World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Ha rendesen spottolsz, az a +2 sec irreleváns, mert folyamatosan mutatod az ellenfelet. Ha meg nincs álcázásod, NEM TUDSZ rendesen spottolni.
Kivéve persze ha rohangászós tipusú scout vagy (amit én mélyen megvetek mert én olyat nem tudok 😊, de hát ez is egy játékstílus), akkor nyilván az álca nem kell.
KV-1s átlag 723 eff.
Tiger átlag 698 eff.
most 93%-on áll a lövészem, tehát a célmegjelölõ nem is mûködne egybõl, meg azt hiszem csak bizonyos foktartománybaba mûködik, ti mit gondoltok?
wot név: _bitang
Köszönöm.
Ment a +!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Amikor artyztam, akkor meg dobozokat raktam magam köré és lepedõvel takrtam le magam, hogy ne lássanak a felderítõk.<#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A decemberi napok pl nálam tudom, hogy elég húzósak voltak, és ez kihat a teljesítményre is.
Viszont találtam olyan napot, ahol 81%os winrátám volt 2750es eff mellé.
Januárban viszont nem találok olyan napot, ahol 50 alatt lennék, pedig emlékszem, hogy nem is 1x akartam beleépíteni a csapattársak szerveit a gépházukba.
Persze, a rosszra gyorsabban felkapja az ember a fejét.
Nincs olyan oldal, ami még ilyen napokra, idõszakokra lebontja a wint, illetve az effet?
Esetleg részletesebb grafikonokkal?
Kíváncsi lettem.
<#worship>#worship>
vagy hülyeség?
wot név: _bitang
Arty playereknek tartok felfújható kislányokat és kisfiúkat is, extra erõs PVC bevonattal hogy jól bírják a gyûrõdést.
Mindig visszanézem a planetwoton a napi Win%-ot,de mikor ilyen 60-65% a gyõzelem,az nem tûnik úgy fel,mintha 40% lett volna az elõzõ napi.
3 fajta ember van jelenleg itt a fórumon:
- van aki szerint a prémiumosokoat direkt szivatja a WarGaming, és mindíg rossz csatába teszi. Õ az ultimate sátánian agyafúrt WGIsten hívõ.
- van akik szerint a NEM prémiumosokat szivatja a WG, ezzel ösztönözve a prémvásárlást. Õ a pénzéhes wargamingisten hívõ.
- és van a randomisten hívõ, aki szerint a prémium pont annyi, amennyinek a Wargaming hirdeti, nevezetesen +50% a creditre és az XPre, valamint.
Szabadon választott mely egyházhoz tartozol, én magam a randomisten oltárán szoktam csirkevért áldozni.
Mondjuk ez a táblázat akkor lenne jó, ha a planetwotról nem tûnt volna el kb 1 hétnyi adat.
Mert januárban 50%alatti winrátával ez szerint nem végeztem napot.

Felkeltetted az érdeklõdésemet, hogy vajh mit tudhatsz, hátha szakesz földi reinkarnációja vagy.
Na? 😊
Valaki itt bebizonyította, hogy ha prémiumot veszel, akkor direkt rontják a winrátád.
Most pont, hogy jobbnak kellene lenned.
Komolyra fordítva:
Ám a hétvége + a hétvégi bónusz miatt lehet.
+ én meg szoktam nézni a teljesítményem napi lebontásban, és ott vettem észre, ha az effem 1200 alatt van 1 bizonyos nap, akkor nagyobb az esély az 50% alatti winrátára.
<#nevetes1>#nevetes1>
Nem 1 Wotos promo videóból lett kivágva. Kb fél éves-éves videó.
Nem, csökkenteni akarom a toborzó videó értékét, csak ismerõs.
Ha viszont tényleg saját munka, akkor hatalmas grat a készítõnek.