418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    szerintem az ugyanaz amit tegnapelőtt töltöttem, nekem akkor 8 giga volt. mondjuk Te most léptél be reggel...ehh, mindegy, majd meglátod mi lesz holnap, akkor lesz éles...remélhetőleg :)
  • Plata
    Wargaming.net game center három jövőbeli frissítést talált a WoT-hoz.
    Cirka 4 giga lehetett összesen.
  • Plata
    Hát igazi jó tankos játék még egy nincs.
    Szar thunderben ha jobban megcsinálnák a tankokat jó lenne,de most csak valami kamu tankszerű gumicumik.
    De nekem a magyar tankok nem hiányoznak.
    Tank festésre van alternatíva.A kedvenc tankom külseje pont olyanra van festve mint a vezetőjének a harci bikinije.
    De tényleg,csak az nem a WoT.Igaz magyar jelzést nem tettem rá,nem szeretem ha tudják hogy magyar vagyok,bár ma is volt egy állati nagy szócsatám egy magyarral.Irtó jót szórakoztam rajta,de úgy felcsesztem mint a huzat.Le akart vadászni,de nem járt volna jó vele,viszont mivel gyökér volt ki lett rúgva.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.19. 23:24:45
  • Angelus1991ster
    Ennek a játéknak nincs alternatívája. Ez az egy van a piacon. Nincs még egy olyan játék ami ennyi tankot tartalmazna, és ami ennyire kezelhető.

Pár probléma amin van vele:
    - magyar tankok még mindig nincsenek kijavítva
    - nincs szabadkezem sok dologban, nem tudok a tank festésén módosítani, ezer éve elavult rendszer van azzal boldoguljál.
  • joe662
    Kivàncsi leszek én is,mert mèg nem került bele a gpu a gèpembe igy marad az igp
    Teszten ha a susnyàsban bezoomoltam,akor leesett az fps 60rol 20ra.
    Remèlem az èlesen nem igy lesz,különben be kell szereznem valami modot
  • Sherman0070
    Kíváncsi leszek az új bugokra.
  • Rammsch31n
    ruszkiknál jön holnap, nálunk holnapután.... viszont én csak jövőhéten kedden fogom tudni kipróbálni, mikor otthon leszek :DDD szal addig majd olvasgatom a sok véleményt, meg várom én is... csak kicsit többet. :D
  • Sherman0070
    Várom már. Addig nem is játszok, hogy még több kedvem legyen. :D
  • pett3rson
    szerintem csak szerdán, de ha holnap az mégjobb :)
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.19. 19:12:05
  • diegho™
    A Caernarvon profitál valamit a legjobb motorjából? Ha nem, akkor nem húznám ki rajta feleslegesen, most sem érzem lassúnak az előző tetvekhez képest elég agilis.
  • joe662
    Holnap csak a Ru szerverre jön,nem?Nekünk mindig 1 nappal később,én úgy emlékszem.
  • Kronos79
    A frissítés után mindenki az lesz, ezért a szerverek belehalnak majd a túlterhelésbe és jön az anyázás. :)
  • Rammsch31n
    Holnap jön a pöcs 1.0... :DDDDD kíváncsi leszek rá.
  • Plata
    Én most a negyedik és ötödik skillt húzom Marleen-en.
    A két lány már négy skilles a többiek három skillesek.
    De már a negyedik és az ötödik 75%-on van.
    Meg mostanában szoktam tankozni,csak egy másik játékban.De nem szar tuhnder.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.19. 12:35:44
  • pett3rson
    Vannak esetek amikor felhúzom magam, de az többnyire az RNG miatt van :)

Egyébként meg valamiért most megint beszippantott és mindig menni akarok még egy plusz kört, csak hogy még ez meg az meglegyen (pl Löwe-n 3-adik skill, T-44 grind stb.), aztán megyek mással :) (Kingdom come ami most tetszik) 2 óra boost-os WOT aztán pihi, RPG, aztán megint WOT vagy inkább még film/sorozat)

meg lehet ezt oldani...

ha kijön az új engine akkor meg végképp beállok a sorba, nekem nagyon bejön az új dizájn és az is érdekel, hogy mennyire változnak meg a pályák, milyenek lesznek az új lemming-harcok :DDD
  • Plata
    Engem nem húz fel,sőt az előbb felhúztam egy strv1-et.
    Lengyelnek nézett,még csata indulása előtt.Én meg felvilágosítottam hogy nem vagyok lengyel meg hogy szerintem szarabb hogy ő ott van mintha lengyelek lennének a csapatban,mert 99% eséllyel az STRV1 tulajok hülyék.
    Kicsit berágott,főleg mikor cikiztem hogy folyton mellé lő és még a holdat sem találja el olyan vak.
    És tényleg,ez még lófingot sem tudott eltalálni.Bár lehet azért mert már vörös volt a feje a pipától.
    De volt egy jó csatám is,Marleen-el befoglaltam az ellenség bázisát egyedül.az arty meg nem tudott megszakítani.
    Szerintem egyrészt anyázták őket másrészt valszeg szétverte a monitort idegességében.Állati volt ahogy Gw panther meg crusader sp lövése lepattant sebzés nélkül.
  • ozbom
    Miért erőltetitek ezt a játékot? Ha csak felhúz nincs értelme. Egyszerűen nem kell vele játszani. Hátha észbe kapnak a wg-nél, hogy valami baj van. De ez mind utópia...
  • Plata
    Azt hittem hétfőn jobb lesz.
    De ma sem jobb,első csatában a top tankok ugatnak hogy mindenki menjen jobb oldalt,mondom nekik hogy nem kéne mindenkinek egy oldalra menni,erre obj meg is7 ugatnak hogy mekkora szarok vagyunk.És a horda egyenest ki megy az ellenség elé,nem tudnak lelőni még egy M41-et sem.Két spot tank mögöttük és nem tudják kilőni még azokat sem,szinte azonnal meghal az egész banda,maradunk talán hárman védeni a bázist.De hiába vannak legalább 10-en.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.19. 10:50:27
  • Angelus1991ster
    Addig meg az ideg basz meg. :D És ezen még a trémium fiók sem segít.

"Azért bizonyára figyelik a statisztikákat, aztán pár év múlva kezdenek is ezzel valamit"
    - hát igen valamihez 6 év kell nekik, mint pl. a tank kinézet testreszabhatósági rendszer csöppnyi újítása. (az is abbamaradt ahogy lenni szokott) Csoda, hogy egy lagg bugot képesek 1 hét alatt rendbre rakni.
    De persze azt azonnal helyreállítják ami csak picit is csökkenti a profitot. Ott akkor azonnal gyorsreagálású alakulat lépés javít. De egy tank statjának kijavításához szükséges időnél meg gyermekek fogannak és születnek meg.
  • Zegi Norbi HUN
    Kicsit demoralizáló, mikor a tier8-as tankoddal csak +1 és +2 tiert látsz. Nem tudom hogy fejlesztők szerint ez így rendben van-e, de szerintem nagyon nem. Azért bizonyára figyelik a statisztikákat, aztán pár év múlva kezdenek is ezzel valamit. Talán.
  • Angelus1991ster
    Az új MM azért jobb mint az a szar ami régen volt. Most max 3 db 2 tierrel magasabbat látsz, anno meg volt, hogy 14 db-ot is. Persze az már más, hogy nem képes a 3-5-7-es (amiben naná, hogy bottom-ban vagy) után mást beadni csak azt a szart.
  • Sir Charles
    Teljesen igazad van
  • pett3rson
    na most két választás van...vagy játszol tovább ezekkel a feltételekkel amiket mondasz és fogcsikorgatva nyered-veszted a csatáidat vagy játszol mással...

Teljesen igazad van, csak ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ezt vagy elfogadod, mert úgysem tudod megváltoztatni a többi idióta mentalitását illetve játékbeli tudását vagy fogod magad, uninstall és eladod az accod..még hasznod is lesz belőle.

Annak viszont nincs értelme, hogy emiatt vitázzunk szerintem, legalábbis a jövőben jó lenne mellőzni, mert már mindenki unos-untalanig tudja, hogy mi a szar és mit kellene javítani rajta...de nem tudjuk, hogy lesz-e változás ha lesz egyáltalán ebben az életben...
  • Sir Charles
    Este már nem volt agyam válaszolni.
    Szóval két külön dologról beszélünk.
    Te arról beszélsz, hogy mindent meg kell tenni az embernek egy adott csatában egy adott tankkal, hogy jó eredménye legyen és akkor, ha vereség is, jó érzéssel zárod a meccset, tudván, hogy nem rajtad múlt a dolog. Ezzel maximálisan egyet értek, én is így állok hozzá. Sőt nincs is jobb érzés, mint amikor az ember "odateszi a vasat" és akár egy bukó meccset is megfordíthat egyedül.
    A problémám az, amikor a játék már a visszaszámláláskor eldönti, hogy melyik csapat lesz a nyerő(vagy legalábbis jóval nagyobb az esélye)
    és hiába játszik jól az ember, amikor azt látom, hogy mondjuk Pilsen pályán a te általad gold ammoval simán levadászhatónak titulált Objekt 268 4 egyedül megzabál 2 tier 10 meg 2 tier 9 tankot és lehoz egy oldalt mert a mi oldalunkon a papír FV4005 elhullott 1 perc alatt. Ne érts félre, nem az Objekt a fő problémám, csak az egy nagyon jó példa erre az egészre.
    És hát valljuk meg őszintén, ez egy játék, amiben mindenki nyerni szeret(nem mellesleg több XP-és kredit) és az nagyon elveszi a kedvem a játéktól, amikor azt látom, hogy esély sincs nyerni(vagy legalábbis nagyon kicsi), nem azért mert bénák a játékosok(fogalmam nincs, ki milyen, nem használok XVM-et), hanem azért, mert 30k meccsel(bétával) a hátam mögött a töltőképernyőről 70%-ban megmondom a csata végeredményét, anélkül, hogy egyet is lőtt volna valaki.
    Persze ha megtesz mindent az ember és mondjuk egy tier 8 tankkal lövök 2000-et tier 9-10-ek ellen, de bukó a meccs, nyilván nem bánkódok, de amikor 10 meccsből 8-at 2:15-re veszítünk, az nem tesz jót a morálnak.
    Akárhogy is mondod, régen nem volt ennyi gyors lefolyású meccs, ez az utóbbi 2 évnek a "termése" és mivel a játékos állomány nem változik(régen is voltak jó és rossz játékosok), ezért nyilván a játék okozza ezt, és abban egyetérthetünk, hogy az új MM csak ront ezen.
  • Maala
    Én is emlékszem még a 3k xp-s körömre Chaffee-val. :-D

(27 csata alatt lett meg 3x az ír küldi)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.18. 04:17:08
  • yossarianHUN
    Félhangosan jegyzem meg, hogy én kérem szépen a magam részéről még mindig a 4 tieres MM-et sírom vissza. Csak a mai mulya fiatalságnak kellenek ezek az egy tieres csaták, az volt az igazi kaland kérem, mikor Hetzer HE-vel faragta az ember az IS-3-akat. De hát a régi jó dógokbó nem marattmá semmi.
  • Greenscape
    Ha latod, hogy buko lesz akkor ahoz kell alkalmazkodni es abbol kell a legtobbet kihozni. Ilyenkor hagyni kell a gyengebb jatekosoknak az elejen, hogy "oda tegyek a vasat" aztan lesz ami lesz. Ha a szarbol kihozod a maximumot nem szabad, hogy csalodott legyel. Ha meg veletlen nyer a csapat az meg kimondott siker. Bosszankodni akkor kell mikor hozhato lenne a csata, de elbaszod te. Mas hibaja miatt minek idegeskedni!?
  • Sherman0070
    Szerinted nincs ilyen mindenkivel?
    A különbség csak az, hogy a többi meccsben, ahol nincs ez, ott az elit réteg hozza a formáját. Azért is 60% a wr-jük és nem 100%
  • Still_I_Rise
    amikor 90 másodpercnél 0:5 az állás és ebből 3 top tier, na akkor lehet ám befolyásolni igazán!
  • Maala
    Az a baj - vagy szerencse? - az ilyen általánositásokkal, hogy kétfele műküdnek. Akkor az ellen Maus-ának, JGPz-jének sincsen fingja arról, hogy mi az a weakspot, és nem forgatja a tankját.

Ezért mondom, hogy NEM a másik játékát kell figyelned, hanem csak azokkal kell foglalkoznod, amit TE tudsz befolyásolni. Azzal kell foglalkozni, hogy jól fel tudd mérni az első 30 mp-ben, hová akarsz menni. Hogy figyeld, hogy ki megy veled, és ha senki, akkor visszafordulj. :-D Hogy az ellenféltől ki jöhet/jön veled szemben. És ilyen szarságok. Kezdetnek.

Aztán igen, figyelni kell, hogy az ellen tudja-e használni a tankját, tudni kell fejből, hogy milyen tank milyen ágyúval mekkora pennel és milyen újratöltéssel van. :-D Azt nem mondom a dinamikus átütésmérők idejében, hogy azt is tudni kell, TE mit tudsz penelni, mert kb odahúzod, és kijelzi (erre sajnos most már én is rászoktam, tök feleslegesnek érzem, hogy kipróbáltam 360+ tankot ebben a szarban)...

Szerintem ezeket kell elsődlegesen észben tartani, és akkor függetlenül attól, hogy win-e, vagy lose, elégedett érzéssel mész vissza a hangárba. "Kiosztottam itt is, amit tudtam." "Kár, hogy lőttek, különben kinyirtam volna mindet"... és hasonló megjegyzésekkel, boldogan füttyögve magadban.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.17. 23:20:36
  • Maala
    Erre csak azt tudom mondani, hogy a te szemléleteddel (és személyes véleményem szerint az ezzel a szemlélettel ide irkálók többségének a látásmódjával van a baj). A te tankod DPM-je T8 körül már eléri az 1500-2000et, ezért egy 4 perces csata alatt ki kellene tudni köhögni magadból a HP-dat. Az első 1-1,5 perc arról szól, hogy az első 30 mp-ben felmért csapatok (fontos skill, amit gyakorolni kell, pl az előző példádban nem megyek oda a Maus-JGPz halálosztaghoz) alapján eljutsz valahová, ahol köpködni kezded a lőszert. Szóval egy 4 perces csata alatt van 2-2,5 perced, ami 3-4000 potenciális sebzést jelent. (T8 a példa még mindig). Ha ennek a felét kiosztom, nálam már jó vagyok, más véleménye meg a témában (csata első percében megdöglő spotter? Psshhh, pitch plz) hidegen hagy.

A) Nem lehet minden csatát megnyerni, ezért winrate szart sem ér ennek mérése... Tök felesleges. Egyedül tankgrind és Xszerező esetén számit, pl aki prémtankoknál nézi a winratet, az egyenesen egy barom (7k kredit egy 100-150k-s körnél, hagyjál már). De egy játékosnak, akinek x% a 40k csata alatt a winrate-je, annak adott tankkal is x% (jó, plusz-minusz pár %) lesz. Nem adott napot, hanem a tank élettartamát kell nézni, ezért ilyen kiragadott példákkal CSAK magadat (és esetleg a fórumos társakat) ingerled. Haszna nincs, igy el kell dobni.

B) A csatában - számomra - nem az MM a legnagyobb gátló tényező, hanem azok a dolgok, amik a fentebb említett sebzés kiosztásában megakadályoznak.

És ez még csak nem is az ellenséges, akarom mondani saját csapat. Név szerint 2 dolog van, ami miatt a falra tudok mászni, az a random (átütésben, szórásban, és -tankok kivégzésének elmaradása eseténi alacsony rollból fakadóan néha, hogy a k...a anyját- sebzésben), valamint újabban a pingben-packetlossban bővelkedő szerver(park). Mind a kettő a WG hibája szerintem (ranked előtt legalábbis nem nagyon volt ilyen gond, csak azóta, de még a ranked vége óta is fennmaradt...).

(Azt meg, hogy miért tudod tiertől függetlenül kiosztani ugyanazt a sebzést, előző hsz-ben leirtam. Sok tanknak TX ágyúja van már T8-ban is.)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.17. 23:12:59
  • Gyuszopapa
    Mászkálhat 10 gunokkal a 9-es is de baszhatod ha a játékosok 80%-ának fingja sincs arról hogy létezik weakspot.Ülhet ő bármiben.
  • Still_I_Rise
    "Igy még mindig az új MM van előnyben."
    Szimpla csalás.
  • Maala
    Ilyen meccsek régen is voltak. Tehát az én szememben egyik hibát kijavitották, másikat nem. Igy még mindig az új MM van előnyben.

Értem, hogy arra akarsz utalni, hogy mivel "csak" 3 v 5 T10 lehet a csatában, igy felerősödik a szerepük... De tényleg csak ennyi, felerősödik a szerepük. Ha a régi MM-en belül történik meg ugyanez, ugyanúgy van egy tanknyi HP előny. A régi MM-ben ugyanúgy balfaszok voltak a játékosok.

Egyébként az a T10 tanknyi HP előny, ha figyeled a csata elején a Team HP barokat, nem nagyon szokott érvényesülni, mert általában akkor a csapat többi része puhább lesz (jó, egy olyan 5-800 HP-nyi eltérés néha van, de ez még mindig a harmada a Maus hp-jának) , a másik csapat alsóbb tagozata meg több HP-val rendelkezik. És értem én, hogy azt akarod sugallni, hogy T8-T9 életképtelen T10 páncélozott tankok ellen, de azért ha szétnézel, a legtöbb T9, és a T8-ak nagy része már TX gunokkal mászkál, nagyon sok ugyanazzal, mint a fejlettebb T10es társaik. Szóval nálam, amiben más egy T10 tank egy (elit) T9-től, az az alakja, meg a HP-ja.

És az a mágikus O 268 4 is egyre kevésbé tud érvényesülni a goldammo áradat közepette...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.17. 22:54:21
  • Plata
    Ott voltál?
    Én nem tudom hol voltál,csak írtad hogy biztonságban hazaértél a két gyerekhez.
    Ezért kérdeztem meg hol voltál,bár gondolom az a Diszlexia veszélyes hely lehet,vagy felétek is esik az ónos eső?
  • Still_I_Rise
    Diszlexia?
  • Plata
    Miért hol voltál?
  • Still_I_Rise
    Jelentem biztonságban hazaértek a 2 gyerekhez: 40k+ csata 300- WN8 és már tolja.
  • Sir Charles
    Nyilván nem erre gondoltam, mert az emberi hülyeséggel nem lehet mit kezdeni, ez csak egy példa volt a tegnapi szopórollerre.
    Hanem ott a baj, hogy a rossz MM miatt sokszor már a visszaszámláláskor eldől a meccs függetlenül a játékosok minőségétől és ez nem jó.
  • xotyi
    Nem, de a metában igaza van, csak nézz meg egy olyan meccset ahol IS-M top tier, főleg ha nem is teljesen agyhalott,szét szopatja a csapatod, Obj 430 variánsok, Obj 705 variánsok Obj 268 V4 és ha ezek ellen mondjuk a Te csapatodnál van Centurion, T10 , meg egy sima 268 ne adj isten egy városi pályán,szinte borítékolható hogy ki győz majd.

Múltkor Himmelsdorfon T10-el csak úgy tudtam sebezni az ellen 705-ét hogy T10-HEAT-jét spammeltem a parancsnoki nyílásra, néz csak meg mekkora, mire kinyírtam (és a banán utcát ezzel bevédtem) elhullott a csapat.
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2018.03.17. 19:05:58