World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
minden tankot használunk és reméljük, hogy további 10-es tankokat is szeretne a jelentkezõ, amiben tudunk tanácsot adni, hogy mi lenne a legjobb
Olyan pályákon, ahol a van 1 minimális szintkülönbség.
(városi pályákon még nem cw-ztünk)
Világít, artyk szétlövik, borzalmas ágyúkitéríthetõség. STB...
Nálunk is van 1 srác, neki csak ez van, de már belenyugodott, hogy ezzel a tankkal nem tudunk mit kezdeni.
Ám az 1 10es tank kis klánoknál már aránylag jó feltétel, hisz maga után vonja, hogy lesz 2. 10es tank is.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
TEAM klán tagfelvételt hirdet, kérlek nézzétek el nekem ezt a kis promóciót itt a fórumon😊
Toborzó videó:
Jelentkezésrõl bõvebben:
TEAM klán
Plusz ne feledd, néha a túloldalon is van okos scout, aki adabszurdum néha hamarabb ér pozicióba, ilyenkor hasznos ha jelez a rendszer hogy a kedvenc bokrodba már nem jutsz el.
Plusz, sok esetben néha le tudsz adni pár lövést messzi célpontokra, és jó tudni hogy ezzel nem fedted fel a pozíciódat.
Egy szó mint száz, scoutra igen-igen hasznos a lámpa. Hacsak nem rohangálós szerencsemalac húzkodó fajta vagy 😊
wot név: _bitang
wot nick: PsychoTrooper
Persze szerezd meg ha már belekezdtél, de egy US vagy FR revolveres meddel sztem jobban jársz...
Innen látszik, a népesség többsége képtelen a legalapvetõbb fejlõdésre 😊
persze havonta egyszer tesz be t50-2-vel, akkor is gyíkok közé, pedig könnyen összejön 7-8 ezer sebzés felderítésbõl.
Fõleg ha szeretsz chaten trollkodni miközben lapulsz a bozótban 😊
így is az agyvérzés kerülget sokszor...
más:
akkor azt mondjátok hogy t50-2-re elsõre álcát rakjak?
Demoralizálás felsõfokon 😊
A vicc az, hogy egy teljesen kiegyensúlyozott meccs volt, és isten tudja, ha nem mi vagyunk a támadók és nem kellett volna pusholnunk nagyon, tán nyerhettünk is volna 😊
Szóval továbra se fogom nézni az XVM számításait 😊
De medeken (szakesz óta tudjuk, hogy még az E50en is) is rengeteget számít, gyakorlatilag láthatatlanná lehet válni.
TDkre ugye tudjuk hogy alap, a heavy kérdéses - de nálam jó ideje az elsõ skill MINDEN tankon a camo (illetve parancsnoknál a majrélámpa).
Az álcaháló önmagában nagyon keveset számít (ezt régen Diegho is kifejtette, annó nem hittem neki, de scoutokon is láttam hogy semmit sem ér skill nélkül), tehát annak használata max pszichológiai jelentõségû.
toocha: nem tudom mert nincs olyanom, de asszem a toplöveg nem megy fel az alapláncra a torony miatt.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Épp az elõbb akadtam össze egy E-75-ös gyerekkel, én stock tankkal, õ stock aggyal. Hát elvoltunk egy ideig egymással, mit ne mondjak. Még KT-val is simán kinyírtam volna.
Para volt, hogy a sok goldlõszer miatt elvesztik az értelmüket, de nem. A napokban vettem vissza az E-75-öt, ugyanolyan jó, mint volt. A tankismertetõben ha jól emlékszem a T9 koronázatlan királyaként van aposztrofálva. Még stock állapotban sem szenvedõs. Kicsit pontatlanabb, mint a Tiger II de ez tipikus elsõvonalbeli heavy. Átütésben gyengébb, mint a többi T9, de a weakspotra bõven elég.
Tiger II nagyon szeretem, pontos lövege van, viszonylag mozgékony, beforgatva T9-nek is okozhat problémát. Ugyanez a nevem a játékban, én egy totál átlag player vagyok, nézd meg mit sikerült velük alkudnom és hasonlítsd össze a többi T8-T9-el. E-100 meg ki van fejlesztve de nem vettem meg mert a T10-hez még gagyi vagyok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Savaran, de, hogy venné észre hamarább az ellent, ha (mivel td) nem õ vezeti a támadást. Spotolnak neki. Jóval fontosabb szerintem, hogy mihamarább le tudja adni a pontos lövéseit. 310 m ha nem spotolnak neked. De úgyis spotolnak. Ízlések és pofonok, de szerintem bármilyen távcsõ felesleges td-re, a fegyverzet sokkal fontosabb.
toocha, nekem a Tiger P nagy kedvencem, MM-jében még T9 meccsen is pattog a fronjta miatt. Viszonylag kevés van belõle, kevesen tudják, hogy hol kell lõni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png