World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na a második rendes méretben

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

teljesen igazad van, ezért csinálunk interjút a jelentkezõkkel és ott bõvebben megbeszéljük a dolgokat😊
minden tankot használunk és reméljük, hogy további 10-es tankokat is szeretne a jelentkezõ, amiben tudunk tanácsot adni, hogy mi lenne a legjobb
És tényleg ad bõven xp-t a killre. Legalábbis semmiképpen nem minimális.

Majd ha teltház lesz, akkor lehet nagyobb követelményeket támasztani sztem ...

JagE100 szinte használhatatlan CW-n.
Olyan pályákon, ahol a van 1 minimális szintkülönbség.
(városi pályákon még nem cw-ztünk)
Világít, artyk szétlövik, borzalmas ágyúkitéríthetõség. STB...
Nálunk is van 1 srác, neki csak ez van, de már belenyugodott, hogy ezzel a tankkal nem tudunk mit kezdeni.
Ám az 1 10es tank kis klánoknál már aránylag jó feltétel, hisz maga után vonja, hogy lesz 2. 10es tank is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Atyaég, brutálisan jó lett ez a videó!
A brit és kínai ág óta jóval kevesebb orosz scoutot látok. Franciát a legtöbbet, aztán britet. Oroszt már csak elvétve. Ha komolyan ráfekszel a scout témára akkor nem biztos, hogy az orosz a legjobb.
popey8
Nagyon jó a vidi, de ha komolyan gondoljátok a CW-t, akkor az a min. 1 T10 tank nagyon kevés lesz ilyen fagyás idõk mellett. Ráadásul mi van, ha az Maus, E100 v JPzE100? A legtöbbször ezek csak védekezésre jók.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Köszönjük, gyere nyugodtan, örömmel fogadunk 😊
505thZajcev[PT]
Szep munka! 😊
Jo ez a video, engem megvettetek.

Sziasztok!
TEAM klán tagfelvételt hirdet, kérlek nézzétek el nekem ezt a kis promóciót itt a fórumon😊

Toborzó videó:

Jelentkezésrõl bõvebben:
TEAM klán
Már akkor megéri, amikor vadászol az artira és felvillan. TUdod hogy jó helyen jársz, és tudod hogy itt az ideje az irányváltásnak.

Plusz ne feledd, néha a túloldalon is van okos scout, aki adabszurdum néha hamarabb ér pozicióba, ilyenkor hasznos ha jelez a rendszer hogy a kedvenc bokrodba már nem jutsz el.

Plusz, sok esetben néha le tudsz adni pár lövést messzi célpontokra, és jó tudni hogy ezzel nem fedted fel a pozíciódat.

Egy szó mint száz, scoutra igen-igen hasznos a lámpa. Hacsak nem rohangálós szerencsemalac húzkodó fajta vagy 😊

Igen, sajnos a nagy sebesség már nem feltétlen elõny 8.0 óta...

wot név: _bitang

top csíra játékos rovatunk következik

wot nick: PsychoTrooper

szerintem felderítõre felesleges a hatodik érzék (csak akkor kell ha tényleg bokorba akarsz ücsörögni végig), ha aktívan mész úgy is figyelni fognak a bokorból és ha bejelez nem mész tovább? felderítõ vagy persze hogy tovább mész
az a vicc hogy az amx-es replayed után jó darabig kertem az artikat, lõjenek oda párat az elején, úgysincs spottolva semmi. egyszer fordult elõ, hogy megtették. pedig nekik aztán illene ismerniük.

meddel - lighttal, na 😊

Sajnos a fizika bevezetésével igen sokat kopott a használhatósága, már messze nem az a hósikló mint régen volt, elég könnyen le is lehet kapni, mivel elég nehéz nagysebességgel cikázni anélkül, hogy ne driftelnél. Ráadásul a fizika óta tele vannak a pályák huklikkal, egyet elkapsz teljes sebességgel, és már le is láncoltad magad.

Persze szerezd meg ha már belekezdtél, de egy US vagy FR revolveres meddel sztem jobban jársz...

Olyan kevesen ismerik, hogy még a FAQba is betettük 2011 (!!!) júniusában 😊

Innen látszik, a népesség többsége képtelen a legalapvetõbb fejlõdésre 😊

Artman
Köszi, akkor jó 😊 Most T-50 van, még vagy 30.000xp és meg van a T-50-2 😊

Prokhorovkán van E1-be a legjobb ilyen bokor csak ekvesen ismerik 😄
persze havonta egyszer tesz be t50-2-vel, akkor is gyíkok közé, pedig könnyen összejön 7-8 ezer sebzés felderítésbõl.

Mindenképpen... parancsnokra hatodik érzék, többiekre álca.

Fõleg ha szeretsz chaten trollkodni miközben lapulsz a bozótban 😊

Épp az ilyen meccsek miatt van már rég kikapcsolva az xvm-be a gyõzelmi esély mutató, elég ha csak az effeket látom.
így is az agyvérzés kerülget sokszor...

más:
akkor azt mondjátok hogy t50-2-re elsõre álcát rakjak?

Nem szoktam foglalkozni az XVM esélylatolgatásával, de ez még a fiamnak is feltûnt....

Demoralizálás felsõfokon 😊

A vicc az, hogy egy teljesen kiegyensúlyozott meccs volt, és isten tudja, ha nem mi vagyunk a támadók és nem kellett volna pusholnunk nagyon, tán nyerhettünk is volna 😊

Szóval továbra se fogom nézni az XVM számításait 😊

Az álcázás SKILL rengeteget számít, scoutokon gyakorlatilag csak azzal tudod megcsinálni hogy 50méter alatt vesznek csak észre ha nem lõsz.
De medeken (szakesz óta tudjuk, hogy még az E50en is) is rengeteget számít, gyakorlatilag láthatatlanná lehet válni.

TDkre ugye tudjuk hogy alap, a heavy kérdéses - de nálam jó ideje az elsõ skill MINDEN tankon a camo (illetve parancsnoknál a majrélámpa).

Az álcaháló önmagában nagyon keveset számít (ezt régen Diegho is kifejtette, annó nem hittem neki, de scoutokon is láttam hogy semmit sem ér skill nélkül), tehát annak használata max pszichológiai jelentõségû.

Persze, nem überkirály, de a frontpáncélja az nagy elõny. Van olyan, ami stockként jellemformáló, az E-75 nem az.

toocha: nem tudom mert nincs olyanom, de asszem a toplöveg nem megy fel az alapláncra a torony miatt.
Meg a T50-2 persze, szintén.

A-20 azt hiszem.

toocha
Azt hallottam hogy az E50 jó, de ez a Panther a szívószállal, hát szívja az életem. Pedig hátulról sniperezek vele, de állandóan zárt pályákat kapok, ott meg xart se ér.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
Köszönöm a tanácsokat, alegközelebbi cél a tigerP lesz...most a T43-al tekerek mert még stock...tényleg itt is kell a nagyobb lánc elõször?

Az E-50 is nagyon jó med, bár még csak tesztszerón próbáltam, de ott nekem nagyon bejött. Jó a páncélja, jó az ágyúja, bár nem annyira mozgékony.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Artman
Amúgy melyik a WOT leggyorsabb tankja? Minden kiegészítõ nélkül, csak úgy standard... 😊

A még stock állapotban sem szenvedõs részt azért vitatnám, igaz a KT-val is kellet egy kis idõ mire összeszoktunk. Remélem az E-75-tel is így lesz, mert most rendesen szívok vele.
Épp az elõbb akadtam össze egy E-75-ös gyerekkel, én stock tankkal, õ stock aggyal. Hát elvoltunk egy ideig egymással, mit ne mondjak. Még KT-val is simán kinyírtam volna.
Én is ezt hittem, de hála Istennek nem ez lett. Az elsõ pár napban / hétben lefutott a mindenki golddal lõ project. Az értelmesebbje rájött, hogy anélkül is tökéletesen lehet boldogulni a kevésbé értelmesebbje meg nem tud anyagilag egyenesbe lenni. Nálam van vasanként 4 db, de annyira nem használom, hogy mikor volt ez a féláras akció 20-at vettem csak mindegyikbõl. Húzd ki a Tiger P-t, aztán vidd tovább a legénységet az E-75 felé. Mire végzel lesz egy 3 skilles legénységed (vagy 4).
toocha
Towelieenek szólt.

toocha
Az a baj szerintem, hogy a goldlõszer elérhetõségével, a nagy lomha tankok könnyû célpontokká váltak, ezért gondolom, hogy a német tankok jelen állás szerint nem jók. De ez csak az én véleményem. Amúgy én meg átlag alatti játékos vagyok-bár mostanában már jobban figyelek arra amit csinálok. Ezért is olvasom itt a fórumot mert nagy átlagban lehet tanulni az itt fórumozóktól...köztük tõled is.

Lehet õ látta a parancsnoki kupoládat.

Nem alkudnom hanem alkotnom..
Csak a Tiger II+E-75 kombóról tudok véleményt alkotni, a többit ellenfélként ismerem.
Para volt, hogy a sok goldlõszer miatt elvesztik az értelmüket, de nem. A napokban vettem vissza az E-75-öt, ugyanolyan jó, mint volt. A tankismertetõben ha jól emlékszem a T9 koronázatlan királyaként van aposztrofálva. Még stock állapotban sem szenvedõs. Kicsit pontatlanabb, mint a Tiger II de ez tipikus elsõvonalbeli heavy. Átütésben gyengébb, mint a többi T9, de a weakspotra bõven elég.
Tiger II nagyon szeretem, pontos lövege van, viszonylag mozgékony, beforgatva T9-nek is okozhat problémát. Ugyanez a nevem a játékban, én egy totál átlag player vagyok, nézd meg mit sikerült velük alkudnom és hasonlítsd össze a többi T8-T9-el. E-100 meg ki van fejlesztve de nem vettem meg mert a T10-hez még gagyi vagyok.
szar ez a kínai 121 állandóan leesik a láncom, állandóan kigyulladok és vízszintes az ágyúja! Made in China fuck!
Hazaértek a kv1-s ek.

toocha
Erre gondoltam én is, köszi... és a késõbbiekben, melyik vonal a jobb? Bár jelen állás szerint az egész német vonal életképtelen 8-as szint fölött szerintem, bár nekem a Panther a legnagyobb német tankom.

ximix
😊 én lõttem egy lepattanót oda ö meg jégre tett anélkül, hogy elmozdultunk volna csalóka ez az ágyú zoom.

patchaou
Kezdõként utáltam és nem szerettem vele játszani, de nemrég visszavettem, hogy szép lassan elkezdjem a német med ágat is és rá kellett döbbennem, hogy egy igazi vadállat.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

4. vagy 5. skillek megéri. Mondjuk attól is függ, hogy milyen haavy, IS-7-re (pontatlan, nagyon jó armor) szerintem nem, de Löwe-re (pontos, papír) igen.
Én ezt tudom 😊

Savaran, de, hogy venné észre hamarább az ellent, ha (mivel td) nem õ vezeti a támadást. Spotolnak neki. Jóval fontosabb szerintem, hogy mihamarább le tudja adni a pontos lövéseit. 310 m ha nem spotolnak neked. De úgyis spotolnak. Ízlések és pofonok, de szerintem bármilyen távcsõ felesleges td-re, a fegyverzet sokkal fontosabb.

toocha, nekem a Tiger P nagy kedvencem, MM-jében még T9 meccsen is pattog a fronjta miatt. Viszonylag kevés van belõle, kevesen tudják, hogy hol kell lõni.
Felesleges. A heavy közelharcra való elsõ sorba, ott nem kell rejtõzködni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

popey8
Szerintetek heavyre megérné camo skillt rakni? Mennyire lehet kihasználni? A heavy általában közelharcol, szal nem nagyon hiszem. Vélemény?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

periszkóp meg a távcsõ nem adódik össze az a gond.

toocha
A Tigris, vagy a TigrisP a használhatóbb?