World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Az sg-sek nagy rész küldi a negatív energiát az arty használóknak.
Illetve, mivel ez 1 orosz játék, és te német tankkal játszol, szerintem ez is baj lehet. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Olyan problémával lenne kérdésem, hogy a játék grafikailag megkergült, eddig ilyet még sosem csinált. Nem biztos, hogy rendesen letudom írni, de olyat csinál már a bejelentkezési menüben, hogy a piros kis szikrák így villognak egy nagy háromszögként, a menüben meg már alapból a fél képernyõt eltakarja egy ehhez hasonló jelenség csak szürkében. ATI Radeon Mobility HD5470 videokártyám van. Ma már frissítettem is a kari dirver-ét. Remélem valaki tud segíteni a leírtak alapján. Elõre is köszi.
Szerintem minnél rutinosabb a játékos, annál veszélyesebb és élvezhetõbb a kezében a T32.
És én leszartam,ha kilõttek,heavy ágat húztam,az meg arra van,hogy bemenjek vele a sûrûjébe,nem arra,hogy egy ház mögött túrjam az orrom...
napi elsõ afk (mert ilyen bárkivel elõfordulhat) = 0 xp, 0 kredit (+ javítás persze), második ugyanez x2, harmadik után 1 hét ban .. megoldanám én basszameg.
nem akarok trollkodni ,de nem a kezdokkel van a baj ,meg belejohet
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
míg egy 10-20k csatás low effis már menthetetlen mint a sör ami elõttem van <#vigyor>#vigyor>
Lõtt egyet a balfasz,majd kilõtték..
Ja...
Az az egy sem talált....
de amikor 20k csatás E-100ak rohangálnak 4-5-600 effivel... na az a baj!
[/url][/img]
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nem századozok, nem indulok versenyen, és nincs prém tankom. Úgyis megéri továbbmenni ?
demajdmindjá' jönnek a szakik és elküldenek a k**va anyámba 😄
T-32-rõl tudna valaki mondani tapasztalatokat,lehet megvenném, kijön pozitívba vagy bukó,mennyire pattog stb.? A 9-es és 10-est nem akarom kihúzni, mert se prém se szakasz se Klán és azok már elég bukók nettóban.
Köszi.
Köszi.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ