World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Bírom mikor célzok,zoom,szûkül,rajta vagyok,erre 3méterrel elõtte a földbe lövök...A következõ ugyanolyan meg eltalálja...vagy felé... Veled nem szoktak ilyenek történni?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szerencsére van Prém.Párduca is, meg Hummelje. 8000 csata alatt lett is vagy 3300 kill-je.
Átlag sebzés harmincvalamennyi csata után 2200 körüli.
Vagy 20 csata 3k körüli volt,de persze beleszaladtam egy vereség hullámba,párszor csak 1k körül sikerült.
Majd késõbb megnézem mit sikerül vele még alkotni,mára pihentetem 8-10 lost után...Pláne hogy nyitott és kaptam már vagy 3-4x 1500 körüli arty pofont 😞 Kell vele bújkálni rendesen.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Valamivel azért több mint az átlag szokott leni,elnézve a csatát utáni statot.
És azért ez nem ezreket sebez,mint a jagd e100,hanem feleannyit.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Viszont prém nélkül fenntarthatatlan lesz... Ez is mínuszos lenne,pedig spot is van meg sebzés is...

wot nick: PsychoTrooper
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7YGpShMEBk8#!
tényleg ennyire jó lenne? ilyen gyorsan szûkül a gun?
ilyet még nem láttam,egy arty a top tank egyik oldalon. 😄
Az egyik legkeményebb meccsem úgy végzõdött, hogy az utolsó ellenfelet 2 mp-vel a vége elõtt ellõttem HE-val 5 HP-ról, assault módban támadáskor.
A T34 Kolobanovomat is úgy lõttem, hogy az utolsó 3 tankra már csak 10 hp-m volt, ellenfél meg volt egy KV-4, egy KV-5 és egy VK3001P, egyiknek sem jutott eszébe HE-t tölteni, én meg kényelmesen elhelyeztem magam hull downban egy roncs mögött, ezek meg jöttek rám egyesével, a VK meg a KV-4 egy-egy lövés voltak, de a KV-5 majdnem 1000 hp-n volt és így is lenyomtam, egyszer nem töltött HE-t, folyamatosan AP-val lõtte a tornyom, vagy 6-szor meglõtt, gyanítom HE-t sem vitt magával, de annyi esze sem volt, hogy megkerüljön, 10 hp-val lenyomtam, valami 600 körüli volt az effije. Ha valami HE spam noob lett volna, akkor az elsõ lövésre kinyírt volna, szal még mindig jobb, ha valami retadtált HE-zik E-100-ban, minthogy AP-val lõje ott a tankokat, ahol a legvastagabbak.