World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szereztem egy top gun-t, sebeztem 2200at és meglett a tank ász... adtam is el egybõl 😄 a csúcson kell abbhagyni xD (ingyen tank volt ugye)
lóri ugyanez megvettem mert ugye felvitték tier9be és nyertem rajta zsét... tier8 stocként mentem vele egy csatát 😄 kivágtam 2100 sebzést majd miután felvitték 9esbe eladtam xD
De FB-s csoportban benne vagy nem?
Csakhogy ne itt offoljukn.
Na csõcsõ!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nekem is voltak olyan tankjaim amiket szerettem, de 1 kört nem mennék velük utólag.
Mert nem akarom elrontani az emlékeket.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
rohadt drága amúgy.... 3000ért adja a csávó literjét o.O de meg is van a minõsége
persze legyen jó idõ, meg legyen szabadidõm meg pénzem.... habár sokat nem eszik a diesel power 😄
Nem én vagyok Mátyás!
De tipp, hogy hitelesebb alreg legyek: nem kell az alreggel ennyire egyet érteni, csak fontos kérdéseknél kell elõvenni, hogy igazat adjon, illetve, ha lepontoznak, akkor ezzel tudsz magadnak adni 1-1 pluszt hozzászólásonként. <#nevetes1>#nevetes1>
Így mások nehezebben jönnek rá. <#nevetes1>#nevetes1>
Remélem senkit nem bántottam meg esetleg valamivel mert egyáltalán nem ez volt a célom, csupán a saját véleményemet írtam le!<#nevetes1>#nevetes1>
Komolyra fordítva a szót. Auto loaderes tanknak lassú, kb mint egy angol med. Cserébe nincs páncélja se. Mivel nem annyira mozgékony azért nehéz vele flankolni, a face to face lövöldözéshez nincs elég penje (210 pen AP-val vicc T9ben), lassan tölt, pontatlan, lassan céloz. Egyedül a negatív ágyú kitéríthetõsége jó, de ugye ez amerikai standard. Ha nincs egy normális csapat elõtte akkor kb teljesen haszontalan.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
lassan jön a war thunder peccs 😞 pedig már úgy nyomnám 😄 na mind1 addig szopok egyet wot-ban
De az a rohadt klántalálkozó már fél éve szervezés alatt van.
Valamit tényleg össze kellene dobni.
nyomhatnánk majd egy sörözést XD
én is ezt akartam leírni de lusta voltam... meg minek írjam le ha itt vagy te? 😄DD
Mirõl van szó?
Vagy ne érdekeljen, csak tegyem fel a 3 legfontosabb kérdést, amivel problémát lehet rendezni?
MIVAA?
MIVAAN?
MIVAN?
Az a bajom, hogy én noob vagyok az 12xx effemel ide. <#nevetes1>#nevetes1> Döntõ bíró nem lehetek ez miatt, de melletted állok.
Az, hogy bele van nyúlva a játékba, az egyértelmû. Ha nem is játékosonként tekerik külön-külön az eredményeket, a célzás-30%os sebzés-modulsérülés illetve az, hogy az MM nem tud összerakni 1500 várakozó játékosnál közel hasonló tankokkal rendelkezõ csapatokat, azt eléggé furcsának tartom.
Ismétlem: nem Vaszilij tekeri a gombokat minimálbérért, de ezeket a dolgokat nem is akarják kijavítani, mert ez nekik így jó.
Az, hogy rinyálok fórumon az olyanért, mint:
24 lövés 23 találat, 16 átütés, 340 sebzés, vagy
T7ben sebzek 2000 fölött, és 15-4re veszítünk
az normális.
Ez a játék már régen nem arról szól, hogy kikapcsoljon, jó kedvvel üljön le az ember elé, hanem arról, van x dolog amit el akarok érni játékon belül.
Ezt a WG minél nehezebben adja, hiszen õk is pénzbõl veszik a Merci-t.
Viszont az, hogy 1 kicsit se próbálják élvezetessé tenni, hogy rá lehessen mondani, hogy ez 1 játék, az felbasz:
Mitõl játék 1 játék?
Legyen élvezetes.
Kapcsoljon ki.
Nyugtasson meg.
Ha valami nehéz dolgot megcsinálsz benne, jutalmazzon.
Vegye figyelembe azt, hogy milyen a teljesítményed.
Ha valami neked jogosan jár, ne tagadja meg tõled.
Mi teljesül ebbõl itt?
Élvezetes: HÁÁÁÁÁT SO-SO
Kapcsoljon ki/ nyugtasson meg: NA NEEEEEEEEEEEEE
Jutalmazás: Jeeee, kaptam 1 medált, amit semmire nem tudok használni.
Figyelembe veszi a teljesítményed: Igen, de hozzáadja másik 29 emberét is. Tehát 1/30 részben figyel rád.
Megtagad bizonyos dolgokat: Igen (ha 90 fogban picsánlövök valamit, akkor ne pattanjon le, illetve ha teljesen benne van valami a célkeresztben ne menjen már mellé a lövedék)
Tehát ez nem játék az én értelmezésemben NEM JÁTÉK.
Csupán azért használom, mert vannak még céljaim benne, amit el akarok érni.
De mirõl volt szó?
Csak mert, ha már akkor is játszottál, akkor semmi valóságalapja sincs az itteni faszlóbálásodnak, hisz a te statisztikád alapja nem onnan jön, mint azoknak, akik stat-reset után kezdtek ismerkedni ezzel a játékkal. Így az összehasonlítás is nevetséges, és max olyan játékosok közt lehetséges, akik "ugyanilyenek".
Amennyiben még nem, akkor minden elismerésem, de tényleg.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ajánlom légy türelmes majd felnõnek hozzád az emberek,ha addíg abba nem hagyod!
Persze van kivétel is akin még a 20k csata sem segít <#mf1>#mf1>
ez így van mindenben, itt is, sportban is....
én se nézem le akinek kevesebb nálam az effije.... (persze a 300 effiseket már elküldöm a picsába)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
1900-2100ig átlag feletti 2100-2300ig jó játékos 2300-2500ig nagyszerû és 2500 felett unicum 😄
kellene szólni az effi számoló program készítõinek hogy át kéne írni az értékeket <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>