World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt magyarul nem lehetett volna.Köszi...
Commander Bonus: The tank's Commander provides 10% of his own training level as a bonus to the primary and non-role specific skills of each crew member under his command, but not to himself. So, for example, if all your crew members are at 75% base training level, the Commander will add 7.5 to each of them, resulting in an effective training level of 82.5%.
dehogy, azt sem tudtam eddig hogy vannak hozzá modok 😊
A parancsnok képességszintjének 10%-a adódik mimnden más legénységi tag képességéhez.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

akkor meg valami mod kavarhat még be nem? A wot-ban raktál föl valami új mod-ot? Ez is csinálhat ilyet.
De akkor nem értem, hogy más játéknál ez miért nem jelenik meg. DirectX-et is próbáltam ma felrakni, a legújabb 11-et de az sem segített.
Az mi a legénység pontszámában/nem tudom,talán képzettség/,hogy 68+7%.Mi az a +pár %???
ördögien hasonlít arra a fotó amikor túlhúzzák a kártyát és hibázik. tuti valami össze akadt neked.
Azért van, mert artyzol!
Az sg-sek nagy rész küldi a negatív energiát az arty használóknak.
Illetve, mivel ez 1 orosz játék, és te német tankkal játszol, szerintem ez is baj lehet. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hát igen:-) sajnos ismerõs ez a kép! Nem akarom az ördögöt de a vga hibázik neked. Rakd föl a legújabb DX-et és utána hátha meg gyógyul. Ha csak ennél a két játéknál van ez a hiba akkor valami driveres directX-es probléma lehet a háttérben
A videókártya nincs húzva, teljesen alapjáraton mûködik. Mondjuk a laptop már lassan 2 éves lesz, de eddig nem vettem észre ilyen problémát nála más játékoknál. Egészen tegnapig normálisan mûködött egyébként.

Értem, amiket írtam arra mit mondasz??
Legutoljára tegnap raktam fel egy új játékot, ami ugyanez a probléma jelentkezett, de ott nem ennyire szembeötlõen. De amúgy más játéknál nincs ez a probléma. Csak ennél.
Elsõ kérdésem az lenne hogy megvan-e húzva a kártya? Ha igen tedd alapra az órajeleket. Lehet nem bírja! Vagy az is lehet hogy haldoklik a vga. Nekem volt anno ilyesmi és ki is purcant a kártya. Vagy még talán az is lehet hogy össze akad drivered valamivel, ha nemrég raktál föl valami új programot vagy drivert azon is érdemes elgondolkodni...elsõ körben ennyi tippem van
patchaou
Mit érdemel az ekkora paraszt? És még beírta hogy sry miután bekékült:

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sziasztok!

Olyan problémával lenne kérdésem, hogy a játék grafikailag megkergült, eddig ilyet még sosem csinált. Nem biztos, hogy rendesen letudom írni, de olyat csinál már a bejelentkezési menüben, hogy a piros kis szikrák így villognak egy nagy háromszögként, a menüben meg már alapból a fél képernyõt eltakarja egy ehhez hasonló jelenség csak szürkében. ATI Radeon Mobility HD5470 videokártyám van. Ma már frissítettem is a kari dirver-ét. Remélem valaki tud segíteni a leírtak alapján. Elõre is köszi.
Lehet, hogy én vagyok vele türelmetlen. Majd ha fullos lesz akkor jobban tetszik. A T29-el elég jól ment. De az a löveg! Hihetetlen, hogy mit nem üt át és milyeneket lehet mellélõni. Idõnként! Mert néha meg nagyon jól teljesít. Eddig ennél tapasztaltam ilyet a legdurvábban.

A tankszemélyzet személyes fájlján a módosítók sort értelmezné nekem valaki? Mert értelmét nem igen látom.
Pedig jó kis tank az! Nekem az elsõ ág volt anno amit kihúztam az amcsi heavy. Akkor még én is úgy éreztem, hogy a T29 után visszalépés a T32, viszont nemrég visszavettem versenyek miatt, és el kell, hogy mondjam, hogy random csatában is iszonyat jókat lehet vele menni, egyik legjobb tier8-as tank.

Szerintem minnél rutinosabb a játékos, annál veszélyesebb és élvezhetõbb a kezében a T32.
Amennyire szerettem a T29-et (bár a 105-ös lövegével már akkor is voltak fenntartásaim, az egyik legmegbízhatatlanabb eddig), annyira utálom a t32-öt. Egyszerûen kevés a lövege. A legtöbb zöld jelzésû nem weak-pontot megbízhatóan nem lövi át. Golddal biztos jó, de azt nem használok. Prém nélkül pluszba vagyok vele. Igaz még stock.

Biztos,hogy ezer csata után én is foslow voltam,(sõt,most is az vagyok) de annyit azért tudtam,hogy a kv1s-el nem seggel harcolok..
És én leszartam,ha kilõttek,heavy ágat húztam,az meg arra van,hogy bemenjek vele a sûrûjébe,nem arra,hogy egy ház mögött túrjam az orrom...
Az nem probléma 😊.

*nem napi, heti

hát, én kezdõként sem seggel védtem .. tököm televan az ilyen csicskákkal, az elõbb is életem körét baszta el egy 2k csastás 500 effes gyökér, meg egy afk Type 59 .. hogy a fasz ütné ki a szemüket az ilyen buziknak.
napi elsõ afk (mert ilyen bárkivel elõfordulhat) = 0 xp, 0 kredit (+ javítás persze), második ugyanez x2, harmadik után 1 hét ban .. megoldanám én basszameg.

hmmmm... neked vajon mennyi volt 1k battle utan???
nem akarok trollkodni ,de nem a kezdokkel van a baj ,meg belejohet

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

akkor is... még tud hova fejlõdni (felfele) de az is lehet hogy nem...
míg egy 10-20k csatás low effis már menthetetlen mint a sör ami elõttem van <#vigyor>
Linkeljem a csata utáni jelentést is?
Lõtt egyet a balfasz,majd kilõtték..
Ja...
Az az egy sem talált....
ezzel még nincs is gond.... bõven tud még hova fejlõdni...
de amikor 20k csatás E-100ak rohangálnak 4-5-600 effivel... na az a baj!
A mai nap TOP tankja - Malinovka,védõ - 1k csata 490 eff...
[/url][/img]
Oké 😊 Megértem az álláspontod, de magamévá tenni nem tudom.
Ha szeretsz azzal a tankkal menni, pénztermelõnek se utolsó. Aztán egyszercsak elit lesz. 😊

Ezt csak akkor lehet ha elit a járgány. Igazából ez az egyetlen értelme ennek.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hát ha abszolút nem érdekelnek a top tankok, semmi féle verseny és század (bár sztem ez a játék lényege), akkor teljesen felesleges tier6 fölé menni. Hellcat VK36, cromwell, KV-1S, T49, ezekkel bõven elvagy, bár akkor már sztem t29-t is felesleges volt kihúzni😛.
lol mostantól az IS-ek sztálinkák, mondjuk ha még stock, akkor legyen sztálinkácska :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ha jól nem játszasz vele ultabénán nem visz kreditet. Ez mondjuk minden tier 8 ra igaz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Köszi a válaszokat 😊

Nem századozok, nem indulok versenyen, és nincs prém tankom. Úgyis megéri továbbmenni ?

naja😛 T32-t sztem még mindenképpen, mert tier8 századba is jó és versenyekre is 😛 😄 de szerintem érdemes tovább menni is.
Azt hogy kell?
ha nem akarsz tovább menni akkor felejtsd el a T32õt szerintem.... T29 sokkal jobb 😄
demajdmindjá' jönnek a szakik és elküldenek a k**va anyámba 😄
Hali.

T-32-rõl tudna valaki mondani tapasztalatokat,lehet megvenném, kijön pozitívba vagy bukó,mennyire pattog stb.? A 9-es és 10-est nem akarom kihúzni, mert se prém se szakasz se Klán és azok már elég bukók nettóban.

Köszi.

Köszi.

Random_
Kapcsold át, hogy a TP a legénység képzésére menjen...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pont azért.Mert ezzel legalább sikeres voltam,nem úgy eddig az összes tankkal...
És miért vágysz annyira arra az elite státusra? Igazából csak akkor jó, ha a legénységet akarod húzni.

Ahha...Akkor sosem lesz elit.😞
Minden modult és mind3 tankot kifejlesztetted rajta?

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

T-150 és a KV-2 is ki van fejlesztve?😊

De a KV1-bõl három tankot lehet kifejleszteni, a KV-1S-et, a T-150-et és a KV-2-t. Ezeknek mindnek meg kell lennie az elithez.

KV1-S is ki van már fejlesztve.Mégsem elit a KV1...
oroszok stock gunja.. mire gondolsz ez alatt? KV-1s vaaagy T-150 a maguk kemény 86mm penjükkel?😄 vagy netalántán az IS 120penes ágyúja?😄

Az utána jövõ tankokat is ki kell fejleszteni hogy elit legyen, nem csak za alkatrészeket. Szerintem ez a baj.