World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap 1 óra után elõkerült a zombi hadsereg, je olyanokat láttam eldobtam az agyam megfordítottam a verdát és seggel elõre rohamoztam nehogy kilógjak már a sorból 😊
Elég ha írok nekik?
Akkor neked, biztos bejön majd a kínai 10es med.
Én elvagyok a td-kel,de ez a td(nekem) valami förtelem.Az ágyút ha megmozdítottam már szétesett a célkör,nagyon lassú is a célzása+akkor kaptak valami nerfet is a francia td-k.Mondtam is,h bb.
Elõtte az S-35ca pedig iszonyat jó.Nála nagyobb vízszintes ágyú kitéríthetõsége sztem csak a Ferdinándnak van.
Mindenesetre inkább vmi tömör fedezéket tartok kettõnk között olyankor 😊
Van az a kis fekete ablak a háttérben, ott nem látsz olyasmifeliratot hogy hálózati hiba/esetleg a szervertõl nem érkeznek meg idõben az adatok?
Nekem régebben elõfordult, hogy az alap timeout (azaz hogy mennyi ideig várjon a szerver válaszára) túl kicsi volt, ezért nem érkeztek meg az adatok. Azóta felvettem 20000 ms-ra, így jó.
A wot-xvm-proxy.exe.configban ezt a sort matasd meg
<setting name="Timeout" serializeAs="String">
<value>20000</value>
Tegnap is nyomta vki, hogy õ stuggal annyira jó, megvan minimum a 2 kill csatánként, de sokszor még több. Igazából ilyenkor kiváncsi szoktam lenni hogy tényleg igaz-e, vagy csak egyszerûen a memóriája játszik vele 😊
Velem is sokszor elõfordul, hogy van egy benyomásom egy tankról (ez milyen szar, ez milyen jó), aztán amikor megnézem a statisztikáimat, érdekes eredmények jönnek ki (a "szarral" jobban teljesítettem mint a "jóval")
Tudna valaki segíteni? A legújabb XVM-et (3.3.1) használom, de sehogy sem tudom rábírni, hogy kiírja a játékosok statjait. Pontosabban elsõ használatnál még esetleg kiírja, de aztán már nem. Ez mindenkinél így van? Mert akkor nem idegeskedem. Az elõzõ verzió, amit használtam, az még a 3.2-es volt asszem, és az ment. Thx!
Nekem olyan egyenrangúnak tûntek a battal. Annyi, hogy én pörgök körbe egyhelyben és a bat köröz körülöttem kiéhezett héjjaként.
Viszont nincs batom, szóval csak egyik oldalról ismerem azt a bizonyos péniszt.
kaptal mar valaszt ??
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Amúgy francia tankban mostanság csak ARL V39-ben látnál, a többi 3 (1390, 50-100 meg a bat) alszik a garázsban.
A T-54-hez képest én visszalépésnek érzem a tankot - természetesen nem azt jelenti hogy a T-54el szoktam T62-ket mészárolni, nyilván a jobb ágyú az elõny, de a páncélzat hiánya nagyon kiérzõdik.
A t-54 mai napig megvan, és a legénységet se vittem át a T-62-re, nem bántam meg ezt a döntést. A T-54 frontja nagyon fontos tényezõ a túlélésében, pl T-54el van esélyem egy teli táras batchat ellen, mert ha a frontomat mutatom neki simán pattanhat 1-2 lövés. T-62-ben ilyen nincs, a bat kibelez hacsak a 0%os sebzés nem segít.
Pontosan ahogy stoppos írta, egy mozgékony ágyú az egész. Akkor pedig már a batchat jobb mint a t-62...
De majd a kinai T10, na az olyan volt a tesztszerveren mint a T-54 Tier10re buffolva. Azt sztem beszerzem, a T-62 helyére.
Tegnap tanulok egész nap az államvizsgára, megszakítás nélkül. mondom majd este játszok 1-2 órát. Akkor már úgysem megy a tanulás.
Belépek, megyek 2 kört. Szerver Off.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Clif nevû pálya volt 21.30 körül.
Sajna StugIII-al voltam,nem lett volna egyenlõ az esély,bár tegnap volt 1-2 2.3k dmg sebzésû csatám.
Mivel francia tankokból õ volt a mentorom,lehet,h élõpajzsként védeném a saját csapatunk ellen.Biztos lesne a csapatom,h mi a szösz?!<#alien2>#alien2>
54%win,1565eff.
az a baj ezzel,hogy ezekre vagy mérges csata kezdetén,mert õk nem mozdulnak,hisz BOT-ok.
vagy ha élõ emberek,akik ennyire érzik,akkor ajánlom a wg figyelmébe.
stat szerinti MM-et,tisztelt wg,hogy ne azért kapjak agyérgörcsöt,mert ilyenek vannak a csapatban,hanem azért,mert egy velem egyszintû megszopatott a saját hülyeségem miatt...
- SerB and Storm prefer to walk and to go by train, SerB has an old Moskvich in the garage and doesn't feel the need to buy a better car
ezt a képet akartam felrakni a "ez mi a f@szom ez?" aláíráshoz:
[/url][/img]
[/url][/img]
http://worldoftanks.eu/community/accounts/502701946-marian6666/
8667 csata 1352 kill 16% taáélati pontosság.

A T-54 már masszívabb, meg a top ágyújával nagyon jó.
4:59:15
Vehicle: ST-I
Exp: 4,020 (x2) + Credits: 80,246
Achievements: : Steel Wall, Top Gun, Sniper, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Nem is gaz, remekul festene ahogy vegig szidom a lemmingcsordat, nekik koszonhetoen az egyik (uresen hagyott) oldalt gyak. egyedul kellett lepucolnom... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba