World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha másra nem is, arra mindenképp jó lesz a játék, hogy konkurenciát állítson a WoT-nak, és SerB és barátai lekászálódjanak kicsit a magas lóról. Az meg, hogy a WT jelenleg béta állapotban leledzik, vitatható, csak épp értelme nincs😊
😄, nem próbáltam a játékot, csak abból élek amiket itt hallottam róla😊
Akkor még egyszer. Tudom, hogy másik ág. Azért írtam, mert azzal sem volt egyszerû. A heavy ágon a B1 elõtt abbahagytam. Elég volt az ótvar löveg, nulla mobilitás kombóból.
Én már biztos nem, egy ideje letettem a játékot, csak fórumra járogatok még fel, pont mert úgy érzem hogy a WG üzletpolitikája egy ideje masszívan átcsúszott a "pofátlanság" kategóriába. Így tulajdonképpen ez az egész már csak elméleti vita, csupán közöltem, hogy igen inkorrektnek tartom orosz pajtijaink ügyködését😊
Van ott még jobb érv is, pl a nem létezõ MM 😊
A havidíjjal ez a játék meghalna. A sikerét jó részét pont az ingyenessége adja. Én tuti abbahagynám, de a játék jelenlegi célközönségének nagy része szintén.
Szerintem ez a formula a jövõ, csábítsd be a balekot, aztán a mohóságát kihasználva húzd le, de ne túl nagyon, mert lelép a konkurenciához.
Szerintem ez a formula a jövõ, csábítsd be a balekot, aztán a mohóságát kihasználva húzd le, de ne túl nagyon, mert lelép a konkurenciához.
Még nem tudni hogy lesz megoldva a másik két rész, de simán lehet hogy a kapcsolódási pont csak a közös hangár lesz. Szóval kb olyan, mintha a három WGs játékot kiadnák egy közös lobbival.
Isten tudja, vajh az is véletlen hogy õk is ezt a 2x14 (vagy mennyi ember) egymás ellen játékot tolják, és valahogy pont a hajók, repülõk meg tankok jutottak eszükbe? 😊
Isten tudja, vajh az is véletlen hogy õk is ezt a 2x14 (vagy mennyi ember) egymás ellen játékot tolják, és valahogy pont a hajók, repülõk meg tankok jutottak eszükbe? 😊
ez valóban jó érv a bétára😊
Alapvetõen nem egy ember írta/mondta már, a free to play játékok a legdrágábbak 😊
Pl sztem a prémtankok irreálisan drágák, nem kevés a fizetésem, de engem a büdös életbe nem fognak rávenni, hogy 7-12ezer forintot kiadjak egy ingyenes játékban egyetlen tankért.
Sztem irdatlan lehúzás, mégis, a mai napig látom hogy mindenki rohan prémtankot venni, még az itteni fórumlakok is alig várják hogy megvegyék a typeot, amint elérhetõ lesz.
Senki nincs kényszeritve, mégis a többség úgy tolja bele a pénzt, minthogyha nagymama rákgyógyszere lenne...
Pl sztem a prémtankok irreálisan drágák, nem kevés a fizetésem, de engem a büdös életbe nem fognak rávenni, hogy 7-12ezer forintot kiadjak egy ingyenes játékban egyetlen tankért.
Sztem irdatlan lehúzás, mégis, a mai napig látom hogy mindenki rohan prémtankot venni, még az itteni fórumlakok is alig várják hogy megvegyék a typeot, amint elérhetõ lesz.
Senki nincs kényszeritve, mégis a többség úgy tolja bele a pénzt, minthogyha nagymama rákgyógyszere lenne...
Az egy másik ág. Ezelõtt a szintén szuper D1 volt, utána meg a BDR jön, ami a játék legocsmányabb tankja.
Tisztázzuk, ez azért nem egyszerû "funkcióbõvülés", hanem hogy a WT egy "3 in 1" játéknak van tervezve. Ebbõl jelenleg az egyharmad van meg (repülõk), így pofa kéne azért teljesnek nevezni a játékot.
Hát, pedig ez a WOTban pont ilyen... ha nem tetszik nem fizetsz, de még játszhatsz is vele.
A kényszert csak te érzed sztem...
A kényszert csak te érzed sztem...
Mert a régi, kevésbé lehúzós WoT nem hozott elég pénzt a konyhára😊 Ugyan már, kérem, ezzel ne gyertek.
én úgy fogtam fel a játékot, hogy ha veszek egy 8as prém tankot akkor olyan mintha megvettem volna a játékot...de nem...vegyem meg plussz még havonta 3ezerért ami tényleg nem sok de azért gondoljunk bele...10 hónap 30 ezer ft...és most nincs azaz meg vagyok lõve...tényleg pihiztetem kicsit.majd prémmel vagy sehogy visszatérek a wotba
Nem is a konkrét összeg fáj, csak hogy hülyének néznek. Engem már ez elriaszt egy játéktól, ha fizetek érte akkor azért fizessek, mert úgy gondolom hogy megéri (ergo ha jó a játék, akkor a régi kreditszorzók mellett is fizetném a prémet, márcsak szolidaritásból is a fejlesztõk iránt), ne azért, mert rá vagyok kényszerítve (ha ez nincs is kimondva).
Troll gunnal?
wot nick: PsychoTrooper
de hisz ez az mmo lényege, a folyamatos funkcióbõvülés, új tartalmak stb. különben az ember hamar megunja ha nincs új cél ettõl nem lesz béta szerintem
valamibõl fejleszteni is kell a játékot...
Próbáld freebõl ugrani. Én azt az ágat hagytam. Nekem már az AMX38 is halálos, aztán még a 40 is ott van. Erre nincs elég türelmem.
Azért vicces, hogy emlékeim szerint, amikor kidobták a franciákat egy videóban az egyik alkotó pont a B1-gyel mutatott gameplayt. Volt némi kérdez-felelek és elmondta, hogy ez a tank ugyan lassú és nehézkes mozgású, de a lövege mennyire jó lesz a tierjében. Azóta röhögök rajta, amióta a KV-val elõször levertem. Még csak meg sem tudott sebezni.
Azért vicces, hogy emlékeim szerint, amikor kidobták a franciákat egy videóban az egyik alkotó pont a B1-gyel mutatott gameplayt. Volt némi kérdez-felelek és elmondta, hogy ez a tank ugyan lassú és nehézkes mozgású, de a lövege mennyire jó lesz a tierjében. Azóta röhögök rajta, amióta a KV-val elõször levertem. Még csak meg sem tudott sebezni.
Ízlések és pofonok, nekem kifejezetten bejön, a "pénznyomdásított" WoT-nál biztosan jobban. Hogy a bétabeli WoT-nál is jobban-e? Jó kérdés, de ugye csak költõi.
"És az se teljesen földtõl elrugaszkodott, hogy havidíjas legyen a játék."
Sztem nincsen túl messze az idõ.
Mondjuk azért sztem tök felesleges állandóan ezen a fizetõs dolgon vinnyogni, mikor egy pizza árából megvan egy havi prémium fiók.
Inkább azt támogatnám (ha már állandóan az effirecska megy) hogy aki fizet az úgy legyen elbírálva MM szerint hogy vele azonos képességmutatójú játékosok között harcoljon.
Sztem nincsen túl messze az idõ.
Mondjuk azért sztem tök felesleges állandóan ezen a fizetõs dolgon vinnyogni, mikor egy pizza árából megvan egy havi prémium fiók.
Inkább azt támogatnám (ha már állandóan az effirecska megy) hogy aki fizet az úgy legyen elbírálva MM szerint hogy vele azonos képességmutatójú játékosok között harcoljon.
néha rám is rámjön de a 10es szint ami bejövõs de min 8-as...ami érdekes a 10es medek szerintem jobbak lettek a heavyknél...8as szinttõl kezdenek kiegyensújozódni. t62a isten....volt olyan hogy 5 ezret sebeztem vele a t110e4 volt a max 8900 sebzéssel...tudom ez nem med csak eszembe jutott. vissza is sírom a teszt szervert mert natúron a 3 10es heavyt untam már
Páncélja masszív, csak felteszem kredites prém ammó által ez is kigolyózásra került. Mikor én mentem vele, még a páncélzatából élt, hogy mostanság mire (nem) jó, afelõl vannak kétségeim.
Szerintem hogy WT vagy WoT, csak ízlés kérdése. Én speciel rárepültem nem rég a WT-re, de olyan hamar meg is untam. Fejlesztési lehetõség minimális, taktikai lehetõségek korlátozottak. Mész, és lõsz. Csak egy kis helyzetfelismerés kell hozzá, ennyi. 100 meccs alatt megúntam. És a fejlõdés is csak addig gyors, míg vagy gold. Utánna szerintem lassabban haladsz mint a WoT-ban. És ha a tankosban is ennyi lesz a fejleszthetõség, meg bedobnak majd a repülõkhöz azokon a pusztaságokon, akkor egy nagyrakás fos lesz az egész. Szépnek szép, ennyi. Cifranyomoruság, ahogy nagyanyám mondaná...
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Gondolom az, hogy a játék kétharmada (tankok, hajók) még nincs implementálva a gyakorlatba.
de akkor mi különbözteti meg attól, hogy béta vagy nem béta?
Azt nem mertem beírni, hogy tier 2-be is szoktam néha randalírozni.
<#eplus2>#eplus2>
<#eplus2>#eplus2>
Van valami tipp, hogy lehet túlélni a B1-et? Semmire nem jó. Ahogy láttam, hivatalosan is ez a legszarabb tank a játékban, ennek van a legalacsonyabb win/lose aránya. Lassú, nincs páncélja, borzalmas az ágyúja, semmire nem lehet használni, de legalább jó nagy darab, hogy mindenki eltalálja.
Jogos.
Csakhogy WT-ben nem lesz wipe (ha minden igaz).
mily véletlen nekem is a T5-T6 a kedvenc játszóterem😊
bocs hogy én válaszolok...az arányosság túlzott.l kicsit...csak kicsit lenne könnyebb egy szavam se lenne.
Több alternatíva is van. Hagytam volna a kreditszorzókat úgy ahogy a béta idején. Mindenki simán tudna vele játszani, és nekem ne mondja senki, hogy úgy éhen halna a WG. Kiadnám dobozosban a játékot, Guild Wars stílusban megmondva, hogy ennyi és ennyi a játék, tessék kipengetni, onnantól jónapot. És az se teljesen földtõl elrugaszkodott, hogy havidíjas legyen a játék.
Bizony bizony, most MINDENKI tömjénezi a WT-t, a hibákat védik hogy azért "mert még csak béta"... ehhez képest MÁR MOST szedik érte a pénzt.
Emlékszünk még arra hogy a WOT béta azalatt a 1.5 év alatt hogy is volt? Ingyen gold mindenkinek folyamatosan?
A másik, a WT-ben aztán van PayToWin, nem kicsit... a prémium csajka mega PBY - utóbbi olyan, mintha a WOTban a loltraktorok közé dobnának be T54el...
Emlékszünk még arra hogy a WOT béta azalatt a 1.5 év alatt hogy is volt? Ingyen gold mindenkinek folyamatosan?
A másik, a WT-ben aztán van PayToWin, nem kicsit... a prémium csajka mega PBY - utóbbi olyan, mintha a WOTban a loltraktorok közé dobnának be T54el...
persze, hogy vannak olyan körök amikor minden veszett (random is ellened van), de én az ilyeneket jóval ritkábban élem meg, viszont annál gyakoribb amit említettem is, hogy azért ha szar is a csapat, vmit össze lehet kaparni magunknak önerõbõl
Nos, T34-es farmtankom van, és még mindíg élvezem. Igaz, csak 660 meccset mentem vele 😊
De fordítsuk meg a kérdést, mert kritizálni mindíg könnyebb: ha te üzemeltetnéd a játékot, mit tennél fizetõssé, ha még azon se nehezítenél hogy az ingyenes játékosoknak többet kelljen farmolni?
De fordítsuk meg a kérdést, mert kritizálni mindíg könnyebb: ha te üzemeltetnéd a játékot, mit tennél fizetõssé, ha még azon se nehezítenél hogy az ingyenes játékosoknak többet kelljen farmolni?
Az a legjobb opció, ha a farmtankod egyben a funtankod is. Hú, ez nagyon költõi volt.
A Type nálam nagyon beszürkült, pedig mindenki ilyet akar. Csak épp nem nagyon reklámozzák vele, a folyamatos 20-30%-os esélyû csatákat, meg a nem túl fényes winrátáját, ami az utóbbi idõben jellemzõ rá.
Churchill-vel, Pz38H735-val viszont öröm az élet, csak nem hoznak annyit.
Mondjuk nekem az a szerencsém, hogy a legjobban a tier 5-6-ban szórakozom, de néha így is kevés a credit.
A Type nálam nagyon beszürkült, pedig mindenki ilyet akar. Csak épp nem nagyon reklámozzák vele, a folyamatos 20-30%-os esélyû csatákat, meg a nem túl fényes winrátáját, ami az utóbbi idõben jellemzõ rá.
Churchill-vel, Pz38H735-val viszont öröm az élet, csak nem hoznak annyit.
Mondjuk nekem az a szerencsém, hogy a legjobban a tier 5-6-ban szórakozom, de néha így is kevés a credit.
Nem kell a tier 8-as prém tank mellé prém acc is. Nekem nincs prém acc-om , prém 8-as tank persze van, és ebbõl simán futja arra, hogy három tier X-es tankkal gold lõszert lõjjek csak és kizárólag. Meg hogy elkezdjem húzni a made in china ágat.
Aha. De azért vedd már figyelembe, hogy a War Thunder , még béta fázisban van, ennek ellenére már lehet pénzt költeni rá. Tehát bétáért fizetni...bár szerintem amiért fizethetünk az nem béta, hanem az már éles verzió, de mindegy.
A pénzhajhászság egy marhaság. Ez a cég is pénzból él. Mindenki abból él. Itt a vége. Ezt nem lehet és nem kell tovább ragozni.
A War Thunder-eresek is úgy fogják alakítani a dolgot, hogy lehetõleg minél nagyobb haszonra tegyenek szert, azaz az emberek pérmet vegyenek.
A pénzhajhászság egy marhaság. Ez a cég is pénzból él. Mindenki abból él. Itt a vége. Ezt nem lehet és nem kell tovább ragozni.
A War Thunder-eresek is úgy fogják alakítani a dolgot, hogy lehetõleg minél nagyobb haszonra tegyenek szert, azaz az emberek pérmet vegyenek.
kibírtam a havi 3000ft-ot...de most pont nincs...és ledöbbentõ mennyire élvezetlen így...
Szóval te az ötórás farmolást 2 fix farmtankkal végig hatalmas élvezetnek éled meg?😊
Ez elméletileg igaz, de a gyakorlatban azért nem egészen. Szar csapatban azért jóval nehezebb farmolni. Type-pal elég sokszor találom magam többszörös túlerõvel szemben, mert a fél csapat halott, a másik fele meg turistaúton van valahol a térkép egzotikus pontján.
ez így van...de nem mindig...t62a-al volt 70 ezres köröm vereséggel...de nagy ritka hogy nem szívod meg a csapat bénázását...ha el kell foglalni pl gyorsban a hegyen a medeknek a pozíciót mert ha nem szinte tuti bukta van és nem megy senki?! van amikor te lehetsz a föhrer is mégsem tudsz mit csinálni...fõleg mikor artival vagy és megjelenik a t50-2...
Ez már a játékos egyéni döntése. A lehetõség megvan, hogy ki mivel él, az rajta áll...
Ez is megint látványpékség, te is tudod, hogy aki a goldvásárlást nem engedheti meg magának, az a kredites prémlõszert sem fogja tudni.
Mert elfelejtetted hogy JÁTSZANI kell egy játékban, nem dolgozni. 😊
Ha nem igy lenne megcsinálva, a WGnek két lehetõsége lenne:
1. bezárja a játékot.
2. havidijassá teszi.
Válazthatsz hogy jó-e ez igy, vagy a másik két opció.
1. bezárja a játékot.
2. havidijassá teszi.
Válazthatsz hogy jó-e ez igy, vagy a másik két opció.
Ehhez viszont az kell, hogy ilyenkor lecsüccsenj a WoT elé, és 5-6 órát egyhuzamban nyomkodd. Nekem ehhez hétvégén egyszerûen se idõm, se affinitásom. A naponta több órát WoT-ozó playerek talán így is boldogulnak, de a rendszertelenebbül, és kevesebbet játszó egyének mint én (akik azért mégiscsak másfél-két éve fix játékosok) totál taccsra lettek téve ezekkel a kreditnerfekkel. Aminek persze ez is volt a célja. A rendszeresen, sokat játszók meg úgyis fizetik a prémet.
Hozzászólva ehhez a vitához, azért maradjunk annyiban, hogy prémium nélkül igen élvezhetetlen, lassú a játék 😊 De mit csodálkoztok manapság mi van ingyen?😊 LoL az egyetlen sikeres TÉNYLEG ingyenes játék a többi az...
amivel nyugodtan játszhatsz az egy tir8 prém tank +prémium fiók...ha ez nincs meg...akkor csak leírhatod itt vagánykodásként hogy milyen jó játékos vagy nem veszteségesek a köreid...lehet persze 5-6-szintû vasakkal menni de tényleg sok kör kell és ha nem akarok velük menni? minek van a garázsban az is7 is4 e100?dísznek?