418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Srácok, mik ezek a tokenek, amiket a játék ad, mire és hol lehet őket felhasználni?
  • voivod32
    Pffff. Már rég megvolt az Mtls 1G14 ,de csak most vettem észre, amikor kivettem a "nem elit" szűrőt. :D
  • Rammsch31n
    kikibébi azt mondja jól lenerfelték azt az mgts-t is vagy mi a neve... hát..., majd elválik, hogy egyáltalán azt megcsinálom-e... xD azt viszont nem bánnám ha a community eljutna a festésig összességében... megyek egy csatát és bumm álcaháló :DDD
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2018.03.26. 16:18:09
  • joe662
    Már megvan a kártya,csak még nem került bele,idő hiány miatt.+nehéz úgy összehozni a dolgot,hogy csak 4 napot vagyok otthon,a szerelő meg az ország másik sarkában lakik
    Meg egy ilyen bélyeges lapost,nem szívesen küldözgetnék postán
    Szerencsétlen csávó éjjel nappal wotozik hogy meglegyen az a laptop,ami ugyan nem egy szar gép,csak az övé már Bga-s lesz,amibe ha elfoss@ magát a Vga akkor alaplap csere is egyben

A lövedéket meg már tudod
  • Maala
    Én még azelőtt kihúztam a brit kivételével őket, mielőtt 8-ból átrakták 10-be, szóval a legtöbb 9es kimaradt nekem is. :-D

Az elején van általában 1-2-3 lövésnyi időd counterelni a csapatok találkozásáig, amit meg tudsz oldani, ha tudod, hogy hol vannak adott pályán az ellen artyjai. De ez nem univerzális szabály, nyilván.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.26. 15:21:59
  • pett3rson
    túl sokat nem mentem Én sem vele, de nagyon ritkán szoktam counterezni, van elég célpont így is. bár 9-es-10-es artyk mások gondolom, de velük meg nem találkozok sokat mivel nincs ilyen arty-m. eddig 8-as volt a max, most gyúrok az amcsi ágra, M12-nél járok éppen...
  • Maala
    Jaa, hogy a lövedékekre gondolt! :-D Királyság, mondjuk még nem mentem arty kört az új cuccal, kíváncsi vagyok, hogy lehet counterelni. :-D
  • pett3rson
    a lövedékek nyomjelzője. új fícsör :)
  • pett3rson
    Nekem tetszik, húzom be a nyakam mikor véletlenül a fejem fölött lövik el :)

Az arty-nál látványos még ahogy magasból be vagy inkább lecsapódik a lövedék. szerintem jó.
  • Maala
    Processzor, nem alaplap. Ezért van neked csak IGP-d, mert a boltban mindig átvernek az alkatrészekkel. Már 4x próbáltál VGA-t venni, de mindig hangkártya lett belőle. Ugyanitt Soundblaszter ZS eladó. Már csak 3 darab! :-D

Mi az a "répkedövilàgitómij@f@szom"? :D Segíts dekódolni. :D
  • joe662
    Aztàn majd 4 felé fürészelik a lapost:-DDD
  • Simulacrum
    Többen megbeszélik, hogy csinálnak egy új felhasználót és egész nap játszanak, mondjuk 6-6-6-6 órás váltásban.
  • TiborTamas
    Abba is hagyta a gyűjtögetést... :D
  • MuldR
    Tegnap előtt Daki kb 2-3 óra alatt online streamelve szedte össze a 100 tokent Schokischal szakaszolva. Csak tier 2-3 tankokkal, berohantak, lőttek 2-3at meghaltak, következő csata. Ha Schokisch elkezdett taktikázni meg visszahúzódni Daki már kiabált is vele, hogy miért élsz még? Mennyé má meghalni. :)
    Szóval gyorsan megvan az.
  • joe662
    Nekem kb 4 éve SSD-n van a jàték,az elején vicces volt hogy a visszaszámlálás 50sec röl indult:-)
    Én ezt az 1.0 tiszta telepítés sel raktam fel,és semmilyen problémàm nem volt még.
    Talàn annyi,hogy a login képernyöröl tovàbb tart,a garàzsba lépni,de ennyi kb.
    Igaz még mindig Igp-n tolom, szóval full min graf.De tegnap méztem MrCif-et,ö gondolom maxon tolja,de az a répkedövilàgitómij@f@szom :-)) totàl jàtékidegen, szerintem.
    Tisztàra mintha Star Wars lenne:-/
  • pett3rson
    fuh, nah az nekem is jó lenne.
  • __Jacek__
    Igen vissza a garázsba pl hosszabb töltés néha, ugy 2 éve a PH-n sikerült olcsón egy 1TB-os SSD lőnöm azóta nincs gond:)
  • Toby0501
    Ha van elég RAM a gépben (min. 8GB), ez megoldást jelenthet.
  • pett3rson
    Nekem hibrid van, elvileg a fontos fájlokat vagyis amit úgy tapasztal sokat tölt a rendszer azt az ssd-re rakja és nekem is az a tapasztalatom, hogy elég hamar betölt. Van amikor nem, de többnyire azt látom, hogy Én már bent vagyok a többit meg azután rakja be mellém. Elég vicces, hogy mondjuk először 3 tankot mutat, aztán sorban beteleportálnak a többiek :)
    Illetve a "layeres" töltés még megy, azaz nem egyszerre, hanem egymás után tölti be, pl a tankot, aztán a HD felületét, aztán a környezetet élesíti stb.

Viszont a "garázst" még mindig lassan sikerül betöltenie. azon majd kell még javítaniuk.
  • __Jacek__
    Erdekes, anno mikor eloszor raktam ssd-re felgyorsult ahogy kell. Nem tudom mi szamit meg de en pl. Altalaban az elso 3-ban bent vagyok a konplett mezonybol, gepem pedig nem mai csirke.
  • Lokker
    Azt nézem hogy teljesen felesleges SSD-re rakni a WoT-ot. Semmivel se tölt be gyorsabban mint HDD-n, csak feleslegesen foglal 53 gigát.
  • joe662
    Arra a havi 1-2, tier10-es csatára kár lenne megtanulnom a használatát
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.03.25. 20:40:35
  • Lokker
    Örülj neki, nálam rosszabb lett. Kénytelen vagyok várni legalább egy patch-et.
  • Lokker
    PhotoShop
  • diegho™
    A játék nálam nem laggol, nincs fps droppom (korábban volt, de 1.0-val megszűnt) stabil 70-144fps-em van folyamatosan. Mióta van 1.0 több szorosabb meccsem volt, mint idén előtte összesen. Szerintem sokat javult az egész, a baj az, hogy 2-3 hét és ez meg fog szűnni, mert a gyengék 2-3 alatt sem fognak tudni alkalmazkodni a pályamódosításokhoz, a többiek viszont már tudni fogják a jó helyeket.
  • __Jacek__
    Csak jatek lett 1.0:))))
  • Maala
    Hah, T22 befigyel... Annak idején egy küldetésre voltam tőle, de nem sikerült a WTE100-al :(
  • joe662
    Nem is igaz,nincsenek hüjék ebben a játékban,az csak valami konteö
    A múltkor a fiam bekapcsolta a grand battlét,én meg véletlen rányomtam egy tízesre 7-30 lett az olyan 3-15 sima randomban ugye

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.03.25. 16:26:08
  • Plata
    Srácok a játék gyakorlatilag játszhatatlan.
    Iszonyú sok idióta van vagy bot,nem is tudom.
    Pályák és a grafika klassz,de vannak a csata elején fps dropok meg mini fagyások,aztán utána csodásan menne.
    Ha nem lenne a csapat egy rakás hülye.Ma az új pályán,aminek tán a neve gleccser,három csapattárs zuhant le az anyahajóról a mélybe.
    Sajnos a háromból az egyik top tank volt a másik kettő meg light.
  • Sherman0070
    kár, hogy ez a MTLS-1G14 nem olyan mint régen, amikor ritka volt
  • TiborTamas
    Botprogrammal ezt nem nagyon lehetne megcsinálni szerintem. Nem léphet ki csata közben, mert akkor nem kap xp-t, és nem is várhatja végig a csatákat, mert akkor nem tudna 2 nap alatt 900+ csatát letolni. Ha megnézed, csak kis tier 2-3 táras szarokkal tolja, ott egyébként is gyorsan vége van egy csatának + sokan totál kezdők, akik nem csinálnak kb. semmit. Berohan közéjük, felspotol egy rakás tankot, gyorsan bedarál 1-2-t mielőtt meghal + még valamennyi assist is lehet jön közben és lazán top 10. Következő csata. Én azt nem tudom elhinni, hogy valaki erre képes, hogy így játsszon hosszú távon, szinte éjjel-nappal 2 hétig, még akkor sem, ha munkanélküli.
  • Sherman0070
    Event 2. helyezettje 4000 csatás csak...
    Gyanús, 2. account + bot program megy a háttérbe 100%

Nem hiszem el, hogy egy kezdő egy random event miatt közel 1000 tokent gyűjt 2 nap alatt.
  • pett3rson
    Elmész Te má a pics*baaa :DDD

grat
  • Maala
    Előtte Maussal is 6k-t toltam... VK-val is volt pár jó pattintós köröm, mire sikerült le3x-zni.

De azért dmg-elni is tudok ám! :-D
  • pett3rson
    az a 9220 Blocked damage is imponáló...
  • Maala
    Pff kettős mérce...

Behozhatnák, hogy tankolásért is jár egy kis xp...
  • Maala
    Idegesítően rohadt kevés ammo van az IS-4ben... Vagy csak nekem van benne sok HE lőszer. :-s
  • Sherman0070
    Amúgy már tierX-ben nem megy az agresszív játék nekem ezeken az újradolgozott mapokon.
    2td, 2arty engem lő, szinte esélytelen, hogy nyerjek
    Obj.907-et pihenőre küldöm, mert csak szenvedek vele
  • bekescsaba
    Tier 3 ide vagy oda, a Bt7 nagyon szórakoztató tud lenni.
  • Maala
    Vagy már meg is van. :-D

---

A T3-as tankoknak így is, úgy is ugyannya az értékük. 0. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.24. 15:37:18