World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vazze nembírom XD

<#taps>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Veszel egy plusz felfüggesztést, medhez úgyis olcsó.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát, ha nem megy az elemi matek, a tanáraidnak is ki kéne taposni a belét 😄

Összeszedem nagy nehezen 0 db. kill-el a 7400 xp-t a 3001 toronyhoz, erre kitalálja, hogy kell neki még a lánctalp is 4ezer xp-ért. Alapjában véve békés ember vagyok, de azért szívesen letaposnék a torkán annak, aki kitalálta ezt az ótvaros geciséget.

Nem baj, még ott a húsvéti nyuszi (aka fritz med ág).<#nevetes1>

Most úgy érzem magam, mintha megmondtam volna egy kisgyereknek, hogy nem létezik a mikulás.😊)

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Elég baj az, hogy messiásként vártok egy olyan tankcsaládot, ami papír páncélzatú, felül nyitott, böhöm nagy 0 camóval, rossz mozgékonysággal, és a top tank alig lõ többet percenként mint 2... ja és a legfontosabb: német tank egy (fehér)orosz játékba!

Még nagyobb pofára esés lenne mint a jpze!😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ezt a wn6-ot megnéztem, hót bugosnak tûnik a makrójuk. Alig van játékos, akinek kiszámolna valamit. Egyelõre marad az eff az xvmben nálam.

ximix
Aham ezt nem követtem nyomon, hogy mi okból késik csak vártam mint a Messiást 😊
hawken
Helló mindenki!
A mai "nap" kivételesen jól kezdõdik

Szerintem csak jól járunk azzal hogy nem kapjuk meg ezeket az okádék waffen trógereket. Így legalább van némi esély arra hogy a németek valami jóféle TD-ket kapnak majd.

Egyébként is, valószínûleg a német medek után jönnek...

Én még mindig azt mondom, hogy kivágták a kukába a wtftrógereket és eltart egy ideig, mire megfelelõ tankokat találnak és lemodellezik õket. Ha nem lett volna ennyi vinnyogás a jpze, meg a 2. ág miatt, valószínûleg már rég kijött volna. Igaz, biztos szar lenne az is.😄 Aztán meg ki tudja, majd meglátjuk...

De legalább a németek kapnak elõször második med ágat, szóval semmi ok a sírásra.😊

Az a t8 light nagyon ígéretesnek néz ki, azért lehet, hogy elindulnék. Kár hogy ezzel elvették az esélyét, hogy egy igazán jó dedikált top tier scoutja legyen a németeknek.

ximix
Mikor megakartam nézni még nem mûködött, de azóta jó az online effi lammaer barátnõje a konishal😊)

SerB leszophat egy vagon niggert. <#eplus2>

ximix
Ez is érdekes miszerint anno szovjet , német tankok voltak az elsõk most már lassan mindenkinek lesz második TD ága csak a németeknek nem .
Nem viszek aranyat prém tankba.
Ha farmolok, akkor farmolok.
1-2 ilyen meccs még belefér, de 7-8 egyhuzamban, már kicsit sok volt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

- Russian tree on the RU server has new premium vehicles planned: SG-122 arty (basically a Panzer III hull with a 122mm howitzer), T-35 heavy, SU-76(I), SU-85I (these two will be gift tanks most likely) and ZIS-30 TD (SerB will tell whether it will be a regular or gift vehicle when it gets introduced)
- US tree has a new premium arty planned: Sexton
- French tree new premium SPG's: R35 AC and ACL135
- Q: "I've read two branches of British TD's are going to be implemented, will they come at the same time? What will be the second British tier 10 TD?" A: "Wait for the patchnotes"
- devs are considering new Chinese tier 8 premium tank to implement (so they don't have to sell the Type 59), they recently discovered several possible candidates, but so far no details
- SerB states that the Soviets did have turreted tank destroyers, namely the Object 416, based on the chassis of Object 112 (SerB states that Object 416 was a hybrid, it's possible to implement it both as medium tank and as a TD)
- Spähpanzer Kette (respectively its prototype called RU251) will be introduced, according to SerB it will be introduced before the Leopard 1 prototype as tier 8 LT (as for how the branch will look: "You'll see") (SS: interesting, it could end up being a combined branch). RU251 won't have the 90mm Bord K gun.

Koridor
Kiderült hogy tiger p vagy h lesz féláron?

patchaou
És lövés után automatikusan elindul.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

8 ezer csata után most jöttem rá, hogy bekapcsolt tempomat esetén a spce-re megáll a hk... <#nevetes1>

Köszönöm.

patchaou
Köszi szépen!

Attiska itt az enyém.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Innen a standard biztosan mutatja.
patchaou
Tudtok olyan dmg panelt ami mutatja, hogy a modulok javításából mennyi van hátra?

A bõvített statisztikához nincs magyar lc_messages mappa véletlenül?

nekem M103 47%win, utána jöttek kis barátok, és most 54,7%.
Dossier

platoon, 3értelmes ember, már tud nyerni az esetek 70%ban.

Gondoltam megyek pár kört tigrissel, holnap úgy is event, meg szeretem is. Na van eddig 22%-os winratem meg mellé laza 2200avg dmg meg 1000+os avg xp . Hogy szépen fejezzem ki magam, fogalmatlan csapattársak vannak mindenfelé. Nem tudok nyerni.
<#duhos2>
Rendkívül szórakoztatók a 30%-os winchance-es csaták sorozata hónapok óta. A komolyabban használt tankjaim közül messze ezzel szívok a legtöbbet.
Már nem, mert 1 hónapja könnyes búcsút vettünk egymástól 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Költõ volt a kérdés, a lényeg, hogy sárgulás ellen nem véd, azt ezután is bekapod.
Met
Csak a szokásos, Lakeville, lemmingtrain megy a canyonba, városba kb. 2 med, 2 heavy, a canynba kb. volt 3 ellenséges tank. Persze bukjuk a várost, szováteszem, beírja trololo, válaszolok neki hogy idióta. Csata vége elõtt beírja gyorsba hogy tanuljak meg játszani.
Kijövök hogy elmagyarázzam neki mi a szitu (meg elküldjem az annyjába)erre jön az üzi hogy már letíltott.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nem kéne már egy t10? 😊

grat tényleg sokat szophattál vele 47.3% win rate :p

Végre meg van ezzel is a tank ász. Amennyit szopok vele mostanában...

Igen, robbanni azért nem sokat robbant. De volt olyan, hogy kisárgult és mire megjavítottam volna a következõ bekapott lövéstõl robbantam is 😊 Olyan, hogy 1. lövésre robbantam viszont tényleg csak 1x fordult elõ.

Mert robban ellen véd?
T-44-en még az sem segített nálam, hogy 100-as volt a Safe storage + volt rajta Wet Ammo Rack is... 😊 Így is volt nem 1 olyan kör, mikor 2x is kisárgult a rekesz :S

és hol az õ wot nickje? 😄

Master91
Hé! És hol a story?
Met
Lambo
Tanulj meg játszani és utána okoskodj

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Több mint kielégítõ válasz volt, köszöntem😊.

Akkor amit bemásoltam táblázat valószínûleg csak a Performance rating-re vonatkozik. A WN6 meg nyilván a régi határokat használhatja, ha már az efficiency-t hivatott helyettesíteni.

Na lecsekkoltam a 3k61-et konikussal (eltapsoltam lõszerre egy zsák pénzt).

ahogy én látom: 2k-ért nagyon nem éri meg a skuló, illetve jó ha van 100% legénység mert így sokat lõ mellé, ha már visszarázódik az ember és akciós lesz a gold, akkor prémmel tuti nyereséges marad, prém nélkül meg szvsz nulszás.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Valamivel erõsebb, a homlokpáncélzat 156 mm effektív védelmet ad. Amikor teszteltem a 85 mm D-5T-85BM olyan 40%-ban átütötte. Szembõl a legerõsebb része kétoldalt az a felület ami az oldalpáncél része de már szembõl is látszik. Azt egyszer se ütötte át a fent említett 85 mm-es. De sok jelentõsége nincs mert amúgy ugyanolyan papír mint az IS. Néha benyeli a lövést a lövegpajzs.

Nekem még hiányzik a legerõsebb motor és a D-25T. De eddig nem vagyok elragadtatva ettõl az IS-2-tõl. Mondjuk az orosz IS-t se tetszett.
Mondjuk úgy hogy nagyon fekszik nekem a kicsike<#nevetes1>.

durva a statod vele

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor