World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pales27
Nekem is ennyi jut róla eszembe...

pointer4
Ugyan arról a kínai T10 medrõl beszélünk, ami baromi sokáig tölt (med létére, tiszta t44 122mm-el feeling), és 75méternél közelebb nem tud maga elé lõni a földbe ?
ximix
Ismerõs a szitu, JP a világítótorony, akit szembõl 1 lövésbõl felgyújtanak motorsérüléssel, ect .. 62% gyõzelmi arány 😊

Tegnap 1 óra után elõkerült a zombi hadsereg, je olyanokat láttam eldobtam az agyam megfordítottam a verdát és seggel elõre rohamoztam nehogy kilógjak már a sorból 😊
Van rá mód, hogy töröljem a accountomat a wot-on?
Elég ha írok nekik?
Pales27
Nekem pont az ágyú nem tetszett, a T-54ben a lassú aim miatt.
Akkor neked, biztos bejön majd a kínai 10es med.

A legnagyobb penûvel.

Az hát, gyûlölöm is mint a szart 😊

Pales27
Am melyik löveggel használod a T-54et?

Igazából már régen rossz, ha egy bat egyhelyben álldogálva ki tudja lõni a tárat rád. Az vagy a meccs vége és nem a jó oldalon, vagy nagyon rossz helyen van az ember. Az elsõ esetben általában már nem élek, a második az elõfordulhat velem simán. <#vigyor2>

A tier 6os td-re gondolsz?Arl V39.
Én elvagyok a td-kel,de ez a td(nekem) valami förtelem.Az ágyút ha megmozdítottam már szétesett a célkör,nagyon lassú is a célzása+akkor kaptak valami nerfet is a francia td-k.Mondtam is,h bb.
Elõtte az S-35ca pedig iszonyat jó.Nála nagyobb vízszintes ágyú kitéríthetõsége sztem csak a Ferdinándnak van.

Rammolással nem okozok annyi sérülést hogy jelentõsen befolyásolja a végkimenetetelt. Mondjuk facehugban talán az erõs kupakom segíthet valamit.

Mindenesetre inkább vmi tömör fedezéket tartok kettõnk között olyankor 😊

Nyilván ez igy rossz.

Van az a kis fekete ablak a háttérben, ott nem látsz olyasmifeliratot hogy hálózati hiba/esetleg a szervertõl nem érkeznek meg idõben az adatok?

Nekem régebben elõfordult, hogy az alap timeout (azaz hogy mennyi ideig várjon a szerver válaszára) túl kicsi volt, ezért nem érkeztek meg az adatok. Azóta felvettem 20000 ms-ra, így jó.

A wot-xvm-proxy.exe.configban ezt a sort matasd meg

<setting name="Timeout" serializeAs="String">
<value>20000</value>

Nade ha megáll, akkor ramming. 😊 No mind1, valószínû nagyon helyzetfüggõ és simán lehet, hogy én hülyékkel találkoztam. Az viszont tény, hogy T-54-ben nem ijed meg tõlük az ember nagyon.

Nem szoktam 😊

Tegnap is nyomta vki, hogy õ stuggal annyira jó, megvan minimum a 2 kill csatánként, de sokszor még több. Igazából ilyenkor kiváncsi szoktam lenni hogy tényleg igaz-e, vagy csak egyszerûen a memóriája játszik vele 😊

Velem is sokszor elõfordul, hogy van egy benyomásom egy tankról (ez milyen szar, ez milyen jó), aztán amikor megnézem a statisztikáimat, érdekes eredmények jönnek ki (a "szarral" jobban teljesítettem mint a "jóval")

Nyilván egy hülye bat aki azt sem tudja hol van a pályán legyõzhetõ. De egy értelmes bat nem köröz, csak megáll és szembõl agyonlõ. Mert a T62-nek nincs frontja.

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? A legújabb XVM-et (3.3.1) használom, de sehogy sem tudom rábírni, hogy kiírja a játékosok statjait. Pontosabban elsõ használatnál még esetleg kiírja, de aztán már nem. Ez mindenkinél így van? Mert akkor nem idegeskedem. Az elõzõ verzió, amit használtam, az még a 3.2-es volt asszem, és az ment. Thx!
Öööööö. A bat kibelez T-62-ben? Csak hülye batokkal találkoztam volna eddig?

Nekem olyan egyenrangúnak tûntek a battal. Annyi, hogy én pörgök körbe egyhelyben és a bat köröz körülöttem kiéhezett héjjaként.

Viszont nincs batom, szóval csak egyik oldalról ismerem azt a bizonyos péniszt.

latom mostanaban tobszor felteszed ezt a kerdest <#mf1>

kaptal mar valaszt ??

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Hehe.. szoktunk összefutni ismerõsökkel, õk szoktak nyugtatni amikor éppen írom az artistának a túloldalon hogy vezessen lovat az anyjára 😊

Amúgy francia tankban mostanság csak ARL V39-ben látnál, a többi 3 (1390, 50-100 meg a bat) alszik a garázsban.

Gringo, mondjár már egy játékbeli nevet... 😊 Vagy szándékosan kerülöd ezt a kérdést? 😊

Nekem van T62-m, és én azok között vagyok, akik ha nem is szídták, de nincsenek oda érte.

A T-54-hez képest én visszalépésnek érzem a tankot - természetesen nem azt jelenti hogy a T-54el szoktam T62-ket mészárolni, nyilván a jobb ágyú az elõny, de a páncélzat hiánya nagyon kiérzõdik.

A t-54 mai napig megvan, és a legénységet se vittem át a T-62-re, nem bántam meg ezt a döntést. A T-54 frontja nagyon fontos tényezõ a túlélésében, pl T-54el van esélyem egy teli táras batchat ellen, mert ha a frontomat mutatom neki simán pattanhat 1-2 lövés. T-62-ben ilyen nincs, a bat kibelez hacsak a 0%os sebzés nem segít.

Pontosan ahogy stoppos írta, egy mozgékony ágyú az egész. Akkor pedig már a batchat jobb mint a t-62...

De majd a kinai T10, na az olyan volt a tesztszerveren mint a T-54 Tier10re buffolva. Azt sztem beszerzem, a T-62 helyére.

Hasonló volt, csak gyerekkel és nem államvizsgával. 😊

Ám kapja be az össze Wargaminges!
Tegnap tanulok egész nap az államvizsgára, megszakítás nélkül. mondom majd este játszok 1-2 órát. Akkor már úgysem megy a tanulás.
Belépek, megyek 2 kört. Szerver Off.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kicsit még molyos vagyok tudod?<#pias> Este jól volt! Mentem jópár kört több tankkal és elírtam a dolgot. De a persing volt a csúcs! 8-körbõl 8-bukta!<#eljen><#zavart1>
Nembaj majd most hátha nem szopok annyira! Miért nem tudják megoldani hogy kiegyenlítettebb legyen a csata? Miért kell az egyik oldalra pakolni az elit gémereket és lényegében el is dõl a csata még kezdés elõtt! Ennek függvényében 90%-ban a szerencsén múlik randomban a sorsod nem?<#rolleyes>
Bocsánat, butaságot írtam ott az M7-el voltam, mondjuk azt utána sikerült leduplázni csak a persinget nem! Én is részeg voltam kicsit, de magamnál voltam azért<#nevetes1> A Kv 1-et sem sikerült!<#nyes>
hmmm ... ezt nem egeszen ertem , te a pershinget akartad duplazni... es a top tank 1 kv 1s volt <#wow1> ezt igy hogy????

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

De-de,gondolom este azért írta:"Õ vmi híresség?"Vagy valami ilyesmit kérdezett.De thx again.

Azt hittem nem esett le 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Tegnap éjszaka haza értem és mondom megyek egy karikát,a hülyék már nappal úgyis kijátszották magukat és alszanak, vagy buliznak valahol részegen<#nevetes1> Én hülye! Annyi hogy 8 csata alatt nem tudtam leduplázni a persinget!<#vigyor3> Azt a csatát szerettem a legjobban amikor az xvm mindenre 5%-ot jósolt nekünk! A top tankunk egy 2000-csatás 600effis 46%-os fiatal ember volt (egyem meg a szivét...jól átsütve!) egy kv 1S-el. Na mondom ez király lesz!<#zavart1> A másik oldalon legfelül egy hármas lila platoon helyezkedett el. A legszarabb a három közül egy 58%-os 1800-effis figura volt, szóval kezdett elszállni az optimizmusom! nem történt nagy meglepetés, 2-perc alatt 7-en füstöltek le, míg odaát egy sem! Utána beijedtek a lúzerek és mindenki elkezdett kempelni valami bokorban. Na ezt várták odaát és semmi újabb két perc alatt lemészároltak minket! Szóval ilyen jó volt az éjszaka. Csak semmire való seggfejeket tudtam kifogni!
Azért kérdezte,h híresség-e<#vigyor2>

Hidd el tudom,1-2 hsz-ét már olvastam itt régrõl,de azért thx.

Gottfried = Fritz_the_Tankdestroyer

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Igen,nem együtt voltunk.
Clif nevû pálya volt 21.30 körül.
Sajna StugIII-al voltam,nem lett volna egyenlõ az esély,bár tegnap volt 1-2 2.3k dmg sebzésû csatám.

Visszatérve Lammaer-ra:Érdekes lenne ha vele is összefutnék.
Mivel francia tankokból õ volt a mentorom,lehet,h élõpajzsként védeném a saját csapatunk ellen.Biztos lesne a csapatom,h mi a szösz?!<#alien2>

Hi.Azt nem tudom,h híresség-e vagy sem,de minõségi ellenfél.😊
54%win,1565eff.

hát...
az a baj ezzel,hogy ezekre vagy mérges csata kezdetén,mert õk nem mozdulnak,hisz BOT-ok.
vagy ha élõ emberek,akik ennyire érzik,akkor ajánlom a wg figyelmébe.
stat szerinti MM-et,tisztelt wg,hogy ne azért kapjak agyérgörcsöt,mert ilyenek vannak a csapatban,hanem azért,mert egy velem egyszintû megszopatott a saját hülyeségem miatt...
LOOOL

- SerB and Storm prefer to walk and to go by train, SerB has an old Moskvich in the garage and doesn't feel the need to buy a better car
DarkHorSe
ezzek mi a baj? nem lehet mindenki uberpro

Swedish people are albino monkeys&#65279;

az elõbb elb@sztam...
ezt a képet akartam felrakni a "ez mi a f@szom ez?" aláíráshoz:
[/url][/img]
Ez mi a f@szom ez????
[/url][/img]
Most ez mit érez?

http://worldoftanks.eu/community/accounts/502701946-marian6666/

8667 csata 1352 kill 16% taáélati pontosság.
Eddigi legjobb köröm cromwell-el.

Frissített WOT Statistic 8.3-hoz.
A T-43at még akkor húztam, amikor rajta volt a 100mm-es ágyú. Valamelyik patch-ben aztán ezt leszedték róla. Megmondom õszintén, én eléggé szenvedtem a 100mm-essel addig.. Ha jól emlékszem, akkor kapott egy 85 milis ágyút, ami egyébként elég jó volt, na meg kapott nagyobb motort. Onnantól már olyan volt, amit elvárna tõle az ember 😊 Nagyon élveztem vele a játékot, bár nem kellett már túl sok a T44-hez. Na a T-44 az nem adta sehogy se.. nem tudnék semmi jót mondani róla 😄
A T-54 már masszívabb, meg a top ágyújával nagyon jó.
Solten
Es nincs bekapcsolva a replay...

4:59:15
Vehicle: ST-I
Exp: 4,020 (x2) + Credits: 80,246
Achievements: : Steel Wall, Top Gun, Sniper, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Nem is gaz, remekul festene ahogy vegig szidom a lemmingcsordat, nekik koszonhetoen az egyik (uresen hagyott) oldalt gyak. egyedul kellett lepucolnom... <#vigyor>

Saor Alba

Á pedig reménykedtem, hogy a 200000. hsz valami artyhater szöveg lesz.<#banplz>

ximix
Mûködik!!!!!!!!!44