World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szia... itt ez az oldal! írja be a nevét!
http://www.noobmeter.com/
mennyi a performance ratingje meg WN6???
Master91
Spanod tud ròla hogy intèzed neki a pvp-t? 😄
Master91
OP francia 😄
Üdv ! Van egy Low effes barátom, aki nagyon jól játszik !! Szerintem is és az effinencia szerintünk egyáltalán nem fest reális képet a játékosról. Arra kérlek titeket, hogy egy magas eff-es ember álljon ki vele.

Érdekelne, hogy egy high-effes mit tud egy low effes ellen 1vs1-ben ! Bármilyen tankkal lehet jönni. Kérlek aki tud, jöjjön és nézzük meg hogy valójában mennyi játéktudásbeli különbség lehet az effek mögött !!

Sippie
ááá semmi baja a spotting rendszernek, ááá úgy tökéletes ahogy van.
ximix
Pontosat nem tudok
1.azért hívják magic forest-nek
2. a fák csak felül takarnak alattuk ellátni fõleg a lapított franciákkal

http://youtu.be/5ML4oXjG6ag?t=6m6s

3. ajánlom az elejétõl végig nézni
mutasd meg a WG-nek hátha törlik az accodat csít miatt 😄
valaki bepötyögte az all seeing eye-t :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

505thZajcev[PT]
Ez vmi uj bug? Igaz valami gaz van a replay-el, de a meccsen is csak ugy hirtelen megjelentek ott a tankok. Mas tank nem volt ott, csak en..

Napi idióta rovatunkban egy meglepõen jó kezdõ stattal büszkélkedõ egyén szerepel, akirõl az is kiderült, hogy hazánkfia. Mégis mivel bõszített fel egy olyan "mindent láttam már, és mégse.." féle veteránt, mint jómagam. Mert ez nagyon nem az, aminek látszik.

Nos, a fenti jómadárnak egész biztos vagyok benne, hogy még nem szálltak le a golyói. Malinovkán képes volt T-62A-val VÉGIG a TD-k mögött kempelni. SEMMI támogatást nem adott a malomért magukat pergõtûzben odaküzdõ heviknek. Mikor szégyenszemre nekem kellett azzal a lomha 704-el eljutnom oda és biztosítanom a magaslatot, azután se csinált semmit, csak tökéletes idióta módjára bújkált és forgolódott mögöttem. A csata utolsó harmadában kisezer esélye lett volna bemozdulni azért a két SPG-ért, és az elõttünk álló egyetlen TD-t kiflenkelni is derogált neki. Persze karcolás nélkül megúszta, de a hiperpasszivitása miatt a csapt vesztett. Ezért aztán baromi megérte 10-es közepes tankot kihúzni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

nem csak zászló az embléma, lehet póni is 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

50% discount on emblems:

With your favorite machine, you are already a fearsome tanker for your opponents! However, would you like to be recognised even better with your special emblem? Whether you pay for it with gold or credits, take advantage of this discount to decorate your tank!

:o
telerakom izraeli zászlóval az artijaimat csak hogy érezzék a törõdést

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Na nemár!
Su85el 1580 sebzésre ad a rendszer 423xp-t.
Ma tûnt fel, hogy ilyen szar a Td-k xp hozama.
2000 sebzésre adott nagylelkûen 600at.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

PEdig az jó móka volt, megint kellene majd 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Oh my God!!!! Extra noob vagyok, pedig ezt az oldalt ismerem is..
Pales27
Naja, csak ez angol 😊 I dont speak english. De köszi!
Pales27
növeli, de itt megtalálod link

Pales27, Renegade köszi a válaszokat! Másik kérdésem: Recon, alapesetben is növeli a látótávot vagy csak ha elromlik a tátika? (scout tank).
én is.....
Pales27
ma is tanultam vmit

nem, kettõ kell hozzá

This perk increases the training level of each crew member's Role/Major Qualification by 5%. It also improves the Repair, Firefighting, and Camouflage skills by 5%. It does not affect role-specific skills, nor any perks (in-game description is incorrect). There is no benefit whatsoever unless all of the crew have this trained to 100%. The perk stays in effect if a crew member is knocked out during battle.

Pales27
igen

QuentinT
Dettó... az elmúlt 5 csatámban vele szereztem 2 Sniper medált, és nekem kellett spottolni az ellenséget is... mind az 5 bukó volt. ebbõl két alkalommal a csapatomból hatan fejezték be 0 sebzéssel. Szánalom.

😄 egyász jól megy részegen ajáááték 😄DDDDDDDDD

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

A BIA megszûnik mûködni ha meccs közben elhuny egy tag?
De az Álmoskönyv szerint se ajánlatos Tigrissel T9 csatában elsõ vonalban vitézkedni. <#duhos2> Egyébként ha 50 méterrõl se találok el valamit akkor hova menjek közelebb? <#lama>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

GaBenc
SU-85 nekem kell spotholnom...........megyek zenét hallgatni. :-)

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

A randomisten így bünteti azokat, akik félnek, hogy meglövik õket. Ilyenkor közelebb kell menni.. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

hawken
nekem ugyanez van T29-el, vagy csak most tudatalatt bebeszélem magamnak, fõleg hogy te is írod

Mi a franc van ma? Tigrissel 10 lövésbõl 7 úgy megy mellé hogy öröm nézni fullra beszûkült célkörrel. Más is tapasztal ilyet vagy én lettem bénább tegnap óta? <#fejvakaras>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Micsoda kedvezmények: 50% discount on emblems, 50% discount on Crew Personal Data Changes. Mind a kettõ olyan hasznos, mint a tankok amik részt vesznek az eventen. 😄

akkor lesz igazán jó ha nyer a Ravens és jól beba**atok 😊😊
Szia.Pedig sztem simán mehetnénk minden este.
ma ráadásul semmilyen nap van,megvannak a gyõzelmek,de olyan semmilyen.Nincs kiemelkedõ csatám.Olyan,mintha nem érezném a játékot.
Viszont kikapcsolódásként jó lenne tier 6 körül századozni.
Én örülnék neki és jönnék.

patchaou
Direkt SG század már rég volt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mennyivel jobb az amerikai super bowl hétvége...annyi kredit bónusz,féláron cuccok,3x os legénység Xp,olcsó prémium....
Február 2 reggel 6:10 - Február 5 reggel 6:00

Összességében nincs. De a többi tier 10-es heavynek jobb a homlokpáncélja. Az IS-4-ét kivéve azoké is van olyan erõs de azokat be is lehet forgatni.
Hi all.
Szoktatok mostanában századozni innen a fórumról?

Sziasztok!
Régebben olvastam, hogy van itt olyan illetõ, aki szorosabb kapcsolatot ápol a játék fejlesztõkkel. Csak nem igazán jut eszembe, ki is õ, és hogy tudnám utolérni. Ha valaki tud segiteni, nagyon megköszönném.
magyar idõ szerint mikor fognak ezek a feb 1-4ig lévõ akciók megjelenni ? 😄 köszi.
Samu 40 meg ARL TD...na basszus. Mind a kettõvel olyan érzés játszani mint...mint...nem. Erre nincs hasonlat. Ocsmány, lassú, gyenge, vacak, förtelmes ócskavasak. De van rájuk event...hû. Remélem sok hülye megy velük, és lehet õket írtani

Ilyen nincs és mégis van!
Épp most gyûröm az ARL V39et.Kívételesen jól jött ez az event.

az lehet, de azért a játékban nincs rossz páncélja...
Nem a fenét nem. Kb 120 mm-nyi effektív védelemmel gyengébb a homlokpáncja, mint amennyinek lennie kéne...
ximix
Hát ja éljen az egyenlõség, meg a 3x crew xp <#rinya>
Nem mondom, kitettek magukért. Némelyik tank ebbõl akkor se kéne ha õk fizetnének érte hogy bent álljon a garázsban.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hm. Úgy látom ELC-hétvégém lesz.

Csak úgy mellesleg az amerikai:

http://worldoftanks.com/news/1988-super-brawl-weekend/

No comment.<#gonosz3>
jéé tényleg! eddig fel se tûnt!
a qva anyámat nekem is! <#idiota>
Én a 44-et akartam megvenni fél áron, de ez most nem jött össze. 😊