World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Type5 ben ülve rögtön kiderül hogy mennyire nem op amikor mindenki arcon fos golddal, mellesleg Maus miért nem pay to win? hiszen párban 2 Maus kifiléz 2 Type 5 öt ahogy ezt ilyen ligás meccseken látni is lehetett.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
E50 szerencse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel a stun-os szarsággal meg sebzés, átütés nerffel jól szétkúrták az egész osztályt. Misszión kívül másra szerintem már senki sem használ artyt akkora egy hulladék semmitérő osztály lett.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
#397148 angucs-nak: Kitöltve!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.10.23. 09:41:46
angelus1991ster.blogspot.hu
Egyébként profi játék volt, gratula.
REPLAY
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Most hétvégén viszont a prém nyolcasok XP eventje alkalmával, gondoltam kipróbálom.
Mit mondjak, nagyon megérte. A nyolcas prém medekkel toltam egész nap, és ma több mint 3 milla plusz kredit termelődött.
A CDC-vel meg meglett a tank ász is, és elképesztően jó köröket futottam vele. Valamint az OBJ260 MT1 is beköszönt. 450000 kredittel.
Lehet hogy ez csak a mézesmadzag? Nem fogom megvenni, mert van elég prém tankom, de ez most jól esett. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.10.23. 00:47:12
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.22. 23:17:52
angelus1991ster.blogspot.hu
Most 2 nap alatt semmiből idáig jutottam francia ágon.
Kell az a BC 25t.
2k sebzéssel is csak 30ezer körül hoz. Abból levonódik a lőszer, sebződés, tartozékok és már nem annyi.
Általában már az 6000-be kerül, hogy visszategyem a láncot, stun alól feloldjam a legénységet. Az meg minden meccsben van kb.
WoT replay analyzerrel pár meccs kredithasznát ideteszem

csak akkor töltöm rá, amikor tier10 és látom, hogy másképp nem menne át
amúgy 20k crediteket hoz prémmel
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.10.22. 19:43:50
BattleTag: kabel15#2672
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.10.22. 13:08:03
6 meccs egy tier 6-os tankkal, és mind a 6 tier 8-ban.
Ezután 3 meccs egy tier 7-es tankkal, mind tier 9-ben.
A kurva anyjukat már...
"Honzik/Bogus te szerencsétlen az rendben van, hogy mindenkit próbálsz blokkolni/akadályozni de legalább a teamkill-hez ne arany lőszert használj te állat!"
vagy
"polák/cseh mágus mi a fszomért mész be light/top heavy tankkal a sarokba?"
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.10.21. 21:11:36
Nekem legalább is sikerült.
XVM alapú modot nem használok...