World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Victory! Map: ! El Halluf 2013. január 26. 11:04:04
Vehicle: M4 Sherman
Exp: 1 771 + Credits: 72 717
wot nick: PsychoTrooper
(húú de kurva szarul vagyok xDDD rohadt szilvapálinka!!!!)
élvezet lesz így wotozni 😄😄
Rohadna le a keze minden 1000 effes e75-nek meg 770 effes lorraine-nek. 14 ezer csata alatt nem tanulják meg hogyan kell térképet olvasni, mégis miként kéne kezelni az adott tankot. Vagy bottal nyomták az elsõ 10+k csatát?
Rage off.
nem elég hogy olyan másnapos vagyok mint állat... gondoltam józanodás képpen kihúzom a Tiger P-t és megveszem mivel féláron van most az akció miatt.....
erre most nézem hogy átírták! és a sima Tiger van féláron -.-"
(na ez a nap nem kezdõdik valami jól<#wow2>#wow2>)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Itt a fóruma, itt finomítgatja a srác, fõként, hogy az ilyen olyan szélsõséges emberek statja is normális legyen. Gondolok itt Marder meg egyébb OP cuccok pedo hõseire.
Meg valami olyasmit is ír, hogy 2000 csata alatt nem érdemes vele számolni, vagy nem is fog. Mert abból még nem lehet jól következtetni semmire.
Ez most komoly?
Szerintem lõdd addig amíg lebontod. <#falbav>#falbav>
Current skill categories for WN3:
Less than 400.00: Terribad
400-700: Bad (Better than 5% of the server)
700-900 : Below average (Better than 30% of the server)
900-1100: Above average (Better than 50% of the server)
1100-1350: Good (Better than 75% of the server)
1350-1500: Very Good (Better than 90% of the server)
1500-1800: Excellent (Better than 95% of the server)
1800-2000: Unicum (Better than 99% of the server)
2000+ : Super Unicum (Better than 99.75% of the server)
Super Unicum, az olyan, amikor tescoba ákció van, és egy áráért kettõt kapsz 😄
Mit lehet tenni az ellen ha nemtudok rálõni az ellenfélre, csak mert köztünk van egy földkupac, vagy nem teljesen sima a talaj?
És ha nincs kínai akkor nem is mutat semmit.
Nem jelenik meg semmi és nem is tudok sehova sem kattintani.😊
Tegnap beléptem a ritka fajok táborába,korábban olvastam hogy páran ilyenre vadásznak :
Más is célzott már rá csata elején,kellett nekem ritka td 😊
Mondjuk kár hogy ez csak 2. osztályt ér ...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az a 8 tonnás torony ugyanis egy dolgot csinál: kb lelassítja a tankodat 😄
A medág hidegen hagy most kezdtem neki unalomból VK36-nál vagyok, hogy legyen egy <#rinya>#rinya> sírás a végére SturmTigert akarok <#boxer>#boxer>