World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Ez kegyetlen jó! 😄😄
ja meg még egy:

holnap uninstallálom, tényleg/komoly szenvedélybeteg

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hát ez szvsz amolyan honnan nézed dolog, mindenre rá lehet húzni:

pro/kontra

2000k az effim én vagyak az isten/beképzelt fasz
csal az MM/tudatlan köcsög
a WG belenyul/összeesküvés mániás, egyébként meg és ha igen?
az artykkal igenis nehéz játszani/még ahhoz is gyáva, hogy hvybe ûljön
a WR, effi nem jelent semmit/túl hülye, ahhoz hogy észre vegye, hogy béna
retardált siemka faszkalapok/ideje keresni egy terapeutát

Na, mindenki magára ismer? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

még mindig Lance Armstrong
Tiszteletre méltó az az elszántság, amit 4K loltrakit eredményez. 3 pályát fejbõl nyom, a többi huszonvalahány meg smafu... de valóban t7-tõl felfelé már komoly, ha valaki unicum
hahaha 😄DD melik vót azaz" alkoholistA???
Jogos, 2 pont
ximix
Master91
Én azt várom ,hogy mikor tisztul meg ez a fórum, hogy mikor jött egy hír vagy akármi azt beszéltük ki, nem pedig azt hogy megint milyen plecsnit szedett össze, vagy pedig valami kis tankjával a statisztikájába lekörözött egy nagyobb tankot....meh.

Néha én, de látok másoktól is fontosabb QA bejegyzéseket az oroszoktól, kb 1-2 komment van itt rá.

Inkább szagolja a nép annak az 1-2 embernek a fingját ,aki elrittyenti magát valami szuper plecsnivel, mert amúgy is van már neki 500 olyan, de még 501x is fogják meg a seggét miatta. ÉS fél oldalon-oldalon keresztül ezeket kell látni.
Ez a WOt topic kéremszépen?😊)) így egy hónap után benézek és valami kocsma topicot olvasok....

+1 <#eljen>
Solten
Ja, vannak lilak, csak tier 1-2-ben pedoskodik 4ezer loltraki csataval a hata mogott. Tenyleg tudhat valamit csak azt nem hogy merre gurult a gyogyszere.

Saor Alba

várjál még azzal, mindjárt jön soverenigXY és megmagyarázza, hogy csak azért lilák a lilák, mert kedvez nekik az MM 😄 a mázlifaktor miatt! 😄😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Nem a kritika, a stílus. A stílus pedig maga az ember.

Lens Armstrong is sárgában játszott...aztán nézd meg mi lett a vége.
Szvsz, aki lila, annak már jogalapja kritizálni a többit, mert TÉNYLEG tud valamit... ja, én sárgában játszom még csak
Én már azt várom, mikor esik itt egymásnak két szuper-effis keménycsávó. WoT Celebrity Deathmatch!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Áhh még egy hiányzik,akkor lenne teljes a "polír" bagázs 😄
Master91
"Mondjuk a saját és egymás bohócának módszeres polírozása"

az itt gusztustalan divat. fõleg valaki másénak rendszeresen.
:S
Én speciel nem látom mi értelme az UNICA "tevékenységének". De ha nekik ez jó....

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mennyi pénzt mertetek volna tenni a bal oldali csapat sikerére?

Mondjuk a saját és egymás bohócának módszeres polírozása helyett egyszer kijöhetnének csapatban is a hóra.

Én sem bírom az ilyen elméleteket mert hülyeség! :-) Randomban totál véletlenek a csaták, van amikor adja, van amikor nem Ennyi! Semmi bajom a diegho-val de egy kicsit erõsen nyitott!<#nevetes1> Remélem nem ez alapján ítéli meg az embereket hogy kinek mennyi az effije egy videójátékban?<#vigyor1>
Szevasztok! Tudja valaki, miért nem mûködik az aslain icon mod xvm alatt? Keresgéltem, de semmi válasz a neten... az xvm editorban nem látok ilyen opciót 😊
Elõre is köszi a választ!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szidhatjátok Dieghot a stílusa miatt. De attól még nagyon igaza volt a sírással kapcsolatban.

van van 😄 nem ittam azért annyit, csak hogy jól érezzem magam 😉
Így folytatjátok asszem nektek is elkel a kakó pc progi😊 régi de jobbhíján megteszi<#wow3><#mf1><#pias>
Hová lett diegho? Biztos elájult magától és most ébredezik!<#vigyor3> Van még a fél lityibõl cimbi?<#idiota>
<#nevetes1>
LOOOOL újfent. Látott már orvos? Arcod befér az ajtón???????????
LOOOOOOOOL. IGAZI LILA EFFI vagy. GG.
Na akkor ma megint ,iszunk muhaha

na lejött a War Thunder peccs végre 😄
megyek és ott is kocsmát csinálok xDDD bb
Dutyiba vele,közerkölcs rombolása,valamint a közeg izgatása vádpontokban: BÛNÖS<#violent><#gun><#violent><#gun><#worship>
hahaha <#taps><#eljen>
Anonim alkoholisták.

Ennyi a lényeg!:-) Jól beszélsz barátom!<#eljen> Na ezt megdumáltuk! :-)
Visszatérve ON-ba!

Super persingen javít valamit az offroad fejlesztés??? Gyorsabb lesz tõle?
a diesel elmegy mindennel ami ég 😄 ideig óráig 😄
meg ami nincs tele szarral persze 😊
Ha már úgyis kocsmává változtattad a topikot akkor hozzál nekem is egy kört<#eplus2>.

Kül. is master91,azok a masinák lehet elmentek egy jó 60% pálinkával is ,a ruszki biztos,tehát a játékhoz kapcsolódóan,üzemanyag téma<#eplus2><#mf1>
naja én is 24 vagyok... addig élvezzem az életet amíg lehet... ráérek majd szenvedni öregen 😄😄 ha megélem persze xD
igyál meg te is valamit!<#hehe>
aha! kérsz te is almapáleszt? csak mert most megyek a következõ körért a spájzba és nem akarok kétszer fordulni <#hehe>

amúgy meg jah, inkább mint halott legyen.... sztem ha valaki kezdõ kérdez mindig válaszolnak neki, legalábbis én szoktam segíteni... akkor had legyen mellé egy kis egészséges ökörködés 😄
Nagyapám megmondta anno...a pia az embernek van kitalálva, viszont tudni kell hol az elég! Na én ehhez tartom magamat!<#nevetes1> Még fiatal vagyok, hétvégéken bulizom néha mint bárki más de ennyi! Hétköznap melózom mint állat pia kilõve!!! Nem vagyok alkesz,csak szeretem a jó társaságot és ha van egy jó alkalom össze ülünk iszogatni egy jót, persze ésszerû határok közt!<#vigyor3>
az tuti! fél liter neked fél liter nekem aztán megbeszélnék még a következõ életünket is!!! <#vigyor3>
Master91
Nem akarok bele szólni, de ez az oldal végig errõl fog szólni a wot topikba?
Bassz...meg!<#nevetes1> Ez nem jött be nemigaz? Pedig úgy látom te olyan csávó vagy akivel el lehet mélázni egy liter minõségi pálinka társaságában az élet nagy dolgairól!<#zavart1><#nyes>
Nem semmi PÓK vagy te <#buck>idézlek"Jobb mint kocsmában szédelegni"
Utána foxi írta iszom egy almapáleszt,erre Gringó starr ,aggyá nekem is 😄😄 ugye ugye,elhamarkodott volt hogy a kocsmát nem szereted,egy jó sörre mindíg nyitva áll!ez alap kõ!
na az innen cirka 200-220km 😞😞