World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Az új eventben hogy tudok szerezni kigyújtás tokent? Jelenleg 1db om van. A másik kérdés hogy a tegnapi küldetés kimaradt, attól még be tudom fejezni az eventet?
BattleTag: kabel15#2672
Trance&Friends nothing more..
Bérbe vehet? reklámfelület...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebből se lesz semmi, ahogy egy csomó más pályából. Bár ez nem lenne rossz. Northwest, South Coast, Pearl River is átheshetne egy újraszerkesztésen.
angelus1991ster.blogspot.hu
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Aki átlagban jó köröket megy az lesz "jó" játékos.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Valószínűnek tartom, hogy az adott fájl buzerálását akarják végleg beszüntetni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.10.29. 11:24:59
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Reggel folyton megszivatott.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.10.28. 18:42:42
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ami negatívum, hogy a legénységet nem tarthatjuk meg. Meg ezekből nem hoznak létre egy World of Fantasy Tanks-ot.
Trance&Friends nothing more..
Az egyedi legénység amit sajnos nem kapunk meg, az meg miért fejlődik fölöslegesen?
Halloween módról annyit, hogy jó hogy a Creative Assembly-vel való együttműködés során a koszon kívűl is ragadt rájuk valami jó.
Gondolok itt: az IM kampány UI-jára, ami csöppet Total War-os, pl: a háttérzene, a gombnyomások hangjai, a flash animációk TW-sek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.10.28. 18:21:20
Nekem kell.Hiába kaptam kuponokat,egyiket sem hasznáotam fel mert erre vártam.
Mobilon nincs szerkesztés.
Csak hátomszor estem ki azzal hogy elveszett a kapcsolat a szerverrel vagy hogy nincs szerver.Pontosan nem melékszem mit írt,három után felkaptam a vizet és kikapcsoltam.
Ja és a foglaló lengyelek... priceless
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.10.27. 23:41:10
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szánalmas...
Arany jostick? Muhahhaaaaaa
Lehet, hogy a hétvégi akciót is keretszbeb_szták?
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.10.27. 21:01:32