World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holnap uninstallálom, tényleg/komoly szenvedélybeteg
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
pro/kontra
2000k az effim én vagyak az isten/beképzelt fasz
csal az MM/tudatlan köcsög
a WG belenyul/összeesküvés mániás, egyébként meg és ha igen?
az artykkal igenis nehéz játszani/még ahhoz is gyáva, hogy hvybe ûljön
a WR, effi nem jelent semmit/túl hülye, ahhoz hogy észre vegye, hogy béna
retardált siemka faszkalapok/ideje keresni egy terapeutát
Na, mindenki magára ismer? :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Néha én, de látok másoktól is fontosabb QA bejegyzéseket az oroszoktól, kb 1-2 komment van itt rá.
Inkább szagolja a nép annak az 1-2 embernek a fingját ,aki elrittyenti magát valami szuper plecsnivel, mert amúgy is van már neki 500 olyan, de még 501x is fogják meg a seggét miatta. ÉS fél oldalon-oldalon keresztül ezeket kell látni.
Saor Alba
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
az itt gusztustalan divat. fõleg valaki másénak rendszeresen.
:S
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Elõre is köszi a választ!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
megyek és ott is kocsmát csinálok xDDD bb
Visszatérve ON-ba!
Super persingen javít valamit az offroad fejlesztés??? Gyorsabb lesz tõle?
meg ami nincs tele szarral persze 😊
amúgy meg jah, inkább mint halott legyen.... sztem ha valaki kezdõ kérdez mindig válaszolnak neki, legalábbis én szoktam segíteni... akkor had legyen mellé egy kis egészséges ökörködés 😄
Utána foxi írta iszom egy almapáleszt,erre Gringó starr ,aggyá nekem is 😄😄 ugye ugye,elhamarkodott volt hogy a kocsmát nem szereted,egy jó sörre mindíg nyitva áll!ez alap kõ!