World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az igazi lemming!

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nem szeretném megtudni mi lesz fél év múlva... tavaszig kihúzom aztán abbahagyom ezt a szart...
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
szopat ez a szar :S
LOL!
Akinek van kedve velem szakaszozni az irjon rám a gemeban JPII-m most lett full. 😊 1210 eff(hasonló erõségû játékosokat várok) nincs prémem!
5 vagy 8as szinten játszanék!
Saor Alba
itt tudod személyre szabni az xvm-edet. konkrétan amit kérdezel loading fül, show chance to win bepipál.
magyar oktató video xvm-hez
köszönöm szépen
😊
Saor Alba
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A 122 mm D-25T löveg iszonyat rossz. A 100 mm 62-100T löveg az adatai alapján nagyon jó lesz. A célzási ideje elfogadható, RoF-ja magas és átlagos sebzése, átütése van.
Az alap torony elmegy, szembõl a 200+ mm átütésû lövegek elég gyakran átcsaphatják. De olyan 145 mm-es átütésig biztosan véd, ha nem a kémlelõ nyílásokat lövik. Vagy nem shot trap lövést kap. A lövegpajzs erõs lövegek lövedékeit is képes benyelni, de nem mindig. Erõsebb lövegre nem teszteltük az alap tornyot. Fejlesztett tornyot ismerjük az IS-8-ról, gondolom védelemre is ugyanaz.
A test páncélzata szembõl jónak mondható. A teknõ eleje ~155-160 mm-ig védhet, a 107 mm ZiS-6 már olyan párszor átütötte. A homlokpáncél elég erõs 212 mm-es átütésû löveggel legalább 12-szer lõttünk rá de egyszer se tudtuk átütni. A 225 mm-es átütésû löveg néha átütötte, de volt olyan sorozat is amikor mind a tíz 225 mm átütésû lövedéket megfogta a homlokpáncél. Ha a hossztengelyhez képest 20°-ra van beforgatva akkor a homlokpáncél már átüthetõ 198 mm átütésû löveggel is. Kisebbre és más fokra nem teszteltük, elképzelhetõ hogy gyengébb löveggel is átüthetõ beforgatva. A homlokpáncél teljes felületû, tehát mindenhol van hitbox. Nem olyan mint az IS-3/IS-7 hogy a szélén üres. Ebbõl kifolyólag az oldalpáncélzata gyenge mert nincs elõtétpáncélzata.
A mozgékonyságra valaki írta, hogy nagyon jó. Szerintem csak jó kategória. Eleve a legerõsebb motor van az én 110-esembe és nem vagyok tõle elájulva. Ráadásul a fejlesztett torony, ami +4 tonna még fenn sincs. Igaz a sofõr is még csak 98%-os. Helyben fordulni nem tud és szerintem kicsit lassan is gyorsul.
A harckocsi legnagyobb hátránya (a fostos D-25T mellett) a lövegek vertikális síkban való kitéríthetõsége. Negatív irányban nagyon rossz. Dombos terepen szinte használhatatlan emiatt.
Vereség
Csata: Prokhorovka 2013. február 1. 15:29:37
Jármû: GW Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 116
Szerzett kredit: 65 068
na most már zsír az xvm! köszi a helpet! 😊😊
kíváncsi leszek nagyon... asszem 8.0 óta nincs fent xmv, de már akkor is láttam érdekes dolgokat.... jobb így hogy tudom hogy ki mennyire balfasz mint sem azt várjam hogy lehozza valaki a meccset ha egyedül marad közben nem is tudom mire képes a csávó
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
dokan fentvan, volt már fent xvm
kijelzi hogy fent van... meg jelzi hogy mennyit sebzek összesen, meg foglalták a bázist írta hogy mennyi van vissza másodpercben, de az effit nem jelzi ki :S
(megint vereség a büdös k*********** anyjukat)
<#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
wotstats.exe-vel kellett indítani gamet vagy mi
remélem ez mûködni fog....
amint meglátom hogy van pár 1000 effinél kevesebb gamer a csapatban iszok egy felest 😄 (így kell berugni xD)
rohadt WG csinálhatna már valamit.... leszarnám hogy kell várni fél percet mire az MM összerakja a meccset, de inkább várnék rá mint most hogy 2 sec alatt berak a nyomorékok közé 😞