtam aranylõszerrel.
Sebessége megvan hozzá, hogy odamenj, lõj 1et és elhúzódj tölteni.
Hatalmas fun volt, amikor a tigris 2-k nem tudták mi lõ beléjük 400akat, mert csak engem láttak.

Ez is igaz csak a 10 év alatt volt egy tulaj váltás. Gondoltam megvárom mi lesz. Aztán megnõsültem. Õ is ugyanott melózik. A környéken nem nagyon van más lehetõség.
Menj el Ytar-hoz melózni. Fasza fõnök lehet a korábban leírtak alapján.