World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért, nem azzal kell? <#wow1> <#alien2>

Be kellene vezetni egy olyat, hogy az alaplõszertõl eltérõt csak IQ teszt kitöltése után lehet. Akkor nem lenne HE lõszert lövöldözõ E100 a csapatban. 😊

Nem is értem miért csodálkozol rajta. 😊 A KV-1S tulajok "zseni" része mindkét 122-est csak és kizárólag csak HE-vel használja.
sok vörös kv1s szaladgál mert azt még õk is tudják, hogy azt kell venni mert op
Rá még egy csata. Ismét egy KV-IS, ez meg egy szimpla KV-1-el nem bírt el, ezért neki ment és megpróbálta el tolni...gondolom rammolni akart csak hát az se jött neki össze. Nem értem KV-1S-eket osztogattak az oviban?

Sajnos az elsõ nem lett ilyen jó, de nem számít mert szeretem és kész....<#mf1>

Victory! Map: ! El Halluf 2013. január 26. 11:04:04
Vehicle: M4 Sherman
Exp: 1 771 + Credits: 72 717

wot nick: PsychoTrooper

Az elõbb láttam egy KV-1S-t ami nem bírt el egy Panzer III/IV-el. A Panzer kilõtte...te jó ég. Csoda-e ha vesztettünk?

Valami lassú tankkal menj, különben be fogsz hányni a száguldástól. 😊

attól még elmentem volna... csak nem lepõdtem volna most meg....
(húú de kurva szarul vagyok xDDD rohadt szilvapálinka!!!!)
élvezet lesz így wotozni 😄😄
Ahh, így már értem. Azt hittem ezek mind különbözõek. Reggel van még. 😊

Rage on:
Rohadna le a keze minden 1000 effes e75-nek meg 770 effes lorraine-nek. 14 ezer csata alatt nem tanulják meg hogyan kell térképet olvasni, mégis miként kéne kezelni az adott tankot. Vagy bottal nyomták az elsõ 10+k csatát?
Rage off.

hát ha nem mentél volna el tegnap vedelni, akkor este láthattad volna, hogy kijavították Tiger (H)-ra😄

Nem. Pár embernek kiszámolja a wn-t, de a legtöbbnek nem. Vagy valamit benéztem, vagy bugos.

Na ha még nem volt akkor még egy statnézõs oldal: wotlabs Itt már van grafikonos megjelenítés is a teljesítménírõl, de gondolom, hogy ez a grafikonos nézet elérhetõ legyen vagy regelni kell vagy ha egyszer valaki megnézi benne a statját akkor onnantól fogva bekerül az adatbázisba és majd onnan késõbb betöltõdik neki ha legközelebb nézi, nem nagyon értek ehhez😊.

ezt nem hiszem el b***eg....
nem elég hogy olyan másnapos vagyok mint állat... gondoltam józanodás képpen kihúzom a Tiger P-t és megveszem mivel féláron van most az akció miatt.....
erre most nézem hogy átírták! és a sima Tiger van féláron -.-"
(na ez a nap nem kezdõdik valami jól<#wow2>)
fenne=benne

Az XVM megy már valakinek az új számítás alapján? Ha igen, valaki elmondaná hogy mit kel vele csinálni? Nem vagyok egy nagy config-huszár.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szerintem töröld ezt a játékot addig, még nem lesz fenne dózer...<#nemtudom>

A 9-es TD nem az, viszont a 8-as arty annál inkább 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

pointer4
Hát gondolom csak volt, még WN1 is, gondolom a 6os a legújabb.
Itt a fóruma, itt finomítgatja a srác, fõként, hogy az ilyen olyan szélsõséges emberek statja is normális legyen. Gondolok itt Marder meg egyébb OP cuccok pedo hõseire.
Meg valami olyasmit is ír, hogy 2000 csata alatt nem érdemes vele számolni, vagy nem is fog. Mert abból még nem lehet jól következtetni semmire.
AMX 12t , AMX 13 75 , AMX 13 90 , Lorraine , BatChat , AMX 50 100 , AMX 50 120 , AMX 50B És ha jó tom a 9es meg a 10es TD is az!Viszont a második kérdésed nem nagyon értem:S ! Valszeg közelebb kell mened 😄
Mit lehet tenni az ellen ha nemtudok rálõni az ellenfélre, csak mert köztünk van egy földkupac, vagy nem teljesen sima a talaj?

Ez most komoly?
Szerintem lõdd addig amíg lebontod. <#falbav>

Na vájár. Most már WN3 is van? Kezdem elveszíteni a fonalat. 😊

Nem mindegyikben van. Azt teheted, hogy felveszel egy olyan pozíciót ahol nincs köztetek akadály. Vagy véded azt a pozíciót amíg tudod.
pointer4
Ezt leltem a fórumukon, gondolom csak a számítás finomodott, a ponthatárok maradtak.

Current skill categories for WN3:
Less than 400.00: Terribad
400-700: Bad (Better than 5% of the server)
700-900 : Below average (Better than 30% of the server)
900-1100: Above average (Better than 50% of the server)
1100-1350: Good (Better than 75% of the server)
1350-1500: Very Good (Better than 90% of the server)
1500-1800: Excellent (Better than 95% of the server)
1800-2000: Unicum (Better than 99% of the server)
2000+ : Super Unicum (Better than 99.75% of the server)

Super Unicum, az olyan, amikor tescoba ákció van, és egy áráért kettõt kapsz 😄
Üdv. 2 kérdés: Mely francia tankokban van "revolvertár"? (talán mindben?😊
Mit lehet tenni az ellen ha nemtudok rálõni az ellenfélre, csak mert köztünk van egy földkupac, vagy nem teljesen sima a talaj?
Úgy tûnik nincsenek Kínai felszereléseid. 😄

Sztem állítsd át a nemzetet az összesre,most csak kína van ott.
És ha nincs kínai akkor nem is mutat semmit.

Beléptem a játékba, gondoltam veszek egy pár tûzoltókészüléket, ha már félárú, erre ez fogad a Boltban a Fogyócikkek és a Felszerelés fülek alatt:

Nem jelenik meg semmi és nem is tudok sehova sem kattintani.😊
ma este 8-tól légyszíves csak ezzel toljad, köszi :d

és prém nélkül mínuszos lenne...lol

Sziasztok!
Tegnap beléptem a ritka fajok táborába,korábban olvastam hogy páran ilyenre vadásznak :

Más is célzott már rá csata elején,kellett nekem ritka td 😊
Mondjuk kár hogy ez csak 2. osztályt ér ...

Kell a nooboknak is valami amivel tudnak farmolni<#vigyor2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ott a pont. Nem tudom miért gondoltam, hogy az elsõ sor a nyerõ.
Inkább kihoznának már egy USA prémium TD-t, mint azt a szaros SPG-t, amit egyébként is a britek használtak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A noobmeter-en több fajta eff is van, azok közül a WN6-ot kell nézni. Szóval teljesen jól számol.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Néztem sajnos én is. Az értékeket nem tudom honnan szedi, de az sem a valós érték. Legalábbis a hozzám írt érték nem egyezik a webes értékkel. A hiányos értékekre elõször én is azt hittem, hogy kevés a csata, de volt több ezres csatával rendelkezõ emberkének is kihúzott értékelése.
Az a vicces, hogy nem is a csaták számától függ, hogy kiszámolja-e. Csak úgy random mód kiköp egyet kettõt.

Naaaaaa<#nevetes1> Most mééé vagy ilyen? Most fog beindulni!
Solten
84%-os legenysegu pedotank.

Saor Alba

Szerintem még csak az adatbázissal lehetnek gondjaik, de ahogy nézegettem ma, egyre nagyobb arányban mutatja az adatokat, szóval pár nap és teljesen jó lesz.

Örülök, hogy mégsem én voltam a hülye hozzá.
Solten

Victory!
Map: Airfield 25 January 2013 21:43:48
Vehicle: M5A1 Stuart
Exp: 1,102 + Credits: 19,257
Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"

Tier 6-ok kozt is megallja a helyet a kis szutyok... <#alien> Hm, emlekeim szerint a jenki valtozataval tobbet szivtam... <#miaz>

Saor Alba

Ne aggódj, amúgy se fogsz tudni vele semmit kezdeni. Szóval úgy kalkulálj, hogy a továbbiakban is hasonló mennyiségû killel fogod kigrindelni a következõ tankot 😄

Az a 8 tonnás torony ugyanis egy dolgot csinál: kb lelassítja a tankodat 😄

Ez van, megszoksz vagy megszöksz 😊. Mint mondtam, a nagyobb tankoknál ez sokkal durvább lesz, szóval barátkozz a gondolattal.

ximix
Csöppet lemaradtam wot témában én még a waffentrágerek elõtti TD ágat vártam, most néztem az aktuális tech fát elég érdekes.
A medág hidegen hagy most kezdtem neki unalomból VK36-nál vagyok, hogy legyen egy <#rinya> sírás a végére SturmTigert akarok <#boxer>
Csak némileg frusztrál, hogy semmit nem tudok csinálni így ezzel a géppel. Egyébként biztosan nem lenne rossz, de így még játszani is kínlódás vele.

Az az ótvaros geciség nem bírja azt a nagy súlyt. <#fejvakaras><#mf1>

Szokj hozzá, nagyobb tierekben 20k xp-s tételekrõl lesz szó ilyen esetben (ami úgy a tankok 80%át érinteni fogja).

Hát a tököm figyelte, hogy 8 tonna az a fos. Ha hamarább tudom, lehet bele se kezdek ebbe.