World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ennek te is részese vagy:Ð

Na.. akkor azt hiszem újra neki kell állnom annak az arl v39-nek😞

na ne vezessük félre a népezetet kérem!
ez az igazi lemming!

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Hétvégérõl megint semmi?
ekkor szoktam a tisztelt egybegyûlteket az általam ismert valamennyi idegen nyelve elküldeni a picsába..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

azért az IS-7-esé se mûködik rosszul😛
sajna egyre rosszabb lesz... fél év múlva? pffff
nem szeretném megtudni mi lesz fél év múlva... tavaszig kihúzom aztán abbahagyom ezt a szart...
TOMSILENT
9 kill összesen \(*o*)/

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Ahogy nem komoly kis tank ez 😄DD

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Most nem azért de az mutat valamit, hogy a 60%-ost gyõzelmi arányom 55%-ra ment le két nap alatt. De a kill/csata arány is rohamosan romlik. Két napja nincs egy elfogadható kör. Még egyet kettõt megpróbálok aztán kész, nem tudok többet mert agyfaszt kapok. Csak az a baj véget ért a szünet, legközelebb napokat játszani egy fél év mulva érek rá, jó lett volna most jókat menni , amíg ráérek. De nem...azért se.

én is voltam már így, hogy amíg a tankomon egy gyengébb ágyú volt vagy nem volt kifejlesztve a fejlesztett torony addig nem rakott a tierjénél nagyobb ellenfelek közé, aminek látom is értelmét, de mégsem igaz ez minden tankra valamiért.

én Helcatt-el voltam így... amíg rajta volt a 76os csak nagyok ellen tett be 😄 meg lett rá a 90es egybõl csak 6osok ellen -.-"
szopat ez a szar :S
Ráadásul folyton a lista legaljára rak be. Nem iga hogy tier 6-os tankkal nem lehet top legalább a középmezányben lenni...nem. Legaljára mindig...anyád.

nekem meghozta a szerencsém az XVM... azóta csak win és mindegyik ilyen 1000xp környéke 😄
Már megint nem tudok egy normális kört se menni. Himmelsdorf, csatamód, nem ám hogy felmennének a várig, és ott harcolnának. Nem. Mint az agyaggalamb lövészeten, megállnak az emelkedõ tetején, és ott döglenek meg. Minek elmenni a várig, ahol fedezékbe húzódhatnának?

http://kepkezelo.com/viewer.php?file=mq8rfjdfp5qmcoiz5cm.jpg
LOL!
Sziasztok!
Akinek van kedve velem szakaszozni az irjon rám a gemeban JPII-m most lett full. 😊 1210 eff(hasonló erõségû játékosokat várok) nincs prémem!
5 vagy 8as szinten játszanék!
Pales27
Ehhez a map modhoz tudsz dobni linket?

úúú a f*****! most nézem hogy már nincs meg a magyar klánikon gyûjteményem!!! :S régen feltettem ide data.hu-s letöltõlinket (a link már halott) aki esetleg leszedte és megvan még feltenné nekem? 😄
Solten
Ki/be kapcsolhato (egy text editorral megnyitod az xvm konfig fajlt, a megfelelo resznel a false-t atirod true-ra), ertelme a win spekulacionak minusz zero. Az xvm modderek rajottek erre szerencsere es default ki van love.

Saor Alba

Editor

itt tudod személyre szabni az xvm-edet. konkrétan amit kérdezel loading fül, show chance to win bepipál.

magyar oktató video xvm-hez

Erre a válaszra vártam 😊
köszönöm szépen
Solten
Valaki anno kivancsi volt ra hogy a lemming az mifele allatfaj, nos, ez a kis kep kivaloan szemlelteti:

😊

Saor Alba

Fogjuk rá. Ha csak a 120 mm +25°-os döntöttséggel számolunk akkor is 240 mm lenne az effektív védelme. És akkor még az oldaldöntöttsége sehol nincs. De a többi csuka orrhoz képest egész erõs.
Ehhez képest T-44-el még mindig be szoktam olykor verni a IS-3 csukaorrát AP-vel, semmit nem hatott rá a 8.0-ás kompenzáció-csökkentés. Mondjuk legalább a teknõ homloklemezét kijavították.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pont emiatt állapítottuk meg Oddballal hogy ez végre egy elég jól mûködõ csukaorr.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

azért szar ez az xvm mert nem jelzi ki hogy mennyi a win esély 😄 meg nem jelzi ki hogy mennyit sebeztem csata közben... pedig legelõször kijelezte amikor a virkir féle cuccokat másoltam be..... érdekes
Igen, mert egy törés van benne. Mi is a lámpáktól kífelé tudtuk átütni a Kwk46 L/68-al. Azoktól befelé, a középsõ varrat környékén egyszer se. Ahhoz képest, hogy csuka orr elég erõs. Az IS-8 homlokpáncéljának is legalább ilyen erõsnek kéne lennie.
A 110 pike-ja trükkös. A csúcs mellett 248 se nagyon viszi közelrõl, viszont ha enyhén be van forgatva, akkor a fényszóróktól kifelé könnyebb átlõni, mint a középsõ varrat mentén. Ezért pattognak róla sokan, mert megszokták, hogy a IS-3/8-nál a varrat mellé céloznak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Még elég alap állapotú az enyém, de így se rossz.
A 122 mm D-25T löveg iszonyat rossz. A 100 mm 62-100T löveg az adatai alapján nagyon jó lesz. A célzási ideje elfogadható, RoF-ja magas és átlagos sebzése, átütése van.
Az alap torony elmegy, szembõl a 200+ mm átütésû lövegek elég gyakran átcsaphatják. De olyan 145 mm-es átütésig biztosan véd, ha nem a kémlelõ nyílásokat lövik. Vagy nem shot trap lövést kap. A lövegpajzs erõs lövegek lövedékeit is képes benyelni, de nem mindig. Erõsebb lövegre nem teszteltük az alap tornyot. Fejlesztett tornyot ismerjük az IS-8-ról, gondolom védelemre is ugyanaz.
A test páncélzata szembõl jónak mondható. A teknõ eleje ~155-160 mm-ig védhet, a 107 mm ZiS-6 már olyan párszor átütötte. A homlokpáncél elég erõs 212 mm-es átütésû löveggel legalább 12-szer lõttünk rá de egyszer se tudtuk átütni. A 225 mm-es átütésû löveg néha átütötte, de volt olyan sorozat is amikor mind a tíz 225 mm átütésû lövedéket megfogta a homlokpáncél. Ha a hossztengelyhez képest 20°-ra van beforgatva akkor a homlokpáncél már átüthetõ 198 mm átütésû löveggel is. Kisebbre és más fokra nem teszteltük, elképzelhetõ hogy gyengébb löveggel is átüthetõ beforgatva. A homlokpáncél teljes felületû, tehát mindenhol van hitbox. Nem olyan mint az IS-3/IS-7 hogy a szélén üres. Ebbõl kifolyólag az oldalpáncélzata gyenge mert nincs elõtétpáncélzata.
A mozgékonyságra valaki írta, hogy nagyon jó. Szerintem csak jó kategória. Eleve a legerõsebb motor van az én 110-esembe és nem vagyok tõle elájulva. Ráadásul a fejlesztett torony, ami +4 tonna még fenn sincs. Igaz a sofõr is még csak 98%-os. Helyben fordulni nem tud és szerintem kicsit lassan is gyorsul.
A harckocsi legnagyobb hátránya (a fostos D-25T mellett) a lövegek vertikális síkban való kitéríthetõsége. Negatív irányban nagyon rossz. Dombos terepen szinte használhatatlan emiatt.
Egyrészt a k. anyukáját a csapatnak, másrészt, szarjak sünt, hogy artyztam..😄 7k dmg

Vereség
Csata: Prokhorovka 2013. február 1. 15:29:37
Jármû: GW Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 116
Szerzett kredit: 65 068
XDDD tier 7 csata én feszítek ott az 1670 effimmel, meg még van egy 1200 meg egy 1040 a többi mind 800-600-500-400 :S:S durva nagyon

na most már zsír az xvm! köszi a helpet! 😊😊
kíváncsi leszek nagyon... asszem 8.0 óta nincs fent xmv, de már akkor is láttam érdekes dolgokat.... jobb így hogy tudom hogy ki mennyire balfasz mint sem azt várjam hogy lehozza valaki a meccset ha egyedül marad közben nem is tudom mire képes a csávó
vagy lehetne ivójátékot rendezni.. inni kell, ha siemka-val köszön valaki, inni kell ha a csapatodban van egy 500eff alatti (ha több is van akkor a mennyiségnek megfelelõ felest), inni kell ha a olyan tankon van derp gun amire abszolút nem illik.. és még lehetne kitalálni szabályokat😊 a részegség garantál 10csatán belül

VehicleMarkersManager.swf okozhat ilyen gondot.
patchaou
Nem vagyok az orvosod, de azt kell javasoljam, hogy csak akkor igyál meg(mintegy megünnepelve a ritka alkalmat) egy-egy felest amikor van pár 1000-1200 effi ferletti a csapatodban.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

na ez már zsír! köszi! <#vigyor0>
Azt külön kell letölteni. Itt van telepítési útmutatóval.
Master91
És utána restart.
omg hogy nem lehet csinálni egy normális leírást -.-"
dokan fentvan, volt már fent xvm
A dokan-t telepíteni kell, ebben nincs változás.

ez már ott bukó hogy nincs xvm-stat.exe 😄
nem jó, nem mûködik :S
kijelzi hogy fent van... meg jelzi hogy mennyit sebzek összesen, meg foglalták a bázist írta hogy mennyi van vissza másodpercben, de az effit nem jelzi ki :S
(megint vereség a büdös k*********** anyjukat)
A .swf-ek meg az xvm.xvmconf a res_mods\0.8.3\gui\flash\-be az .exe meg a .config a játék gyökerébe és az xvm-stat.exe-vel indítsd a játékot.

Akkor bele fog férni pár feles:-) de csak óvatosan mert....http://www.boraszportal.hu/carpe-diem/20130103/megszuntek-a-fovarosi-detoxikalok

<#nevetes1><#eljen>
wtf nem is kell "telepíteni"? régen nem így kellett csinálni 😄
wotstats.exe-vel kellett indítani gamet vagy mi
köszi, eddig sose innen szedtem le XDDD
remélem ez mûködni fog....
amint meglátom hogy van pár 1000 effinél kevesebb gamer a csapatban iszok egy felest 😄 (így kell berugni xD)
naja, én is ezt veszem észre, és ezért basz szét az ideg is!!! de mi a rák van??? ennyire felhígult a játékos állomány????
rohadt WG csinálhatna már valamit.... leszarnám hogy kell várni fél percet mire az MM összerakja a meccset, de inkább várnék rá mint most hogy 2 sec alatt berak a nyomorékok közé 😞