World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Defeat Map: ! Ruinberg 2013. január 25. 18:19:31
Vehicle: IS-2
Exp: 1 374 + Credits: 56 329
Achievements: : Steel Wall
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A foglalási pontok arányának csökkentésével nem lenne gondom, mert tényleg túl van súlyozva. Ami viszont a WR-t illeti, az elsõsorban a csapatot méri, nem az én teljesítményemet. Persze van összefüggés, de azért nem nagyon tetszik ez a változási irány.
Nem kevés szép eredményû, de kurvára vesztes csatám van.
WoT: Nishizumi77

WoT: Nishizumi77
van egy 38k-s win 8 killel 30 kilõtt skulóval, a srác a világáról nem tud és úgy hozta össze
de mindjárt visszaveszem aztán kipróbálom :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Miért szopjak én a gyökér csapattársakért tulajdonképpen????
Amíg a derp hatásos tierjében prémium lõszer nélkül is addig a konisch csak azzal mûködik igazán.
Amíg én az M4-en elhasználok mondjuk körönként kettõt a többi filléres normál, addig azzal ellõ mondjuk harmincat. Nem túlzottan profitábilis dolog.
már látom, hogy kövik egymást a körben, hogy nehogy a másiknak legyen meg :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
x""D
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
És eleged lesz a pénztelenségbõl, és veszel prémium tankot farmolni 😊
Mondjuk ma annak is örülök, hogy löwével majdhogy-nem csak t-9-10 e csatákba tesz.Egy élmény.
A fredi még stock, de ez akkor is gáz.
19 lövést adtam le, mind talált, T-5-6-os tankokra. Az összes csatában okozott sebzésem 19hp-volt.....
Elmennek a jó k***va anyjukba. Mindegy volt mit, hol, mivel lövök.
Felszerelést nem is kell cserélni, csak a töltõt kell felkészíteni, sok értelmes skill úgysincsen rá.
IS-7-re ugyanez vonatkozik. Láncfeszítõ kerék mögé bármilyen 390 feletti sebzési ágyúval szinte biztosan ammorack.
Az egy dolog, hogy te tudod hol kell lõni de az átlagnak fogalma sincs és mostanában nem látok semmivel se több oroszt robbanni mint bármi mást.
Én eddig sem használtam és ezután se fogok rajtuk, nekem inkább kell a venti+tammer+stab nyújtotta plusz.
IS-3 robbanás. Több, mint 300 csatám van vele, talán ha kétszer lõttek ki egy lövésbõl. Én úgy gondolom, hogy olyan játékos kezében, aki tudja, hol kap ammorack sérülést a tank annak nem fog gyakran elõjönni és én tuti nem vennék rá emiatt különleges cuccot. Venti, töltésgyorsító és vertikális stabilizátor és ennyi.
Benne van az összes arty meg TD kihúzása, nem mehetek állandóan gyors medekkel, amikkel könnyû csatát eldönteni 😛
Orosz tankot már rengeteget láttam egylövésezni, viszont nekem safe storage-el 0 azaz nulla ilyen halálom volt.