World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem vagyok benne.... bejelöltem kinizsit de nem igazolt vissza 😄
Tiszaújvárosban lakom, amúgy ezelõtt Emõdön laktam ami 20Km-re van miskolctól!<#nevetes1> Ha közel vagy átugrom egy fél literrel tesztelni!?<#hehe>
hol laksz?<#smile>
na igen az emlékek 😄 ELC AMX-el 1 csatám van
szereztem egy top gun-t, sebeztem 2200at és meglett a tank ász... adtam is el egybõl 😄 a csúcson kell abbhagyni xD (ingyen tank volt ugye)
lóri ugyanez megvettem mert ugye felvitték tier9be és nyertem rajta zsét... tier8 stocként mentem vele egy csatát 😄 kivágtam 2100 sebzést majd miután felvitték 9esbe eladtam xD
Kóstolnád meg az birs pálinkámat azt mondanád hogy idáig mit ittál?<#nevetes1><#vigyor1>
Nah pattanok.
De FB-s csoportban benne vagy nem?
Csakhogy ne itt offoljukn.
Na csõcsõ!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
Jó pálinka ott kezdõdik, amit 2k körül adnak, az a nem baráti 😄
Köszike! Király vagy!
Majd meggyûlölöd még.
Nekem is voltak olyan tankjaim amiket szerettem, de 1 kört nem mennék velük utólag.
Mert nem akarom elrontani az emlékeket.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

sohaaaaaaaa! na jó egy felest kapsz 😄
rohadt drága amúgy.... 3000ért adja a csávó literjét o.O de meg is van a minõsége
hát nekem aztán mind1, felõlem mehetek hozzád is kocsival, de akkor kell 1 nap szállás xDDD amíg én kijózanodok o.O
persze legyen jó idõ, meg legyen szabadidõm meg pénzem.... habár sokat nem eszik a diesel power 😄
Egyetértek csoszi-vel, és ment a +.

Nem én vagyok Mátyás!

Már meg van a WARTHUNDER patch
Csá! Küldj már át egy kis alma páleszt!<#nevetes1>
Kecskemét közelebb is van, meg amúgy is Szolnokra terveztük a találkozót.
De tipp, hogy hitelesebb alreg legyek: nem kell az alreggel ennyire egyet érteni, csak fontos kérdéseknél kell elõvenni, hogy igazat adjon, illetve, ha lepontoznak, akkor ezzel tudsz magadnak adni 1-1 pluszt hozzászólásonként. <#nevetes1>
Így mások nehezebben jönnek rá. <#nevetes1>

Master91
Mi lehet Mr_Kubrick kedvenc tankja?? 😄 😄
Érdekes amiket írtok<#smile> Engem is érdekelnek a statisztikák, eredmények és hogy mennyit fejlõdöm. Már el sem tudnám képzelni xvm nélkül a wot-ot:-) mert kíváncsiságból szeretem bámulni hogy mennyi az esélyünk, ki milyen jó vagy rossz esetleg. A jóktól megpróbálok tanulni, a rosszaktól is, de tõlük azt hogy mit nem szabad csinálni:-) Nem azért csinálom ezt mert én akarok lenni a legjobb! Valószínûleg nem is sikerülne egyszerûen azért mert nem én vagyok a legjobb és kész!<#nevetes1> Csupán érdekel a játék minden bugyra amit még nem ismerek vagy újat tud mutatni. Szeretem nézni az igazán profikat akik tényleg úgy játszanak hogy egyben szórakoztat, és egyben arra ösztönöz hogy én is tanuljak pár mozdulatot...taktikát...s.t.b. hogy jobb legyek saját örömömre, és nem azért hogy mutogassam másoknak hogy egy videó játékban milyen isten király vagyok! Nem tartanám életszerûnek ilyennel kérkedni magamról, és erre építve sztároltatni magamat. Az nem én lennék. Vannak olyan dolgok az életben amikben talán ha nem is a legjobb, de nagyon jó vagyok és mégsem érzek ellenállhatatlan vágyat hogy agyon dicsérjenek érte. Én nagyon szeretem a world of tanks-ot :-) a kedvenc videó játékom de ennyi!!! nem görcsölök rajta hogy hetente mennyit emelkedik a statom vagy néha csökken mert csupán csak szeretek vele játszani. Egy video játék addig játék amíg szórakoztat, és ha már feszültségeket okoz valakinek,vagy görcsöl rajta, akkor már ott baj van! Nekem nincs kisebbségi komplexusom azért mert nincs 68%-os vinrátám meg 2500-as effim:-) Elfogadom hogy erre csak páran képesek, én nem! Nembaj, én így is szeretek játszani és örömömet lelem ebben a játékban és nem az effi meg a statok miatt játszom hanem mert szeretk játszani! Jobb mint kocsmában szédelegni, és elkölteni a családi kasszát! :-)

Remélem senkit nem bántottam meg esetleg valamivel mert egyáltalán nem ez volt a célom, csupán a saját véleményemet írtam le!<#nevetes1>
Nem mondom hogy bitangul pusztulatosan fostos, de azért aránylag kurva szar.
Komolyra fordítva a szót. Auto loaderes tanknak lassú, kb mint egy angol med. Cserébe nincs páncélja se. Mivel nem annyira mozgékony azért nehéz vele flankolni, a face to face lövöldözéshez nincs elég penje (210 pen AP-val vicc T9ben), lassan tölt, pontatlan, lassan céloz. Egyedül a negatív ágyú kitéríthetõsége jó, de ugye ez amerikai standard. Ha nincs egy normális csapat elõtte akkor kb teljesen haszontalan.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Fec papa
Hát én mióta pár napja rájöttem hogy is kéne játszani az ELCAMX-el azóta imádom ezt a játékot. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

na betolok egy kis almapálinkát és mehet az effi növelés hátha elérem az átlagos 1900-at 😄
lassan jön a war thunder peccs 😞 pedig már úgy nyomnám 😄 na mind1 addig szopok egyet wot-ban
Ám érdekelne valakinek véleménye van a T54E1-rõl ?

hát az nincs túl közel 😊 habár ha szolnokra letekertem innen (fejér megye) bringával ami 143km volt akkor odáig is lebírok xDDD
Próbálom felfogni minek tekeritek ennyit ezt a témát, de ezek szerint aki 1900 eff fölött van az über pro és a játék megjelenése elött sõõt a béta tesztjének az afla fázisában kellett, hogy tolja mert ezek szerint egyeseknek felfoghatatlan az ekkora effi és csak így lehet elérni. Nem hogy szemet hunyna bárki a fölött, hogy õ mivel flexel itt lényegtelen senkit nem fog boldogá tenni sem azzal hogy +2500 effi felett van sem 300 effijével nyílván több taslit kap az ilyen effi húszár ... sose lesz itt nyugodtság amig 2 ember van akkor is lesz civakodás akár csak most, és itt látszik ki fogja fel játéknak az egészet is kit bosszant fel, hogy kinek milyen effije van. Végtelenségig lehet ezt boncólgatni és fogják is. Aki eleven annak hajrá ...

Kecskeméttõl 20Km-re lakok.
De az a rohadt klántalálkozó már fél éve szervezés alatt van.
Valamit tényleg össze kellene dobni.

hahaha jah 😄 nagy arc vagy XD hol is laksz? vagy inkább nem árulod el mert megkeres a sok noob és megvernek? 😄
nyomhatnánk majd egy sörözést XD
Ha még így sem érthetõ, akkor 2011 nyaráig nem tudtam arról, hogy létezik World of Tanks, tehát nem játszottam bétában. Youtube-on kerestem WOW videókat és ott volt egy WOT videót, megnéztem, letöltöttem, azóta játszok vele. Aki nem hiszi el, hogy nem játszottam bétában nyugodtan visszakeresheti prohardver fórumon, hogy miket kérdezgettem a regisztrálásom idõpontjától.

jah, de ha masut láttál akkor az szétb** mindenkit 😄
Hja, a veteránok. Régi szép idõk. Alig volt map, a Panzer III--at be a legnagyobbak közé, Maus-t látni egy csatában olyan volt mint unikornist látni, ej-haj. De rág volt.

Még a végén kiderül, hogy az alreged vagyok. <#nevetes1>

Válaszoltam. Akkor regisztráltam, ami az adatlapomon van, akkor láttam elõször a játékot és kb 3 hónapig semmit nem tudtam, hogy mi miért van...

te vagy az én emberem 😄
én is ezt akartam leírni de lusta voltam... meg minek írjam le ha itt vagy te? 😄DD
Ok!
Mirõl van szó?
Vagy ne érdekeljen, csak tegyem fel a 3 legfontosabb kérdést, amivel problémát lehet rendezni?
MIVAA?
MIVAAN?
MIVAN?

Az a bajom, hogy én noob vagyok az 12xx effemel ide. <#nevetes1> Döntõ bíró nem lehetek ez miatt, de melletted állok.

Az, hogy bele van nyúlva a játékba, az egyértelmû. Ha nem is játékosonként tekerik külön-külön az eredményeket, a célzás-30%os sebzés-modulsérülés illetve az, hogy az MM nem tud összerakni 1500 várakozó játékosnál közel hasonló tankokkal rendelkezõ csapatokat, azt eléggé furcsának tartom.
Ismétlem: nem Vaszilij tekeri a gombokat minimálbérért, de ezeket a dolgokat nem is akarják kijavítani, mert ez nekik így jó.

Az, hogy rinyálok fórumon az olyanért, mint:
24 lövés 23 találat, 16 átütés, 340 sebzés, vagy
T7ben sebzek 2000 fölött, és 15-4re veszítünk
az normális.

Ez a játék már régen nem arról szól, hogy kikapcsoljon, jó kedvvel üljön le az ember elé, hanem arról, van x dolog amit el akarok érni játékon belül.
Ezt a WG minél nehezebben adja, hiszen õk is pénzbõl veszik a Merci-t.
Viszont az, hogy 1 kicsit se próbálják élvezetessé tenni, hogy rá lehessen mondani, hogy ez 1 játék, az felbasz:
Mitõl játék 1 játék?
Legyen élvezetes.
Kapcsoljon ki.
Nyugtasson meg.
Ha valami nehéz dolgot megcsinálsz benne, jutalmazzon.
Vegye figyelembe azt, hogy milyen a teljesítményed.
Ha valami neked jogosan jár, ne tagadja meg tõled.

Mi teljesül ebbõl itt?
Élvezetes: HÁÁÁÁÁT SO-SO
Kapcsoljon ki/ nyugtasson meg: NA NEEEEEEEEEEEEE
Jutalmazás: Jeeee, kaptam 1 medált, amit semmire nem tudok használni.
Figyelembe veszi a teljesítményed: Igen, de hozzáadja másik 29 emberét is. Tehát 1/30 részben figyel rád.
Megtagad bizonyos dolgokat: Igen (ha 90 fogban picsánlövök valamit, akkor ne pattanjon le, illetve ha teljesen benne van valami a célkeresztben ne menjen már mellé a lövedék)
Tehát ez nem játék az én értelmezésemben NEM JÁTÉK.
Csupán azért használom, mert vannak még céljaim benne, amit el akarok érni.
De mirõl volt szó?

naja.... én is zárt béta óta tolom
Maala
#202680 válaszolj kérlek.

Csak mert, ha már akkor is játszottál, akkor semmi valóságalapja sincs az itteni faszlóbálásodnak, hisz a te statisztikád alapja nem onnan jön, mint azoknak, akik stat-reset után kezdtek ismerkedni ezzel a játékkal. Így az összehasonlítás is nevetséges, és max olyan játékosok közt lehetséges, akik "ugyanilyenek".

Amennyiben még nem, akkor minden elismerésem, de tényleg.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lehet. Én még a kezdetek után kicsivel léptem be, ez egy haveri társaság, itt nincs cw, se company, se semmi. Eldumálgatunk, aki akar szakaszozik, ennyi. Gondolom van akinek a gyereke, haverja is belépett már azóta a klánba, szóval biztos hígabb a keret, amikor beléptem 1680 volt a legkisebb eff.

Nem akarsz átmenni a War Thunder-ba kicsit? Elkéne ott pár olyan játékos mint te. Komolyan.

(amúgy megsúgom van 1469 effis gamer a klánodban)
Látod mikor regisztráltam. Aznap találtam egy videóra youtube-on. 5000 csata után még fogalmam sem volt róla, hogy van arty nézet, nem tudtam mennyi idõ capelni stb. fogalmam sem volt szinte semmirõl. Eltöltöttem egy délutánt és utánaolvastam pár dolognak, megnéztem pár replayt a legjobb játékostól és ez lett belõle.

Senki nem vitatja az ügyességed a játékban,ezt alátámasztja a Eff pontszámod is,de ez olyan mintha az életben,edzõteremben 200 kg val gugolok ,meg 160 fekve szériázok,és jön egy ugymond még "kezdõ,és én azt mondanám,gyerek gyerek hagyd abba mert szar vagy,ne viccelj itt a 60 kb-val fekpadon sötöbö,mikor én mittomén 5-6 éve edzem rendszeresen!

Ajánlom légy türelmes majd felnõnek hozzád az emberek,ha addíg abba nem hagyod!
Persze van kivétel is akin még a 20k csata sem segít <#mf1>
akarod* -.-"
Rinyálás mindig lesz... ha nem akarok látni akkor ne járj ide vagy szúrd ki a szemed 😊
Én nem nézem le azt, akinek kevesebb az eff-je. Én azt nézem le, aki állandóan rinyál, mint egy rossz ribanc. Nagy a különbség.

hát igen.... addig jó amíg valaki nem él vissza a tudásával
ez így van mindenben, itt is, sportban is....
én se nézem le akinek kevesebb nálam az effije.... (persze a 300 effiseket már elküldöm a picsába)
Maala
Egyetlen kérdésem van: Játszottál-e beta-ban, a stat-reset elõtt?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ja így van. Igazad lehet. Akinek meg még 1600 sincs, mint nekem, azt ki kéne tiltani a WoT-ból örökre. A hülyebalfaszok gyülekezete. Aki 1900-at nem ér el, az életképtelen kis nyomorult noob szarcsimbók.

Vannak kiemelkedõ köreim, de ennyi. Néha olyant csinálok az esl csapatban, amire szakesz azt mondja, hogy nem ismer olyan játékost, aki azt csinálta volna, mint én, de ezek csak pillanatok. Egy kiemelkedõ játékosnak rengeteg ilyen pillanata van, nekem nem. Az, hogy ebben a játékban ezzel a képességgel ilyen eredményeket tudok elérni, inkább a játékosállomány szégyene, mint az én óriási tudásom érdeme. Szerintem...

szóval akkor 1900 az átlag.... olyan 1700-1900ig átlag alatti, 1400-1700ig gyenge játékos 1400 alatt gyökér vagy
1900-2100ig átlag feletti 2100-2300ig jó játékos 2300-2500ig nagyszerû és 2500 felett unicum 😄

kellene szólni az effi számoló program készítõinek hogy át kéne írni az értékeket <#hehe><#hehe><#hehe>
Ez olyan mint a komonizmus elve,mindenki egyenlõ,minden mindenkié,csak akik hangoztatják,azoké minden<#shakehead>vagy a fasizmus,csak a blondi kék szem,a többi nem ember!
Akkor menj a klánodba és ott verd magad az effidre SZÁNALMAS vagy
Neki 1900 az átlag, így jobban tudja alázni a többit... ez a lényeg.