World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebben a csatában már akár a tornyodon is pöröghettél volna az sem segített volna😊 át tudom érezni a helyzetet.. egyébként az IS-2 frontja erõsebb a sima IS frontjánál? ugye ennek a kínaianak 90-es a frontja de cseréba döntött.

Itt a replay is, ha más nem akkor kedvcsinálónak jó a china IS2-höz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ximix
Ajaj cap hétvége lesz😊
Nem szokásom rinyálni a hülyék miatt, de azért ez most igen csak megérintett.
Defeat Map: ! Ruinberg 2013. január 25. 18:19:31
Vehicle: IS-2
Exp: 1 374 + Credits: 56 329
Achievements: : Steel Wall

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Elég, ha türelmes vagy. 😊

nehéz lenne elmondani ha senki sem tudja..

Most tényleg le kell szopnom valakit hogy leírja végre hogy mi a francot kell átírni ebben a retek xvm-ben hogy mutassa azt a szart???<#nevetes1><#vigyor1>
Erre azért kíváncsi vagyok a gyakorlatban, ez hogy fog mûködni.<#gonosz3>

A foglalási pontok arányának csökkentésével nem lenne gondom, mert tényleg túl van súlyozva. Ami viszont a WR-t illeti, az elsõsorban a csapatot méri, nem az én teljesítményemet. Persze van összefüggés, de azért nem nagyon tetszik ez a változási irány.
Nem kevés szép eredményû, de kurvára vesztes csatám van.
ximix
Annak idején Lammaer barátnõje nyomta konich-al Lianna Silverwind
De lol most már kicserélték a képet is és Tiger(H) van rajta + az a kedvezményes.

WoT: Nishizumi77

Több top gunja lehet nincs is<#eplus2>

Kicsit tuningoltam rajta, így jobb 😄

WoT: Nishizumi77

3k61 konikus: nézzetek körül mwreplayen

van egy 38k-s win 8 killel 30 kilõtt skulóval, a srác a világáról nem tud és úgy hozta össze

de mindjárt visszaveszem aztán kipróbálom :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kár, hogy nem mûködik jól ez az új xvm. Bár lehet, hogy én vagyok ennyire hülye az confighoz. Minden helyen ahol eff volt átírtam wn-re és belõttem a színhatárokat. Minden szín stimmel, csak a wn érték nem, de ez az érték több játékosnál nem is jelenik meg. Végül rám 1218-at ír a játékban és 1572-t az oldalon.
0-8% lehet a kihatása a wn6 pontokra a winratenak és a 48% winrate felett levõk igazából semmi negatív hatást nem fognak tapasztalni a pontjukon.

A régivel is csak az volt a baj, hogy nagyon figyelembe vette a foglalási pontokat.

winrate+sebzés lesz súlyozott

Mit akarnak az XVM-mel??? Felülsúlyozni a WinRate értéket????
Miért szopjak én a gyökér csapattársakért tulajdonképpen????
Én a mindig gold ammo+derp párosításra gondoltam(mert ugye ilyen is van), nyilván náluk nem lényeg a profit ezért érdekelt csupán.

Roppant egyszerû.
Amíg a derp hatásos tierjében prémium lõszer nélkül is addig a konisch csak azzal mûködik igazán.
Amíg én az M4-en elhasználok mondjuk körönként kettõt a többi filléres normál, addig azzal ellõ mondjuk harmincat. Nem túlzottan profitábilis dolog.

régen volt az jó, próbáltam én, nem egy nagy szám. A rövid 88-assal sztem jobb
pointer4
Na igen, addig meg mehet a KV-1S pedo trollkodás 😄
Igénytelen banda. Még egy hétvégi akciót sem tudnak hibátlanul felrakni?
15K bonus invaderért?
már látom, hogy kövik egymást a körben, hogy nehogy a másiknak legyen meg :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

x""D

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

vagy az okosabbik vár a legközelebbi gold ammo leárazásig, és a konish lövegbe 1000ezüstért veheti a goldammot.. ami szerintem egyáltalán nem vágja hanyatt a költségvetésünket

Itt a hétvégi event pontosan. Tiger H lesz, nem P.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

gondolom replay sincs, de így volt. oks 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

pointer4
Neeem, ez jó a WG-nek, lõsz prém lõszerrel, csatánkét buksz 65.000 kreditet a lõszer ár miatt.
És eleged lesz a pénztelenségbõl, és veszel prémium tankot farmolni 😊
Nincs képem, de így volt
Mondjuk ma annak is örülök, hogy löwével majdhogy-nem csak t-9-10 e csatákba tesz.Egy élmény.
A fredi még stock, de ez akkor is gáz.
Bennem a kérdés már többször felmerült, hogy akik elõszeretettel használják a derpgunokat azok miért nem használják a vk3601h-t konish löveggel meg gold ammoval😊.

Hm-hm. Vk36 konisch ágyú, prém lõszer? Ez egy picit nem csalás? Amúgy mókás dolog. De ez már szinte cheat-kód kategória.

pointer4
Van egy rossz hírem, ha a MAUS ágyújával tier5-6 enemyre, ilyen eredményt sikerült produkálni 😊
replay or didn't happen

Steppesen, ha a zászló körüli részt megtisztítjuk, hátba-oldalba lehet kapni a másik oldalt. Vagy beállni védekezni a domboknál. Viszont amint megvan tisztítva az az oldal 4 ökör tuti beáll foglalni, mert az úgy jó.

screenshot errõl?

Egyetértek, az a csapat ami egyzászlós módon egybõl a cappelésre veszi az irányt, szinte minden esetben veszit. Bármelyik térképen, egyszerûen azért mert sokáig tart lehúzni, és a másik csapat kétoldalról veszi tûz alá a cappelõket.

pointer4
Ezeknek sokszor írhattad 😛

Kicsit túlzásba estek.....
Úgy látszik vannak még csodák a WG-nél. Az imént mentem egy emlékezetes kört ferdinanddal.
19 lövést adtam le, mind talált, T-5-6-os tankokra. Az összes csatában okozott sebzésem 19hp-volt.....
Elmennek a jó k***va anyjukba. Mindegy volt mit, hol, mivel lövök.
Akkor már jobb egyszer sem.

Felszerelést nem is kell cserélni, csak a töltõt kell felkészíteni, sok értelmes skill úgysincsen rá.

IS-7-re ugyanez vonatkozik. Láncfeszítõ kerék mögé bármilyen 390 feletti sebzési ágyúval szinte biztosan ammorack.

Mentem majd ezer kört IS-3-al meg T-44-el és állítom nem robbantam tíznél többször de ha lehúzom a zoknimat biztos elég az összeszámolásához.
Az egy dolog, hogy te tudod hol kell lõni de az átlagnak fogalma sincs és mostanában nem látok semmivel se több oroszt robbanni mint bármi mást.
Én eddig sem használtam és ezután se fogok rajtuk, nekem inkább kell a venti+tammer+stab nyújtotta plusz.

Összesen két dolgot szoktam beírni a csatákban a chatabalkba. Ha van sok scout akkor, hogy ne legyenek öngyilkosok és ha Himmlesdorfot kapom egy bázisos változatban, akkor annyit, hogy irány a hegy, különben vesztünk. Nem volt még olyan csatám azon a térképen, ahol ne nyertem volna akkor, ha sikerült a hegyet megtisztítanunk. Bármivel is voltam. Annak a pályának az a kulcsa. Elismerem egy T95 nem ér oda a hegyrõl resetelni, de bármilyen más tank igen, egy nehéztank is. Illetve mindig van olyan, aki nem jön a hegyre és nálam még nem fordult elõ, hogy ne tudtak volna resetelni, ha nagyon nagy lett volna gond. Szóval ezzel nagyon nem értek egyet.

IS-3 robbanás. Több, mint 300 csatám van vele, talán ha kétszer lõttek ki egy lövésbõl. Én úgy gondolom, hogy olyan játékos kezében, aki tudja, hol kap ammorack sérülést a tank annak nem fog gyakran elõjönni és én tuti nem vennék rá emiatt különleges cuccot. Venti, töltésgyorsító és vertikális stabilizátor és ennyi.

át=ám :-)

vicceltem át, bármi ami unicum az jó 😊

pointer4
Jóóóó van már 😛
Benne van az összes arty meg TD kihúzása, nem mehetek állandóan gyors medekkel, amikkel könnyû csatát eldönteni 😛
kevés 😉

pointer4
Csitt te kempelõs élõsködõ 😛
attól még nub vagy 😄

pointer4
Melyikõtök mond rosszat? 😄

WN6 Rating: 1,820 (Unicum)
És jobban is teszi, ha használ valami védelmet, hacsak nem akarja 200 hp-n hagyni az ammoracket, és elfüstölni egy t8-as med egy szerencsés találatától.

Orosz tankot már rengeteget láttam egylövésezni, viszont nekem safe storage-el 0 azaz nulla ilyen halálom volt.