World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem, köszi!
HA esetlek akkor mégis TigerP-t akarok, akkor viszont mindenképpen a 3001P ágon kell haladnom.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Oké 😊
arty elleni védelem :d

Más típus a kettõ, a 3001P mozgékonyabb, de nagy általánosságban jóval kellemesebb tanknak szokás mondani a 3601H-t. Hetesekbõl meg egyértelmûen TigerP, köröket ver az alap Tigrisre.
vk36. Fasza kis tank.

Tudom, hogy hülye kérdés. Bocsi érte. De annyira keveset játszom (cirka 3/4 éva alatt jutottam el a pziv-tõl addig, hogy jöhetne a következõ tank), hogy tök nem vagyok képben. Szóval a dilemmám, hogy vk3001p vagy vk3601h ?? Az ezek után következõ cucc annyira nem lényeg (talán csak annyi, hogy Tiger vagy TigerP?).

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

T8asokat állja .. igaz, a hasának nagy a felülete, ott meg elég gyér. T9-10 már viszi, fõleg akkor, ha nem sikerül pont szembe beállni vele. ((igaz, ha ellene megyek, keményebbnek érzõdik, mint amikor én vagyok vele .. de ez mindegyikkel így van ..))
mondom, IS-3 feelingje van az egész tanknak.
most már, hogy (a motort leszámítva) fullos, szeretem.

fú de jó hogy chatban van rajtam.... mekkora szerencséje van a sok nyomorult agyhulladéknak -.-"
Mindkét ág T10 tankja érdekel 😄 De úgy látom jó volt a megérzésem és az IS8-nak érdemes adni a pioritást az ST-I helyett <#nyes>
frontpáncélja milyen? Tesztszerón egész pattogósnak tûne, meg ugye mégis csak 120mm elég duplán döntve elég nagy szögben...
Mi az az esernyõ modul?
Attól függ, melyik t10 heavy érdekel. IS-8 gyéren páncélozott, az ST-1 keményebb falat. Szerintem ST-1 (bár nekem nem volt). Az IS-8 olyan semmire nem igazán jó, de néha van vele 1-2 jó kör. Nekem IS-4 van, de még T9 korából. Azzal szereztem meg. Jó heavy tank, de mióta T10, nagyon rossz az átlagom vele. Sajnos 98%-ban egyedül megyek random csatákba, és nincs felrakva az esernyõ modul. Pedig rettentõ jó tank.

benéztem, sry

wot nick: PsychoTrooper

Hát amíg nincs meg az ST-I-re a top ágyú, addig olyan mint egy faszkorbács. Szenvedtem vele rendesen.

A kettõnek mi köze egymáshoz?

wot nick: PsychoTrooper

Köszi, szerintem azért megpróbálom majd magam vele. De leeht el se érek odáig,most még csak stuartkodom <#nevetes1>
Urak! Lenne egy kérdésem, a szovjet M62 löveget egy stock IS-8-al, vagy egy stock ST-1-el kevesebb kínlódás kifejleszteni?
a 110-rõl van:

amíg nincs meg a torony = semmire nem jó

torony ha megvan = elkezd pattogni, de még mindig örülni fogsz ha csatánként sebzel 1000-ret, az a fránya 175 pen ..

ha megvan rá a 100mm-es = csak a hulldown hiánya fog zavarni, mert semmit nem hajlik lefelé a csöve .. amúgy egész jó, IS-3 feeling. stab+venti+célzásgyíorsító javallott, mert lassssssan céloz, rossz orosz szokás szerint.

ja, még valami: rengetegszer tesz T10 csatába vele, gyakorlatilag 10-bõl 6-7-szer. ez egy rossz pont. az ágyút kifarmolni ilyen csatákban bizony kínlódás volt.

És remélem úgy töltene és szûkülne a célkör, mint a su-5 .d

Ja vicces lesz. A frontjáról egy t8-as nehéz tank is pattogna. Igazén remek prém.arty lenne

én már várom.... az elsõ értelmes prém tanknak tûnik....
ximix
A light tank abba belehal ha lefordítja a csövét és kiesik belõle a lõszer 😊
Wikirõl :
A Sturmtigereket ezt követõen a nyugati frontra irányították. Az 1000. és az 1001. Pz.Stu.Mr.Kp. hét Rohamtigrisbõl álló állományukkal részt vett az ardenneki offenzívában. A hadmûveletet túlélõ jármûvek továbbra is részt vettek Németország nyugati felében folyó védekezõ harcokban. Az egyik ilyen ütközetben (1945 januárjában) egy harctéri jelentés szerint egy Sturmtiger egyetlen lövéssel három Sherman harckocsit semmisített meg.
<#nyes>

Üdv! A kínai IS-2U/110-rõl van valakinek épkézláb véleménye? Mert ha szégyen,ha nem,de miatta elkezdenék komolyabban foglalkozni azzal az ággal.<#zavart1><#zavart1>
Na ne. Prém. Strumtiger? Az szívás lesz. Arty is, prém is, és meglehetõsen durva páncélzat...én világgá megyek ha beleteszik.

He-he majd 0.9.0 ba meg jön a schwere gustav,meg a dick bertha 😄
Az angolok örültek is a TOG II-nek. Végre egy tank, ami átéri a La-Manche csatornát.

Majd a sok Erwin_Rommelübersoldier nyáladzó pofával és heves karlendítések között fogja megvenni. Elvégre lesz egy német prém tank amihez skill se kell!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tényleg hiányzott ez a szar még a játékban. Gondolom lesz vagy 12500 arany, hogy a sok kis hobbynácit jól lehúzzák vele, aztán majd suttyomban lenerfelik a vérbe...

Inkább a L/71-el felszerelt változatát tennék be egy td ágra t7-nek.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Igazad van.
Megvettem végre a t71-et. Sokra rosszabbra emlékeztem tesztrõl, ezért féltem is tõle picit, de nagyon kellemeset csalódtam benne. Full stock de egybõl 2,7k sebzést nyomtam vele, persze nyerni nem sikerült a retardáltaknak. 13xx hp-ról rackeltem vele egy p2-õt. Emlékezetes elsõ kör lett.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Kell valami, amire verhetik a német melegek, régen jött már új német tank, a Leopard (amit mondjuk én is nagyon várok) még messze van, a 2. TD ág még messzebb, pedig minden peccs elõtt telesírják miatta a fórumokat, most talán csönd lesz egy hónapig. :-D Annak a 380-as mozsárnak gondolom lesz vagy 0.7 a ROF-ja 3000 DMG/lövés mellett. Jelenleg semmilyen ingame adat nincs még róla.

Pont ez kell a sok hülyének. Lövöldözzön 380mm-es mozsárral a sok no skill idióta.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jah, batmobillal könnyû :d

A nap pozíciója ,44%-os volt a srác(vagy csaj,nem tom)...Itt még eddig senkit se láttam.

ezért kapott a fiam a névnapjára távirányítós tigris tankot, szokja :d
csak ritkán adom neki oda :d

amolyan budha, mottónak meg ez:

majd, ha nejetek lesz meg gyereketek, majd rájöttök, mi az az unfair MM :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én melyik lennék? 😊

T10 brit heavy

3:11 jobb oldalon az meg mi?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

http://www.youtube.com/watch?v=Jjd6k7uzTbY
itt keresd
"Jou tubon" <#action><#vigyor2><#vigyor2><#action><#wow3><#banplz>
na elmegyek én is a picsába !
ximix
e pénis, e pénis a SerB-nek mekkora van ott mutatja ni 😊

éppen nem ruszki ,de nagyon állat a hang mod:
Jou tubon nézz utána ott linkelve van asszem a letölt.old

Fufifighter :world of tankska amx 50b
igen komoly kis mod!
na látod, ezt én is hiányolom. Persze elfér néhány vicces hozzászólás, vagy téma elkalandozás, de ez az állandó de k...a jó meccset játszottam, kaptam 3600000 xp-t prém nélkül dolgok kicsit furák számomra. Elõtte meg lehet 20 körön át kilõtték elsõre, azt rakja ki.
Ez az ún. -e pénisz lengetés meg mind2 jelenleg emelt röptû beszélgetõ félnél megvan, csak kérdés, ki mellé állnak többen ezen a fórumon. Erõsebb heavy baszik, szokták mondani. Vagy két tank közül az arty lõtte ki, vagy valami ilyesmi.

Amit meg végképp én sem értek, hogy 3 naponta írkálják: abbahagyom, törlöm, felnégyelem ezt a fosch játékot, de azért tolja mindegyik.

Tehát ez egy élvezhetõ játék, vagy ha ennyire szar, akkor ezek az emberek mazochisták, és csakis önsanyargatásra használják.

De legalább ismét lett 3 új oldal a fórumon.

A játék eme posztmodern szakaszában ennyi maradt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

<#taps>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

sziasztok hol talalok orosz hangot a jatekhoz?
Tehat azt szeretnem hogy oroszul beszeljen! legyszi legyszi...
Solten
Ez a hivatalos kicsiben, csak az elborultabb.

Saor Alba